![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
joasiatko - aaaaa to rozumiem
![]() a my dziś kupiliśmy obrączki, odbieramy je w poniedziałek ![]() ![]() poza tym zdecydowaliśmy się na zaproszenia - kupujemy je w tym sklepie z art papierniczymi MEGA na górze Sienkiewicza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No wiec my poszlismy tutaj do lokalnego i powiedzielismy ze slub bierzemy w Polsce, ale ze nie mamy jak zalatwic licencji w PL z prostego wzgledu za nas tam nie ma. Wiec ksiadz byl bardzo mily, powiedzial ze nie ma problemu i ze dla nas wszystko zrobi. Wiec musielismy zrobic marriage prep course, czyli poradnia rodzinna i kurs przedmalzenski w jednym. Zajelo to nam 3 spotkania i naprawde bylo super, bardzo mila i przyjemna atmosfera. Potem to kursie bylo spotkanie, na ktorym oboje wypelnialismy "test"- focus sie ten test nazywa, jakies 160 pytan, roznego typu. I jak byly rezultaty z tego testu, mielismy spotkanie z ksiedzem i rozmawialismy na temat pytan na ktore np. mamy inne poglady. Bardzo przyjemna rozmowa i my mielismy wielki ubaw przy tym. Po tym wszystkim parafia wyslala wszystkie papiery do diececji o potwierdzenie i jak oni potwierdzili to wszystkie dokumenty zostaly wyslame do kurii kielcekiej. Teraz czakamy az oni w kurii wszystko zatwierdza i przesla do katerdy. Jestesmy caly czas w kontakcie telefonicznym z ksiedzem z katedry i jak narazie wszystko uklada sie pomyslnie. Nie wiem tylko jak bedzie z ta spowiedzia, podejrzewam ze musismy zadzwonic i sie dopytac. Pozdrawiam i powodzenia ![]()
![]() |
#2343 |
Przyczajenie
|
Jednak postanowiłem wyjasnić sprawę z dźwiekiem na weselu Pani Agniesi.
Szanowna Pani, otóż zespół, który był u Pani na weselu doskonale wiedział, że będziemy ich nagrywać, ponieważ jak Pani dobrze wie zostali uprzedzeni. Chyba o tym zapomnieli, ponieważ zaraz przed Państwa przybyciem dosłownie skręcali kabel na kolanach aby podać nam sygnał, podczas wesela prawdopodobnie któryś z nich kopnął lub pociagnął ten kabel, dlatego pojawiły sie przerwy w fonii. Prosze mi wybaczyc, ale nie ma nic a nic naszej winy w tym. Ja rozumiem, że Pani ma pretensje do nas, poniekąd słusznie bo płytę ma Pani od nas, pragnę tylko wytłumaczyc, że zdarzyło się to z przyczyn od nas niezależnych. W tej chwili zmienilismy juz system zgrywania, właśnie wskutek tego, co sie wydarzyło na Pani weselu, nic poza tym, że jest mi przykro. Jeszcze raz przepraszam, ale jak pisałem wcześniej, nie jestem niestety w stanie doprodukować dźwięku w momentach, kiedy go brakuje (mowa tylko o dźwięku z miksera, ponieważ dźwięk z mikrofonu jest cały czas, ale różnica jest ogromna, to prawda). Powiedziałem chyba juz wszystko w tym temacie. pozdrawiam Piotr Media-Vision |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Raczkowanie
|
To co mówi Pan Piotr przekonuje mnie i myślę, że faktycznie Agniesiu mogła to być wina orkiestry...
#2345 |
Rozeznanie
|
Myślę, że Agniesi może być przykro i moze mieć pretensje, bo w końcu zapłąciła za usługę i tak naparawdę to nie jej odpowiedzialność by jakiś kabel był ok. Za płytę dźwięk itp. odpowiada firma filmujaca no chyba, ze mają inny układ z zespołem. Myślę, też, ze to co napsiał pan Piotr jego przeprosiny i jak sam powiedział juz wszystko zmienili, wiec inne pary mogą czuć się spokojne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedyny plus tej całej sytuacji jest taki, że może Państwo poprawią jakość swoich usług i więcej Młodych taka przykra sytuacja nie spotka, no i zaczną Państwo dbać o zadowolenie klienta. Wtedy w internecie będą Państwo na pewno znajdować same pozytywne opinie na temat Państwa firmy.
![]() |
#2347 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 |
Raczkowanie
|
Kochane zmieńmy temat to coś milszego
![]() ![]() Ja nadal nie mam butów buuuuuuuuuuu gdzie wy kupujecie ślubne pantofle ? bo ja poza Ryłko i salonami sukien ślubnych to nie znalazłam w Kielcach białych pantofli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie z innej beczki kiedy Wy będziecie podawać tort na weselu? Bo u mnie zawsze się podawało koło 12 bynajmniej na tych weselach co ja byłam, a u rodziny TŻ jakoś po obiedzie i nie wiem jak to teraz pogodzić
![]()
#2350 |
Raczkowanie
|
wg. mnie na tort najlepsza jest pora koło 24, na ostatnim weselu, na którym byłam tort był po oczepinach czyli koło 1 w nocy i to tez było fajne
![]() po obiedzie do kawy jest ciasto na stołach, to po co jeszcze tort, a jak wy myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam tort po oczepinach, czyli przed pierwszą. Wyszło w porządku. Mnie też się wydaje, że po obiedzie to za wcześnie( goście muszą się przecież wytańczyć, żeby sobie zrobić dla toru miejsce
![]()
#2352 |
Rozeznanie
|
U nas tort będzie po oczepinach czyli przed 1 tak jak u Agniesi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilometrowe czubki i wysokie obcasy to niestety większość butów ślubnych :/ a ja tez szukam czegoś zaokrąglonego i z małym obcasem póki co znalazłam tylko w necie ale wole jakoś zobaczyć na żywo...
![]() |
#2354 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny to ja mam pytanie do Was, suknie chyba będę sobie w końcu szyła, do tej pory byłam zdecydowana ze będzie to model White One 242 dopóki na e bayu nie zobaczyłam tej( w sumie ceny maja tam śmieszne ta razem z przesyłka wyszła ok 600 zl, podaje sie wymiary i szyja pod Ciebie)
![]()
#2357 |
Raczkowanie
|
Ja nie jestem z Kielc dlatego protokol bede pisac w swojej parafii i wystawia mi licencje na slub w katedrze.
Jesli chodzi o zalatwianie licencji z zagranicy to moja siostra ktora ogolnie jest bardzo towarzyska, poszla w Szwajcarii do ksiedza, ktory okazal sie byc bardzo sympatyczny, zaprosila go na obiad i tyle bylo zalatwiania ![]() W sprawie tortu to ze wzgledu na dzieci raczej podam przed oczepinami ok. godz. 23. Po obiedzie u nas jest deser wiec tort absolutnie odpada aczkolwiek gdyby go nie bylo, nie mam nic przeciwko - goscie na pewno beda sie nim bardziej delektowac, bo nie beda jeszcze tak objedzeni.
Nasz ślub odbył się 21.06.2008! http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008062100700730.png Nasza dzidzia ![]() http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png Edytowane przez mimezis Czas edycji: 2008-03-02 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, która z Was chodzi do poradnii na ul. Wesołej /z Katedry/?? i ile to czasu zajmuje i kiedy powinnam zacząć chodzić ..bo nie wiem czy to odkładać na ostatnia chwile czy już sie wybrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Raczkowanie
|
Mnie bardziej podoba się ta pierwsza tylko ten pasek bordowy nie za bardzo. Ale jaśli będziesz szyła to można go zmienić, chyba że Tobie właśnie się podoba. Szyją suknie chyba w Celii, ale nie jestem pewna czy wzory przyniesione przez klientów też
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O dzięki, muszę sie tam przejść...co do paska to bardo jest dla mnie ok, także nie będę go zmieniać... czekam na dalsze sugestie ![]()
![]() |
#2361 |
Raczkowanie
|
ja mierzyłam sukienke z more lee z bordową lamówką i było mi bardzo ładnie. a wcale się nie spodziewałam tego. choć na wieszaku sukienka z bordową wstawką nie podobała mi się to bordo fajnie podbiło moja urodę ... ale tutaj jest pasek a nie lamówka!
przymierzałas gdzies taką sukienkę? bo zauważ że ona zmiania bardzo proporcje sylwetki tzn. linia pasa jest bardzo obniżona i jeszcze pasek poszerzy biodra... ale jeżeli w takich ci ładnie to ok!!! wg mnie bordo może fajnie wyglądać! jeszcze tylko dodam, ze z moich doświadczeń kupowania rzeczy na necie wynika, ze przewaznie dużo lepsze są zdjęcia niż sprzedawane towary i wtedy wyrzucone 600 zł to dużo, ale tak oczywiście nie musi być w tym przypadku... |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kroju to właśnie takie mierzyłam u nas i zdecydowanie mi w nim najlepiej, no i to bordo mam ciemne włosy, brąz oczy wiec myślę ze nie będzie tak źle ![]()
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny ja jeszcze wrócę do tematu pana z Ella video... Załamałam się trochę Waszymi opiniami, my też mamy podpisaną umowę z tym panem i miałam nadzieję że wszystko będzie ok. Fakt faktem pokazane przez niego fotki ani film nie powaliły mnie na kolana ale z drugiej strony drogi nie jest więc nie ma co za tą cenę wymagać cudów. Szukaliśmy kogoś w przystępnej cenie i z przyzwoitą jakością. A że opinie o nim czytałam pochlebne stwierdziłam że może być. A teraz się okazuje że mogę się nieźle rozczarować
![]() ![]() Kalex, jakie macie obrączki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Rozeznanie
|
My też mamy ELLA i mam nadzieję, że będzie dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukac innego kamerzysty nie bede, bo i tak pewnie nikogo dobrego nie znajdę na 4 miesiące przed ślubem ![]() gosik-mamy połączenie białego złota z żółtym i wygrawerowane imiona oraz datę ślubu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To,że jestem mężatką i wypowiadam się na forum,na temat na który natrafiłam w dniu rejestracji to chyba nie przestępstwo,a tak to rozumiem czytając twoją wypowiedż.Nie jest powiedziane komu kiedy i w jakim stanie cywilnym wolno dopisać się do forum i o czym wypowiadać.W końcu to wolny kraj dziewczyno. Każdy,organizując swoje wesele,chciałby otaczać się profesjonalistami,ale to nie możliwe i musicie sobie to uświadomić,zawsze coś będzie nie tak,a bardzo łatwo można się zatracić w tym poszukiwaniu ideału i zapomnieć co tak na prawdę jest dla Was istotne w dniu ślubu.Czytając niektóre negatywne wypowiedzi o fotografie czy fryzjerce,którą akurat również wybraliśmy można zwariować,bo od razu mamy przed oczmi to co nas złego czeka z ich strony.Pomyślcie na spokojnie zanim zaczniecie się poważnie przejmować i denerwować tym co ktoś napisał o kimś. I nie jestem tu od robienia reklamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Przyczajenie
|
Dobra dziewczyny to ja mam pytanie do Was, suknie chyba będę sobie w końcu szyła, do tej pory byłam zdecydowana ze będzie to model White One 242 dopóki na e bayu nie zobaczyłam tej( w sumie ceny maja tam śmieszne ta razem z przesyłka wyszła ok 600 zl, podaje sie wymiary i szyja pod Ciebie)
![]() oniaczeq ja tez szyje sobie suknie u krawcowej, mam sprawdzona i polecana przez wiele sziewczyn pania. niestety mieszka ona kolo maslowa,w brzezinkach . pani ta szyje suknie na zlecenia salonow oraz indywidualne. ja mam pierwsza przymiarke pod koniec marca. jak bedziesz chciala to moge ci przeslac kilka jej sukienek na priva. |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Raczkowanie
|
Wracając do tego tortu, ja też osobiście bym wolała koło 24 i będę do tego namawiać przyszłą teściową i przyzwyczajać ją do tej myśli
![]() oniaczeq mi osobiście podoba się ta pierwsza suknia bardziej, ale to tylko moje zdanie ![]()
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2370 |
Rozeznanie
|
U mnie tort będzie koło 24.30-1.00 po krótkich oczepinach.
Co do sukieni obydwie sa ładne, ale jakoś to bordo dla mnie za mocne (mowa o pasku). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.