Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-13, 09:06   #1021
Justyynaa
Przyczajenie

Dot.: Kielce

.

Edytowane przez Justyynaa
Czas edycji: 2007-11-27 o 09:00
Justyynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 09:51   #1022
julies
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eweline Pokaż wiadomość
dziewczyny czy ktoras z was wie gdzie mozna kupic w przystepnej cenie alkohole i napoje w duzej ilosci
jesli chodzi o alkohol to polecam hurtownie na kolberga. sprawdzone i tanie.
julies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 12:24   #1023
asiulka84
Raczkowanie

wcale na tym watku nie bylo tak duzo o Ambarasie. sama szukam informacji o tej sali i licze ze jednak ktos sie odezwie bo bardzo mi zalezy.
asiulka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 12:30   #1024
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ja nie korzystam z takich firm, bo po co?
sama przyjemność pojeździć sobie pooglądać sale, wybierać kamerzystów, fotografów, zespoły/djów - dzięki temu znajdę to, o czym marzymy i to, co nam najbardziej pasuje. A nie będę wybierać coś co z pewnością w jakimś stopniu będą mi wciskali konsultanci.
Sorry, ale chyba każda z nas wie najlepiej co i jak ma wygladąć.

Poza tym co taki konsultant ma mi do zaoferowania? Zaproszenia to sobie sami wybierzemy, ja już nie mogę się doczekac jak będziemy je wybierać, wypisać zaproszenia też możemy sami, winietkami, usadzeniem gości też my się zajmiemy - w końcu lepiej znamy swoich znajomych i swoje rodziny niż taki konsultant. Poza tym po co tracić nerwy jak mi taka konsultantka nie będzie przychodzić na spotkania albo trafi się na taką, która wszystko olewa. EEE.... no i po co mam tracić kasę na coś na co czekam praktycznie całe życie...dlaczego mam płacić komuś za coś, co od dawna chcę wspólnie z narzeczonym wykonać?

Po drugie to Polska to nie Ameryka Tu sobie każdy może sam poradzić, bo organizacja wesela to nie jest jakaś wielka filozofia.

Po trzecie mamy takie fora jak wizaż i tutaj można znaleźć najlepsze konsultantki , czyli nas.

edit:
hahaha no mam wrażenie, że jednak tacy konsultanci pieniędzy nam nie oszczędza

Nic dodać nic ująćzresztą tacy ludzie trochę biorą za swoja prace, dość ze wesele sporo kosztuje to jeszcze bezsensu będę wydawać pieniadze , o nieeeeee
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 13:21   #1025
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez magduska100 Pokaż wiadomość
Dzięki Palila za informację o Hotelu Kameralnym. Dziewczyny jeśli będziecie coś słyszały o weselach w Hotelu Kameralnym to dajcie znać. Na zdjęciach widać że jest bardzo ładny. Podaje stronę www.hotelkameralny.com
ten hotel dopiero niedawno został otwarty, więc może być na razie mało opinii o nim, nie znam nikogo kto miałby już w nim wesele.

za to wiem, że trochę wesel odbyło się w otwartej jakoś w lecie willi magnat
http://www.willamagnat.kielce.com.pl/
Znajoma oglądała to miejsce, bo też szukają miejsca na wesele. Z tego co mi powiedziała to cena za osobe wynosi 150 zł. Jeśli chodzi o ciasta to liczą (jeśli dobrze pamiętam)10dkg na osobę. Koleżanka mówiła, że willa w środku nawet wygląda całkiem ładnie, ładny ogród, ale nie podobał jej się wygląd willi z zewnątrz no i to, że obok są bazarki Poza tym stwierdziła, że mało jest miejsca do tańczenia (ale oni planują wesele na ok. 150 osób, więc szukają dość dużej sali, może jak ktoś planuje mieć mniejszą liczbę gości to wtedy miejsca będzie w sam raz).

Tyle o tym miejscu słyszałam
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 14:29   #1026
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CliniqueSimply Pokaż wiadomość
Witajcie.
Mam pytanie.
Dlaczego nie korzystacie z firm, które profesjonalnie zajmuja sie organizacją wesel?
Przecież oni wiedzą najlepiej którzy podwykonawcy są najlepsi, w jeden weekend moga Wam pokazać oferty wszytskich.
Konsultanci slubni są od tego aby Wam zaoszczędzic czasu, pieniedzy i trudu, problemów a na pewno wszytsko bedzie dopięte na ostatni guzik
Ja nie korzystam, bo to dla mnie kolejne ogniwo w łańcuchu przygotowań, które może coś zawalić. A to jest najważniejszy dzień w moim życiu, więc chce ryzyko zmniejszyć do minimum. Za dużo razy nacięłam się na osoby, które mówiły, że są absolutnymi profesjonalistami, a z profesjonalizmem nie miały nic wspólnego.
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 16:12   #1027
CliniqueSimply
BAN stały

GG do CliniqueSimply
http://http://www.google.com/search?...e=utf8&oe=utf8No od tego jest konsultant aby nic nie miec zmartwień.
Nie odbiera on nigdy przyjemności, na spotkaniach ogląda się oferty różnych fotografó, kamerzystów, zespołów etc... więc nie odbiera się tej ogromnej przyjemności uczestniczenia w organizacji.
Nie powiedziałabym,że dodatkowe koszty araczej duże oszczędności bo:
- nie tracisz na paliwo ( z firma spotykasz się rzadziej niz jakbys jezdziła po Polsce i szukała dla siebie odpowiednich podwykonawców )
- nie tracisz na telefony, spotkania bo masz to w jednym w birze firmy, któa się tym zajmuje
- nie tracisz czasu
Masz pewność,że wszytsko będzie dopięte na ostatni guzik, nie obchodza Cię umowy, problemy etc..

To najwazniejszy dzień w zyciu.... dlaczego ryzykować?i tracic czas na nieodpowiednich ludzi?

Firmie płacisz 10% z budżetu wesela więc nie jest to niewiadomo jaki wydatek.

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Ja nie korzystam, bo to dla mnie kolejne ogniwo w łańcuchu przygotowań, które może coś zawalić. A to jest najważniejszy dzień w moim życiu, więc chce ryzyko zmniejszyć do minimum. Za dużo razy nacięłam się na osoby, które mówiły, że są absolutnymi profesjonalistami, a z profesjonalizmem nie miały nic wspólnego.

Nie może nic zawalić bo jeden niezadowolony klient i koniec z sukcesami... Firm takich profesjonalnych na naszym rynku jest kilka więc nie ma się czego bać, nic sie stać nie może.
Poza tym sa referencje innych klientó, widzisz zdjęcia i filmy z wesel, któe oni juz zrobili.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-11-15 o 22:11 Powód: post pod postem
CliniqueSimply jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-13, 16:17   #1028
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie może nic zawalić bo jeden niezadowolony klient i koniec z sukcesami... Firm takich profesjonalnych na naszym rynku jest kilka więc nie ma się czego bać, nic sie stać nie może.
Poza tym sa referencje innych klientó, widzisz zdjęcia i filmy z wesel, któe oni juz zrobili.
Za duże ryzyko. Nawet profesjonaliście może się zdarzyć pojedyncza wpadka, a nie darowałabym mu tego, gdyby się to zdarzyło na moim ślubie.
Stary 2007-11-13, 16:27   #1029
CliniqueSimply
BAN stały

GG do CliniqueSimply

Na tej zasadzie wpadka zdarzyc się może fotografowi, kamerzyscie, zespolowi, restauracji, doslownie wszytskim...
Mysle ze profesjonalista by sobie na cos takiego nie pozwolił, doświadczenie także takie sytuacje wyklucza...Jasne, zawsze może cos nadzwyczajnego sie stać, jak trzęsienie ziemi Wtedy nikt nie pomoże...
Czego np obawiałabys sie najbardziej?
Stary 2007-11-13, 17:15   #1030
asiulka84
Raczkowanie

cos czuje ze kolezanka pracuje w takiej firmie i chyba szuka wsrod nas swoich sponsorow
asiulka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 17:18   #1031
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Na tej zasadzie wpadka zdarzyc się może fotografowi, kamerzyscie, zespolowi, restauracji, doslownie wszytskim...
Mysle ze profesjonalista by sobie na cos takiego nie pozwolił, doświadczenie także takie sytuacje wyklucza...Jasne, zawsze może cos nadzwyczajnego sie stać, jak trzęsienie ziemi Wtedy nikt nie pomoże...
Czego np obawiałabys sie najbardziej?
No właśnie, a tak dodatkowo oprócz tych wszystkich osób pretendentem do wpadki staje się też organizator, więc prawdopodobieństwo katastrofy się zwiększa

Najbardziej się obawiam pseudoprofesjonalizmu,tzn . że ktoś mi będzie mówił, że wszystko jest świetnie i żebym się o nic nie martwiła, a na dzień przed ślubem okaże się, że coś zawalił i już wtedy tego się nie będzie dało naprawić.

Może przesadzam, ale na każdym kroku spotykam się z "profesjonalistami" w różnych dziedzinach życia i wiem, że jak sama nie zrobię i jak sama nie dopilnuję to nikt za mnie tego nie zrobi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-13, 20:46   #1032
malutka 166
Rozeznanie

ja bym się bała poświęcić te przygotowania weselne jakiejś firmie..jestem perfekcjonistką (już widze siebie jak przaygotowuję swoje wesele w przyszłości, biada tym ludziom ) i nie dowierzałabym że napewno wszystko będzie ok..po prostu bym się bała..chociaż jakby coś się popsuło przez taką firmę, zawsze to nie siebie się obwinia tylko kogoś innego, wtedy lepiej na duszy niż jakbyśmy same coś zawaliły i miały potem wyrzuty sumienia o to..
malutka 166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 07:51   #1033
marysia_258
Zadomowienie

CliniqueSimply na 100% pracuje w tej branży. Na innym forum o tej samej tematyce są wypowiedzi osoby, która w identyczny sposób namawia ludzi do korzystania z usług firmy zajmującej się organizacją wesel. podobno jest to jedyna firma w Kielcach która sie tym zajmuje i jest świetna ( w końcu się przyznała że tam pracuje). Ale ja i tak bym z tego nie skorzystała W końcu to mój dzień i nikt nie odbierze mi przyjemności organizowania o nieeee.
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 08:21   #1034
EVEEELIN
Raczkowanie

Smile Dot.: Kielce

Dziewczyny powiedzcie mi ile wczesniej trzeba zamawiac ciasta i tort? iprosze o namiary na jakis sprawdzonych i cukierników...
EVEEELIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 09:00   #1035
eweline
Przyczajenie

GG do eweline

Cytat:
Napisane przez EVEEELIN Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi ile wczesniej trzeba zamawiac ciasta i tort? iprosze o namiary na jakis sprawdzonych i cukierników...
Goraco polecam cukiernie PASTRNAK. Bylismy juz na pieciu weselach ktore,to wlasnie ta cukiernia zaopatrywala w ciasta i torty.Jednym slowem PYSZNE.Poza tym na kazde urodziny czlonkow rodziny kupujemy u nich torty. Maja ogromna game smakow mas oraz pysznych ciast. ale warto przejzec watek bo juz dziewczyny pisaly o innych rownie z dobrych i sprawdzonych cukierniach.
eweline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 09:04   #1036
izabella_83
Przyczajenie

Ile wcześniej zamawia się ciasta i torty tego niestety nie wiem, sama chętnie się dowiem Wiem tylko że pyszne torty ciasta robią w cukierni U braci Janusz no i oczywiście U Sołtyków na Rynku ( ale to jest tylko moje zdanie)
izabella_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 09:09   #1037
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izabella_83 Pokaż wiadomość
Ile wcześniej zamawia się ciasta i torty tego niestety nie wiem, sama chętnie się dowiem Wiem tylko że pyszne torty ciasta robią w cukierni U braci Janusz no i oczywiście U Sołtyków na Rynku ( ale to jest tylko moje zdanie)
Ja miałam tort angielski od Sołtyków, był przepyszny Mogę z czystym sumieniem polecić, chociaż tani nie był Ale warto.
Stary 2007-11-14, 09:15   #1038
eweline
Przyczajenie

GG do eweline

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
CliniqueSimply na 100% pracuje w tej branży. Na innym forum o tej samej tematyce są wypowiedzi osoby, która w identyczny sposób namawia ludzi do korzystania z usług firmy zajmującej się organizacją wesel. podobno jest to jedyna firma w Kielcach która sie tym zajmuje i jest świetna ( w końcu się przyznała że tam pracuje). Ale ja i tak bym z tego nie skorzystała W końcu to mój dzień i nikt nie odbierze mi przyjemności organizowania o nieeee.
Zgadzam sie z wypwiedzia Marysi ,przygotowania do wesela to jedna z najfajniejszych chwil zwiazanych z ta uroczystoscia. Poza tym kazdy ma swoj wymarzony pomysl na slub, wesele, przygotowania. Czesto tacy dekoratorzy narzucaja swoje pomysly ktore ,niezawsze sa fajne. A wiem jaka to radosc kiedy wszystko jest po twojej mysli ,pomgalam w przygotowaniach kolezance.
eweline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 15:02   #1039
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez asiulka84 Pokaż wiadomość
cos czuje ze kolezanka pracuje w takiej firmie i chyba szuka wsrod nas swoich sponsorow
Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
CliniqueSimply na 100% pracuje w tej branży. Na innym forum o tej samej tematyce są wypowiedzi osoby, która w identyczny sposób namawia ludzi do korzystania z usług firmy zajmującej się organizacją wesel.
pewnie, że Clinique Simply pracuje w tej branży wystarczy skorzystać z opcji "znajdź więcej postów tego użytkownika" przy jej nicku i wyświetlają Wam się wszystkie posty przez Nią napisane A z nich wynika (w kilku nawet o tym pisze), że pracuje w takiej firmie

Cytat:
Napisane przez EVEEELIN Pokaż wiadomość
ciasta i tort? jakieś miesiąc, góra dwa miesiące wcześniej
o cukierniach było już trochę w tym watku. Pamiętam, że dziewczyny polecają: braci Janusz, cukiernię Pasternak, Sołtyków.
My będziemy zamawiać ciasta w cukierni Dorotka na ul. Wspólnej. Tort być może też tam zamówimy, ale tego jeszcze nie jestem na 100% pewna, bo zanim tort zamówimy to przejdziemy się po kilku cukierniach i zobaczymy co oferują w kwestii tortu weselnego W każdym razie na pewno na naszym weselu będzie przysmak świętokrzyski i takie małe lukrowane, kwadratowe ciasteczka (które mam zamiar do takich małych pucharków powsypywać) z cukierni Dorotka. Resztę ciast później wybierzmy, ale w specjalnym zeszyciku mam już kilka nazw spisanych
Stary 2007-11-14, 15:39   #1040
mimezis
Raczkowanie

Kilka informacji:

Najpierw się pochwale, ze po miesiacu staran o slub w katedrze, 2 zmarnowanych weekendach na wycieczke do Kielc w tym 300 zł na benzyne, kiedy to dwukrotnie ucalowalam klamke kancelarii, bo zamkneli wczesniej, 3 razy wyslalam w tej sprawie kuzynow, ktorzy tez albo ucalowali klamke albo zostali wygnani, bo ksieza przejeci byli swietem zmarlych, telefonicznie nikt nic nie chcial zalatwiac, mimo ze mowilam, ze jestem z Warszawy, wreszcie mam swoj upragniony termin slubu!!! Pocieszam, ze nie jest wcale kiepsko z terminami, bo np na moj dzien czyli 21.06.2008 byly jeszcze wolne 2 godziny.

Do reklamujacej sie tu osoby, polecajacej swoja firmę organizujaca wesele: Wcale nie uwazam, ze 10 % budzetu wesela to malo! Biorac pod uwage, ze na 150 osob budzet taki wynosi ok 30-40tysiecy zł to koszt takiej uslugi w tym wypadku wynosi 3-4tysiace.To wg pani malo???

Jesli ktos bylby zainteresowany, to w najbliższy weekend 18 listopada organizowane są targi ślubne w Krakowie www.centrumtargowe.com.pl .

Jeśli ktoś tak jak ja wyprawia bądź zamierza wyprawiać wesele w hotelu Ameliówka to warto wiedzieć, że wymieniono tam stoły na szersze, krzesła na wygodniejsze - komfort wzrósł, ale kosztem parkietu, który i tak nie był duży, dlatego 130 osob to max mimo że kierownictwo mówi, że spokojnie robi imprezy na 150-180osob...

Nasza dzidzia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png
mimezis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 15:42   #1041
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

gratuluje ustalenia terminu i godziny ślubu
będziesz żonką tydzień wcześniej ode mnie
Stary 2007-11-14, 16:15   #1042
mimezis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
gratuluje ustalenia terminu i godziny ślubu
będziesz żonką tydzień wcześniej ode mnie
Dziekuje i wzajemnie Własciwie termin to był już ustalony w maju - rocznica naszego pierwszego spotkania, dlatego od poczatku dopasowuje wszystko do tego terminu. Z sala to byl fart, bo to byl akurat ostatni wolny czerwcowy termin. Kapel fajnych obdzwonilam duzo i byl problem, ale ostatecznie udalo sie wybrnac w miare dobrze (chyba Z tym kosciolem to tak jakos na koniec zostalo. Po objezdzie roznych kosciolow, ktore byly przecietne, albo zbyt male, albo ksiadz któremu na głowe padlo, katedra mnie po prostu zauroczyła. Jest tak piekna, ze i na ozdobieniu zaoszczedze, bo wystarczą jedynie kwiaty na ołtarz. Warto było się tak za nia uganiac... Aczkolwiek cieszyc to zaczne sie dopiero w czerwcu jak wyjde z kosciola z obraczka na reku, bo moj narzeczony zaczyna panikowac!

Nasza dzidzia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png
mimezis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 16:30   #1043
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

też chcieliśmy mieć ślub w Katedrze, ale na 28.06.08 zostały do wyboru godzina 15 albo 19 żadna nam nie pasowała, 15-za wcześnie, 19-za późno, dlatego ślub weźmiemy w mojej parafii i godzinkę mamy zaklepaną taką, którą chcieliśmy, czyli 17
Stary 2007-11-14, 19:28   #1044
marysia_258
Zadomowienie

Widzę, że kobietki mają już wszystko pozałatwiane a ja nie mogę się zebrać żeby pójść do księdza i zaklepać godzinę... Ślub będziemy mieli w mojej parafii 07.06.2008r i myślę że z godziną nie będzie problemu bo ona jest mała Widzę że dużo ślubów będzie w czerwcu
Stary 2007-11-14, 22:19   #1045
Kitula:)
Przyczajenie

Drogie Wizanki jestem na etapie szukania zespolu i sama nie wiem ktory wybrac,moze mi jakies polecicie?czekam na wiescipozdrawiam
Kitula:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 11:21   #1046
marysia_258
Zadomowienie

z tego co wiem to jest tu dużo wypowiedzi na temat zespołów trzeba tylko dokładniej przejrzeć wątek U mnie będzie grał zespół GRATIS i wydaje mi się że to był dobry wybór. Oni także grali u Tiary i była z nich bardzo zadowolona. Tak pisała
Stary 2007-11-15, 13:36   #1047
CliniqueSimply
BAN stały

GG do CliniqueSimply

Ależ ja nigdy nie przeczyłam temu
Jestem właścicielka firmy, rozmawiam na wielu forach z ludźmi na tematy ślubne, nie reklamuje usług mojej firmy bo mi tego nie wolno natomiast na szczęście rozmowy sa dozwolone
10% z budżetu to mała kwota w sytuacji kiedy:
Para Młoda dostaje o wiele lepsze ceny od naszych podwykonawców ( ma rabaty jakich nie wynegocjuje nigdy sama )
Para Młoda oszczędza na telefonach i dojazdach na spotkania
Para Młoda ma pewność,że podwykonawcy są sprawdzeni, najlepsi w branży
Para Młoda ma swoja prawą rękę, któa wszytskim się zajmie, będzie negocjować warunki, ceny...
Para Młoda wrezscie oszczędza swój czas..

Czyli w sytuacji kiedy Para Młoda chce wydać na swoje wesele np 40 000zł, dodatkowe 4000zł to prawie żąden wydatek a po podliczeniu wyjdzie,że te 4000zł jak nie więcej zaoszczędziła dzięki takiej firmie

Ja nie reklamuje swoich usług dziewczyny, rozmawiam z Wami, doradzam i pytam sie o wiele rożnych spraw ponieważ nikt nie jest doskonały.

A jeżeli firma nie wywiązała się ze swoich obowiązków, sa problemy to na podstawie podpisanej umowy dochodzi sie swoich praw, zwrotu kosztów itd w sądzie.

No i nie każdy chce nas oszukać, na tej zasadzie musiałabym bac się każdego klienta bo i wśród nich bywaja klienci, ale wole im ufać i wykonywac swoja prace najlepiej jak potrafię
Stary 2007-11-15, 14:21   #1048
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

CliniqueSimply - kto chce to będzie korzystał z takich firm, kto nie chce to nie do wyboru do koloru
Ja osobiście nie chcę , bo pozostawienie organizacji wesela komuś innemu pozbawiłoby mnie całej frajdy przygotowywania go
Stary 2007-11-15, 15:20   #1049
palila
Raczkowanie

Jeśli kogoś interesuje znalałam jeszcze jedno miejsce na wesele w naszych świętokrzyskich. Oto link: http://www.hotelparadiso.pl/
Podobno warto tam zajrzeć mimo iż jest kawałek od Kielc.
palila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 19:36   #1050
karothka
Raczkowanie

GG do karothka
Talking Dot.: Kielce

CliniqueSimply- czy uwazasz,ze 4000 zl to niewielka suma?Takie mamy czasy, ze kazdy grosz sie liczy.Ja na pewno nie zaplacilabym za taka pomoc takiej zawrotnej sumy!
A KALEX ma racje-to frajda szukanie, omawianie z narzeczonym, rodzicami wszystkich szczegolow slubu i wesela.Nie chcialabym, zeby jakas obca osoba wtracala sie do organizowania tak waznego dnia w moim zyciu.Uwazam, ze poczta pantoflowa dziala wystarczajaco dobrze, nie musze szukac pomocy wsrod profesjonalistow.
Ale oczywiscie jesli ktos chce skorzystac z takiej uslugii-prosze bardzo, jestem negatywnie nastawiona do takich ludzi niestety.

Pozdrawiam wszystkie oczekujace na ten najwazniejszy dzien!!
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości