Być konsultantką... Avon, Oriflame... - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-01, 10:50   #211
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: Być konsultantką... Avon, Oriflame...

nasze forum to nie słup ogłoszeniowy dla konsultantek i konsultantów.
proszę tutaj nie spamować, bo posypią się bany jak z rękawa.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-01, 12:35   #212
V!k!
Przyczajenie

GG do V!k!

Co do katalogów- Oriflame jest ok -ale dla nas!!! Osoba która nie miała styczności z obiema firmami oglądając katalog wybierze produkty AVONU;/ bo są lepiej ukazne (jak dla mnie wole Oriflame bo znam kosmetyki ale osoby które dostały katalog od koleżanki i nie mają kontaktu z konsultantką - ani nawet nie starają się jej szukać to jest on mało interesujący;/) to tak jak z gazetami którą kupicie? macie dwie do wyboru i obie widzicie pierwszy raz, napewno wybierzecie tą która przykuje waszą uwage! A avon bardziej przykuwa - dlatego też avon tu niestety ma +;/

A nie ukrywajmy pierwsze wrażenie dużo daje! Bo niestety wiele osób zamiast patrzeć na jakość patrzy na wygląd oraz sposób ukazania produktów;/ I to jest wielki błąd!!

Edytowane przez V!k!
Czas edycji: 2009-03-01 o 12:40
V!k! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-01, 20:02   #213
mlody9218
Rozeznanie

GG do mlody9218

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
nasze forum to nie słup ogłoszeniowy dla konsultantek i konsultantów.
proszę tutaj nie spamować, bo posypią się bany jak z rękawa.
Najpierw to daje się ostżeżenie, a nie od razu stałe bany!

A ten temat od tego jest, jeśli ktoś zadaje pytanie, to przecież trzeba odpowiedzieć.
mlody9218 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 17:18   #214
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kriis Pokaż wiadomość
Witam,

dziwi mnie troszkę podejście niektórych osób.

W tym sensie, że mają pretensje, że zachwalamy Oriflame.

Jestem konsultantem Oriflame, ale teraz też wszedłem do Avonu - i mimo to moja opinia będzie zawsze jedna i się nie zmieni: Oriflame jakościowo ma o wiele lepsze produkty niż Avon.

A co za tym też przemawia? Oriflame posiada znak, że ich kosmetyki są NATURALNE!

A niestety... Avon tego nie posiada.
Avon coraz bardziej idzie na ilość, a nie na jakość....
I jeszcze jedno, co przemawia za Oriflame - Oriflame nie produkuje swoich kosmetyków w Chinach! :/
Co zaczyna już się zdarzać w Avonie...

I nie chcę, żeby wyglądało to tak, że zachwalam Oriflame - nie prawda!
Wszedłem do Avonu i też lubię ich niektóre kosmetyki kosmetyki!

Zresztą o gustach się nie dyskutuje.
Jeden woli Oriflame inny Avon.
na jakiej podstawie śmiesz tak twierdzić bo na pewno nie na podstawie podanych składów.Ja sprawdziłam i okazało się ,że te naturalne składniki są na samym końcu w ilościach śladowych więc nie sugeruj się reklamą ,że Ori to naturalne szweckie kosmetyki a przeanalizuj kilka składów szczególnie z serii nature.
A co do tego gdzie co jest produkowane to dla mnie większego znaczenia nie ma byle by nie szkodziło, spełniało moje oczekiwania za rozsądną cenę.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 18:45   #215
fifcia
Zadomowienie

Tutaj nie chodzi by sobie dogryzać na temat tych firm.
Myślałam,ze to wątek służący wymianie doświadczeń,pomocny a jak na razie wytykamy sobie to co dana firma ma na nie. Chyba nie tędy droga?
Stary 2009-03-02, 19:00   #216
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mlody9218 Pokaż wiadomość
Najpierw to daje się ostżeżenie, a nie od razu stałe bany!

A ten temat od tego jest, jeśli ktoś zadaje pytanie, to przecież trzeba odpowiedzieć.
Dokładnie, po ostrzeżeniu przecież osoba się ocknie i nie będzie się reklamowała. Wg mnie kiepski sposób na utrzymanie porządku....
(tak tak, mam uraz do "góry" wizażu)
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 19:30   #217
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Cytat:
Napisane przez fifcia Pokaż wiadomość
Tutaj nie chodzi by sobie dogryzać na temat tych firm.
Myślałam,ze to wątek służący wymianie doświadczeń,pomocny a jak na razie wytykamy sobie to co dana firma ma na nie. Chyba nie tędy droga?
Zgadzam się! Niech to będzie wątek dla osób, które zastanawiają się, czy nie rozpocząć współpracy z daną firmą. Mówmy o możliwościach, jakie daja obie firmy, czy wchodza jakieś nowe programy, jak ogólnie wygląda praca. Licytacja jest niepotrzebna, zwłaszcza ta o kosmetyki, bo kazda skóra inaczej zareaguje na poszczególne preparaty. No i wiadomo, konsultanci Oriflame zazwyczaj będą psioczyć na Avon i odwrotnie

revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 22:03   #218
marcia196734
Przyczajenie

GG do marcia196734

Witam

Dziwi mnie podejście do tematu-Oriflame-Avon. Jednemu odpowiada to,drugiemu-owo.Pozostaje jedno pytanie:jak macie do wyboru produkt lepszy,trochę droższy-czy tańszy-to po który sięgniecie? (kawa Sido-2,00zł-kawa innej marki-3zł). Dlaczego w Ori jest drożej-do wszystkich kosmetyków pielęgnujących ciało(żele,kremy p/prysznic,płyny do kąpieli) dodawane są składniki nawilżające-czego niestety brak w Avonie. Mam skórę suchą,a od czasu do czasu jestem z wizytą ziązaną z noclegiem u kuzynki,która ma też produkty z Avonu,kremy do twarzy mam swoje-ale nie byłabym sobą żeby nie spróbować żeli pod prysznic od konkurencji-efekt suchej,ściągniętej skóry mam zawsze po powrocie do domu.
Na opakowaniach Oriflame też zpotkacie się z napisem-Made in China-,Indonesia,Germany,Poland (Time Reversing),England-ale to świadczy o tym,że Oriflame ma fabryki w różnych częściach świata-i nie żawsze jest tam produkowany kosmetyk-w innej fabryce jest produkowany kartonie,w innej słoiczek a w jeszcze innej krem.
marcia196734 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 23:25   #219
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marcia196734 Pokaż wiadomość
Witam

Dziwi mnie podejście do tematu-Oriflame-Avon. Jednemu odpowiada to,drugiemu-owo.Pozostaje jedno pytanie:jak macie do wyboru produkt lepszy,trochę droższy-czy tańszy-to po który sięgniecie? (kawa Sido-2,00zł-kawa innej marki-3zł). Dlaczego w Ori jest drożej-do wszystkich kosmetyków pielęgnujących ciało(żele,kremy p/prysznic,płyny do kąpieli) dodawane są składniki nawilżające-czego niestety brak w Avonie. Mam skórę suchą,a od czasu do czasu jestem z wizytą ziązaną z noclegiem u kuzynki,która ma też produkty z Avonu,kremy do twarzy mam swoje-ale nie byłabym sobą żeby nie spróbować żeli pod prysznic od konkurencji-efekt suchej,ściągniętej skóry mam zawsze po powrocie do domu.
Na opakowaniach Oriflame też zpotkacie się z napisem-Made in China-,Indonesia,Germany,Poland (Time Reversing),England-ale to świadczy o tym,że Oriflame ma fabryki w różnych częściach świata-i nie żawsze jest tam produkowany kosmetyk-w innej fabryce jest produkowany kartonie,w innej słoiczek a w jeszcze innej krem.
Po 1. śmiem spekulować, że znalazłabyś krem odpowiedni do swojego typu cery w Avonie
Po 2. kosmetyki trzeba dopasowywać i Twoja kuzynka może mieć inne potrzeby skóry i tym samym krem inaczej działający niż Twoje
Po 3. po co znowu gadka: droższe = lepsze?
Po 4. prosze spojrzec obiektywnie i czasem kreytycznie na Ori, bo napewno też idealne nie jest

I to prawda, że zazwyczaj konsultantki Ori zachwalają bardzą swoją firmę, nie ma minusów, poprostu ideał...
Kolejny przykład. Heh
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-03, 19:47   #220
mlody9218
Rozeznanie

GG do mlody9218

Co do zachwalania ORi, to różnie...
Ja mówię klientkom wprost, ten produkt nie jest polecany przez inne klientki
Nie mówię tekstów w stylu: Super, bierz, najlepszy! ZERO WAD!

To nie prawda, każde kosmetyki mogą mieć jakieś nie ciekawe zalety ... zależy od cery... od wymagań.
Stary 2009-03-04, 14:42   #221
V!k!
Przyczajenie

GG do V!k!

właśnie zgadzam się, jeżeli coś nie jest fajnego to mówie wady danego produktu!! zawsze!!(no chyba że jeszcze go nie znam no to wtdey mówie że nie moge powiedzieć własnych odczuć ;/;/) a wogóle co innemu nie odpowiada to nie znaczy ze drugiemu też nie, więc niektórzy mimo tego że powiedziłam wade to i tak kupiły i były bardzo z produktu zadowolone. Więc to nie jest tak że zachwalamy za wszelką cene!!!

Edytowane przez V!k!
Czas edycji: 2009-03-04 o 14:43
Stary 2009-03-04, 16:53   #222
mlody9218
Rozeznanie

GG do mlody9218

Cytat:
Napisane przez V!k! Pokaż wiadomość
właśnie zgadzam się, jeżeli coś nie jest fajnego to mówie wady danego produktu!! zawsze!!(no chyba że jeszcze go nie znam no to wtdey mówie że nie moge powiedzieć własnych odczuć ;/;/) a wogóle co innemu nie odpowiada to nie znaczy ze drugiemu też nie, więc niektórzy mimo tego że powiedziłam wade to i tak kupiły i były bardzo z produktu zadowolone. Więc to nie jest tak że zachwalamy za wszelką cene!!!
Dokładnie! Gratuluję wypowiedzi
Stary 2009-03-04, 18:38   #223
Konto usunięte

Również w zwyczaju mam mówić opinie na temat kosmetyków klientkom i często niepochlebne ale tutaj miałam na myśli zachowanie na forum i porównywanie do avonu
Stary 2009-03-04, 21:31   #224
marcia196734
Przyczajenie

GG do marcia196734

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11251964]Po 1. śmiem spekulować, że znalazłabyś krem odpowiedni do swojego typu cery w Avonie
Po 2. kosmetyki trzeba dopasowywać i Twoja kuzynka może mieć inne potrzeby skóry i tym samym krem inaczej działający niż Twoje
Po 4. prosze spojrzec obiektywnie i czasem kreytycznie na Ori, bo napewno też idealne nie jest

I to prawda, że zazwyczaj konsultantki Ori zachwalają bardzą swoją firmę, nie ma minusów, poprostu ideał...
Kolejny przykład. Heh
[/quote]

Mylisz się-zanim poznałam produkty Ori- kupowałam w Avonie-niestety te kosmetyki mnie uczulały,nie tylko kremy do twarzy,również dezodoranty,wody,mgiełka do twarzy z zieloną herbatą...
Co złego jest w tym,że chwalę to co jest dla mnie dobre???
A konsultantki Avonu nie chwalą swojej firmy?,dziwne,że tylko te z Ori to robią
marcia196734 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 12:56   #225
V!k!
Przyczajenie

GG do V!k!

Mam małe pytanko? dlaczego jak szukam katalogów z obu firm to z avonu znajde aktualny katalog i do tego jeszcze dwa nastepne a w oriflame zawsze aktualny? od czego to zależy? bo zawsze mnie to dziwiło...
Stary 2009-03-05, 13:41   #226
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam małe pytanko? dlaczego jak szukam katalogów z obu firm to z avonu znajde aktualny katalog i do tego jeszcze dwa nastepne a w oriflame zawsze aktualny? od czego to zależy? bo zawsze mnie to dziwiło...
Nie wiem czy dobrze myśle, ale wydaje mi się że to dlatego, że avon jest jakby podzielony na rejony i np. w lubelskim jest katalog 3, w mazowieckim 4, w świętokrzyskim 5, i dlatego jest kilka dostępnych "na raz". Natomiast w oriflame obowiązuje jeden katalog bez względu na rejon. W danym czasie jest max. dwa katalogi dostępne. Obecny z którego można zamawiać i przyszły (który na str ori jest dostępny chyba dopiero tydz. przed koncem obowiazujacego). I tyle.

Edytowane przez wskazówka
Czas edycji: 2009-03-05 o 13:42
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 13:56   #227
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
zauważyłam ostatnio, że przyszły katalog a nie tylko bieżący też jest udostępniony na poniższej stronce
http://www.oriflame.pl/prod/indexCatalog.jhtml
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 19:05   #228
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marcia196734 Pokaż wiadomość
Mylisz się-zanim poznałam produkty Ori- kupowałam w Avonie-niestety te kosmetyki mnie uczulały,nie tylko kremy do twarzy,również dezodoranty,wody,mgiełka do twarzy z zieloną herbatą...
Co złego jest w tym,że chwalę to co jest dla mnie dobre???
A konsultantki Avonu nie chwalą swojej firmy?,dziwne,że tylko te z Ori to robią
Często było, że konultantki Ori ostro jechały po Avonie. Ori najlepszy itd
Cytat:
Avon ma kilka okręgów, które nazywają prognozujacymi i one właśnie mają obecnie o 2 kataolgi dalej. Jak nazwa wskazuje testują sprzedaż Jest ich mało. Reszta Polski ma jeden katalog
Stary 2009-03-07, 12:39   #229
nikolina
Przyczajenie

Mam pytanie o co chodzi w oriflame z tym kredytem 500zł.Ja zapisałam się niedawno najpierw złożyłam zamówienie za 60pp a po jakimś czasie z tego samego katologu dobiłam do 100pp. Ktoś mi tłumaczył, że jeśli się nie zamówi odrazu za 100pp to jest się na tym kredycie. Co to oznacza bo ja nic z tego nie rozumiem?Jak nie zamówie w trzech katalogach za 500zł to ponoszę jakąś odpowiedzialność finansową?Z góry dziękuję za odpowiedź
nikolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 12:49   #230
nieprzytomna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
na jakiej podstawie śmiesz tak twierdzić bo na pewno nie na podstawie podanych składów.Ja sprawdziłam i okazało się ,że te naturalne składniki są na samym końcu w ilościach śladowych więc nie sugeruj się reklamą ,że Ori to naturalne szweckie kosmetyki a przeanalizuj kilka składów szczególnie z serii nature.
A co do tego gdzie co jest produkowane to dla mnie większego znaczenia nie ma byle by nie szkodziło, spełniało moje oczekiwania za rozsądną cenę.
Nie chodzi o hasło reklamowe "Naturalne szwedzkie kosmetyki", tylko o znaczek na końcu katalogu "Oriflame stosuje jedynie składniki pochodzenia naturalnego"

Radzę zwrócić uwagę na podkreślony wyraz.

Na katalogu Avonu takiego dopisku nie zauważyłam

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11251964]Po 1. śmiem spekulować, że znalazłabyś krem odpowiedni do swojego typu cery w Avonie

Kolejny przykład. Heh[/quote]

Ja akurat się zgodzę z tym nawilżaniem, ale nie po to, aby skrytykować Avon, lecz po to, by pochwalić Oriflame. Mianowicie chodzi o mydła. Mydła z Oriflame to jedyne mydła, na które moja skóra nie reaguje swędzeniem, zaczerwienieniem lub pieczeniem. A używałam mydła najróżniejsze, kiedyś nawet jakieś apteczne. I nic. Mydło polubiłam dopiero wtedy, gdy poznałam Oriflame
Stary 2009-03-08, 11:49   #231
2018070520180950
Konto usunięte

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11297616]Często było, że konultantki Ori ostro jechały po Avonie. Ori najlepszy itd
[/quote]

no wlasnie dlatego uwazam e watek powinien byc zamkniety bo prowokuje tylko do przepychanek slownych i zachwycania sie jednym na niekorzysc drugiego choc obie firmy maja swe plusy i minusy
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-08, 13:40   #232
V!k!
Przyczajenie

GG do V!k!

Cytat:
Napisane przez nikolina Pokaż wiadomość
Mam pytanie o co chodzi w oriflame z tym kredytem 500zł.Ja zapisałam się niedawno najpierw złożyłam zamówienie za 60pp a po jakimś czasie z tego samego katologu dobiłam do 100pp. Ktoś mi tłumaczył, że jeśli się nie zamówi odrazu za 100pp to jest się na tym kredycie. Co to oznacza bo ja nic z tego nie rozumiem?Jak nie zamówie w trzech katalogach za 500zł to ponoszę jakąś odpowiedzialność finansową?Z góry dziękuję za odpowiedź
Chodzi o to że w trakcie obowiązywania katalogu oriflame daje Ci kredyt 500zł na produkty. Wciągu obowiązywania katalogu możesz złożyć dwukrotne zamówienie przy czy mnie mogą one przekraczać 500zł. O to chodzi
Stary 2009-03-08, 17:34   #233
mlody9218
Rozeznanie

GG do mlody9218

Cytat:
Chodzi o to że w trakcie obowiązywania katalogu oriflame daje Ci kredyt 500zł na produkty. Wciągu obowiązywania katalogu możesz złożyć dwukrotne zamówienie przy czy mnie mogą one przekraczać 500zł. O to chodzi
Możesz złożyc w ciągu katalogu max 2 zamówienie (znaczy się, miec dwie otwarte faktury [niezapłacone]) - możesz zamówic np. 3 paczki, ale jeśli masz nie zapłacone dwie poprzednie faktury to musisz zapłacic za 3 paczkę przy odbiorze u kuriera.
A tak samo może byc, jeśli masz zamówienie na więcej niż 500 zł - np. 620 zł.
To jedną paczkę zamówic musisz za (do) 500 ZŁ, a drugą paczkę musisz zamówic za 120 zł i zapłacic za to przy odbiorze. (Niestety tak jest).
Ale jeśli będziesz regularnie płaciła i raz na katalog robiła paczkę, to już niedługo Twój kredyt powinien sięgnąc 1000 zł - ja tak właśnie mam.
Stary 2009-03-09, 07:31   #234
anulciak85
Zakorzenienie

A np na Świeta bonus kredytowy-2000zl
Stary 2009-03-10, 20:13   #235
mlody9218
Rozeznanie

GG do mlody9218

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
A np na Świeta bonus kredytowy-2000zl
DOKŁADNIE
Lubię ten okres
Stary 2009-03-19, 18:05   #236
nikolina
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ..::LiMoNkA::.. Pokaż wiadomość
ja jestem czekam na pytania
Hej niedawno zostałam konsultantką oriflame i biorę udział w Programie Witamy. Mam pytanie czy przy zamówieniu automatycznie odliczane są te rabaty 20zł, 30zł czy trzeba dostać jakiś kupon i wówczas wypełnić to w formularzu zamówienia. Tak się zastanawiam składałam zamówienie przez internet i widziałam że było napisane że będzie rabat 20zł, gdy złożyłam zamówienie nie odliczyło mi żadnego rabatu tylko było napisane że dotarłam do drugiego etapu i w następnym katalogu będę miała zniżkę 30zł, już sama niewiem o co chodzi. I jeszcze jedno pytanko czy jak zmówienie jest za 100pp a nie ma jakiś produktów dostępnych, z tych zamówionych to jak liczone sa pp, dopiero jak dotrze reszta to dobije mi do setki do tego wcześniejszego zamówienia czy do tego z którym to przyjdzie, czy wogóle przyjdzie osobna paczka i będę musiała płacić za przesyłkę, a jeśli tak to jak zrobić żeby niepłacić ?Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
nikolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 19:21   #237
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Cytat:
Napisane przez nikolina Pokaż wiadomość
Hej niedawno zostałam konsultantką oriflame i biorę udział w Programie Witamy. Mam pytanie czy przy zamówieniu automatycznie odliczane są te rabaty 20zł, 30zł czy trzeba dostać jakiś kupon i wówczas wypełnić to w formularzu zamówienia. Tak się zastanawiam składałam zamówienie przez internet i widziałam że było napisane że będzie rabat 20zł, gdy złożyłam zamówienie nie odliczyło mi żadnego rabatu tylko było napisane że dotarłam do drugiego etapu i w następnym katalogu będę miała zniżkę 30zł, już sama niewiem o co chodzi. I jeszcze jedno pytanko czy jak zmówienie jest za 100pp a nie ma jakiś produktów dostępnych, z tych zamówionych to jak liczone sa pp, dopiero jak dotrze reszta to dobije mi do setki do tego wcześniejszego zamówienia czy do tego z którym to przyjdzie, czy wogóle przyjdzie osobna paczka i będę musiała płacić za przesyłkę, a jeśli tak to jak zrobić żeby niepłacić ?Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
Rabaty są odliczane automatycznie, ale widać je dopiero na drukowanej fakturze. (Przestańcie w końcu oskarżać Oriflame o oszustwa na 20 zł! ).
Punkty z niedostępnych produktów wliczają się dopiero do następnego zamówienia i do niego się dołączają, nie musisz więc dodatkowo płacić

I ponawiam pytanie: kto Was wprowadza do Oriflame, to są podstawowe sprawy wyjaśniane na 1, max. 2 spotkaniu...

revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 10:47   #238
dzina_17
Raczkowanie

hej, mozecie mi powiedziec czy w kazdym katalogu ten próg darmowej przesyłki czyli 150 zł jest stały? Czy im dłużej jestem konsuktankta to on wzrasta?
dzina_17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 23:28   #239
paulinaa16
Przyczajenie

Dot.: By? konsultantk?... Avon, Oriflame...

je?li mówisz o Avonie, to nie.
?eby przesy?ka przysz?a do domu za darmo (bez kosztu realizacji ma?ego zamówienia, tj 10z? doliczane do faktury) to zmówienie musi byc na 150z? po cenach katalogowych. Je?eli zamawiamy na ten sam katalog po raz 2. lub 3. (s? dost?pne 3 terminy na ka?dy katalog) to zamowienie przyjdzie za darmo nawet jesli jest na 50z?. Wa?ne zeby pierwsze zamowienie w danym katalogu by?o na 150

Na w?tek trafi?am, bo chcia?am gdzie? zostawic informacje ze mozna sie do mnie zglaszac jesli chcialoby sie zostac konsultantk? Avonu, jestem Liderk? Sprzeda?y we Wroc?awiu.. ale tu chyba nie wolno tego typu rzeczy pisac? Mo?e wiecie gdzie moge cos takiego zamie?cic? Jeszcze nigdy sie nie og?asza?am w necie heh
Jakby ktos wiedzia? to prosze o info na /ciach/

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-06-07 o 08:26
paulinaa16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 02:26   #240
Kotuuu
Raczkowanie

Hmm ;D Ja zaczynam dopiero jako konsultantka Oriflame.. kompletnie nie wiem jak pozyskać klientów, głównie zależy mi na zarobieniu paru groszy. Proszę doradźcie mi jak zdobyć pierwszych klientów, idę teraz do liceum.. mam skończone 16lat. Są wakacje.. proszę o pomoc;* Jakieś porady
Kotuuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości