![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Ja byłam w tym sklepie na sienkiewicza z zaproszeniami - i niestety muszę Was zmartwić - ponieważ nic się nie da zmienić, ani treści, ani nawet kolorystyki - trzeba brać to co jest. DO niektóych tylko można dodać swoje zdjęcie - oczywście za dopłatą. Przeglądnełam te segregatory wszystkie i dużo zaproszeń się powtarza - tylko osą w innej kolorystyce. Ja osobiście polecam kupno zaproszeń przez internet - ponieważ te same zaproszenia które można znależć w tym sklepie - są na allegro o połowę taniej!!! Jest mnóstwo do wyboru - i są naprawdę identyczne - wiem bo spędziłam spoooooro godzin przed komputerem i w sklepach. Ale jak któraś z Was ma zmysł artystyczny, to polecam wykonanie własnoręczne zaproszeń - tak jak to ja uczyniłam - jest wtedy niezła zabawa i dużo satysfakcji.
#1472 |
Raczkowanie
|
Ja też zamierzam na allegro kupić zaproszenia, mam już upatrzone i koło marca będę zamawiać
![]()
#1473 |
Raczkowanie
|
A ja zdradzalam Wam pomysl na nasze zaproszenia? Moj TŻ uzbierał sobie mnóstwo butelek po piwie i nigdzie nie może upchać takiej ilości, dlatego ja je wykorzystam do artystycznego dzieła własnego autorstwa!
![]() ![]()
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego się właśnie obawiałam... No my się właśnie zastanawiamy nad zamówieniem zaproszeń przez internet tyle że na żywo to przynajmniej widzę jak naprawdę wyglądają a przez sieć to zamawiam w ciemno. No ale z drugiej strony przynajmniej mogę sobie wszystko wybrać jak mi się podoba a nie muszę decydować się na konkretny tekst... Tak więc chyba też zostaniemy przy netowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja Wam podsune jeszcze jedno miejsce gdzie mozna znalezc duzo zaproszen. Na ulicy solnej na przciwko PZU, a w zasadzie po sąsiedzku z Salonem Wiosna tak troszke w bramie jest punkt chyba poligraficzny i maja tam zaproszenia. Sama sie wczoraj tam wybrałam ale czynny byl tylko do 17.00 i nic nie zdązyłam obejrzec.Moja siostra tam kupowala zaproszenia i z tego co mowi to maja spory wybrór. Zreszta trzeba pojsc samemu zeby sie przekonac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
fajne zaproszenia sa
http://www.zaproszenia-slubne.com/slubne/index.php i http://zaproszenia-itd.pl/gg.php?co=...dowy&cena=3.19 ja raczej będę tam zamawiać
#1477 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za informacje
![]() udamy się też na Solną, a ja zaraz zobaczę zaproszenia pokazane przez oniaczeq ![]() edit: dziewczyny musze się pochwalić - zdałam ostatni egzamin na prawie! egzamin, który zatruwał mi życie od początku tego roku akademickiego, przez którego nie mogłam normalnie funkcjonować, po prostu...wykańczał mnie i udało się! ale nawet nie mam sily sie cieszyc...opada teraz ze mnie cały stres... Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2008-01-16 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
dziękuję - teraz z wielkim zapałem mogę zabrać się do przygotować związanych ze ślubem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Kalex, serdecznie gratuluję
![]() ![]() Oniaczeq, fajna ta stronka, też przeglądałam i myślę że da się coś ładnego wybrać, co najwyżej będzie problem z nadmiarem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
gosik to co będę przeżywać przed ślubem to będzie zerowy stres w porównaniu do tego
![]() dziś mało nie padłam z nerwów czekając na wyniki - jeszcze nad ranem śniła mi się...elżbieta zapendowska ( ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
kalex - GRATULACJE!!!
sama mialam niedawno egzamin na kursie i tez sie denerwowalam. nie chcialam wyjsc na tluka, zwlaszcza gdy mam swiadomosc, ze w szkole jestem jedyna z Polski ![]() mam fajna stronke z zaproszeniami, ja chyba tu bede zamawiac. Ceny sa troszke nizsze niz na tych co podalyscie wyzej. A moze sie myle (?), ale popatrzcie dziewczyny i porownajcie. Nawet jak bedzie mozna zaoszczedzic pare groszy to zawsze cos! http://www.zaproszenia-lodz.com/printmedia/front.php na poprzedniej stronie podalam tez namiary na moja dekoratorke. Przypominam bo kiedys obiecalam i w koncu zdobylam ten numer ![]()
#1483 |
Raczkowanie
|
kalex gratulacje! odpocznij i dopiero sie bierz za rzeczy do slubu. na pewno zdarzysz!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To prawda, egzaminy są bardzo stresującym elementem studenckiego życia (jeszcze trochę pamiętam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
Kalex gratuluję. Ja mam już za sobą ten okres
![]() Dziewczynki byłam dziś w tym salonie co jest na rogu Paderewskiego i IX Wieków i zaskoczyły mnie ceny wcale nie były takie drogie, spodobały mi sie 2 sukienki. Ale przymierzać i buszować zacznę dopiero w czerwcu bo mam jeszcze troszkę czasu ![]()
#1486 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
![]() dagunia - ja też mam już jedne studia za sobą, a te wreszcie się zakończą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
Kielce
dziewczynki ja z moim TŻ ustaliliśmy wkońcu date ślubu
![]() ![]() Kalex-gratuluje ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-01-16 o 21:07 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zadomowienie
|
Kalex - gratulacje
![]() Byłam wczoraj za zaproszeniami i udało się!!! Problem z głowy zaproszenia się drukują ![]() Gosikk_s wypytałam się prawie o wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Raczkowanie
|
zastanawiamy się właśnie nad leśnym dworem,castorem a zamkiem w sobkowie...jest też inna opcja-blisko nas jest dom weselny,ale nie usmiecha mi się wszyskiego miec na głowie-bo musiałabym sama poszukac jakiejś kucharki,kelnerek,wszystk o dekorować sama i w ogóle...w sumie to jeszcze mam czas do namysłu-planujemy zacząć oglądanie sal wiosną.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też bałam się zamówić przez internet wolałam zapłacić dosłownie parę groszy więcej a nie brać kota w worku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
a ty gosikk_s gdzie będziesz miała wesele(bo nie pamiętam)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Ja to będę testować nową kielecką salę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
dziękuję wszystkim za miłe słowa
![]() marysia - dzięki za informacje o zaproszeniach w tym sklepiku na Sienkiewicza, skoro można tam sobie pozmieniać i wszystko pooglądać to własnie tam udam się z TŻtem na 1 oglądanie i wybieranie zaproszeń ![]() gosik - będziesz przecierać szlaki w CITI HOTEL ![]() ewa8885 - w Leśnym Dworze trzeba rezerować salę (dokonuje się tzw. rezerwacji przedwstępnej) 2 lata przed ślubem... ![]() ![]() ![]() My właśnie dlatego zrezygnowaliśmy z Leśnego Dworu: miejsce, owszem, ładne, ale u nas na weselu będzie około 80 osób i my akurat nie wyobrażamy sobie, żeby część gości siedziała w jednej sali, część w drugiej, poza tym w tym samym czasie odbywa się drugie wesele właśnie w tej sali balowej i goście z tamtej sali chcąc wyjść do WC czy na dwór przechodzą przez recepcję, a co za tym idzie, mieszają się ciągle z drugimi gośćmi.... Nam takie coś po prostu nie odpowiadało ![]() Jeszcze jedno co mi się tam nie podobało to to, że jak pytaliśmy czy są wolne terminy (pytaliśmy w marcu 2007 r.) na miesiące letnie w 2008 r. (od czerwca do września) to w recepcji pani z wielkim oburzeniem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Kalex, dokładnie będę przecierać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny a jak byłyście w tym sklepie na Sienkiewicza to nie widziałyście tam może takiego zaproszenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.