![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
Obawiam się że w Kielcach nie znajdziesz łatwo skromnej sukienki. Mam ten sam problem, podobają mi się raczej gładkie, niezbyt rozłozyste i skromnie zdobione. Przeszłam wszystkie salony w mieście i prawdę mówiąc jedyny model który mógłby wchodzić w grę znalazłam w Kiarze na Warszawskiej. A z Twoich fotek wynika że podobają Ci się suknie o zupełnie gładkim dole, takich jest najmniej. Ale pamiętam że gdzieś takie widziałam, niestety nie pamiętam w którym salonie. Ja chcę dół jednak z delikatnym zdobieniem, nie tak zupełnie gładki więc nie zwróciłam na nie specjalnej uwagi. Jak pochodzisz po salonach może coś znajdziesz, ja zdecydowałam się przymierzyć dziś ten model z Kiary który wpadł mi w oko a w przyszłym tygodniu wybiorę się do Częstochowy. Tam jest ponoć więcej salonów niż tutaj a wybór i ceny konkurencyjne ![]() Joasiatko, salon Awangarda idąc Sienkiewką od strony dworca jest po lewej stronie, na odcinku Wesołej pomiędzy Sienkiewicza a Leonarda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Przyczajenie
|
Przesyłam kilka zdjęć mojej sukienki na dowód, ze tak naprawdę mimo całej tej przezroczystości nic nie widać. http://allegro.pl/item300375778_sukn...rovskiego.html
Mam jeszcze takie pytanko, czy mogłybyście mi napisac o jakiś komisch w Kielcach, gdzie można sprzedac swoją sukienkę. Właśnie przypomniałam sobie, ze piekne sukienki i to wszytkie praktycznie wąskie w kształcie rybki sa w Madonnie w Krakowie. Suknie są bardo piękne ale i też straszliwie drogie. Ale warto sie wybrac, zeby zobaczyc jak naprawde wyglądaja hiszpańskie sukienki... Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-24 o 12:03 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chętnie też się dowiem coś o komisach, bo planuję ją sprzedać, ale na razie chętnych nie ma.
![]() |
#1594 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Tiffi1 sliczna sukienka, bardzo podobaja mi sie modele rybki. Niestety ja w nich niekorzystnie wygladam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Raczkowanie
|
Puchatku według mnie suknia przepiekna taka sama jest teraz ma wystawie w Paryzance wygląda imponujaco bardzo mi sie podoba. Nawet z ciekawości weszłam kiedys zapytac o cene i w Paryzance kosztuje 3300. Robi wrażenie naprawde jest piekna... Oczywiście zgadzam sie ze sa rózne gusty i każdemu podoba sie cos zupelnie innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Twoja sukieneczka piękna ale cena jak dla mnie nie do przyjęcia, powyżej 2500 nie dam za nic w świecie !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Rozeznanie
|
Kochane bardzo dziękuję za wszystkie opinie na temat mojej sukni. Bardzo mi pomogłyście. Ona faktycznie stoi teraz na wystawie w Paryżance
![]() ![]() ![]() Przymierzę jeszcze inne i niedługo podejmę decyzję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Raczkowanie
|
A ja odradzam przeswitujace kiecki z takiego powodu, ze nie bardzo jest jak je zakryc w kosciele, chyba ze nie obchodzi was że inni wezmą was na języki. Poza tym niektorzy ksieza moga robic problemy z udzieleniem wam slubu w niestosownym stroju, a ta sukienka nie dosc ze jest przezroczysta to ma bardzo gleboki dekolt. Bylaby kicha gdyby w dzien slubu ksiadz kazal Wam sie okryc marynarka narzeczonego... Poza tym uwazam ze jest sliczna, bardzo sexowna i ladnie wyglada na szczuplej.
A! Ktos pisal, przepraszam ze nie pamietam kto, ze ma problem ze znalezieniem prostej sukienki, bez wiekszych ozdob. Ja tez mialam ten problem i kazalam sobie zmienic material, zwęzić dół, zdjąć kwiatki i tylko przyozdobić tren i powiedzieli, ze nie ma problemu. W innych salonach tez pewnie mozna kombinowac z modelami, jedyna wada takiego zakupu jest taka, ze niestety efekt koncowy poznasz na przymiarce....
Nasz ślub odbył się 21.06.2008! http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008062100700730.png Nasza dzidzia ![]() http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-24 o 12:02 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny szkoda ze nie macie juz zbyt wiele czasu zeby przyjechac np do Warszawy.Ja szukałam sukienki w Kielcach w Paryżance i MSModzie w Katarzynie i okazało się że te sukienki w Wawie sa nawet tysiac zł tansze.Polecam przejrzenie winternecie sklepów ABIU,TYLKO ONA,SCARABEO (w ktorym kupilam sukienke z Francji marki Hermis za 2150 zł)i Mystique...moze swieże modele sadrogie ale da sie spokojnie znalezc cos do 2500 zł a wiem dobrze bo bralam cene pod uwage wiedzac jak trudno jest sprzedac uzywana sukienke...moj slub w maju i jeslimacie 160cm wzrostu i rozmiar 36 chetnie odsprzedam
![]() Cytat:
i jak smaczny był ten tort?A jaki smak? A czy ktoś był na weselu w Castorze? Sala ładna ale ponoć mało jedzenia i kiepska obsługa? A gdzie sie uczesac w Kielcach do ślubu? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-24 o 21:41 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio mój znajomy tam był..o obsłudze nic nie mówił ale nasłuchałam sie ze jedzenia jest tam dość mało (porcje tzn restauracyjne)ale jak jest naprawdę to nie wiem bo sama nie bylam
#1602 |
Przyczajenie
|
Ja mam wesele w Catorze:P. Sadze , ze bedzie ok, nie wierze w gadanie ze gdzies jest malo jedzenia.Wydaje mi sie ze to jacyc zazdrosni goscie sieja takie ploty.Jeszcze nigdy z zadnego wesela nie wyszlam glodna. Co do fryzury to zrobie sobie jakies luzne upiecie wiec fryzjer u mnie nie musi byc bardzo wyszukany, ale poszukaj w watku- dziewczyny juz pisaly gdzie sie uczesac. hipericumperforatum a kiedy masz weselicho?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Rozeznanie
|
Puchatku to twój wybór i musisz sobie zrobić zdjęcia w sukience i się zastanowić. Mi też pewnie co niektórzy powiedzą, ze taka skromna sukienka. Ale co ja poradzę, ze takie lubię i w takich czuję się najlepiej.
To wszystko jest kwestia gustu. Mnie osobiście trudno byłoby się przekonać do przezroczystego gorsetu, ale to ja. naprawdę przymierz i niech ci ktoś doradzi. najlepiej weź kogoś życzliwego ale i krytycznego. Co do figurki na tort To ja odpowiedziałam. Torty z tej strony są śliczne, ale bardzo drogie. Ja mam pomysł taki, żeby koleżanka, która zajmuje się plastycznymi rzeczami zrobi mi figurkę z modeliny taka jaką będę chciała, umieści jej a podstawce i będzie super. trochę drogo jak za figurkę. Sukienki Jak już zauważyłyście lubię proste sukienki. ten model który mam wcale nie jest rybką a dzwonkiem i takiego szukałam (pomiędzy rybką a A). Szukałam w sklepach w Kielcach prostych,a le właśnie z tym "czymś" no i nie znalazłam. W Cymbeline, to dużo ozdobnych było, chyba najlepsze jeszcze w Paryżance, ale jakoś nic szczególnie mnie nie urzekło. Ja czekałam a nowe kolekcje, ale nie wszędzie mogłam tak długo czekać. Podsyłam link do strony salonu warszawskiego,ale mnie osobiście podobają się co niektóre sukienki, acha i ceny nie są takie złe www.mariella.com.pl Mam zdjecie mojej sukienki - jest większe wiec wklejam |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Rozeznanie
|
Tiffi zdjęć w sukienkach nie pozwalają robić
![]() ![]() Twoja jest bardzo ładna i co z tego, że prosta skoro Tobie się podoba to najważniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Rozeznanie
|
Puchatku
To prawda to Twój dzień i to Ty masz czuć się dobrze. Ale sama byłam świadkiem sytuacji, kiedy moja przyjaciółka wybierała suknię ślubną a obok młoda dziewczyna założyła sukienkę. wokół niej wszyscy którzy z nią przyszli piali z zachwytu,a my chciałyśmy podejść i powiedzieć, że sukienka ta eksponowała jej niedoskonałości, wyglądała jak przebrana - i to nie była kwestia gustu, tylko tego,, ze ta sukienka fatalnie układała się na niej. Także jeśli sukienka leży super a Tobie się taka podoba to ja weź, ale jeśli "coś" z nią jest nie tak, to nie warto. |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Rozeznanie
|
Według mnie leży super. Siostrze suknia się nie podoba, ale mówi, że mi w niej dobrze. Ona poprostu nie założyła by tak gołego gorsetu. Panie w sklepie oraz moja mama pialy z zachwytu, ale im nie bardzo wierzę. Mamie w większości sukien się podobałam. Chciałabym Wam się w niej pokazać, ale okropnie pilnują, żeby nie robić zdjęć. Chyba pójdę jeszcze raz za inną koleżanką i może ona szczerze powie czy mi pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Raczkowanie
|
Widze że na forum zagościł wątek o sukniach ślubnych. Więc dla zainteresowanych zamieszczam moje typy choć do końca zdecydowana nie jestem na poszukiwania której wyruszę
![]() ![]() http://www.twojesuknie.com.pl/view.php?gid=6&phid=2 http://www.suknieslubne-maria.pl/pod...o=5846&ramka=c http://www.twojesuknie.com.pl/view.php?gid=6&phid=44 http://www.twojesuknie.com.pl/view.php?gid=10&phid=28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Rozeznanie
|
Puchatku
jak masz możliwość to idź z życzliwą koleżanką,a le z tego co piszesz to podoba Ci się ta sukienka i ładnie leży, więc chyba to dobry wybór. Palila No ja niestety nie będę obiektywna, bo sama mam z tej samej firmy sukienkę, a tam sukienki naprawdę ładnie się układają. ta trezecia jest ciekawa, możesz sobie zdjąć to koronkowe coś |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moja koleżanka płaciła za tort, 250-300zł jeśli zwraca się patere to oddają 50zł, właśnie na Białogonie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Raczkowanie
|
tiffi1 - Twoja sukienka jest przesliczna i wcale nie jest za skromna. Ma wszystko co trzeba. Wyglada na to, ze mamy podobne gusta. Ja siebe tez nie widze w sukni typu *beza* i wole proste do bolu. Dla kogos moze byc za biedna i powie, ze slub raz w zyciu to trzeba wlozyc cos strojnego. Ale wtedy nie czulabym sie dobrze...
moja mamunia zadzonila dzis do mnie i powiedziala, ze znalazla suknie taka jak lubie w jakims salonie na Zagnanskiej. Nie mam pojecia co to za salon, ale na pewno tamsie wybiore w marcu. ![]()
#1612 |
Raczkowanie
|
tiffi1 śliczna suknia
![]() Dzisiaj byłam w Busku i moja szczera rada - nie marnujcie benzyny lub pieniędzy na przejazd - po prostu dramat!!! Dwa małe saloniki w których tak naprawdę nie ma co wybrać... Zdecydowanie odradzam. Jednak po wielu trudach udało mi się kupić tą jedną jedyną sukieneczkę - padło na Paryżankę ![]() ![]()
#1613 |
Raczkowanie
|
dziewczyny sukienki na tej stronie są super ale chyba trzeba tam pojechać i zobaczyć na miejscu ja na szczęście mam tam sporo rodziny wiec doradców nie będzie brakowało
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Rozeznanie
|
Tiffi masz rację, pójdę z zaufaną koleżanką i jeszcz raz przymierzę. Dziękuję za rady. A swoją już zamówiłaś? Masz może zdjcie w niej? Bo suknia śliczna, tak elegancka
![]() Gazelcia jaką sukienkę wybrałaś? Ja chyba też kupię w Paryżance. |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Raczkowanie
|
gazelcia - chwal sie tu szybko sukieneczka!
![]()
#1616 |
Raczkowanie
|
Oto i ona
![]() ![]()
#1617 |
Rozeznanie
|
Gazelcia ja ją też mierzyłam, bo bardzo mi się podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Raczkowanie
|
bardzo fajna, chociaż ja chyba będę miała tradycyjny kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Raczkowanie
|
gazelcia ja też uwielbiam różowy,a ta suknia bardzo mi się podoba,co prawda jeszcze nie przymierzałam sukienek, ale coraz częściej myślę nad tym, czy też nie kupić w kolorze z różowym
![]() A można wiedzieć jaki koszt tej sukni?
#1620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Puchatek a Ty masz już jakąś suknię upatrzoną ??
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-24 o 21:42 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.