Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-24, 08:08   #1591
gosikk_s
Zakorzenienie

Dot.: Kielce

Cytat:
Napisane przez aurinko to ja Pokaż wiadomość
Puchatku - osobiscie odradzam Ci przezroczysty gorset. Wyglada dosc efektownie ale moim zdaniem ma jeden mankament. Moja bratowa miala taki gorset i moim zdaniem wygladala jak naga... Piersi prawie na wierzchu i psulo to ogolny efekt. Ale to Twoja wymarzona suknia i to TY masz sie dobrze czuc. Chcialam tylko zwrocic Twoja uwage na ten szczegol podczas podejmowania koncowej decyzji.

Ja do Polski przyjade w marcu. Jak sobie pomysle ile mnie czeka zalatwianiaaaa. A na dodatek bede miala swojego Fina na karku i jak tu polatac za suknia i w ogole

Chcialabym isc do Paryzanki na poczatek, ale pisalam do nich maila i okazalo sie, ze suknie, ktore mi sie podobaly sa z kolekcji 2007 i juz jej nie maja w salonie. A przypuszczam, ze kolekcja 2008 to koszt rzedu 700, 800 euro. Czyli masakra! Szkoda mi tyle kasy na suknie. A jezdzic po Czestochowach i Buskach nie bede mogla bo jak wspomnialam bede miala mojego TZ na karku... Nie wiem co robic...
Patrzylam w necie po salonach i maja w wiekszosci strojne suknie a ja chcialam prosta i skromna... No i nie gorsetowa i z obcietymi ramionami..

czytam wasze wpisy i wiem, ze moze mi sie odmienic jak zaczne mierzyc, ale ja juz jestem w takim wieku, ze trudno mi dogodzic
moze polecicie mi jakis salon oprocz Cymbeline na Plantach i Paryzanki. Wiem, ze jest na rondzie przy Paderewskiego salon, ale jak tamtedy przechodzilam gdy mieszkalam w Ck to bylo malo tych sukien. Moze rzucily sie wam gdzies w oczy podczas waszych przymiarek jakies skromne i proste suknie? cos w tym stylu, mozna zobaczyc na zalaczonych przeze mnie zdjeciach.

a teraz troche z innej beczki. mam nadzieje, ze nie wyskakuje z tym jak Filip z konopii. Oto link do piosenki finskiej, ktora mi sie strasznie podoba. Moze jeszcze nie leci w Polsce na vivie. Posluchajcie dziewczyny, mnie sie naprawde podoba, to muzyka do filmu..

http://es.youtube.com/watch?v=Jq45cR5cgAA

Obawiam się że w Kielcach nie znajdziesz łatwo skromnej sukienki. Mam ten sam problem, podobają mi się raczej gładkie, niezbyt rozłozyste i skromnie zdobione. Przeszłam wszystkie salony w mieście i prawdę mówiąc jedyny model który mógłby wchodzić w grę znalazłam w Kiarze na Warszawskiej. A z Twoich fotek wynika że podobają Ci się suknie o zupełnie gładkim dole, takich jest najmniej. Ale pamiętam że gdzieś takie widziałam, niestety nie pamiętam w którym salonie. Ja chcę dół jednak z delikatnym zdobieniem, nie tak zupełnie gładki więc nie zwróciłam na nie specjalnej uwagi. Jak pochodzisz po salonach może coś znajdziesz, ja zdecydowałam się przymierzyć dziś ten model z Kiary który wpadł mi w oko a w przyszłym tygodniu wybiorę się do Częstochowy. Tam jest ponoć więcej salonów niż tutaj a wybór i ceny konkurencyjne
Joasiatko, salon Awangarda idąc Sienkiewką od strony dworca jest po lewej stronie, na odcinku Wesołej pomiędzy Sienkiewicza a Leonarda

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 08:15   #1592
alife
Przyczajenie

Przesyłam kilka zdjęć mojej sukienki na dowód, ze tak naprawdę mimo całej tej przezroczystości nic nie widać. http://allegro.pl/item300375778_sukn...rovskiego.html

Mam jeszcze takie pytanko, czy mogłybyście mi napisac o jakiś komisch w Kielcach, gdzie można sprzedac swoją sukienkę.

Właśnie przypomniałam sobie, ze piekne sukienki i to wszytkie praktycznie wąskie w kształcie rybki sa w Madonnie w Krakowie. Suknie są bardo piękne ale i też straszliwie drogie. Ale warto sie wybrac, zeby zobaczyc jak naprawde wyglądaja hiszpańskie sukienki...

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-01-24 o 12:03 Powód: post pod postem
alife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 08:26   #1593
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alife Pokaż wiadomość
Przesyłam kilka zdjęć mojej sukienki na dowód, ze tak naprawdę mimo całej tej przezroczystości nic nie widać. http://allegro.pl/item300375778_sukn...rovskiego.html

Mam jeszcze takie pytanko, czy mogłybyście mi napisac o jakiś komisch w Kielcach, gdzie można sprzedac swoją sukienkę.
Miałam prawie identyczną suknię, tylko bez wiązania na szyi
Chętnie też się dowiem coś o komisach, bo planuję ją sprzedać, ale na razie chętnych nie ma.
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 08:36   #1594
moniss
Przyczajenie

GG do moniss

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
A w którym salonie wybrałaś jeśli mogę wiedzieć. Bo ja w Kielcach nic nie mogę znaleźć i wybieram się w przyszłym tygodniu do Częstochowy
Gosikk_s sukienke wybralam w Krakowie- na rynku jest salon madonna i tam maja kiecki la sposa. Babka powiedziala ze w przyszlym tygodniu w moim przypadku jest ostateczny termin zamowienia sukienki , a slub mam 28.06. Oni powariowali wszyscy z tymi terminami.. Jeszcze jutro mam przejsc z mama po kieleckich salonach, ale to raczej dla formalnosci. A to dziewczynki mam nadzieje moja sukieneczka: http://www.suknie-slubne.pl/pl/laspo...santander&nr=1 . Cena 3490 :/
Tiffi1 sliczna sukienka, bardzo podobaja mi sie modele rybki. Niestety ja w nich niekorzystnie wygladam
moniss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 08:40   #1595
EVEEELIN
Raczkowanie

Puchatku według mnie suknia przepiekna taka sama jest teraz ma wystawie w Paryzance wygląda imponujaco bardzo mi sie podoba. Nawet z ciekawości weszłam kiedys zapytac o cene i w Paryzance kosztuje 3300. Robi wrażenie naprawde jest piekna... Oczywiście zgadzam sie ze sa rózne gusty i każdemu podoba sie cos zupelnie innego.
EVEEELIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 09:36   #1596
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniss Pokaż wiadomość
Gosikk_s sukienke wybralam w Krakowie- na rynku jest salon madonna i tam maja kiecki la sposa. Babka powiedziala ze w przyszlym tygodniu w moim przypadku jest ostateczny termin zamowienia sukienki , a slub mam 28.06. Oni powariowali wszyscy z tymi terminami.. Jeszcze jutro mam przejsc z mama po kieleckich salonach, ale to raczej dla formalnosci. A to dziewczynki mam nadzieje moja sukieneczka: http://www.suknie-slubne.pl/pl/laspo...santander&nr=1 . Cena 3490 :/
Tiffi1 sliczna sukienka, bardzo podobaja mi sie modele rybki. Niestety ja w nich niekorzystnie wygladam
Ooo to ślubujemy tego samego dnia, coraz więcej nas O mamo, do Krakowa to ja się nie wybiorę chyba jednak, obiecałam sobie że Częstochowa i nigdzie indziej, nie będę objeżdżać całego kraju To Tobie kazali już zamawiać? Mnie dziewczyny w salonach mówiły że tak do połowy lutego muszę się zdecydować i taki też mam zamiar...
A Twoja sukieneczka piękna ale cena jak dla mnie nie do przyjęcia, powyżej 2500 nie dam za nic w świecie !!!

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 09:42   #1597
moniss
Przyczajenie

GG do moniss

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Ooo to ślubujemy tego samego dnia, coraz więcej nas O mamo, do Krakowa to ja się nie wybiorę chyba jednak, obiecałam sobie że Częstochowa i nigdzie indziej, nie będę objeżdżać całego kraju To Tobie kazali już zamawiać? Mnie dziewczyny w salonach mówiły że tak do połowy lutego muszę się zdecydować i taki też mam zamiar...
Super, ze w ten sam dzien mamy weselicho, musimy sie jakos razem zebrac na czarowanie pogody. A co do terminow to w innych salonach nie pieklili sie tak bardzo choc zaznaczali, ze malo czasu. Natomiast babka z madonny powiedziala, ze jak nie chce w piatek przed weselem przyjezdzac po kiecke to musze sie juz zdecydowac. Gosikk pokaz jakies linki z Twoimi typami sukienek.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-24, 09:56   #1598
Puchatek M.
Rozeznanie

Kochane bardzo dziękuję za wszystkie opinie na temat mojej sukni. Bardzo mi pomogłyście. Ona faktycznie stoi teraz na wystawie w Paryżance Gorset jest prześwitujący, ale na piersi są wszyte wkładki i nic nie widać. Mierzyłam ją i wszystko dokładnie obejrzałyśmy z mamą i koleżanką. Alife ślicznie wyglśdałaś Agniesia Twoją też widziałam i jest równie piękna
Przymierzę jeszcze inne i niedługo podejmę decyzję.
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 11:22   #1599
mimezis
Raczkowanie

A ja odradzam przeswitujace kiecki z takiego powodu, ze nie bardzo jest jak je zakryc w kosciele, chyba ze nie obchodzi was że inni wezmą was na języki. Poza tym niektorzy ksieza moga robic problemy z udzieleniem wam slubu w niestosownym stroju, a ta sukienka nie dosc ze jest przezroczysta to ma bardzo gleboki dekolt. Bylaby kicha gdyby w dzien slubu ksiadz kazal Wam sie okryc marynarka narzeczonego... Poza tym uwazam ze jest sliczna, bardzo sexowna i ladnie wyglada na szczuplej.

A! Ktos pisal, przepraszam ze nie pamietam kto, ze ma problem ze znalezieniem prostej sukienki, bez wiekszych ozdob. Ja tez mialam ten problem i kazalam sobie zmienic material, zwęzić dół, zdjąć kwiatki i tylko przyozdobić tren i powiedzieli, ze nie ma problemu. W innych salonach tez pewnie mozna kombinowac z modelami, jedyna wada takiego zakupu jest taka, ze niestety efekt koncowy poznasz na przymiarce....

Nasza dzidzia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png

Czas edycji: 2008-01-24 o 12:02 Powód: post pod postem
mimezis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 12:39   #1600
hipericumperforatum
Przyczajenie

hej dziewczyny szkoda ze nie macie juz zbyt wiele czasu zeby przyjechac np do Warszawy.Ja szukałam sukienki w Kielcach w Paryżance i MSModzie w Katarzynie i okazało się że te sukienki w Wawie sa nawet tysiac zł tansze.Polecam przejrzenie winternecie sklepów ABIU,TYLKO ONA,SCARABEO (w ktorym kupilam sukienke z Francji marki Hermis za 2150 zł)i Mystique...moze swieże modele sadrogie ale da sie spokojnie znalezc cos do 2500 zł a wiem dobrze bo bralam cene pod uwage wiedzac jak trudno jest sprzedac uzywana sukienke...moj slub w maju i jeslimacie 160cm wzrostu i rozmiar 36 chetnie odsprzedam

Cytat:
Napisane przez julies Pokaż wiadomość
wedlug mnie drogo. my za 12 blach ciasta i 3 pietrowy tort zaplacilismy 650zl. A zamawialismy u p. Burasa w bialogonie.

i jak smaczny był ten tort?A jaki smak?

A czy ktoś był na weselu w Castorze? Sala ładna ale ponoć mało jedzenia i kiepska obsługa?
A gdzie sie uczesac w Kielcach do ślubu?

Czas edycji: 2008-01-24 o 21:41 Powód: post pod postem
hipericumperforatum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 13:25   #1601
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez hipericumperforatum Pokaż wiadomość
A czy ktoś był na weselu w Castorze? Sala ładna ale ponoć mało jedzenia i kiepska obsługa?
Ostatnio mój znajomy tam był..o obsłudze nic nie mówił ale nasłuchałam sie ze jedzenia jest tam dość mało (porcje tzn restauracyjne)ale jak jest naprawdę to nie wiem bo sama nie bylam
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-24, 13:30   #1602
moniss
Przyczajenie

GG do moniss

Cytat:
Ja mam wesele w Catorze:P. Sadze , ze bedzie ok, nie wierze w gadanie ze gdzies jest malo jedzenia.Wydaje mi sie ze to jacyc zazdrosni goscie sieja takie ploty.Jeszcze nigdy z zadnego wesela nie wyszlam glodna. Co do fryzury to zrobie sobie jakies luzne upiecie wiec fryzjer u mnie nie musi byc bardzo wyszukany, ale poszukaj w watku- dziewczyny juz pisaly gdzie sie uczesac. hipericumperforatum a kiedy masz weselicho?
Stary 2008-01-24, 13:48   #1603
tiffi1
Rozeznanie

Puchatku to twój wybór i musisz sobie zrobić zdjęcia w sukience i się zastanowić. Mi też pewnie co niektórzy powiedzą, ze taka skromna sukienka. Ale co ja poradzę, ze takie lubię i w takich czuję się najlepiej.
To wszystko jest kwestia gustu. Mnie osobiście trudno byłoby się przekonać do przezroczystego gorsetu, ale to ja. naprawdę przymierz i niech ci ktoś doradzi. najlepiej weź kogoś życzliwego ale i krytycznego.

Co do figurki na tort
To ja odpowiedziałam. Torty z tej strony są śliczne, ale bardzo drogie. Ja mam pomysł taki, żeby koleżanka, która zajmuje się plastycznymi rzeczami zrobi mi figurkę z modeliny taka jaką będę chciała, umieści jej a podstawce i będzie super. trochę drogo jak za figurkę.

Sukienki
Jak już zauważyłyście lubię proste sukienki. ten model który mam wcale nie jest rybką a dzwonkiem i takiego szukałam (pomiędzy rybką a A).
Szukałam w sklepach w Kielcach prostych,a le właśnie z tym "czymś" no i nie znalazłam. W Cymbeline, to dużo ozdobnych było, chyba najlepsze jeszcze w Paryżance, ale jakoś nic szczególnie mnie nie urzekło.
Ja czekałam a nowe kolekcje, ale nie wszędzie mogłam tak długo czekać.
Podsyłam link do strony salonu warszawskiego,ale mnie osobiście podobają się co niektóre sukienki, acha i ceny nie są takie złe
www.mariella.com.pl

Mam zdjecie mojej sukienki - jest większe wiec wklejam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka - tył.jpg (117,9 KB, 59 załadowań)
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 14:02   #1604
julies
Raczkowanie

Cytat:
i jak smaczny był ten tort?A jaki smak?
tort byl przepyszny, super nawilzony. goscie bardzo zachwalali. ciasta tez sa rewelacyjne takze polecam!
julies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 14:29   #1605
Puchatek M.
Rozeznanie

Tiffi zdjęć w sukienkach nie pozwalają robić Byłam mierzyć z mamą i koleżanką. Im się podobała. Jednak moja siostra stwierdziła, że jest okropna Muszę to powaznie przemyśleć.
Twoja jest bardzo ładna i co z tego, że prosta skoro Tobie się podoba to najważniejsze
Stary 2008-01-24, 15:19   #1606
tiffi1
Rozeznanie

Puchatku
To prawda to Twój dzień i to Ty masz czuć się dobrze.
Ale sama byłam świadkiem sytuacji, kiedy moja przyjaciółka wybierała suknię ślubną a obok młoda dziewczyna założyła sukienkę. wokół niej wszyscy którzy z nią przyszli piali z zachwytu,a my chciałyśmy podejść i powiedzieć, że sukienka ta eksponowała jej niedoskonałości, wyglądała jak przebrana - i to nie była kwestia gustu, tylko tego,, ze ta sukienka fatalnie układała się na niej.
Także jeśli sukienka leży super a Tobie się taka podoba to ja weź, ale jeśli "coś" z nią jest nie tak, to nie warto.
Stary 2008-01-24, 15:42   #1607
Puchatek M.
Rozeznanie

Według mnie leży super. Siostrze suknia się nie podoba, ale mówi, że mi w niej dobrze. Ona poprostu nie założyła by tak gołego gorsetu. Panie w sklepie oraz moja mama pialy z zachwytu, ale im nie bardzo wierzę. Mamie w większości sukien się podobałam. Chciałabym Wam się w niej pokazać, ale okropnie pilnują, żeby nie robić zdjęć. Chyba pójdę jeszcze raz za inną koleżanką i może ona szczerze powie czy mi pasuje.
Stary 2008-01-24, 15:48   #1608
palila
Raczkowanie

Widze że na forum zagościł wątek o sukniach ślubnych. Więc dla zainteresowanych zamieszczam moje typy choć do końca zdecydowana nie jestem na poszukiwania której wyruszę Na razie buszuje po internecie

http://www.twojesuknie.com.pl/view.php?gid=6&phid=2

http://www.suknieslubne-maria.pl/pod...o=5846&ramka=c

http://www.twojesuknie.com.pl/view.php?gid=6&phid=44

http://www.twojesuknie.com.pl/view.php?gid=10&phid=28
palila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 16:03   #1609
tiffi1
Rozeznanie

Puchatku
jak masz możliwość to idź z życzliwą koleżanką,a le z tego co piszesz to podoba Ci się ta sukienka i ładnie leży, więc chyba to dobry wybór.

Palila
No ja niestety nie będę obiektywna, bo sama mam z tej samej firmy sukienkę, a tam sukienki naprawdę ładnie się układają.
ta trezecia jest ciekawa, możesz sobie zdjąć to koronkowe coś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-24, 16:22   #1610
mika_am
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez julies Pokaż wiadomość
wedlug mnie drogo. my za 12 blach ciasta i 3 pietrowy tort zaplacilismy 650zl. A zamawialismy u p. Burasa w bialogonie.
Ile płaciłaś za kilogram ciasta?Czy ceny zależą od rodzaju ciasta, czy też jest to stała cena za kilogram?Jak smakowały, czy to były ciasta takie napuszone, których nie czuć ze się zjadło, czy też takie domowe? Zastanawiam się czy mi się opłaca kupować ciasta, czy lepiej jeśli zapłące kucharce która też piecze!
moja koleżanka płaciła za tort, 250-300zł jeśli zwraca się patere to oddają 50zł, właśnie na Białogonie!
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 17:17   #1611
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

tiffi1 - Twoja sukienka jest przesliczna i wcale nie jest za skromna. Ma wszystko co trzeba. Wyglada na to, ze mamy podobne gusta. Ja siebe tez nie widze w sukni typu *beza* i wole proste do bolu. Dla kogos moze byc za biedna i powie, ze slub raz w zyciu to trzeba wlozyc cos strojnego. Ale wtedy nie czulabym sie dobrze...

moja mamunia zadzonila dzis do mnie i powiedziala, ze znalazla suknie taka jak lubie w jakims salonie na Zagnanskiej. Nie mam pojecia co to za salon, ale na pewno tamsie wybiore w marcu.
aurinko to ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 17:43   #1612
gazelcia
Raczkowanie

tiffi1 śliczna suknia
Dzisiaj byłam w Busku i moja szczera rada - nie marnujcie benzyny lub pieniędzy na przejazd - po prostu dramat!!! Dwa małe saloniki w których tak naprawdę nie ma co wybrać... Zdecydowanie odradzam.

Jednak po wielu trudach udało mi się kupić tą jedną jedyną sukieneczkę - padło na Paryżankę po wielu dniach namysłu zdecydowałam się na sukienkę, która spodobała mi się na samym początku - choć zawadzała cena, ale trudno, to jedyny taki dzień w życiu, więc raz można się tak wykosztować - 3050 zł... na szczęście dostała gratis halkę
Stary 2008-01-24, 17:50   #1613
GabrielaP
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do GabrielaP

dziewczyny sukienki na tej stronie są super ale chyba trzeba tam pojechać i zobaczyć na miejscu ja na szczęście mam tam sporo rodziny wiec doradców nie będzie brakowało
GabrielaP jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-24, 18:09   #1614
Puchatek M.
Rozeznanie

Tiffi masz rację, pójdę z zaufaną koleżanką i jeszcz raz przymierzę. Dziękuję za rady. A swoją już zamówiłaś? Masz może zdjcie w niej? Bo suknia śliczna, tak elegancka

Gazelcia jaką sukienkę wybrałaś? Ja chyba też kupię w Paryżance.
Stary 2008-01-24, 18:18   #1615
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

gazelcia - chwal sie tu szybko sukieneczka!
aurinko to ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 18:32   #1616
gazelcia
Raczkowanie

Oto i ona z różowym jestem związana od dzieciństwa, więc chyba nie mogła być inna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (70,2 KB, 144 załadowań)
Stary 2008-01-24, 18:36   #1617
Puchatek M.
Rozeznanie

Gazelcia ja ją też mierzyłam, bo bardzo mi się podoba Gratuluję udanego zakupu
Stary 2008-01-24, 18:43   #1618
balaloum
Raczkowanie

bardzo fajna, chociaż ja chyba będę miała tradycyjny kolor
balaloum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-24, 19:01   #1619
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

gazelcia ja też uwielbiam różowy,a ta suknia bardzo mi się podoba,co prawda jeszcze nie przymierzałam sukienek, ale coraz częściej myślę nad tym, czy też nie kupić w kolorze z różowym
A można wiedzieć jaki koszt tej sukni?
Stary 2008-01-24, 19:13   #1620
gazelcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
gazelcia ja też uwielbiam różowy,a ta suknia bardzo mi się podoba,co prawda jeszcze nie przymierzałam sukienek, ale coraz częściej myślę nad tym, czy też nie kupić w kolorze z różowym
A można wiedzieć jaki koszt tej sukni?
3050 zł sama suknia + halka 150 zł (mi udało się utargować, że dostanę ją gratis) + welon i inne dodatki wiadomo...

Puchatek a Ty masz już jakąś suknię upatrzoną ??

Czas edycji: 2008-01-24 o 21:42 Powód: post pod postem
gazelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości