Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-01, 16:04   #2341
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Kielce

joasiatko - aaaaa to rozumiem

a my dziś kupiliśmy obrączki, odbieramy je w poniedziałek tak mi się podobają, że już chciałabym ją nosić

poza tym zdecydowaliśmy się na zaproszenia - kupujemy je w tym sklepie z art papierniczymi MEGA na górze Sienkiewicza tekst na zaproszeniu jest dowolny, to para decyduje co chce mieć napisane, jaką czcionką itp. My skleciliśmy z tekst z 3 różnych zaproszeń - cytat dałam z innego,środek z innego, a koniec jeszcze z innego plus potwierdzenie przybycia wymyślone przez nas druk próbny mamy na wtorek, zobaczymy rozmieszczenie tekstu i jak nam się spodoba to od razu zamawiamy, a jak nie to bedziemy dalej kombinować
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 16:36   #2342
karusia070707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aurinko to ja Pokaż wiadomość
karusia - czy mozesz powiedziec mi jak wyglada zalatwienie takiej licencji? Ja tez nie mieszkam w Polsce i juto ide do ksiedza w mojej finskiej parafii. Moj ksiadz z kieleckiej parafii powiedzial mojemu tacie, ze jak nie przywioze licencjii na swieta to mnie wykresli z listy osob na moj dzien slubu No i nie wiem ile czasu to zajmuje i co trzeba dostarczyc (jakie papiery), no w ogole co i jak...
Hej

No wiec my poszlismy tutaj do lokalnego i powiedzielismy ze slub bierzemy w Polsce, ale ze nie mamy jak zalatwic licencji w PL z prostego wzgledu za nas tam nie ma. Wiec ksiadz byl bardzo mily, powiedzial ze nie ma problemu i ze dla nas wszystko zrobi. Wiec musielismy zrobic marriage prep course, czyli poradnia rodzinna i kurs przedmalzenski w jednym. Zajelo to nam 3 spotkania i naprawde bylo super, bardzo mila i przyjemna atmosfera. Potem to kursie bylo spotkanie, na ktorym oboje wypelnialismy "test"- focus sie ten test nazywa, jakies 160 pytan, roznego typu. I jak byly rezultaty z tego testu, mielismy spotkanie z ksiedzem i rozmawialismy na temat pytan na ktore np. mamy inne poglady. Bardzo przyjemna rozmowa i my mielismy wielki ubaw przy tym. Po tym wszystkim parafia wyslala wszystkie papiery do diececji o potwierdzenie i jak oni potwierdzili to wszystkie dokumenty zostaly wyslame do kurii kielcekiej. Teraz czakamy az oni w kurii wszystko zatwierdza i przesla do katerdy. Jestesmy caly czas w kontakcie telefonicznym z ksiedzem z katedry i jak narazie wszystko uklada sie pomyslnie. Nie wiem tylko jak bedzie z ta spowiedzia, podejrzewam ze musismy zadzwonic i sie dopytac.

Pozdrawiam i powodzenia

Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080621040213.png
karusia070707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 18:07   #2343
Piotr__
Przyczajenie

Jednak postanowiłem wyjasnić sprawę z dźwiekiem na weselu Pani Agniesi.
Szanowna Pani, otóż zespół, który był u Pani na weselu doskonale wiedział, że będziemy ich nagrywać, ponieważ jak Pani dobrze wie zostali uprzedzeni.
Chyba o tym zapomnieli, ponieważ zaraz przed Państwa przybyciem dosłownie skręcali kabel na kolanach aby podać nam sygnał, podczas wesela prawdopodobnie któryś z nich kopnął lub pociagnął ten kabel, dlatego pojawiły sie przerwy w fonii. Prosze mi wybaczyc, ale nie ma nic a nic naszej winy w tym. Ja rozumiem, że Pani ma pretensje do nas, poniekąd słusznie bo płytę ma Pani od nas, pragnę tylko wytłumaczyc, że zdarzyło się to z przyczyn od nas niezależnych.
W tej chwili zmienilismy juz system zgrywania, właśnie wskutek tego, co sie wydarzyło na Pani weselu, nic poza tym, że jest mi przykro.
Jeszcze raz przepraszam, ale jak pisałem wcześniej, nie jestem niestety w stanie doprodukować dźwięku w momentach, kiedy go brakuje (mowa tylko o dźwięku z miksera, ponieważ dźwięk z mikrofonu jest cały czas, ale różnica jest ogromna, to prawda).

Powiedziałem chyba juz wszystko w tym temacie.

pozdrawiam

Piotr
Media-Vision
Piotr__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 18:34   #2344
joasiatko
Raczkowanie

To co mówi Pan Piotr przekonuje mnie i myślę, że faktycznie Agniesiu mogła to być wina orkiestry...
joasiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 19:24   #2345
tiffi1
Rozeznanie

Myślę, że Agniesi może być przykro i moze mieć pretensje, bo w końcu zapłąciła za usługę i tak naparawdę to nie jej odpowiedzialność by jakiś kabel był ok. Za płytę dźwięk itp. odpowiada firma filmujaca no chyba, ze mają inny układ z zespołem. Myślę, też, ze to co napsiał pan Piotr jego przeprosiny i jak sam powiedział juz wszystko zmienili, wiec inne pary mogą czuć się spokojne.
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 21:29   #2346
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Piotr__ Pokaż wiadomość
Jednak postanowiłem wyjasnić sprawę z dźwiekiem na weselu Pani Agniesi.
Szanowna Pani, otóż zespół, który był u Pani na weselu doskonale wiedział, że będziemy ich nagrywać, ponieważ jak Pani dobrze wie zostali uprzedzeni.
Chyba o tym zapomnieli, ponieważ zaraz przed Państwa przybyciem dosłownie skręcali kabel na kolanach aby podać nam sygnał, podczas wesela prawdopodobnie któryś z nich kopnął lub pociagnął ten kabel, dlatego pojawiły sie przerwy w fonii. Prosze mi wybaczyc, ale nie ma nic a nic naszej winy w tym. Ja rozumiem, że Pani ma pretensje do nas, poniekąd słusznie bo płytę ma Pani od nas, pragnę tylko wytłumaczyc, że zdarzyło się to z przyczyn od nas niezależnych.
W tej chwili zmienilismy juz system zgrywania, właśnie wskutek tego, co sie wydarzyło na Pani weselu, nic poza tym, że jest mi przykro.
Jeszcze raz przepraszam, ale jak pisałem wcześniej, nie jestem niestety w stanie doprodukować dźwięku w momentach, kiedy go brakuje (mowa tylko o dźwięku z miksera, ponieważ dźwięk z mikrofonu jest cały czas, ale różnica jest ogromna, to prawda).

Powiedziałem chyba juz wszystko w tym temacie.

pozdrawiam

Piotr
Media-Vision
Przykre jest to, że Państwa przeprosiny muszę czytać na forum siedem miesięcy po ślubie...Można było tą sprawę załatwić jak należy od razu. Ale wtedy Państwu na tym nie zależało..dopiero musiałam napisać na forum, że jestem niezadowolona z Państwa usług, żeby Państwo poczuli się do odpowiedzialności i żebym usłyszała jakiekolwiek wyjaśnienia. Bo tak czy inaczej to Państwo są odpowiedzialni za jakość głosu na płycie i należało tego dopilnować.
Jedyny plus tej całej sytuacji jest taki, że może Państwo poprawią jakość swoich usług i więcej Młodych taka przykra sytuacja nie spotka, no i zaczną Państwo dbać o zadowolenie klienta. Wtedy w internecie będą Państwo na pewno znajdować same pozytywne opinie na temat Państwa firmy.
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 22:59   #2347
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Przykre jest to, że Państwa przeprosiny muszę czytać na forum siedem miesięcy po ślubie...Można było tą sprawę załatwić jak należy od razu. Ale wtedy Państwu na tym nie zależało..dopiero musiałam napisać na forum, że jestem niezadowolona z Państwa usług, żeby Państwo poczuli się do odpowiedzialności i żebym usłyszała jakiekolwiek wyjaśnienia. Bo tak czy inaczej to Państwo są odpowiedzialni za jakość głosu na płycie i należało tego dopilnować.
Jedyny plus tej całej sytuacji jest taki, że może Państwo poprawią jakość swoich usług i więcej Młodych taka przykra sytuacja nie spotka, no i zaczną Państwo dbać o zadowolenie klienta. Wtedy w internecie będą Państwo na pewno znajdować same pozytywne opinie na temat Państwa firmy.
To przykra sytuacja, ale miejmy nadzieje, ze nasi usługodawcy docenia jak ważne jest dbanie o klientów, bo oni wracaja na forum i zgodnie z powiedzeniem: "jeden zadowolony klient przyprowadzi kolejnych pięciu, jeden niezadowolony zniecheci 15 " (czy jakoś tak)
Stary 2008-03-02, 09:29   #2348
mokapodi
Raczkowanie

Kochane zmieńmy temat to coś milszego RELAX

Ja nadal nie mam butów buuuuuuuuuuu
gdzie wy kupujecie ślubne pantofle ?
bo ja poza Ryłko i salonami sukien ślubnych to nie znalazłam w Kielcach białych pantofli i dlaczego te buty maja kilometrowe czubki buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu
mokapodi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 09:44   #2349
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

A ja mam pytanie z innej beczki kiedy Wy będziecie podawać tort na weselu? Bo u mnie zawsze się podawało koło 12 bynajmniej na tych weselach co ja byłam, a u rodziny TŻ jakoś po obiedzie i nie wiem jak to teraz pogodzić
Stary 2008-03-02, 09:55   #2350
mokapodi
Raczkowanie

wg. mnie na tort najlepsza jest pora koło 24, na ostatnim weselu, na którym byłam tort był po oczepinach czyli koło 1 w nocy i to tez było fajne
po obiedzie do kawy jest ciasto na stołach, to po co jeszcze tort, a jak wy myślicie?
Stary 2008-03-02, 10:21   #2351
-agniesia-
Wtajemniczenie

Ja miałam tort po oczepinach, czyli przed pierwszą. Wyszło w porządku. Mnie też się wydaje, że po obiedzie to za wcześnie( goście muszą się przecież wytańczyć, żeby sobie zrobić dla toru miejsce)
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-02, 10:25   #2352
Puchatek M.
Rozeznanie

U nas tort będzie po oczepinach czyli przed 1 tak jak u Agniesi
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 11:30   #2353
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez mokapodi Pokaż wiadomość

bo ja poza Ryłko i salonami sukien ślubnych to nie znalazłam w Kielcach białych pantofli i dlaczego te buty maja kilometrowe czubki buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu

Kilometrowe czubki i wysokie obcasy to niestety większość butów ślubnych :/ a ja tez szukam czegoś zaokrąglonego i z małym obcasem póki co znalazłam tylko w necie ale wole jakoś zobaczyć na żywo...
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 13:04   #2354
agnchl
Przyczajenie

Cytat:

WitamMnie wczoraj dopisało szczęście i kupiłam buty.Może nie do końca zgadzają się z moimi wyobrażeniami, ale jestem strasznie szczęśliwa, że znalazłam coś w rozmiarze i 34(i jeszcze miałam wybór spośród kilku fasonów). Przypadkiem w internecie znalazłam ogłoszenie sklepu z butami ślubnymi, mieszczącego się przy ul.Małej 19. Poszłam i byłam mile zaskoczona, chociaż nie wiem czy idąc ulicą zwróciłabym na niego uwagę więc mokapodi możesz jeszcze tam spróbować. Ja potrzebowałam bucików w kolorze wanilia/szampan, obejrzałam kilka modeli, w tym najwięcej białych, ale powiedziano mi, że jeżeli któryś z nich się spodoba, zrobią w szukanym kolorze. Życzę powodzenia w poszukiwaniach!!
agnchl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 13:48   #2355
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Napisane przez agnchl Pokaż wiadomość
WitamMnie wczoraj dopisało szczęście i kupiłam buty.Może nie do końca zgadzają się z moimi wyobrażeniami, ale jestem strasznie szczęśliwa, że znalazłam coś w rozmiarze i 34(i jeszcze miałam wybór spośród kilku fasonów). Przypadkiem w internecie znalazłam ogłoszenie sklepu z butami ślubnymi, mieszczącego się przy ul.Małej 19. Poszłam i byłam mile zaskoczona, chociaż nie wiem czy idąc ulicą zwróciłabym na niego uwagę więc mokapodi możesz jeszcze tam spróbować. Ja potrzebowałam bucików w kolorze wanilia/szampan, obejrzałam kilka modeli, w tym najwięcej białych, ale powiedziano mi, że jeżeli któryś z nich się spodoba, zrobią w szukanym kolorze. Życzę powodzenia w poszukiwaniach!!
Kiedyś kupowałam tam buty na wesele do mojej koleżanki, czarne ze złotymi wstawkami.Jest tam miły Pan który od razu może "poszerzyć" trochę buty jeśli są zaciasne.Bardzo dobrze się noszą.

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-02, 18:06   #2356
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Dobra dziewczyny to ja mam pytanie do Was, suknie chyba będę sobie w końcu szyła, do tej pory byłam zdecydowana ze będzie to model White One 242 dopóki na e bayu nie zobaczyłam tej( w sumie ceny maja tam śmieszne ta razem z przesyłka wyszła ok 600 zl, podaje sie wymiary i szyja pod Ciebie) a ze cenie sobie skromność wiec mnie urzekła , co o niej sadzicie? no i pytanie zna ktoś jakaś wyprobowana dobra krawcowa bo przeszłam parę ale żadna nie szyje sukien i juz nie wiem gdzie szukać...wklejam tez fotki white one żeby było jakieś porównanie, wiem ze ma mnie sie podobać ale szczerze mam teraz taki mętlik ze przyda mi sie spojrzenie z boku...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 451.jpg (57,6 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 242.jpg (19,8 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 242_1.jpg (15,7 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 242_2.jpg (15,3 KB, 44 załadowań)

Biustonosze:

Stary 2008-03-02, 20:50   #2357
mimezis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karusia070707 Pokaż wiadomość
Mimezis a Ty dostalas takie karteczki z katerdry?
Ja nie jestem z Kielc dlatego protokol bede pisac w swojej parafii i wystawia mi licencje na slub w katedrze.

Jesli chodzi o zalatwianie licencji z zagranicy to moja siostra ktora ogolnie jest bardzo towarzyska, poszla w Szwajcarii do ksiedza, ktory okazal sie byc bardzo sympatyczny, zaprosila go na obiad i tyle bylo zalatwiania

W sprawie tortu to ze wzgledu na dzieci raczej podam przed oczepinami ok. godz. 23. Po obiedzie u nas jest deser wiec tort absolutnie odpada aczkolwiek gdyby go nie bylo, nie mam nic przeciwko - goscie na pewno beda sie nim bardziej delektowac, bo nie beda jeszcze tak objedzeni.

Nasza dzidzia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png

Edytowane przez mimezis
Czas edycji: 2008-03-02 o 21:11
mimezis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 09:16   #2358
mokapodi
Raczkowanie

Dziewczyny, która z Was chodzi do poradnii na ul. Wesołej /z Katedry/?? i ile to czasu zajmuje i kiedy powinnam zacząć chodzić ..bo nie wiem czy to odkładać na ostatnia chwile czy już sie wybrać
Stary 2008-03-03, 09:17   #2359
ula27
Raczkowanie

Mnie bardziej podoba się ta pierwsza tylko ten pasek bordowy nie za bardzo. Ale jaśli będziesz szyła to można go zmienić, chyba że Tobie właśnie się podoba. Szyją suknie chyba w Celii, ale nie jestem pewna czy wzory przyniesione przez klientów też
ula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 09:23   #2360
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez ula27 Pokaż wiadomość
Mnie bardziej podoba się ta pierwsza tylko ten pasek bordowy nie za bardzo. Ale jaśli będziesz szyła to można go zmienić, chyba że Tobie właśnie się podoba. Szyją suknie chyba w Celii, ale nie jestem pewna czy wzory przyniesione przez klientów też

O dzięki, muszę sie tam przejść...co do paska to bardo jest dla mnie ok, także nie będę go zmieniać... czekam na dalsze sugestie

Biustonosze:

Stary 2008-03-03, 09:43   #2361
mokapodi
Raczkowanie

ja mierzyłam sukienke z more lee z bordową lamówką i było mi bardzo ładnie. a wcale się nie spodziewałam tego. choć na wieszaku sukienka z bordową wstawką nie podobała mi się to bordo fajnie podbiło moja urodę ... ale tutaj jest pasek a nie lamówka!
przymierzałas gdzies taką sukienkę? bo zauważ że ona zmiania bardzo proporcje sylwetki tzn. linia pasa jest bardzo obniżona i jeszcze pasek poszerzy biodra... ale jeżeli w takich ci ładnie to ok!!! wg mnie bordo może fajnie wyglądać! jeszcze tylko dodam, ze z moich doświadczeń kupowania rzeczy na necie wynika, ze przewaznie dużo lepsze są zdjęcia niż sprzedawane towary i wtedy wyrzucone 600 zł to dużo, ale tak oczywiście nie musi być w tym przypadku...
Stary 2008-03-03, 10:17   #2362
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
ja mierzyłam sukienke z more lee z bordową lamówką i było mi bardzo ładnie. a wcale się nie spodziewałam tego. choć na wieszaku sukienka z bordową wstawką nie podobała mi się to bordo fajnie podbiło moja urodę ... ale tutaj jest pasek a nie lamówka!
przymierzałas gdzies taką sukienkę? bo zauważ że ona zmiania bardzo proporcje sylwetki tzn. linia pasa jest bardzo obniżona i jeszcze pasek poszerzy biodra... ale jeżeli w takich ci ładnie to ok!!! wg mnie bordo może fajnie wyglądać! jeszcze tylko dodam, ze z moich doświadczeń kupowania rzeczy na necie wynika, ze przewaznie dużo lepsze są zdjęcia niż sprzedawane towary i wtedy wyrzucone 600 zł to dużo, ale tak oczywiście nie musi być w tym przypadku...
wiem wiem dlatego szukam tez krawcowej....chociaż narazie napisałam do nich ze chciałabym realne zdjęcie bo wiem ze te sa mocno przerabianie wtedy będę podejmować decyzje...
A co do kroju to właśnie takie mierzyłam u nas i zdecydowanie mi w nim najlepiej, no i to bordo mam ciemne włosy, brąz oczy wiec myślę ze nie będzie tak źle

Biustonosze:

Stary 2008-03-03, 12:04   #2363
gosikk_s
Zakorzenienie

Kurcze dziewczyny ja jeszcze wrócę do tematu pana z Ella video... Załamałam się trochę Waszymi opiniami, my też mamy podpisaną umowę z tym panem i miałam nadzieję że wszystko będzie ok. Fakt faktem pokazane przez niego fotki ani film nie powaliły mnie na kolana ale z drugiej strony drogi nie jest więc nie ma co za tą cenę wymagać cudów. Szukaliśmy kogoś w przystępnej cenie i z przyzwoitą jakością. A że opinie o nim czytałam pochlebne stwierdziłam że może być. A teraz się okazuje że mogę się nieźle rozczarować No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak czekać no i dopilnować żeby na filnie nie latały mi żadne obrączki Mam nadzieję że jakoś to wyjdzie i nie załamę się efektem końcowym...
Kalex, jakie macie obrączki?

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 13:36   #2364
Puchatek M.
Rozeznanie

My też mamy ELLA i mam nadzieję, że będzie dobrze.
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 15:04   #2365
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
My też mamy ELLA i mam nadzieję, że będzie dobrze.
Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny ja jeszcze wrócę do tematu pana z Ella video... Załamałam się trochę Waszymi opiniami, my też mamy podpisaną umowę z tym panem i miałam nadzieję że wszystko będzie ok. Fakt faktem pokazane przez niego fotki ani film nie powaliły mnie na kolana ale z drugiej strony drogi nie jest więc nie ma co za tą cenę wymagać cudów. Szukaliśmy kogoś w przystępnej cenie i z przyzwoitą jakością. A że opinie o nim czytałam pochlebne stwierdziłam że może być. A teraz się okazuje że mogę się nieźle rozczarować No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak czekać no i dopilnować żeby na filnie nie latały mi żadne obrączki Mam nadzieję że jakoś to wyjdzie i nie załamę się efektem końcowym...
Kalex, jakie macie obrączki?
no ja też mam z ella i musi być dobrze
szukac innego kamerzysty nie bede, bo i tak pewnie nikogo dobrego nie znajdę na 4 miesiące przed ślubem

gosik-mamy połączenie białego złota z żółtym i wygrawerowane imiona oraz datę ślubu
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 16:22   #2366
Etii
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kitek13 Pokaż wiadomość
Witam.
Czytam forum codziennie, bo jestem w trakcie organizacji swojego ślubu ( 30 maja 2009r ) . Zgadzam się z opiniami dziewczyn, które mówią, że od tych firm powinnyśmy wymagać profesjonalizmu. Sami oni w końcu o sobie piszą, że są profesjonalistami w swoim fachu. Dziwią mnie wypowiedzi Etii, (która jest niby już po ślubie, a zarejestrowała się chyba dopiero w marcu tego roku - dziś jest 1 marca i akurat zabiera głos w tak spornej sprawie, czyżby ktoś chciał poprawić sobie reklamę :P ) jako była panna młoda, chyba także chciała zatrudnić samych profesjonalistów i nie zostać oszukana. Forum jest po to żeby wymieniać się doświadczeniami i pomagać innym. Wiadomo, że nikt nie uniknie krytyki, ale życie jest jakie jest i w związku z tym, że koszty są bardzo duże i to nietylko materialne, każdy ma prawo znać dokładną i rzetelną informacje o każdej firmie. Jeżeli ktoś czegoś wymaga od nas, to my tez mamy prawo wymagać.
Witaj
To,że jestem mężatką i wypowiadam się na forum,na temat na który natrafiłam w dniu rejestracji to chyba nie przestępstwo,a tak to rozumiem czytając twoją wypowiedż.Nie jest powiedziane komu kiedy i w jakim stanie cywilnym wolno dopisać się do forum i o czym wypowiadać.W końcu to wolny kraj dziewczyno.
Każdy,organizując swoje wesele,chciałby otaczać się profesjonalistami,ale to nie możliwe i musicie sobie to uświadomić,zawsze coś będzie nie tak,a bardzo łatwo można się zatracić w tym poszukiwaniu ideału i zapomnieć co tak na prawdę jest dla Was istotne w dniu ślubu.Czytając niektóre negatywne wypowiedzi o fotografie czy fryzjerce,którą akurat również wybraliśmy można zwariować,bo od razu mamy przed oczmi to co nas złego czeka z ich strony.Pomyślcie na spokojnie zanim zaczniecie się poważnie przejmować i denerwować tym co ktoś napisał o kimś.
I nie jestem tu od robienia reklamy.
Etii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 19:06   #2367
eweline
Przyczajenie

GG do eweline

Dobra dziewczyny to ja mam pytanie do Was, suknie chyba będę sobie w końcu szyła, do tej pory byłam zdecydowana ze będzie to model White One 242 dopóki na e bayu nie zobaczyłam tej( w sumie ceny maja tam śmieszne ta razem z przesyłka wyszła ok 600 zl, podaje sie wymiary i szyja pod Ciebie) a ze cenie sobie skromność wiec mnie urzekła , co o niej sadzicie? no i pytanie zna ktoś jakaś wyprobowana dobra krawcowa bo przeszłam parę ale żadna nie szyje sukien i juz nie wiem gdzie szukać...wklejam tez fotki white one żeby było jakieś porównanie, wiem ze ma mnie sie podobać ale szczerze mam teraz taki mętlik ze przyda mi sie spojrzenie z boku..

oniaczeq ja tez szyje sobie suknie u krawcowej, mam sprawdzona i polecana przez wiele sziewczyn pania. niestety mieszka ona kolo maslowa,w brzezinkach . pani ta szyje suknie na zlecenia salonow oraz indywidualne. ja mam pierwsza przymiarke pod koniec marca. jak bedziesz chciala to moge ci przeslac kilka jej sukienek na priva.
eweline jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 19:16   #2368
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

Wracając do tego tortu, ja też osobiście bym wolała koło 24 i będę do tego namawiać przyszłą teściową i przyzwyczajać ją do tej myśli

oniaczeq mi osobiście podoba się ta pierwsza suknia bardziej, ale to tylko moje zdanie a tak apropo musisz mięć super figurę pozazdrościć, ja też słyszałam, że w celii szyją suknie więc możesz zapytać, może mają taką też w katalogu u siebie.
Stary 2008-03-03, 19:42   #2369
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
Wracając do tego tortu, ja też osobiście bym wolała koło 24 i będę do tego namawiać przyszłą teściową i przyzwyczajać ją do tej myśli

oniaczeq mi osobiście podoba się ta pierwsza suknia bardziej, ale to tylko moje zdanie a tak apropo musisz mięć super figurę pozazdrościć, ja też słyszałam, że w celii szyją suknie więc możesz zapytać, może mają taką też w katalogu u siebie.
Taka jak ta Pani na zdjęciach na pewno nie no nic chyba jednak zdecyduje sie na ta z paskiem...szkoda tylko ze nigdzie nie mogę znaleźć jakiegoś realnego foto, na pewno sporo by mi to pomogło , a tu same przerobione:/ w każdym razie dziękuję dziewczyny za rade po raz kolejny mi pomogłyście

Biustonosze:

Stary 2008-03-03, 21:11   #2370
tiffi1
Rozeznanie

U mnie tort będzie koło 24.30-1.00 po krótkich oczepinach.
Co do sukieni obydwie sa ładne, ale jakoś to bordo dla mnie za mocne (mowa o pasku).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości