Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-19, 17:41   #151
magdusia8
Raczkowanie

Dot.: Kielce

hej dziewczyny. Just married ostrzega przed media vision, a ja dwa tygodnie temu wlasnie podpisalam z nimi umowe. szczerze powiedziawszy po obejrzeniu masy filmow z innych firm tylko oni mi sie spodobali. Pan, ktory kreci odpowiadal na wszystkie nasze pytania, nie bylo jakis wiekszych problemow. co prawda jestem jeszcze przed slubem wiec zobaczymy jak to bedzie potem, ale jestem dobrej mysli. jesli chodzi o wglad do filmu, szczerze powiedziawszy nie znam sie na tym i interesuje mnie efekt koncowy. powiedzielismy mu w punktach jaki bedzie przebieg slubu i wesela i co ma sie znalezc na kasecie, a czego absolutnie sobie nie zycze. Pan przedstawil mi rozwniez swoja wizje i ja na nia przystalam bo odpowiadla mojej.
co do zdjec, okreslilam sie, ze chce ich 100 tyle ile jest w umowie, bo przyznam szczerze, ale sie nie obrazcie: wole 100 najlepszych niz 400 takich sobie. poza tym obejrzec 400 zdjec...dla mnie to stanowczo za duzo
przykro mi Just married ze mialas z nimi takie przejscia. mam nadzieje jednak, ze okreslilam sie w stosunku do nich na tyle jasno, ze wiedza czego oczekuje i niemile mnie nie zaskocza.
pozdrawiam serdecznie kieleckie panny mlode
magdusia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-23, 11:19   #152
mela26
Raczkowanie

Radosnych i zdrowych świąt dla wszystkich kielczanek!!
a w Nowym Roku spełnienia marzeń i realizacji wszystkich planów.
No i wspaniałych kochających mężów, bo głównie tego dotyczy ten wątek)
mela26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-23, 18:35   #153
DrGandzia
Zadomowienie

dziękujemy bardzo serdecznie Tobie również ja i mój mąż życzymy wszystkiego co najepsze
Stary 2006-12-24, 12:06   #154
magdusia8
Raczkowanie

Dziękuję serdecznie.
Dołączam się do życzeń. radosnych świąt, Mikołaja z workiem pełnym prezentów, i zawsze zakochanych w Was narzeczonych oraz samych miłych niespodzianek w Nowym Roku.
Stary 2007-01-03, 12:33   #155
gazelcia
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.
Macie może jakieś namiary na salę weselną przy ulicy Piwowarskiej w Kielcach, po dawnym lokalu Belgia??
gazelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 09:48   #156
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Kobietki odswiezam watek , bo mam do Was pytanie. Wraz z Tz musielismy zrezygnowac z planow weselnych z powodow materialnych< wesele chcielismy uzadzic tylko i wylacznie za nasze pieniadze a nie rodzicow> no i wlasnie teraz nadazyla sie taka okazja ze mozemy sobie je sami zasponsorowac. Tyle ze chcemy wesele na gora 50 osob no i wlasnie mam pytanie odnosnie takiej malej przytulnej salki, zna ktoras? bo jak dotad orientowalam sie tylko w tych na ok 100 osob:/
z gory dziekuje za odpowiedz
Pozdrawiam
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 13:49   #157
mela26
Raczkowanie

jak rezerwowalismy sale w hotelu karczówka, własciciel pokazał nam tez tzw sale klubowa na dole, z barkiem na max 60 osób (tak on twierdził). to zupełnie inny klimat niż normalna weselna sala, jak dla mnie super, ale nie wiem czy Wam sie spodoba. z boku sa takie okragle stoły ze skórzanymi kanapami (o ile pamietam, reszte normalne stoły chyba i parkiet mały na środku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 14:11   #158
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Bylam na weselu w tej malej sali o ktorej pisze mela26. Bylo super - sale sa dobrze wygluszone, wiec nie slychac wesela, ktore sie odbywa na sali na gorze. Klimacik tez fajny

Na karczowce dla mnie wada jest to , ze z tego co wiem to tam nie ma klimatyzacji, a to przy takim goracym lecie jak wtym roku moze byc problem - choc moze na tej mniejszej sali nie taki wielki, bo ona jest jakby nizej w budynku.

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 20:08   #159
mela26
Raczkowanie

klimatyzacja juz jest trzeba dopilnowac aby wlasciciel ja właczyl i bedzie ok. sama by chciala w tej sali bo strasznie mi sie podoba, no ale my zapraszamy 100 osob...
Stary 2007-01-19, 12:48   #160
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Dziekuje dziewczyny za odzew musze sie tam wybrac i zobaczyc co i jak
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 16:57   #161
frigiditas
Raczkowanie

czesc Dziewczyny!
Mam takie pytanie: czy któraś z Was wie, jaki jest adres tego fajnego salonu sukien slubnych w Busku, który chwaliła i polecała Agniesia? Wpisywałam w wyszukiwarce i wyskakuje mi tych salonów W Busku kilka, ale z opisów wogóle nie mogę obczaić o który to chodzi...
A jak z Waszymi sukienkami? Już wybrane? Pozdrawiam wszystkich serdecznie
frigiditas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-20, 09:30   #162
-agniesia-
Wtajemniczenie

Hejka! Ten salon, w którym ja byłam jest, o ile dobrze pamietam, na ulicy(albo alei) Mickiewicza. Obeszłam też wtedy całe centrum, ale innych salonów nie widziałam..frigiditas jak wrócisz z tego Buska, to napisz jak było Właścicielka tego sklepu mówiła mi, że w grudniu 2006 otworzy drugi sklep z hiszpańskimi sukniami też w Busku, także może warto zapytać czy już jest i w którym miejscu. Pozdrawiam
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-20, 10:29   #163
p_a_t21
Przyczajenie

dziewczynki czy słyszałyscie cos na temat Gali ślubnej w KCK z tego co wiem ma sie odbyc 11 lutego ale nie wiem jeszcze o której
moze Wy wiecie cos wiecej??
p_a_t21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-20, 10:46   #164
magdusia8
Raczkowanie

jak kupowialam sukienke w paryzance to pani wlasnie mowila mi o tej gali. najprosciej bedzie jesli pojdziesz wlasnie do salonu paryzanka i mile panie na pewno ci wszystko powiedza co gdzie i o ktorej. pozdrawiam
Stary 2007-01-20, 11:15   #165
asiek_79
Przyczajenie

Tak Moja sukienka już wybrana w Paryżance, będzie gotowa na ok. 15 maja.
asiek_79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-20, 14:30   #166
frigiditas
Raczkowanie

Agniesiu bardzo Ci dziekuję, jeśli to na Mickiewicza to mam telefon i dokladny adres i myslę, że trafię ja też się czaję na te hiszpańskie suknie więc zdam dokładną relację co i jak Pozdrawiam
frigiditas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 18:39   #167
ami81
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!
ślub brałam w lipcu 2006, a wesele miałam w "Sosnowym Dworku w sukowie". Lokal super, wszystkim gościom bardzo się podobało. Jedzenia było bardzo dużo, że aż nie do przejedzenia. Obsługa ogólnie dobrze pracowała, ale jeśli ktoś tam robi wesele to niech zleci komuś żeby pilnował kelnerek, bo np. na moim weselu zginęło trochę rzeczy. Kupiliśmy w makro 3 torby rożnych cukierków, oczywiście tylko 1/3 z tego była na stołach, reszta się rozpłynęła, moja ciocia upiekła ciasta i jak się później okazało to jedno nawet zniknęło z blachą . alkohol jest zamknięty w takim małym pomieszczeniu a klucze ma ktoś z rodziny. co do napojów to też radziłabym zamknąć pod kluczem i niech ktoś z rodziny je roznosi. Ale ogólnie byłam bardzo zadowolona
Zdjęcia mieliśmy na Mazurskiej, wyszły super.
Plener robiliśmy w zamku Krzyżtopór w Ujeździe, tylko tym razem zdjęcia robił nam nasz kamerzysta, który tak w ogóle nakręcił nam super film bardzo go polecam. gdzieś na 1 stronie napisałam kiedyś namiary na niego.
Makijaż robiłam w Wiośnie na solnej- wyszedł super, a fryzurę na wesołej w awangardzie (powiem tak,nigdy nie przypuszczałam że z moich włosów uda sie zrobić cos tak wspaniałego, jak to zrobiła pani Iwonka - od razu zaznaczam że mam włosy do pasa, ciezkie i gęste) wszyscy byli ta fryzurą zachwyceni. niestetu z tego całego zamieszania nie zrobiłam jej zdjęcia z bliska. mam ja jedynie uwiecznioną na filmie.
Jak byście miały jakieś pytania odnośnie czegos to pytajcie może jakos pomogę.pozdrawiam
ami81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 09:37   #168
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez ami81 Pokaż wiadomość
bardzo go polecam. gdzieś na 1 stronie napisałam kiedyś namiary na niego.
Makijaż robiłam w Wiośnie na solnej- wyszedł super, a fryzurę na wesołej w awangardzie (powiem tak,nigdy nie przypuszczałam że z moich włosów uda sie zrobić cos tak wspaniałego, jak to zrobiła pani Iwonka - od razu zaznaczam że mam włosy do pasa, ciezkie i gęste) wszyscy byli ta fryzurą zachwyceni. niestetu z tego całego zamieszania nie zrobiłam jej zdjęcia z bliska. mam ja jedynie uwiecznioną na filmie.
Jak byście miały jakieś pytania odnośnie czegos to pytajcie może jakos pomogę.pozdrawiam
moja siostra i mama robia sobie włoski (choć mama czasem też chodzi do ewanu na wesołej, ale mama jest zmienna) w awangardzie, ale u p. Sylwii. Kiedyś jak byłam towarzyszyć siostrze w sobotę na podcięciu włosków to jakaś fryzjerka robiła klientce właśnie upięcie na ślub, siedziałam na tych kanapach z rodziawioną buzią przez cały czas strzyżenia mojej siostry (), bo ta fryzjerka (niestety ich nie znam, wiec nie wiem jak ma na imię) robiła po prostu cudo na głowie tej pani wszystko tak dokładnie upinała, misternie, a to co wychodziło spod jej rąk było przepiękne...nie umiem opisywac fryzur, ale to było coś na kształt koka ale z wypuszczanymi pasmami i w ogóle mnóstwo skrętów, upięc, podpieć wytworzyła na głowiej tej klientki, a kobieta wcale nie miała długich włosów, takie sredniej długości - za ramiona. Mnie się podobało bardzo, naprawdę wyszło cudo, podziwiam fryzjerów z taką reką i taką fantazją i przede wszystkim chwali się to, że ta fryzjerka była tylko tą panią zajęta, nikt jej nie przeszkadzał, nie pośpieszał, żadna inna fryzjerka jej nie przeszkadzała, widac było,że ma czas tylko dla tej pani i jej poświęca całą uwagę, żeby wszystko dobrze wyszło
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 10:45   #169
gazelcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ami81 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
ślub brałam w lipcu 2006, a wesele miałam w "Sosnowym Dworku w sukowie". Lokal super, wszystkim gościom bardzo się podobało. Jedzenia było bardzo dużo, że aż nie do przejedzenia. Obsługa ogólnie dobrze pracowała, ale jeśli ktoś tam robi wesele to niech zleci komuś żeby pilnował kelnerek, bo np. na moim weselu zginęło trochę rzeczy. Kupiliśmy w makro 3 torby rożnych cukierków, oczywiście tylko 1/3 z tego była na stołach, reszta się rozpłynęła, moja ciocia upiekła ciasta i jak się później okazało to jedno nawet zniknęło z blachą . alkohol jest zamknięty w takim małym pomieszczeniu a klucze ma ktoś z rodziny. co do napojów to też radziłabym zamknąć pod kluczem i niech ktoś z rodziny je roznosi. Ale ogólnie byłam bardzo zadowolona
ami81 powiem, że trochę mnie nastraszyłaś z tym pilnowaniem wszystkiego podczas wesela. Mam zamówioną salę w Sosnowym Dworku na sierpień 2008, która mnie po prostu urzekła. Tylko to pilnowanie jakoś mi przyćmiło moją radość...
gazelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 13:38   #170
martusia810
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Ja wesele robołam w Sobkowie i powiem wam, że byłam bardzo zadowolona. Organizacja na najwyższym poziomie. Goście byli zadowoleni.Miałam 90 gosci i wydaje mi się, że taka liczba jest tam odpowiednia, podobno robia wesela nawet na 140 osób, ale nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. Zespół miałam z Polichna "Efekt" . Grali super, nie jakieś tam rzympoły tylko świetne kawałki jak ekipa Sztaby.
martusia810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 12:46   #171
kycia1
Wtajemniczenie

Wielka Gala Ślubna
11 lutego 2007 r (niedziela)
godz 16 -Duża Scena Kieleckiego Centrum Kultury
Zaproszenia do nabycia w Salonach Cymbeline i Paryzanka...
Czyli co...? bez zaproszeniem nie ma wstepu? ...;/
Stary 2007-01-27, 22:04   #172
DrGandzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
ami81 powiem, że trochę mnie nastraszyłaś z tym pilnowaniem wszystkiego podczas wesela. Mam zamówioną salę w Sosnowym Dworku na sierpień 2008, która mnie po prostu urzekła. Tylko to pilnowanie jakoś mi przyćmiło moją radość...
nie przejmuj się ja też tam miałam wesele i nie mogę nikomu nic zarzucić. A jeśli masz jakieś obawy to poinformuj o nich właścicieli, są spoko tak więc sądze że zrozumieją. A nawet może i zaczna zwracać na to większą uwagę - w końcu w ten sposób wyrabiaja sobie opinie. Sądzę, ze zależy im na tym by goście i młodzi byli zadowoleni pozdrawiam
Stary 2007-01-29, 21:14   #173
Piotr__
Przyczajenie

Do Just Married

Droga Pani Agnieszko,
Cieszę się , że zabrała Pani głos na forum oraz, że Pani o mnie pamięta, jednak głęboko nie fair z Pani strony jest oczernianie mnie jak również firmy Media-Vision.

Drogie forumowiczki, prawdą jest, że Pani A. zapłaciła za usługę sumę jaką napisała, szkoda tylko, że nie dopisała co za to dostała a mianowicie: oprócz płyt z filmem ze ślubu (notabene 4 krotne przeróbki, niekoniecznie z naszej winy – to tak a propos braku ingerencji w materiał) zaproszenia, odbyliśmy również plener w tygodniu następnym po ślubie (prawie cały dzień), album z powiększeniami, gdzie okładka produkowana była specjalnie dla młodych oraz paręset zdjęć, do tego wszystkiego wykorzystaliśmy system stabilizacji kamery oraz poprawy brzmienia dźwięku.
Jeżeli chodzi o koleżankę Pani A problem raczej polega na tym, że ów koleżanka jest bardzo ale to bardzo zadowolona z naszych usług.
Co do mojego gburostwa – owszem z mojej winy wystąpił mały incydent, za który zresztą przerosiłem parokrotnie ale z tego co widzę nasza miła klientka jest osóbką bardzo zaborczą i złośliwą. Przykro mi Pani Agnieszko, że mnie Pani jeszcze nie zdiagnozowała, mimo wszystko serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Piotr__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 09:52   #174
Puchatek M.
Rozeznanie

martusia810 ja mam zarezerwowany Sobków na sierpień 2008. Widziałam film z wesela oraz rozmawiałam z dziewczyna, ktora tam miala swoje i myślę, że dobrze wybraliśmy. Chcemy wszystkie dodatkowe atrakcje: karete, gondole, pokaz walk, komnate, armaty, pieczonego prosiaka, golebie, fajerwerki. Tez je mieliscie??
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 09:17   #175
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

witam. ja mam wesele 14.07.07r. wesele mamy w restauracjii Patio w exbudzie. jest tam naprawde świetnie. płacimy 135zł od osoby i 2 tys za wynajęcie sali i nic więcej nas nie obchodzi. owoce i ciasta są w cenie i nawet tort. a jak już będę miała suknię to dobiorą mi odpowiedni kolor kwiatów do wystroju sali. naprawdę polecam, a jeśli ktoś ma jakieś pytania to piszcie na maila monikakubicka@wp.pl. orkiestrę wybraliśmy z Polichna "efekt"- grają naprawdę fajnie. grali już na mojej stódniówce w 2004r i na weselu mojej siostry rok temu i naprawdę polecam. kamerzysta Pan Sędek z "fotovid-kolor" 1.100zł z ulicy Chrobrego, fotograf Pan Zarzycki z "fotomax" z Głowackiego- 800zł (około 150 zdjęć) polecam.
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-01, 10:25   #176
aniaaa84
Zadomowienie

Czesc Dziewczyny!!!wlasnie znalazlam dopiero to formu i jest swietne , moj slub i wesele to jeszcze odlegly temat,a le nie ma sie co obijac i trzeba zaczac sie przynajmniej rozgladac.Ja sakramentakne TAK wypowiem 29.08.2009 ciesze sie podwojnie bo to bedzie dzien naszego slubu i zarazem dzien urodzin mojego kochanego przyszlego mezulka .Nie jestem z Kielc dlatego bardzo chcialabym WAS prosic o pomoc w kwestii restauracji, orkiestry, fotografa, z gory dziekuje za kazda rade i podpowiedz
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-01, 11:40   #177
aniaaa84
Zadomowienie

Talking Kielce

Wiatm Wszystkich zainteresowanych !!postanowilam zalozyc ten watek bo wlasnie na ten okres przypadnie moje wesele , nie jestem z Kielc i chcialam prosic o sugestie co do lokalu, fotografa, orkiestry bede wdzieczna za kazda podpowiedz i z gorz za nie dziekuje
pozdrawiam serdecznie i czekam na informacje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-01, 15:54   #178
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć martusia810 mam pytanko co do zespoły, dysponujesz może namiarami na ten zespół? może mają swoją stronkę, na której można przesłuchać ich repertuaru?
będę wdzięczna za pomoc
Stary 2007-02-01, 16:16   #179
DrGandzia
Zadomowienie

aniaaa84 jeśli mogę sie wtrącić to proponuje Ci zespół "NOVI" mlodzi i bardzo ambitni ludzie. To właśnie oni grali na naszym weselu i powiem Ci szczerze, ze ja oraz moi goscie byliśmy zachwceni. Jesli jestes zainteresowana chetnie podam Ci namiary
Stary 2007-02-01, 18:40   #180
aniaaa84
Zadomowienie

DrGandzia super!!! każdy namiar się liczy ja narazie "raczkuję" w tych sprawach, ale wypowiedzi każdej z WAS są cenne i pomocne
z góry dziękuję CI za namiar na zespół pozdrówki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości