![]() |
#2161 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
Mam już fotkę mojej sukni
![]() Jak Wam się podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
|
Sliczna sama bym taka kupiła ale jak dla mnie to za droga
#2163 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
Zancie moze fotografa Krzysztofa Zarzyckiego- Fotomax i kamerzyste Kube Bienka? Napiszcie jak cos slyszalyscie o jego pracy Dzieki wielkie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-24 o 20:39 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Rozeznanie
|
Ja tez nie bede ozdabiala klatki, bardzo mi sie takie strojenia w bloku nie podobaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Rozeznanie
|
Ewson ta dekoracja na schodach z tymi słonecznikami naprawdę ładna
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Raczkowanie
|
Kielce
Puchatku M. suknia cudo!!! Naprawdę bajeczna...
Co do klatki to ja jednak będę miała te balony ![]() Mam jeszcze bardzo ważne dla mnie pytanko... Czy znacie może firmę która wystroi mi niedrogo (do 150zł) kościół??? Kiedyś widziałam na allegro, ze jedna firma się ogłaszała (za 100zł), ale już jej nie ma... Jesteśmy jedyną parą w tym dniu która bierze ślub, więc sami musimy sie o to zatroszczyć... Może któraś z Was będzie na targach ślubnych to się o to podpyta w moim imieniu - bardzo byłabym wdzięczna - ja niestety nie mogę na nich być ze względu na wyjazd...
![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080419290113.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008041900600630.png Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-22 o 20:41 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Przyczajenie
|
tak dokładnie, powidziałam, ze byłam w krakowie i znalazłam ta sama sukienkę taniej. Pani zaczela coś mówic, ze to może uzywana itd, coś marudziła. ja jej powiedziałam, ze wolalabym kupić w Kielcach niz gdzies jechac, ale jesli cena bedzie taka wysoka to mimo wszystko kupie w Krakowie. No i mi opuścili. Halka tez miała myc gratis, ale w koncu się okazało, ze ja wszyli na stałe wiec na to samo wyszlo, ze nic za nią nie płaciłam.
pogadaj z nimi, jak ich przycisniesz, to może cos wskurasz. Wiesz, w Krakowie jest salon na salonie, konkurencja olbrzymia, a Kielcach mogą sobie pozwolic na duzo więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś zna zespół Military Music Band i mogłby podzieliś sie opiniami na jego temat. Z góry dziękuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do wystroju kościoła, to na allegro były takie firmy, ale to przystrojenie to sztuczne kwiatki i rozumiem, ze takie Ci odpowiada. Z żywych kwiatów nic takiego nie znajdziesz. No i tu znów się różnimy, ja jestem zdania, że ładniej kościół wygląda z żywymi kwiatami, chocby to miał być jeden bukiet i przy ławce po jednym kwiatku, niż ze sztucznymi kwiatami. My też jako jedyna para będziemy brali ślub w tym dniu, ale zdecydowałam, ze kwiaty będą żywe, sama po nie pojadę na giełdę dzień wcześniej. Jeśli cię interesują sztuczne kwiatki i taka dekoracja to co chwila coś takiego pojawia się na allegro, poszukaj w Kielcach na pewno coś znajziesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o dekorację klatki to można to zrobić oryginalnie i tanio. Np: poprzyklejać na stopniach serca powycinane z folii samoprzylepnej, lub rozsypać płatki kwiatów (nawet takich z ogródka). |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja znam Kube, to moj kolega. On nie jest kamerzysta tylko fotografem i to takim z najwyzszej polki. U niego sesja to rzad 2000 albo i wyzej. Ale zdjecia robi cuuuuuuuuuuuda!!!!! Nie wiem czy na ten rok ma jeszcze wolne terminy. Ale mozna zadzwonic i zapytac. Widzialam jego fotografie, z czystym sumieniem polecam, sa przepiekne.
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
Puchatek M. suknia prześliczna
![]()
#2174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja Kube zarezerowoalm juz 1,5 roku temu, ale ma mi robic plener i tez kamerowac. Pytam o niego bo mnie nie ma mnie w kraju i prawde mowiac to nie widzialam jego pracy. Widzialam tylko pare fotek co zrobil dla mojej kolezanki. Dzieki wielkie, troche sie czuje spokojniejsza w kwestii zdjec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam nadzieje ze któraś z Was zda relacje z gali ślubnej bo ja jednak nie będę mogla w nich uczestniczyc:/ wiec czekam z niecierpliwością na jakieś nowinki
![]()
#2177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo się cieszę Dziewczynki, że moja suknia Wam się podoba ![]() Na Gali nie byliśmy, bo byliśmy rok temu, a teraz już wszystko mamy porezerwowane i nie było sensu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Najważniejsze, że Tobie się podoba. Ja bym takiej nie chciała. Wolę coś skromniejszego, delikatniejszego. Taki mam gust.
Dziewczyny zdajcie relacje z Targów, co ciekawego się działo, ja niestet nie mogę przyjść ![]() Zazdroszczę Wam już tych przygotowań, wybierania sukni, zaproszeń, zastanawiania się nad dekoracją. Ja na razie mam salę i zespół, poszukamy jeszcze jakiegoś kamerzysty. I na razie to wszystko. CZas tak wolno leci... |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o przystrojenie kościoła, to joasiatko te 100zł w ogloszeniu na allegro, to cena za rezerwacje terminu. Ostatnio przeglądałam allegro i spotkałam podobne ogłoszenia, stąd wiem.
Dziewczyny gdzie mozna znależć jakieś piękne welony, zalezy mi szczególnie na takich zakończonych koronką? |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do przygotowań to u mnie teraz narazie w zastoju...w koncu do pazdziernika jeszcze troche Ostatnio chodziłam po kwiaciarniach takich mniej znanych i stwierdziłam ze tam będę robiła sobie bukiet...również robią przepiękne o wiele mniej kosztują niż w tych reklamowanych, musze sie jeszcze tylko przejsc do paru i wtedy zdecyduje co i jak
![]() |
#2181 |
Rozeznanie
|
To fakt, "przebitka" na kwaitach jest ogromna. ja chyba będę kupowała na giełdzie kwiaty - do koscioła i na salę
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, a ile kosztuje tak srednio dekoracja samochodu w kwiaciarni i bukiet dla młodej??
i czy macie jakieś atrakcyjne cenowo kwiaciarnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Raczkowanie
|
własnie wróciłam z gali slubnej. Sama gala dla mnie super, bardzo fajny przekrój sukni slubnych i wg mnie każda z przyszłych panien młodych miała szanse znaleźć cos dla siebie. Nie byłam na wczesniejszych więc nie mam porównania, jedyne co mi sie niepodobało, to mała liczba wystawców tych samych produktów, wiec niewielka mozliwośc porównań cen i oferowanych usług.
Joasiatko pytałam o wystrojenie kościoła u dwóch wystawców i cena podobna około 200 zł za ustrojenie żywymi kwiatami ołatarza i koło Panstwa Młodych, natomiast cały Kościół tzn to co w wersji podsatwowej chyba 8 bukietów po bokach około 900 -1000zł. Ciekawa jestem jak wrażenia z gali innych wizażanek.
#2184 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
znalazlam niedawno to forum, wiec postanowilam sie rowniez podzielic moimi spostrzezeniami i pytaniami zwiazanymi z przygotowaniami do slubu ![]() Sala - Magnolia Dj Mirek (nazwisko chyba Piróg) czy moze ktoras z Was slyszala cos o nim? jak prowadzi zabawe na weselu? ![]() Kamerzysta z Ella Video z Barwinka Fotograf p. Zarzycki Sukienke chyba zamowie w Busku, w Kielcach jakos nic mi sie szczegolnie nie spodobalo... Mam nadzieje ze w miare dobrych wyborow dokonalam. Nauki przedmalzenskie zrobione w Warszawie u Dominikanow(weekendowe - szybko i nawet w miare przyjemnie) Teraz przede mna jeszcze poradnia rodzinna. ![]() I mam jeszcze pytanko w sprawie samochodu? ![]() Z gory dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli chodzi o samochody to własnie na gali slubnej była firma golden retro wypozyczenie na jeden dzien naparwde ślicznego alfa romeo w stylu retro 1500zł ale przedstaiwciel firmy powiedział , ze cena do negocjacji, namiary przesle Ci na priva
![]() |
#2186 |
Przyczajenie
|
Dzieki, niestety nie moglam byc na gali slubnej w Kielcach, czego bardzo zaluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak prawde mowiac to ja w Kielcach zadnego ciekawego auta nie znalazlam, ja wynajelam Warszawe ![]() Fotografa w studio tez mam Zarzyckiego ![]()
![]() ![]() Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080621040213.png Edytowane przez karusia070707 Czas edycji: 2008-02-25 o 05:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o wystrój klatki, jako że mieszkam w bloku, też nie mam w planach niczego takiego. Szczerze powiedziawszy, nigdy nie podobał mi się ten zwyczaj i według mnie wygląda to tandetnie. No ale to oczywiście kwestia gustu... Jak dla mnie mój ślub to moja osobista sprawa i wcale nie mam ochoty żeby cała okolica wiedziała o moich planach. Wręcz przeciwnie, mam nadzieję że uda nam się dyskretnie odjechać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale zmienilam zdanie zeszlego roku. Moj brat sie zenil i tez mieli takie *dyskretne wyjscie*. Powiem wam szczerze, ze bardzo to biednie i smutno wygladalo. Nie wiem jak to okreslic, ale wyszli po prostu z klatki, wsiedli w auto i odjechali. Mieli tylko delikatne ozdoby, bardzo dyskretne. Jakos przykro mi sie zrobilo, ze tak zdecydowali. Ja mam juz prawie 30 lat i powinno mi raczej zalezec na dyskrecji, ale powiem wam dziewczyny, ze po obserwacji u brata uwazam, ze takie huczne wyjscie z muzyka, plotkarkami, balonami i cala reszta jest super. A niech gadaja, ale przynajmniej jest smiesznie i wesolo. A co! Slub w koncu jest raz w zyciu hihihihiihih ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.