Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-09, 18:19   #3691
izus123
Raczkowanie

Dot.: Kielce

KOCURSKI,jutro TWOJ dzien!!!! Powodzenia i wszystkiego co naj,naj,naj
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-09, 20:04   #3692
kamilack80
Raczkowanie

oniaczeq-----> buty kupiłam w Paryzance.

kamilack80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-09, 21:39   #3693
Kocurski
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izus123 Pokaż wiadomość
KOCURSKI,jutro TWOJ dzien!!!! Powodzenia i wszystkiego co naj,naj,naj
Dziękuję bardzo za życzonka!!!

Dziewczyny, robiłam dzisiaj paznokcie w salonie Ewan na Wesołej. Zdecydowałam się na zdobienie paznokci, bez tipsów. Polecam każdemu, mam śliczne pazurki. Fryzurę też tam robię, o efektach napiszę.
Kocurski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 08:11   #3694
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez Kocurski Pokaż wiadomość

Dziewczyny, robiłam dzisiaj paznokcie w salonie Ewan na Wesołej. Zdecydowałam się na zdobienie paznokci, bez tipsów. Polecam każdemu, mam śliczne pazurki. Fryzurę też tam robię, o efektach napiszę.

Ale masz śliczną pogodę
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 08:21   #3695
Puchatek M.
Rozeznanie

Kocurski wszystkiego najlepszego
My też dziś idziemy na wesele Na 11 idę do fryzjera, a na 12.45 do kosmetyczki
Stary 2008-05-10, 09:10   #3696
lady.anna
Raczkowanie

GG do lady.anna

Dziwczyny muszę się wam wyżalić. Wczoraj dzwoniłam do salonu, bo suknia miała być na początku maja (zamawiałam ją pod koniec stycznia!) miały do mnie zadzwonić, czekam i czekam i nic, więc sama zadzwoniłam, a kobitka mi mówi, że jeszcze nie ma, że powinna być w ciągu półtora tygodnia, bo coś tamz transortem !!Ręce mi opady. Ślub 1 czerwca a ona mi mówi, że nie mam się co martwić. Jak się mam nie martwić, a kiedy przymiarki, poprawki? W poniedziełek się tam wybiorę bo przecież nie wytrzymam.
Stary 2008-05-10, 09:12   #3697
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kocurski Pokaż wiadomość

Pogody już zazdroszcze Wszystkiego naj naj, i trzymam kciuki żeby wszyściutko się udało dzisiaj

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-10, 10:00   #3698
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lady.anna Pokaż wiadomość
Dziwczyny muszę się wam wyżalić. Wczoraj dzwoniłam do salonu, bo suknia miała być na początku maja (zamawiałam ją pod koniec stycznia!) miały do mnie zadzwonić, czekam i czekam i nic, więc sama zadzwoniłam, a kobitka mi mówi, że jeszcze nie ma, że powinna być w ciągu półtora tygodnia, bo coś tamz transortem !!Ręce mi opady. Ślub 1 czerwca a ona mi mówi, że nie mam się co martwić. Jak się mam nie martwić, a kiedy przymiarki, poprawki? W poniedziełek się tam wybiorę bo przecież nie wytrzymam.
Jak to? Czy oni sie w ogole przed Toba tlumaczyli,przeciez to niedopuszczalne-3tygodnie opoznieniaWspol czuje.
I tak mysle teraz,co bedzie ze mna? Bede w Polsce dopiero pod koniec lipca,czyli dokladnie 3 miesiace przed slubem.Suknie upatrzylam sobie wlasnie w cymbeline,ale chcialabym jeszcze poprzymierzac w innych salonach,bo tak naprawde przymierzylam tyko 4 moze 5 sukni i zakochalam sie w jednej z nich.Co robic? Myslicie,ze w 3 miesiace zalatwie sprawe sukni bez problemu,czy moze byc ciezko?
Stary 2008-05-10, 10:39   #3699
agunia82
Zakorzenienie

Od polskiego projektanta myślę, że spokojnie dasz radę. Gorzej jak upatrzysz sobie suknię projektanta zagranicznego, na te suknie czasem i po 6 miesięcy trzeba czekać...
Najlepiej podzwoń po salonach ślubnych i się dopytaj, ja bym nie ryzykowała z zostawianiem tego na ostatnią chwilę....

Stary 2008-05-10, 12:15   #3700
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Od polskiego projektanta myślę, że spokojnie dasz radę. Gorzej jak upatrzysz sobie suknię projektanta zagranicznego, na te suknie czasem i po 6 miesięcy trzeba czekać...
Najlepiej podzwoń po salonach ślubnych i się dopytaj, ja bym nie ryzykowała z zostawianiem tego na ostatnią chwilę....
ACHA,tak sie sprawy maja Dzieki za info.Moja upatrzona suknia to Sposabella i tak sobie mysle,ze jakby jej JUZ nie bylo w CK,to bede jej szukac po Polsce
Stary 2008-05-10, 15:07   #3701
fenomenka84
Raczkowanie

izus123 Ja zamawiałam sposabelle w Cymbeline i czeka się 3, 3 i pół miesiąca . Zamawiałam na początku kwietnia, ma być w połowie lipca ale można pytać wcześniej, bo zdarza się że przychodzą wcześniej.
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-10, 16:39   #3702
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Kocurski -pogode macie fantastyczna!!!!
najlepsze życzenia
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 17:00   #3703
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fenomenka84 Pokaż wiadomość
izus123 Ja zamawiałam sposabelle w Cymbeline i czeka się 3, 3 i pół miesiąca . Zamawiałam na początku kwietnia, ma być w połowie lipca ale można pytać wcześniej, bo zdarza się że przychodzą wcześniej.
No to ja juz nie wiem co robic
A jak u was z platnoscia za sale.Placicie wszystko z gory,czy pewna czesc po weselu?
Stary 2008-05-10, 18:25   #3704
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

ja czekałam na moją suknię 4 miesiące....szła z Hiszpanii; na sprowadzane z zagranicy czeka się min. 3 miesiące, na polskie około 2 miesięcy, ale teraz jest sezon ślubów i okres może sie wydłuzyć
jak miałam przymiarkę to sprzedawczyni opitała przez telefon przedstawicielkę Papilio, bo ponoc suknie papilio maja ogromne opóźnienia, a firma nic sobie z tego nie robi tylko dzwoni z informacją, że suknia przyjdzie sporo później. Po rozmowie z tą panią z Papikio sprzedawczyni mówi do mnie: "no ładnie, przyjdzie dziewczynie sukienka tydzień przed ślubem"; strasznie zła była i kazała im się wyrobić wcześniej, bo co ma biednej dziewczynie powiedzieć;
dlatego ja radzę po swoim doświadczeniu i po tym, co słyszałam zamówić jednak suknię trochę wcześniej

my za salę zapłaciliśmy rok temu 20%, teraz mamy zapłacić 60%,a po weselu 20%
Stary 2008-05-10, 19:09   #3705
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

czesc dziewczyny,
jakos nie odzywalam sie ostatnio bo mialam duzo zamieszania. wzielam sie za wiosenne sprzatanie a jeszcze mi tyle roboty przed domem zostalo, ze szokkkk! w czwartek bede w PL, lalalalalala, nie moglam wytrzymac i kupilam bilet. Zapisalam sie tez na probny makijaz u Pani Agnieszki Wojnowskiej. Moze ktoras slyszala?Dam znac jakie efekty. Pracuje na kosmetykach Artisty (nie mam pewnosci czy dobrze podaje nazwe). No zobaczymy. A mam ostatnio straszne problemy z cera. No dramat, mowie wam dziewczyny. Wygladam jak nastolatka, plecy, dekold i twarz. Becze, ale co to zmieni . Do slubu 3 miesiace z hakiem..
A dobra wiadomosc to taka, ze kupilam buciki .
kocurski - wszystkiego naj naj naj. Ciesze sie, ze masz cudna pogode!!!!
aurinko to ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 20:54   #3706
Andżulas
Przyczajenie

Czesc
Dawno nic nie pisałam, ale jestem na bieżąca, gdyż co jakis czas sobie przegladam wątek, czyli całą tą skarbnicę wiedzy
Dla przypomnienia napiszę, że ślub ma 23 sierpnia, dom weselny-leśny gościniec, zespół w.a.r.s. (troszkę sie obawiam gdyz nikt o tym zespole nie słyszał, i nie znalazłam zadnych opinii na ich temat-zupełnie nic
Kamerzysta i fotograf-video avi, kwiaciarnia pokusa, suknia tez juz sie szyje Tata znalazł nam samochód i dzięki mu za to, zaproszenia czekają aby je rozdać
Znalazłam tez butki białe, zupełnie przypadkiem- szukaliśmy ganituru dla TZ, na klonowej, i znaleźlismy tam nowo otwarty sklep z sukniami ślubnymi, jesli dobrze pamiętam to Ivone (chyba) sie nazywa i weszliśmy na sekundkę. I tam właśnie znalazłam swe wymarzone buciki. Mały sklepik ale mają wszystko (biżuterię, rękawiczki, buciki, itp) także polecam a już myslałam ze bedzie ciężko z butami.
Teraz wybieramy cukiernię. Ok to chyba wszystko. Pozdrawiam cieplutko
Aha makijaż i fryzurkę będę robić na jasnej.
Andżulas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 21:02   #3707
tiffi1
Rozeznanie

Dziewczyny,
ja wczoraj miałam mini panieński było nas 5 posiedziałyśmy pośmiałyśmy się, dziewczyny się poznały.

Ja jeszcze muszę kupić biżuterię na 2 dzień i jakąś bieliznę. Mój TŻ koszulę.

Co do sukienki to was uspokoję. Rpozumiem, że się stresujecie czy sukienka dotrze na czas (myślę, że dotrze), a o przymiarki się nie martwcie bo im później tym lepiej będziecie mieć dopasowana sukienkę. Ja teoretyczmnie już kilka tygodni temu byłam na przymiarce a stresuję się dużo bardziej, bo czuję że przytyłam i jadę jeszcze arz na przymiarkę dodatkową, bo mam stresa, ze cos bedzie nie tak. Zreszta chce przmierzyc sukienke z bizuteria i zobaczyc jak to bedzie wygladalo, chce jeszcze poprobowac z welonem miał być krótki ( a najlepiej wcale) a teraz mysle jeszcze o dlugim. Zrobie zdjecia i zastanowie sie
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 21:50   #3708
kamilack80
Raczkowanie

A ja juz po pierwszej i ostatniej przymiarce sukni slubnej gdyby nie to ze zamowilam sobie jeszcze bolerko tak na wszelki wypadek to suknie moglabym juz dzis miec w domu.
Wszystko przebieglo sprawnie, jedyna poprawka dotyczyla przeszycia 2 guziczkow. Niespodziewalam sie ze az tak idealnie to wszytsko sie odbedzie. Ciesze sie ze kolejna rzecz z mega listy zalatwiona.
Poza tym kupilam welon, rekawiczki i ozdobe do wlosow. Co prawda jeszcze nie wiem czy ja wykorzystam w pelnej okazalosci bo znajac siebie to cos wykombinuje

We wtorek ide na probna fryzurke, tego to sie boje bo mam wlosy geste i dlugie, nic to moze cos sie zaradzi na ich poskromienie
Wybiore sie jeszcze do kosmetyczki tak ok srody dogadac szczegoly

Jesli chodzi o zaplate za sale to przy podpisaniu umowy placilismy zadatek w kwocie 1000 zl, przed weselem mamy zaplacic 50% a po weselu reszte.

Nawet nie myslam ze w tym tygodniu zalatwie tyle spraw do tego wszytskiego doszla tez cukiernia u Pasternaka i inne drobniejsze rzeczy.
Poki co to tyle

Kocurski----> zdrowia, szczescia, wina beczke, siedmiu synow i coreczke
pogoda cudna pozazdroscic

Stary 2008-05-11, 10:39   #3709
spcola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aurinko to ja Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny,
jakos nie odzywalam sie ostatnio bo mialam duzo zamieszania. wzielam sie za wiosenne sprzatanie a jeszcze mi tyle roboty przed domem zostalo, ze szokkkk! w czwartek bede w PL, lalalalalala, nie moglam wytrzymac i kupilam bilet. Zapisalam sie tez na probny makijaz u Pani Agnieszki Wojnowskiej. Moze ktoras slyszala?Dam znac jakie efekty. Pracuje na kosmetykach Artisty (nie mam pewnosci czy dobrze podaje nazwe). No zobaczymy. A mam ostatnio straszne problemy z cera. No dramat, mowie wam dziewczyny. Wygladam jak nastolatka, plecy, dekold i twarz. Becze, ale co to zmieni . Do slubu 3 miesiace z hakiem..
A dobra wiadomosc to taka, ze kupilam buciki .
kocurski - wszystkiego naj naj naj. Ciesze sie, ze masz cudna pogode!!!!

Hej odnośnie p. Agnieszki- bardzo fajna kobietka , miałam przyjemnośc byc jej uczennicą w jednej ze szkół. Nauczyła i pokazala jak wykonywac piekne makijaże. Powinnaś byc zadowolona. A nazwa kosmetyków- Artist
spcola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-11, 11:36   #3710
fenomenka84
Raczkowanie

My płaciliśmy przy podpisaniu umowy 1000 zł, dwa tygodnie przed ślubem mamy zapłacić 40% całej sumy, resztę po weselu.
Jeśli chodzi o zamówienie sukni, to wiadomo że lepiej wcześniej żeby sie nie stresować, moja ma przyjść miesiąc przed ślubem, mam nadzieję ze będzie na czas
Dziewczyny a czy któraś z was będzie miała żywe kwiaty we włosach, ja chciałabym żeby w kwiaciarni Pani zrobiła mi jeszcze dodatkowo stroik do wpięcia we włosy dopasowany do bukietu, mam suknie w tylu hiszpańskim i myślałam najpierw o sztucznym kwiatku, ale teraz raczej zdecyduję sie na żywego bo chyba to fajniejsze rozwiązanie i będzie pasował do całości. Macie może jakieś zdjęcia z fryzurą gdzie wpięty jest żywy kwiatek?
Stary 2008-05-11, 11:43   #3711
tiffi1
Rozeznanie

Ja planuję miec kwiat we włosach, ale nie wiem jak to będzie bo bukiet chciałabym mieć z tulipanów, jeśli okaze się, ze tu;lipanów nie będzie to frezje.
generalnie trwałe kwiaty we włosach to róże, cantedeski, widziałam też żeśkie storczyki takze nie powinno być problemu.
Pytanie jaki będziesz miała bukiet z jakich kwiatów w jakim kolorze?
Stary 2008-05-11, 11:49   #3712
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

widzę, że u wszystkich przygotowania ruszają pełną parą
Stary 2008-05-11, 11:55   #3713
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Slyszalyscie o nowym salonie sukien na Klonowej?Byl tam juz ktos?Podobno maja suknie Emmi Mariage, zachwycajace!Przedstawiam moj typ.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg emmi1.jpg (84,9 KB, 92 załadowań)

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-11, 12:07   #3714
fenomenka84
Raczkowanie

tiffi1 Planuję bukiet z pomarańczowych cantadesek Pani w kwiaciarnie też wspominała że to bardzo trwałe kwiaty
Stary 2008-05-11, 14:02   #3715
mimezis
Raczkowanie

Wróciłam po dłuższym wyjeździe majowym. Został przeszło miesiąc do ślubu. Za tydzień wybiorę się do Kielc zamówić kwiatki (chyba w Pokusie), ustalić menu, spotkać się z dekoratorką i ustalić wygląd i smak tortu. W tygodniu idę zdjąć nowe miary (bo rosnę i odebrać welon robiony na zamówienie u kapelusznika. Ciągle szukam białych delikatnych butków, biżuterii i czegoś na śniadanko. Muszę też wykombinować jakiś fajny krawat dla TZ pasujący do białej koszuli (moja suknia też jest biała) i szaro-turkusowego garnituru. Problem mamy z zapowiedziami u TZ bo on od 8 lat nie mieszka już w swej rodzinnej parafii gdzie jest zameldowany i ksiądz nie chce mu tam wygłosić a obecnie do kościołów chodzi różnych, bo przez ten czas 5 razy zmieniał miejsce zamieszkania i może być problem, a ja muszę jeszcze odebrać potwierdzenie, zanieść by dostać licencje na ślub i dowieźć to przed ślubem.

Nasza dzidzia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png
mimezis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 15:51   #3716
tiffi1
Rozeznanie

Fenomentka,
to niczym sie nie przejmuj. Bedzie super napewno
Stary 2008-05-11, 20:11   #3717
kamilack80
Raczkowanie

jak dla mnie żywy kwiat we wlosach to bardzo dobry pomysl i wlasnie jak pisalam wyzej ze kupilam ozdobe do wlosow i ze cos tam pokombinuje z nia to mysle o tym aby w delikatny sposob pozbyc sie sztucznych rozyczek na korzyść zywego kwiatka

Stary 2008-05-11, 23:47   #3718
chelsee
Przyczajenie

Witam,
Dziewczyny forum przeglądam od dawna i zdecydowałam podzielić się z wami wrazeniami z mojego ślubu i wesela(26.04.2008)

Slub- katedra, ksiądz Robert - strzał w dziesiątkę!Przepięknie poprowadził nam
slub, kazdy byl pod wrazeniem.

Wesele - Bohema Zagnańsk-teraz na własnej skórze wiem, że nie mogłam wybrać lepiej, rewelacyjna obsługa, pyszne jedzenie, baardzo profesjonalne podejscie do klienta, za osobę mieliśmy wszystko w cenie oprócz alkoholu.Jedzenie, które zostało w całosci dostaliśmy zapakowane. Sala ma super oswietlenie i klimat czego nie widac w ciagu dnia.Wyszły śliczne zdjęcia (ale to też zasługa fotografów).Minusem mogą okazac sie schody, jesli sa starsze osoby. Moja babcia wjechała sobie windą - bo tez jest.Natomiast nawet mocno wstawienii goście nie mieli problemów.

DJ Mirek Piróg- Dj, który łączy pokolenia, wszyscy się bawili. Nie polecam tylko na wiejskie wesele, bo raczej nie gra disco polo.Mielismy tez karaoke i bardzo fajnie to wyszło.

Kwiaty- w niepozornej kwiaciarni po schodkach na panoramicznej. Nigdy bym się nie zdecydowała gdybym wcześniej nie widziała wiązanek. Bardzo zdolna pani. Wielki szacunek.Jak nie macie pomysłu na podziękowania dla rodziców to polecam pudełka z cukierkami w kwiatach.Za 100 zł komplet( z cukierkami).

Zdjęcia- Styczeń fotografia- juz ktos napisał na tym forum, że w Kielcach nie mają konkurecji, podpisuje sie rekami i nogami. Dzisiaj własnie odebraliśmy prezentację, niesamowicie to wyszło, przeszło moje oczekiwania, ponad 400 fantastycznych zdjęć.

Film- jeszcze sie montuje, nie wiem jak wyjdzie więc jeszcze nie pisze kto robił.

Makijaz - swój - bo ponoć dobra ze mnie wizażystka, fotografowie też mnie pochwali

A i fryzura- Coco- pani Anita, bardzo byłam zadowolona, dobrze dobiera fryzury do kształtu twarzy.

Dziewczyny w sumie to nie było rzeczy z których bym nie była zadowolona, nawet pogoda była piękna.I tego Wam życzę.
chelsee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 09:04   #3719
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady.anna Pokaż wiadomość
No to faktycznie ładnie Cię urządzili, będziesz się musiała stresować do ostatniej chwili. Ale na pewno zdążysz, trzymam kciuki Też się denerwuję o swoją suknię, chciałabym już chociaż pierwszą przymiarkę...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 09:43   #3720
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chelsee Pokaż wiadomość
Witam,
Dziewczyny forum przeglądam od dawna i zdecydowałam podzielić się z wami wrazeniami z mojego ślubu i wesela(26.04.2008)

Slub- katedra, ksiądz Robert - strzał w dziesiątkę!Przepięknie poprowadził nam
slub, kazdy byl pod wrazeniem.

Wesele - Bohema Zagnańsk-teraz na własnej skórze wiem, że nie mogłam wybrać lepiej, rewelacyjna obsługa, pyszne jedzenie, baardzo profesjonalne podejscie do klienta, za osobę mieliśmy wszystko w cenie oprócz alkoholu.Jedzenie, które zostało w całosci dostaliśmy zapakowane. Sala ma super oswietlenie i klimat czego nie widac w ciagu dnia.Wyszły śliczne zdjęcia (ale to też zasługa fotografów).Minusem mogą okazac sie schody, jesli sa starsze osoby. Moja babcia wjechała sobie windą - bo tez jest.Natomiast nawet mocno wstawienii goście nie mieli problemów.

DJ Mirek Piróg- Dj, który łączy pokolenia, wszyscy się bawili. Nie polecam tylko na wiejskie wesele, bo raczej nie gra disco polo.Mielismy tez karaoke i bardzo fajnie to wyszło.

Kwiaty- w niepozornej kwiaciarni po schodkach na panoramicznej. Nigdy bym się nie zdecydowała gdybym wcześniej nie widziała wiązanek. Bardzo zdolna pani. Wielki szacunek.Jak nie macie pomysłu na podziękowania dla rodziców to polecam pudełka z cukierkami w kwiatach.Za 100 zł komplet( z cukierkami).

Zdjęcia- Styczeń fotografia- juz ktos napisał na tym forum, że w Kielcach nie mają konkurecji, podpisuje sie rekami i nogami. Dzisiaj własnie odebraliśmy prezentację, niesamowicie to wyszło, przeszło moje oczekiwania, ponad 400 fantastycznych zdjęć.

Film- jeszcze sie montuje, nie wiem jak wyjdzie więc jeszcze nie pisze kto robił.

Makijaz - swój - bo ponoć dobra ze mnie wizażystka, fotografowie też mnie pochwali

A i fryzura- Coco- pani Anita, bardzo byłam zadowolona, dobrze dobiera fryzury do kształtu twarzy.

Dziewczyny w sumie to nie było rzeczy z których bym nie była zadowolona, nawet pogoda była piękna.I tego Wam życzę.
Dziękujemy ślicznie za relację Z całego serca gratuluje i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Miło by było jakbyś pochwaliła się też zdjęciami Uwielbiam oglądać ślubne zdjęcia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości