![]() |
#1681 |
Zadomowienie
|
![]()
Tiffi Dzięki za odp. Do ślubu mam jesze troche czasu bo to dopiero 29 sierpnia 2009 ale wiem też ze jak łaziliśmy po salach to sporo było porezerwowane z muzykami podobno trzeba sie też spieszyć.W ogóle głowa mi pęka jak czytam ile tego wszystkiego ile kasy na to.....zawrót głowy no ale musimy dać radę w końcu taki dzień w życiu jest tylko jeden
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce
Moglabym prosic o namiary na ten zespoł?Z gory dziekuje
![]()
#1683 |
Raczkowanie
|
Ghia ja tez nie mogłam sie długo zdecydowac czy brac zespoł czy DJ. Wkoncu padło na DJ. Dlaczego? U nas powody były takie..... stwierdzilismy ze DJ zagra nam wszystko i nie bedzie fałszował, najważniejsze zeby był dobrym wodzirejem . Druga wazna sprawa Dj jest trzy razy tanszy od orkiestry, a jak jeszcze policzyc to ze za muzyków trzeba tez zapłacic od osoby to moze nawet cztery razy tanszy. Sama musisz zdecydowac .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie przy czarnym trzeba uważać ale jak sie wszystko dobrze dobierze to potrafi wyglądać to wszystko zjawiskowo, zreszta czarny dla mnie wygląda bardzo dostojnie
![]() Ja z koleji strasznie nie lubię białych samochodów dlatego nie wyobrażam sobie takim pojechać do ślubu dlatego jak widać gusta sa rożne , a jak ktoś z gości pomyśli ze pogrzebowo to nie ma sie tym co przejmowac ważne ze ja inaczej sobie nie wyobrażam swojego samochodu dlatego aurinko to ja śmiało możesz takim pojechać moim zdaniem
#1685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wiązankę i dekorację na samochód zamawiałam w "Pokusie" na Paderewskiego, która zresztą była polecana wielokrotnie w tym wątku i ja też się przychylam do pozytywnych opinii na jej temat ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ghia, ja będę miała DJ-a. A powody są dwa, tak jak dziewczyny pisały, po pierwsze zagra wszystko a po drugie tańszy. Zależy na ile osób przewidujesz wesele, jesli duże to zespół może byc lepszy, przy mniejszej ilości osób korzystniej będzie z DJ-em. U mnie będzie DJ Piotr Gładkowski, jest przystępny cenowo i sprawia sympatyczne wrażenie, więcej będę mogła powiedziec juz po imprezie..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny macie rację, Dj jest tańszy i być może bardziej się sprawdzi na mniejsze wesela. Trzeba przeliczyc budźet i będzie dobrze. Pocieszę was w wKilacahc można znalaźć fajny zespół i to nie w takich zaporowych cenach jak w Warszawie.
Karothko i Asiulko220809 przesyłam namiary na prv. A w ogóle to sie zgadzam, ze lepiej posłuchać zespołu. ja maiałam to szczeście i byłam na weselu gdzie grał ten zespół, więc miałam okazję zobaczyć jak grają przez całą noc |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja teraz troszkę z innej beczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zadomowienie
|
To ja tez poprosze namiary na zespół Sluchałam Mixtury przed chwila z ich dema ale na forum gazety pl są strasznie niedobre opinie o nich no i pewnie bedą drodzy.Ja wesele planuje na ok 100 osób wiec dj czy zespół??Jak posłuchalam tego co jest na stronach niektorych zespolów to sie załmałam.Tifii czekam na wiad.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Raczkowanie
|
Ja też nie wiem już sama jakie mają obowiązki świadkowie.
Byłam zawsze przekonana, że np. wiązankę dla Pani Młodej i dla świadkowej kupuje Pan Młody. A w dniu ślubu, kiedy to oboje przyjeżdżają do domu rodzinnego pani Młodej - narzeczony wręcza bukiet swojej ukochanej, a świadek wręcza bukiet świadkowej. Natomiast niedawno dowiedziałam się od kuzynki mojego TŻ że u nich to świadkowa kupuje wiązankę dla siebie i dla Pani Młodej... przekonywała mnie że tak jest - ale ja jestem uparta i chcę tą 1wszą wersję.
![]() |
#1692 |
Raczkowanie
|
świadkowa jak juz wcześniej wspomiałyscie moze pomagać w wyborze suknie, biżuterii, a także poprawia suknię w kościele podczas uroczystości,sesji zdjeciowej a także makijaż w podczas ślubu. spotkałam sie również z opinią, że swiadkowa rozmawia z gośćmi (żeby nie powiedzieć, że zabawia
![]() ![]() ale to wszystko zależy jak jesteście sobie bliskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Raczkowanie
|
w pokusie mozna zamowic wystroj Kosciola. Panie jada do Kosciola i wtedy dobierana jest dekoracja. z tego co kojarze to nie maja zadnych stojakow wzdluz Kosciola, robia jedynie bukiety. no chyba ze cos sie zmienilo.
My pojechalismy na gielde kwiatowa, kupilismy duzo kwiatow i Koscielna sama ubrala Kosciol. joasiatko, wysle Ci namiary na priv |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez będzie ten sam Dj co u Ciebie ![]()
![]() |
#1695 |
Rozeznanie
|
Zespół
To jeszcze raz napiszę ogólnie. Zespół który ja mam widziałam na weselu mojej koleżanki. Podobało mi się jak grali. To nie jest zespół dyskietkowy, zywe instrumenty: klawisze, perkusja, gitara, bas, wokal damski i męski. Grają dużo nowcyh kawałków i dostosowują się do życzenia młodej pary. na poczatku wydawało mi sie, ze są mało "rozrywkowi". Oczepiny były normalne bez "zenujących" zabaw, ale to również decyzja młodych. My zespół na maj zamawialiśmy rok wcześniej. mamy go na dwa dni (wraz z poprawinami). Tyle mogę napsiać bo tyle wiem Świadkowie Byłam dwa razy świadkową i pewnie wszystko zalezy od regionu. W świętokrzyskim to Pan Młody płacił za kwiatki dla świodkowej i Panny Młodej, a wczesniej wybierałyśmy kwiatki Panna Młoda ze mną jako świadkową. W Olsztyńskim, musiałam sama kupować sobie kwiatki, ale tam w ogóle było dziwnie. Świadkowej rola jest uzalezniona od tego jak dobrze sie zna z Panną Młodą. generalnie wspiera, pyta w czym moze pomóc, a na weslu jest czujna ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Tak? Cieszę się
![]() ![]() A co do wiązanki, to kiedy ja byłam świadkiem w świętokrzyskim bukiet musiałam kupić sobie sama. |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
18 pazdziernika 2008 A ty?
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Uuu to ja będę pierwsza. Ja 28 czerwiec 2008, jak w stopce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Na pewno napiszę, no chyba że wyjdzie taka kaszana że będzie wstyd...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczynki dawno mnie nie było i mam troche zaległosci i jak czytam to jestem sporo do tyłu
![]() znalazłam na allegro aukcje o dekoracji kościołów w kielcach moze komuś się przyda http://www.allegro.pl/item296437807_...la_kielce.html wiec teraz zabieram się żeby nadrobić zagłości i po pierwsze musimy wybrac się na te nauki ![]() Pozdrawiam wszystkie Panny Młode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Już od baaardzo długiego czasu śledzę ten wątek ale nie mogłam sie zebrać żeby coś tutaj skrobnąć ![]() ![]() czy słayszała któraś z Was o zespole The Jokers? A wracając do samochodu uważam że czarny jest jak najbardziej odpowiedni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdeczniasto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja jestem na etapie kupowania garnituru dla mojego mężczyzny. Zastanawiam sie jaki wybrac...Ciemny czy jasny?. Podzielcie sie uwagami w jakim garniturze wasi mężczyźnie beda ślubować....
![]() Edytowane przez EVEEELIN Czas edycji: 2008-01-29 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
według mnie ładniej jak w jasnym garniturze, oczywiście kwestia gustów ale mój TŻ raczej na 100% będzie miał jasny.
#1705 |
Raczkowanie
|
Tez Mi Sie Tak Wydaje Ze Jasny Garnitur Będzie ładniejszy ...
![]() Edytowane przez EVEEELIN Czas edycji: 2008-01-29 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Raczkowanie
|
dziewczyny zmienię troszkę temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Raczkowanie
|
Ghia widzę, że odwiedzamy te same fora, ja też przglądałam już stronę Mixtury.Co do Bohemy-mam tę salę zarezerwowaną na 22 sierpnia
![]() ![]() Tiffi1 dzięki za namiary ![]() Co do czarnego samochodu...mówię zdecydowane nie.Za bardzo się kojarzy.Fakt może i elegancki, ale ja myśle raczej o złotym metaliku, albo srebrnym.Białych też nie lubię ![]() A garnitur zdecydowanie ciemny, jasny zlewa się z białą suknią panny młodej.
#1708 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Raczkowanie
|
Mnie powiedział właściciel sali 200 zł za Zaiks chyba ze cos poplątałam....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Raczkowanie
|
ale od czego to zależy że jedni biorą 200, 160 a inni 70zł??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.