![]() |
#2671 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
Też byliśmy u Wychowańca, ale robią tylko wąskie obrączki, do 6mm
![]()
#2672 |
Zadomowienie
|
Te obrączki mają 6mm. One nie wyglądają na wąskie bo są dość masywne i płaskie a nie zaokrąglone. Tak mam sie przynajmniej wydaje, dla nas to w zupełności wystarczy
![]() Puchatek M to jakiej grubości byście chcieli obrączki??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Rozeznanie
|
Gosikk mierzyliśmy takie szerokie i nam się baaardzo podobają
![]() Marysia chcielibyśmy 10mm szerokie ![]()
#2674 |
Raczkowanie
|
Puchatek M. ----> ja troszke
![]() ![]() ![]() ![]() a moze pozostale dziewczyny wiedzą gdzie mozna by sie udac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Rozeznanie
|
Niestey nic mi się nie spodobało
![]()
#2676 |
Raczkowanie
|
![]() uuuuu ![]() a juz sie balam ze przesadzam ![]() ![]() prawda jest taka ze poki co nie widzialam takich ktore to by mnie "urzekly" nic to, trzeba bedzie sie intensywnie rozgladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Rozeznanie
|
Widocznie ja też jestem wybredna, bo żadne nie spodobały mi się na tyle, żeby je kupić
![]() ![]()
#2678 |
Zakorzenienie
|
Matko, dziewczyny nie straszcie mnie tak tymi butami...
![]() Co prawda ja jeszcze się nic nie rozglądałam, raz chciałam wejść tylko do sklepu i zobaczyć tak mniej więcej co mają żeby się zorientować, to mój TŻ popatrzył się na mnie jak na wariatkę i stwierdził, że po co jak mam jeszcze duuuużo czasu. No niby i racja, ale jak wybór u nas rzeczywiście taki marny to trzeba się zastanowić gdzie jeszcze można ew poszukać. Tym bardziej, że mój TŻ na punkcie butów ma totalnego świra (pierwsza rzecz na jaką zwraca uwagę w ubiorze dziewczyny to buty), to nie dość że ja będę marudziła nad bucikami to i pewno on ![]() ![]() Ehhh, już widzę jaka to będzie jazda bez trzymanki ![]() Na szczęście przynajmniej z wyborem obrączek nie było problemu, już je nawet odebraliśmy ![]() ![]() Oczywiście załączam zdjęcie obrączek ![]()
#2679 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny z butkami jest faktycznie problem.Jeśli macie możliwość poczekajcie jeszcze miesiąc,dwa i będzie większy wybór bo zacznie się sezon.Ja kupiłam butki już w ubiegłym roku,bo tak mi się spodobały,że nie mogłam się oprzeć i właściwie,co dziwne dobierałam suknię do butów a nie odwrotnie.Ale nie żałuję.Kupiłam je w Jędrzejowie w sklepie z sukniami ślubnymi,zaraz przy rynku,nie pamiętam nazwy.
bardzo efektywnie wyglądają,dla mnie super.My mamy dość szerokie obrączki 9mm zupełnie nie przypominają tradycyjnych obrączek bo zostały kupione w Emiratach Arabskich.Są grawerowane z trzech odcieni złota,dodatkowo na mojej są drobne brylanciki.Nie mam fotki bo byście zobaczyły jak wyglądają,są jedyne w swoim rodzaju. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-20 o 15:51 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Rozeznanie
|
Puchatku, mnie się nie podobają, dla mnie za dużo się dzieje na nich, ale to kwestia gustu
Honda Acord kolor czekoladowy, tylko i wyłącznie żywe kwiaty i to kilka chyba gerberek Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-20 o 19:29 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Agunia mamy praktycznie identyczne obrączki
![]()
#2682 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej ja mam tylko tekie pytanie - gdzie dokładnie to jest, bowiem szukalam kolo silnicy jakiegoś jubilera i nie znalazlam. Fakt może przeoczyłam? Dlatego jeśli macie może adres lub jakies jakis szczegółowy opis to będę bardzo wdzięczna.
#2683 |
Zadomowienie
|
Wychowaniec jest na samym początku jak sie idzie od strony parku po stronie Silnicy. Tam są dwie pracownie koło siebie. Podaję Ci dokładny adres:
Topaz. Pracownia jubilerska. Wychowaniec K. 0 41 366 12 58 - telefon/fax 25-008, Kielce, Staszica 14h |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
oniaczeq widać gusta mamy podobne
![]() A te jak dla mnie były najlepsze, bo ani nie za proste, ani zbyt ozdobne, takie w sam raz ![]() ![]() Ehhh, już się nie mogę doczekać kiedy je będziemy nosić, ale póki co muszą jeszcze poleżeć w pudełeczku
#2685 |
Przyczajenie
|
marysia_258 Wielkie dzieki. Niestety ale szukalam z innej strony. Jak najszybciej muszę się tam udac i zobaczyc co tam jest.
#2686 |
Zakorzenienie
|
ja też rozglądałam sie w Kielcach za butami ślubnymi i nic mi się nie spodobało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
Jedyne ładne buty w Kielcach widziałam w Cymbeline ale za 280zł wiec to jak dla mnie przegięcie ... reszta to tragedia
![]() i nie mam pojecie jakie kwiaty zamówic i biżuterie ![]() buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zadomowienie
|
Co do biżuterii mogę polecić taki mały sklepiczek zaraz koło Paryżanki(była już wcześniej o tym mowa) Tam jest kobietka która sama wykonuje suuuper cudeńka. Wypyta się najpierw jaka suknia, czy ma jakieś kamyczki, perełki czy jest gładka drapowana jaki welon czy bez welonu, później doradza. Ja byłam u niej we wtorek spędziłam chyba godzinę na przymierzaniu, i wybrałyśmy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Rozeznanie
|
Patix może udało by się zrobić fotkę tych obrączek?
![]() |
#2690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oprócz tego ta Pani ma rękawiczki ślubne, welony, diademy, biżuterię - ale co do tych rzeczy to ceny takie same jak w salonach albo ciut droższe (np. w celii rękawiczki za 50zł, a tam za 55zł - niby niewielka różnica ale jednak ![]() Dziewczyny jak zamówić pogodę na ślub? ![]() ![]() Słyszałam, że na tydzień przed należy położyć buciki ślubne na parapet od strony wschodniej i dobra pogoda gwarantowana ![]()
![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080419290113.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008041900600630.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-24 o 14:07 Powód: proszę po raz setny łączyć swoje posty! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ratunku !!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Raczkowanie
|
Nioto Ci serdecznie współczuje... na 2 miesiące przed ślubem znaleźć dobrego fotografa to niezły wyczyn...
![]() jak chcesz mogę Ci podać namiary na swojego fotografa (będzie również u mnie filmował) - może będzie miał wolny termin - wiem, że ma również pracowników swoich i w jednym dniu mogą obsługiwać 2 lub 3 wesela na raz...
#2693 |
Przyczajenie
|
To jak możesz to napisz mi pw z namiarem do nich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Raczkowanie
|
Czyżby forum zamierało śmiercią naturalną... ?
#2695 |
Zakorzenienie
|
no właśnie coś straszny zastój..
#2696 |
Przyczajenie
|
Witam
Poszukuję DJ-a na swoje wesele na 2009r ![]() PS. Może wiecie ile +/- kosztuje DJ ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Raczkowanie
|
Ja niestety Ci nie pomogę, ponieważ mam orkiestrę... Ale kliknij u góry na:przeszukaj ten watek wpisując słowo DJ - będzie mnóstwo wypowiedzi na ten temat.
![]() |
#2698 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Natomiast jesli chodzi o koszta to cena wacha sie miedzy 800 - 1200 zl. w zależności od DJ'a, tego co wybierzesz (np. pokaz slajdów, karaoke i inne elementy są extra płatne)i innych czynników. Także musiasz dzwonic i pytać. Jak by ktoś jeszcze poszukiwał namiarów na Piotra Gładkowskiego podaje adres strony www.piotrgladkowski.pl
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-25 o 19:42 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale kolezaka znow cos mi mowila o 2 tygodniach takze wygalda na to ze chyba zbytniego znaczenia nie ma ile tych dni bedzie ![]() ![]() a tak powaznie to nie slyszalam o zadnych innych metodach ktore to moglyby spowodowac ze bedzie piekna no albo przynajmniej nie deszczowa pogoda ![]() jedyne co to ostatnio "chmurka" mowila ze ma sie ocieplac ![]() ![]() Cytat:
namiary ktore ja posiadam przesle ci wieczorkiem bo w tej chwili nie mam ich przy sobie ![]() to wszytsko przez te swieta ![]() Cytat:
![]() ![]() 3mam kciuki w owocnych poszukiwaniach zarowno dj jak i fotografa Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-25 o 19:42 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zadomowienie
|
kamilack80 widzę że ślubujemy w tym samym dniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.