![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
hej dziewczyny. Just married ostrzega przed media vision, a ja dwa tygodnie temu wlasnie podpisalam z nimi umowe. szczerze powiedziawszy po obejrzeniu masy filmow z innych firm tylko oni mi sie spodobali. Pan, ktory kreci odpowiadal na wszystkie nasze pytania, nie bylo jakis wiekszych problemow. co prawda jestem jeszcze przed slubem wiec zobaczymy jak to bedzie potem, ale jestem dobrej mysli. jesli chodzi o wglad do filmu, szczerze powiedziawszy nie znam sie na tym i interesuje mnie efekt koncowy. powiedzielismy mu w punktach jaki bedzie przebieg slubu i wesela i co ma sie znalezc na kasecie, a czego absolutnie sobie nie zycze. Pan przedstawil mi rozwniez swoja wizje i ja na nia przystalam bo odpowiadla mojej.
co do zdjec, okreslilam sie, ze chce ich 100 tyle ile jest w umowie, bo przyznam szczerze, ale sie nie obrazcie: wole 100 najlepszych niz 400 takich sobie. poza tym obejrzec 400 zdjec...dla mnie to stanowczo za duzo ![]() przykro mi Just married ze mialas z nimi takie przejscia. mam nadzieje jednak, ze okreslilam sie w stosunku do nich na tyle jasno, ze wiedza czego oczekuje i niemile mnie nie zaskocza. pozdrawiam serdecznie kieleckie panny mlode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Radosnych i zdrowych świąt dla wszystkich kielczanek!!
a w Nowym Roku spełnienia marzeń i realizacji wszystkich planów. No i wspaniałych kochających mężów, bo głównie tego dotyczy ten wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
dziękujemy bardzo serdecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Dziękuję serdecznie.
Dołączam się do życzeń. radosnych świąt, Mikołaja z workiem pełnym prezentów, i zawsze zakochanych w Was narzeczonych oraz samych miłych niespodzianek w Nowym Roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Macie może jakieś namiary na salę weselną przy ulicy Piwowarskiej w Kielcach, po dawnym lokalu Belgia?? |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Kobietki odswiezam watek , bo mam do Was pytanie. Wraz z Tz musielismy zrezygnowac z planow weselnych z powodow materialnych< wesele chcielismy uzadzic tylko i wylacznie za nasze pieniadze a nie rodzicow> no i wlasnie teraz nadazyla sie taka okazja ze mozemy sobie je sami zasponsorowac
![]() z gory dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
jak rezerwowalismy sale w hotelu karczówka, własciciel pokazał nam tez tzw sale klubowa na dole, z barkiem na max 60 osób (tak on twierdził). to zupełnie inny klimat niż normalna weselna sala, jak dla mnie super, ale nie wiem czy Wam sie spodoba. z boku sa takie okragle stoły ze skórzanymi kanapami (o ile pamietam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Bylam na weselu w tej malej sali o ktorej pisze mela26. Bylo super - sale sa dobrze wygluszone, wiec nie slychac wesela, ktore sie odbywa na sali na gorze. Klimacik tez fajny
![]() Na karczowce dla mnie wada jest to , ze z tego co wiem to tam nie ma klimatyzacji, a to przy takim goracym lecie jak wtym roku moze byc problem - choc moze na tej mniejszej sali nie taki wielki, bo ona jest jakby nizej w budynku.
#159 |
Raczkowanie
|
klimatyzacja juz jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za odzew musze sie tam wybrac i zobaczyc co i jak
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
czesc Dziewczyny!
![]() Mam takie pytanie: czy któraś z Was wie, jaki jest adres tego fajnego salonu sukien slubnych w Busku, który chwaliła i polecała Agniesia? Wpisywałam w wyszukiwarce i wyskakuje mi tych salonów W Busku kilka, ale z opisów wogóle nie mogę obczaić o który to chodzi... ![]() A jak z Waszymi sukienkami? Już wybrane? Pozdrawiam wszystkich serdecznie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
Hejka! Ten salon, w którym ja byłam jest, o ile dobrze pamietam, na ulicy(albo alei) Mickiewicza. Obeszłam też wtedy całe centrum, ale innych salonów nie widziałam..frigiditas jak wrócisz z tego Buska, to napisz jak było
![]() ![]()
#163 |
Przyczajenie
|
dziewczynki czy słyszałyscie cos na temat Gali ślubnej w KCK z tego co wiem ma sie odbyc 11 lutego ale nie wiem jeszcze o której
moze Wy wiecie cos wiecej?? |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
jak kupowialam sukienke w paryzance to pani wlasnie mowila mi o tej gali. najprosciej bedzie jesli pojdziesz wlasnie do salonu paryzanka i mile panie na pewno ci wszystko powiedza co gdzie i o ktorej. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Agniesiu bardzo Ci dziekuję, jeśli to na Mickiewicza to mam telefon i dokladny adres i myslę, że trafię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
ślub brałam w lipcu 2006, a wesele miałam w "Sosnowym Dworku w sukowie". Lokal super, wszystkim gościom bardzo się podobało. Jedzenia było bardzo dużo, że aż nie do przejedzenia. Obsługa ogólnie dobrze pracowała, ale jeśli ktoś tam robi wesele to niech zleci komuś żeby pilnował kelnerek, bo np. na moim weselu zginęło trochę rzeczy. Kupiliśmy w makro 3 torby rożnych cukierków, oczywiście tylko 1/3 z tego była na stołach, reszta się rozpłynęła, moja ciocia upiekła ciasta i jak się później okazało to jedno nawet zniknęło z blachą ![]() ![]() Zdjęcia mieliśmy na Mazurskiej, wyszły super. Plener robiliśmy w zamku Krzyżtopór w Ujeździe, tylko tym razem zdjęcia robił nam nasz kamerzysta, który tak w ogóle nakręcił nam super film ![]() Makijaż robiłam w Wiośnie na solnej- wyszedł super, a fryzurę na wesołej w awangardzie (powiem tak,nigdy nie przypuszczałam że z moich włosów uda sie zrobić cos tak wspaniałego, jak to zrobiła pani Iwonka - od razu zaznaczam że mam włosy do pasa, ciezkie i gęste) wszyscy byli ta fryzurą zachwyceni. niestetu z tego całego zamieszania nie zrobiłam jej zdjęcia z bliska ![]() Jak byście miały jakieś pytania odnośnie czegos to pytajcie może jakos pomogę.pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Ja wesele robołam w Sobkowie i powiem wam, że byłam bardzo zadowolona. Organizacja na najwyższym poziomie. Goście byli zadowoleni.Miałam 90 gosci i wydaje mi się, że taka liczba jest tam odpowiednia, podobno robia wesela nawet na 140 osób, ale nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. Zespół miałam z Polichna "Efekt" . Grali super, nie jakieś tam rzympoły tylko świetne kawałki jak ekipa Sztaby.
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
Wielka Gala Ślubna
11 lutego 2007 r (niedziela) godz 16 -Duża Scena Kieleckiego Centrum Kultury ![]() Zaproszenia do nabycia w Salonach Cymbeline i Paryzanka... Czyli co...? bez zaproszeniem nie ma wstepu? ...;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
Do Just Married
Droga Pani Agnieszko, Cieszę się , że zabrała Pani głos na forum oraz, że Pani o mnie pamięta, jednak głęboko nie fair z Pani strony jest oczernianie mnie jak również firmy Media-Vision. Drogie forumowiczki, prawdą jest, że Pani A. zapłaciła za usługę sumę jaką napisała, szkoda tylko, że nie dopisała co za to dostała a mianowicie: oprócz płyt z filmem ze ślubu (notabene 4 krotne przeróbki, niekoniecznie z naszej winy – to tak a propos braku ingerencji w materiał) zaproszenia, odbyliśmy również plener w tygodniu następnym po ślubie (prawie cały dzień), album z powiększeniami, gdzie okładka produkowana była specjalnie dla młodych oraz paręset zdjęć, do tego wszystkiego wykorzystaliśmy system stabilizacji kamery oraz poprawy brzmienia dźwięku. Jeżeli chodzi o koleżankę Pani A problem raczej polega na tym, że ów koleżanka jest bardzo ale to bardzo zadowolona z naszych usług. Co do mojego gburostwa – owszem z mojej winy wystąpił mały incydent, za który zresztą przerosiłem parokrotnie ale z tego co widzę nasza miła klientka jest osóbką bardzo zaborczą i złośliwą. Przykro mi Pani Agnieszko, że mnie Pani jeszcze nie zdiagnozowała, mimo wszystko serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
martusia810 ja mam zarezerwowany Sobków na sierpień 2008. Widziałam film z wesela oraz rozmawiałam z dziewczyna, ktora tam miala swoje i myślę, że dobrze wybraliśmy. Chcemy wszystkie dodatkowe atrakcje: karete, gondole, pokaz walk, komnate, armaty, pieczonego prosiaka, golebie, fajerwerki. Tez je mieliscie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
w krainie snu i marzeń
|
witam. ja mam wesele 14.07.07r. wesele mamy w restauracjii Patio w exbudzie. jest tam naprawde świetnie. płacimy 135zł od osoby i 2 tys za wynajęcie sali i nic więcej nas nie obchodzi. owoce i ciasta są w cenie i nawet tort. a jak już będę miała suknię to dobiorą mi odpowiedni kolor kwiatów do wystroju sali. naprawdę polecam, a jeśli ktoś ma jakieś pytania to piszcie na maila monikakubicka@wp.pl. orkiestrę wybraliśmy z Polichna "efekt"- grają naprawdę fajnie. grali już na mojej stódniówce w 2004r i na weselu mojej siostry rok temu i naprawdę polecam. kamerzysta Pan Sędek z "fotovid-kolor" 1.100zł z ulicy Chrobrego, fotograf Pan Zarzycki z "fotomax" z Głowackiego- 800zł (około 150 zdjęć) polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny!!!wlasnie znalazlam dopiero to formu i jest swietne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie i czekam na informacje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Cześć martusia810
![]() ![]() będę wdzięczna za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
aniaaa84 jeśli mogę sie wtrącić to proponuje Ci zespół "NOVI" mlodzi i bardzo ambitni ludzie. To właśnie oni grali na naszym weselu i powiem Ci szczerze, ze ja oraz moi goscie byliśmy zachwceni. Jesli jestes zainteresowana chetnie podam Ci namiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
DrGandzia
![]() ![]() ![]() ![]() z góry dziękuję CI za namiar na zespół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.