![]() |
#1441 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Piaskowanie, oraz grawerowanie może zrobić jakie sobie zażyczysz oraz w takim miejscu na kieliszku w jakim Ty chcesz - moje kieliszki inaczej wyglądają niż na tej aukcji - bo trochę marudziłam, aby były dokładnie takie jak ja chce - nawet mam napis po drugiej stronie kieliszka :"dwie dusze złączone jedną myślą" na 1wszym kieliszku, "dwa serca bijące w takt" na 2gim kieliszku. Cytat:
![]() ![]() Katalinko17 - Niestety nie wiem o co chodzi z tym Dniem Skupienia - cieszę się, że mnie to nie dotyczy... ufff...
![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080419290113.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008041900600630.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-13 o 22:54 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
joasiatko dzięki za link
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich, my równiez ślubujemy 23 sierpnia 2008. Buziaczki
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
amia83 witam serdecznie na forum
![]() A tak na marginesie ja wtedy też ślubuje ![]()
![]() |
#1445 |
Raczkowanie
|
To super! a w którym kościele m.a.r.t.a.? Gdzie macie wesele? czy zaczęłaś chodzić już za sukienką? bo ja zamierzam po sesji wyruszyć na wielkie poszukiwania sukni.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
Ale nie jestem z Kielc
![]() Już na początku stycznia zaczęłam chodzić po salonach sukien ślubnych i musze Ci powiedzieć, że były masakryczne przeceny, ale niestety żadna kiecka mnie nie urzekła. Teraz drugą rundę robię od lutego- podobno mają wejść nowe kolekcje 2008. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
Ma ktoś namiary na ten samochodzik ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
O kurcze, szkoda że ta gala ślubna nie będzie u nas wcześniej. Do połowy lutego muszę zdecydować się na sukienkę. Ale jestem już zdecydowana, jeśli nic nie wybiorę w Kiarze, jadę do Częstochowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Przyczajenie
|
Jestem pierwszy raz na forum, znalazłam ten wątek ze względu na Kielce, niedawno miałam swój ślub i organizowaliśmy wesele.
Nie mieszkam już w Kielcach... od paru miesięcy, i mogę polecić co gdzie miałam robione na ślub i gdzie byłam i swoją opinię na ten temat, z czym wcale nie musicie się zgadzać. Ślub braliśmy w Kielcach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-14 o 13:22 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny.pisze po raz pierwszy na tym forum
![]() ![]() ![]() co do sali to też mamay pecha-w tym roku spalił sie dom weselny w którym chcialam się bawic na swoim ślubie... ![]() mieszkam na przepięknej wsi oddalonej od kielc o 36 km i nie wiem czy będzie mi sie oplacało wynajmować sale w kielcach bądź za kielcami...bo beda duże opłaty za przewóz i w ogóle,a z powodu że my sami mamy placić za wszystko to liczymy się z kazdym groszem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, skoro mieszkacie kawałek za Kielcami na pewno dojdą opłaty za przewóz gości. To może znajdziecie jakiś lokal bliżej domu? Ale z drugiej strony to nie jest jakaś straszna odległość, mój narzeczony mieszka 70 km ode mnie i gości z jego strony też trzeba będzie dowieźć. Myślę że transport to nie jest największy problem, pomyślcie nad wynajęciem autokaru. A TŻ to po prostu TOWARZYSZ ŻYCIA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!!
mam nareszcie obiecany numer tel. do dekoratorki, ktora bedzie dekorowac moja sale. 663 769 909 'Arteusz' szczerze mowiac nic o tej firmie nie wiem bo ja nie zalatwiam spraw tylko moja mama. Nawet nie pamietam jaka jest cena, ale wiem, ze bedzie dekorowac sale, kosciol jesli ksiezunio pozwoli oraz auto. I jesli dobrze kojarze to cena oscylowala wokol 1000 zl. Ale tak jak mowilam nie wiem na pewno. Jesli ktoras z was bedzie chciala sie skontaktowac z ta Pania to dobrze by bylo wypytac o ceny. Sama jestem ciekawa bo naprawde nie pamietam jak mi mama mowila gdy robila rezerwacje terminu. Nie daje tez swojej rekomendacji z oczywistych wzgledow. Ale ja zaryzykowalam. Moja mama ogladala katalogi i mowila, ze maja fajne pomysly wiec czemu nie? Jesli ktoras z Was dowie sie o cene to wielka prosba by podac tutaj.
#1455 |
Raczkowanie
|
dzieki gosikk_s
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
amia83 Witaj na forum ja też chce taki kabriolet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Raczkowanie
|
Ja myślałam nad białą limuzyną - ale jak zobaczyłam ten kabriolecik to chyba zmienie zdanie
![]()
#1458 |
Zakorzenienie
|
witam nowe dziewczyny w watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Dagunia24 dziękuje za namiary do dekoratorki |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
heh no ja pisałam
![]() kobietka tam sprzedająca własnie mi mówiła, że narzeczeni nie chcą oglądać zaproszeń albo zaczyna im się nudzić, a narzeczone bardzo chętnie przeglądają katalogi i w efekcie to kobieta wszystko wybiera i załatwia ![]() mój TŻ póki co bardzo chce oglądać i wybierać wspólnie zaproszenia, zobaczymy czy mu się nie odmieni jak naprawdę zaczniemy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zadomowienie
|
Panie w sklepie właśnie nie zdziwiły się bardzo że tak szybko skończyliśmy oglądać, tylko sie uśmiechnęła i powiedziała że zaprasza z mamą albo koleżanką tak będzie bezpieczniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie, może sie orientujecie gdzie sa wypożyczalnie garniturów , fraków? bo mój Tz bardzo chce mieć frak na weselu ale kupować go samemu za bardzo sie nie opłaca
#1463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
gosik ja nie wiem, bo nie pytałam - będziemy zaproszeniami zajmować się gdzieś za miesiąc-półtora, bo planujemy je rozdawać w marcu
![]() oniaczeq - wypożyczalnia garniturów i fraków znajduje się w sklepie PAWIS na Sienkiewicza w Katarzynie (I piętro) tu jest strona tej firmy: http://www.pawis.com.pl/firma.php EDIT: ja znalazłam takie info o kabriolecie do ślubu: Kabrioletem do Ślubu? Tanio!!! Do wynajęcia z kierowcą na terenie Małopolski tel. 0 501 49-15-20 informacja ze strony http://www.wesele.pl/pojazdy.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Kalex, będziecie rozdawać 3 miesiące przed ślubem? Bo właśnie się zastanawiam o ile wcześniej wypadałoby. Bo żeby nie za wcześnie i nie za późno... Ale ostatnio właśnie oglądaliśmy je na stronach w necie i jest ogromny wybór, a plusem jest to że wszystko można sobie dowolnie wybrać. No i dlatego tak się zastanawiam jak to jest w sklepie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
oniaczeq - oj to nie wiedziałam
![]() gosik - z tego co wyczytałam w gazetach dotyczących ślubu i serwisach internetowych ![]() ![]() 3 miesiące to akurat, bo zwykle miesiąc-dwa tygodnie przed ślubem musisz znać już ostateczną liczbę gości (dlatego prosi się gości o potwierdzenie przybycia do jakiegoś tam dnia), żeby wiedzieć za jaką liczbę gości zapłacić, ustalić menu na taką liczbę itp. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zadomowienie
|
My ślub mamy 07.06.2008r.
![]() ![]() Z tego wszystkiego Gosikk_s nawet nie zapytałam się czy można samemu dobrać wiersze, w sumie prawie o nic się nie pytałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo to faktycznie wcześnie rozdajecie, ja mam ślub trzy tygodnie później i na razie zastanawiam się... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.