![]() |
#2371 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Przyczajenie
|
Kalex, Puchatek M., Gosik - dziewczyny tez mam kameryste z Ella Video
![]() Dziewczyny jak bedziecie juz po ustalaniu szczegolow z tym panem, no i po slubie ![]() ![]() Kalex - gdzie zamawialas obraczki? (sorki jesli nie doczytalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Raczkowanie
|
Kalex, Puchatek , Gosik dziewczyny jestem przerazona bo tez Mam pana z Ella
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Rozeznanie
|
Oglądałam tylko 2 płyty przez niego zrobione i baaardzo nam się podobały. Są to płyty z wesel naszych znajomych i oni są zadowoleni z ELLA, więc mam nadzieję, że my też będziemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, dziewczyny, nie zacznijmy się nakręcać obawami przed panem z Ella. Musimy mieć nadzieję że będzie dobrze
![]() ![]() Kalex, a nie boisz się łączonego złota? Chodzi mi o ewentualną korektę rozmiaru, ja wolałam nie ryzykować i zdecydowałam się jednak na tradycyjne, ale grawerek w środku też mamy. A propos, grawerujecie pełne imiona czy zdrobnienia? Bo my mamy zdrobniałe... i tak się zastanawiam że może to nie bardzo pasuje... Ale z drugiej strony kto mi to przeczyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnosnie obraczek z laczonego zlota to nie zawsze jest ponoc problem z rozmiarem - rozmawialam na ten temat w jednym sklepie jubilerskim i tlumaczono mi, ze jesli wew strona jest z jednego koloru zlota to nie ma problemu z korekta rozmiaru - radze dopytac w sklepie przy konkretnym modelu. Gorszy problem z korekta jest gdy jest dokladane jakies oczko typu diament. Poza tym my tez zdecydowalismy sie na zdrobnienia na obraczkach - wszystko kwestia gustu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2378 |
Rozeznanie
|
Którą kwiaciarnię polecacie do wystroju kościoła?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, słyszałyście może o fotografii Piotra Jakubczyka?Znalazłam go na jednej ze stron o tematyce ślubnej
![]()
#2380 |
Rozeznanie
|
Z innej beczki: musze zrobić prawko, którą szkołę polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Raczkowanie
|
Puchatek M. to forum ślubne
![]() ![]()
![]() |
#2382 |
Rozeznanie
|
u nas jest tak, ze zazwyczaj tort jest o północy przed oczepinami, albo zaraz po oczepinach. Moze jednak o 24-ej podamy tort przed oczepinami
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Rozeznanie
|
Wiem, że ślubne, ale nie miałam gdzie się dowiedzieć o opinie. Dagunia dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Agniesiu przykro mi, że z Twoją kasetą/płytą z wesela tak a nie inaczej wyszło. Ale jak powiedział mój tata na początku ją się często ogląda a potem to już wcale tylko zdjęcia. A z tego co pamiętam to wyszły Ci super zdjęcia!! Więc nie smuć się! Szkoda zdrowia i nerwów ![]() Ja jednak pociągnę jeszcze ten wątek, gdyż mam pytanie do Was. Czy przed ślubem kamerzysta i fotograf tłumaczyli Wam jak macie się ustawić, ewentualnie omawiałyście pozy z fotografem, nastrój zdjęć itp. Pytam o to, bo moja szwagierka (jako jedyna!) powiedziała mi, że przed jej ślubem kamerzysta ponad 2 godziny tłumaczył im i pokazywał jak mają się ustawić itp.? ![]() Pozdrawiam, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2388 |
Raczkowanie
|
oniaczeq mi tez sie wydaje, że ten pasek dodaje charakteru tej sukni i bez niego mogłaby być juz nie tak efektywna i piękna, mi się bardzo podoba i jakbym miała inną figure niz mam bez wachania włożyłabym taką sukinie na siebie, dla mnie jest ok i właśnie ten pasek podkreśla piękno tej sukni. Ja tez szukam sukni z dodatkiem innego koloru tak, żeby nie była cała jednolita, na razie nie mierzyłam ani nie chodziłam bo mam na to czas ale marzy mi się z dodatkiem różu, kiedyś któraś z dziewczyn wklejała zdjęcie takiej sukni z różem i też miała właśnie pasek. Znalazłam na stronie 54 gazelcia wklejała tą suknie coś podobnego bym chciała
![]()
Nasz wielki dzień 18.10.2008 ![]() Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2008-03-04 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Rozeznanie
|
Ja uważam że pasek dodaje uroku - sama mam pasek przy sukni. Nie wiem tylko, czy kontrast nie ejst zbyt duży, bo pasek jest dość szeroki. Myślę, że wszystko zalezy od tywojego rodzaju urody i tego jak się czujeszw bordo. Moim zdaniem pasek jest ok, a kolor to kwestia gustu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Raczkowanie
|
oniaczeq - Moim zdaniem pasek jak najbardziej pasuje i jest delikatny. Niewątpliwie dodaje uroku właśnie ten bordowy kolor i sprawia że suknia jest wyjątkowa. Dodam jeszcze że w takim wypadku Twoja druga połowa koniecznie musi mieć bordową kamizelkę
![]() - przymierzałaś może gdzieś jakąś podobną ? bo jest dość wąska i nie wiem czy komfortowo będzie się w niej tańczyć? |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście tej sukni bym na swój ślub nie założyła, bo całkiem co innego preferuje...
![]() A czy w tak obcisłej sukni da się tańczyć? Czy nie ogranicza ruchów? Podczas wesela jednak ja bym wolała się wybawić a nie tylko dostojnie wyglądać - a po zdjęciu widzę że w kolanach suknia ta jest obcisła. Jeśli chodzi o ten pasek bordo - to według mnie stary złoto ładniej komponowałoby się z tą bielą...
#2392 | |
Raczkowanie
|
Odnosnie obraczek z laczonego zlota to nie zawsze jest ponoc problem z rozmiarem - rozmawialam na ten temat w jednym sklepie jubilerskim i tlumaczono mi, ze jesli wew strona jest z jednego koloru zlota to nie ma problemu z korekta rozmiaru - radze dopytac w sklepie przy konkretnym modelu. Gorszy problem z korekta jest gdy jest dokladane jakies oczko typu diament. Poza tym my tez zdecydowalismy sie na zdrobnienia na obraczkach - wszystko kwestia gustu.
Hej, Co do wypowiedzi Mimezis, to zgadzam sie ze jesli obraczka jest z bialego i zoltego zlota to w przyszlosci moze byc problem ze zmiana rozmiaru, wiem tez ze wiekszosc jubilerow odradza mieszania zlota. Aczkolwiek jesli masz dimenty to nie jest to gorszym problemem. Ja mam diamenty w moim pierscionku zareczynowym i pomniejszalam go juz dwa razy, bez zadnego problemu. A obraczki mamy z bialego zlota i musze przyznac ze super sie prezentuja!!! ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080621040213.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-04 o 19:29 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za rady dziewczyny...suknie mierzyłam podobna w kroju i czułam sie w niej komfortowo także myślę ze nie powinno być problemu, dla mnie wręcz przeciwnie nie lubię rozłożystych , takich typowych ślubnych sukni to w nich bym nie mogla sie poruszać , nie mój gust i nie mój styl...a ta jak dla mnie nie przysadzista, także na 90% na nią sie zdecyduje , poczekam jeszcze na fotki realne może sie doczekam
![]() Co do paska to zostanie bordo, lubię ten kolor i uważam ze suknia wygląda z nim ok Jeszcze raz dzięki za mile słowa , fajnie ze nie tylko mnie sie podoba ![]()
#2395 |
Zadomowienie
|
My również będziemy mieli obrączki z łączonego złota i to w dodatku z delikatnym wzorkiem. Jak rozmawiałam z jubilerem to powiedział że problemu z powiększaniem obrączek łączonych nie ma. Zresztą nigdy z nikim się nie spotkałam kto by powiększał obrączki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
![]() Mam pytanie.... Czy ktoras z Was zna cene wesela (nawet okolo)na 120 osob w ''Lesnym Dworze'' lub w ''Zamku w Sobkowie ''? My planujemy wesele na czerwiec 2009 ale jeszcze nic nie zaczelismy zalatwiac, boje sie ze juz jest wszystko zarezerwowane. Jesli mozecie mi cos poradzic to byla bym ogromnie wdzieczna.. ![]() Bardzo bym prosila o podanie cen bo ja nawet nie mam pojecia ile kosztuja wesela. Dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Mierzylam w Warszawie sukienke ktora mi sie spodobala i okazalo sie ze ta firma wspolpracuje wlasnie z tym salonem w Kielcach, a przyznam sie ze nie wiedzialam wczesniej o istnieniu tego salonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj dostalam telefon ze moja sukienka juz jest, w sobote ide ja odebrac i w przyszlym tygodniu do krawcowej
![]() ![]()
![]() ![]() Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080621040213.png Edytowane przez karusia070707 Czas edycji: 2008-03-05 o 00:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Raczkowanie
|
karusia070707 - śliczna suknia
sm27 - nie chce Cie martwić ale musisz się śpieszyc bo sale już w większości na 2009 rok sa zajęte. Szczególnie tak popularne jak Leśny Dwór. A jesli chodzi o ceny wesela od osoby to tak miedzy 120 - 150 zł. Zależy od menu i ilosci osób. Najlepiej jak zadzwonisz albo napiszesz maila, bedziesz miała pewna informacji i o terminie i o cenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karusia suknia super!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.