![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
dziękuję za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)
koleżance mama szyję sukienkę identyczną jak chciał w salonie kupić i wyszło ją z welonem materiał 450zł a uszyje jej w tydzień pow że się zgłosze do niej jakby co
![]()
#363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#364 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
w krainie snu i marzeń
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
w krainie snu i marzeń
|
dziewczyny! czy któraś z Was była na weselu w Exbudzie w kielcach? my mamy tam wesele w lipcu w restauracji patio i chciałam poznac Wasze opinie na temat obsługi, wyglądu, jedzenia itp.
dzięki z góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Rozeznanie
|
Kalex to ja będę się do Ciebie odzywać bliżej 2008 roku, w sprawie marty od pazurków itp.
Co do sukien, to mnie sie podobają bardzo proste i zastanwiam się, gdzie ja znajdę suknię bez ozdób. Znalazłam pojedyncze egzemplarze, i jeden fajny salon,ale suknie tam są hiszpańskie, więc kosztuja 3-4 tyś. |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
tiffi - proszę bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Petitka4 Czas edycji: 2008-06-11 o 11:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
tiffi wysłałam Ci jeszcze raz PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Przyczajenie
|
Kochane kobitki ja jestem teraz w Anglii, przyjezdzam pod koniec maja na 3 tyg. i chce zamowic sale kamerzyste muzykow itd. jestem troche w kropce bo tak w sumie to jeszcze nic nie wiem, gdzie co i jak.Myslalam o patio w exbudzie ale nie jestem pewna, czy ktos moze mila tam weselicho?
A i mam pytanko czy slyszal ktos o zespole axis band,sa z kielc robia takie szol troche na imprezach przebieraja sie z rozne stroje w zaleznosci o rodzaju piosenek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Rozeznanie
|
Asienka 28 a kiedy masz wesele? Ja w exbudzie nie byłam. Co do kapeli to osobiście nie lubię takich wygłupów typu przebieranki itp. Nie obraź sie. Ja mam kapele z Bałtowa. Panowie moze i nie robią takiego szoł ale grają prześwietnie. Każdy kto ich usłyszał zaraz ich zamawia na swoje wesele. Fotograf, jak już tu kidyś pisałam, ze studia FOTOMAX robi super zdjecia z retuszem komputerowym lub bez. Kamerzysty nie bede miala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
w krainie snu i marzeń
|
![]() Cytat:
a fotografa będę miała tego samego co Petitka czyli ze studia Fotomax. pozdrówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
My będziemy mieć wesele w restauracji Bristol - jeśli Cię interesują jakies informacje to służe pomocą
![]() Kamerzystę i fotografa mamy z ELLA Videostudio: http://www.ellavideo.strefa.pl/index.swf A oprawę muzyczną zapewni nam DJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Monia fajnie ze odpisalas. ja jeszcze nie wybralam konkretnej daty a cos miedzy czerwcem a wrzesniem, zalezy co bedzie wolne. Napisz mi na ileosob masz wesele i jakie koszta sa na patio. Slyszlam ze wynajecie sali kosztuje 3 tys. Mnie sie tam bardzo podoba, jedynym mankamentem jest maly parkiet do tanca. Niunia Ty pewnie sporo sal zwiedzilas zanim podjelas decyzje gdzie chcecie miec wesele wiec daj mi jakies namiary na inne fajne sale bo szczerze mowiac nie mam pojecia gdzie mam jechac cos obejrzec. A jaki masz zespol?Z gory dzieki za wiadomosci. Moc buziakow z Wysp,pa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
ja polecałabym obejrzeć takie sale:
1. Castor na ulicy Krakowskiej- piękna sala, tylko tam nie ma miejsc do spania dla gości, więc jeśli chcesz komuś zapewnić nocleg to niestety,ale oni pokoi nie mają ![]() http://www.castor.kielce.pl/ 2. Sala w resturacji bristol - my tam będziemy mieć wesele ![]() ![]() Podbało nam się też bardzo własnie w Castorze, ale sala ta odpadła z tego względu,że nie ma tam miejsc noclegowych, a my musimy część gości ulokować w pokojach 3. Hotel Magnolia : http://www.hotelmagnolia.pl/pl/ 4. Dworek Stangret: http://www.stangret.kielce.com/ 5. Jeszcze Leśny Dwór jest bardzo ładny, ale jeśli będziesz mieć wesele na mniej niż 100 osób to niestety wpakują Was i gości w dwie osobne sale, a tańczyć będziecie w holu recepcyjnym ![]() ![]() http://www.lesnydwor.com.pl/ 6. Możesz jeszcze zajrzeć do hotelu la-mar : http://www.hotellamar.pl/ EDIT: dziewczyny w tym wątku jeszcze polecają Dworek w Masłowie |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Rozeznanie
|
Kielce
Petitko4
No właśnie pdodobają mi się takie proste suknie, nawet jeszcze prostsze. trochę obaiwam się, zresztą juz kilka osób powiedziało, ze za skromne, ale ja włąsnie takie lubię. problem w tym, ze salony nie sprowadzają takich sukien,a ja wolalabym przymierzyć (dlatego szycie w ostatecznosci). Podobają mi się bardzo sukienki Maggie Sottero -mój hit to sukienka nr 1, ale nei dostępna w POlsce. Poza tym jak znalazłam coś fajengo prostego to ksoztuje 3-4 tyś, to trochę dużo. Kalex dziękuję za wiadomosc - dostałam. Pozdrawiam Ta też ma coś w sobie ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-05 o 19:12 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
tiffi - ta sukienka z pierwszego zdjęcia jest przepiękna
![]() ![]() ![]() jeju jest po prostu cudna ![]() a ten salon sukien ślubnych na ul. Sienkiewicza nad delikatesami Turysta to się Rossaline nazywa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Rozeznanie
|
Hej wszystkim. Jęsli chodzi o suknie to zamówiłam ją 16 lutego w cymbeline. 3 miesiące musze na nia czekac takze jeszcze ok 2 tygodnie. Potem juz ostatnie poprawki i na 23 czerwca musi byc wszystko gotowe. Bolerko oczywiscie zdejmowane, chcialam zeby bylo chociaz do kosciola. W sumie przymierzalam 3 sukienki, ktore bardzo mi sie podobaly, jednak ta ktora wybralam byla pierwsza w ktorej sie zakochalam i tak juz zostalo. Moja mam i swiadkowa chcialy inna i troche mialam metlik w glowie ale wszystkie Panie z salonu byly za ta ktora chcialam ja. No i na koniec przyszedl jeszcze z pomoca moj Tatus, ktory powiedzial ostatnie slowo i zoatalo tak jak chcialam ja i Panie z salonu. Powiem szczerze ze obsluga jest przefantastyczna, Panie w Cymbeline są przemile. Polecam Wam bardzo serdecznie to miejsce. Maja mnostwo cierpliwosci i naprawde potrafia doradzic. Spedzilam tam ponad 2 godziny i nie zauwazylam zeby ktoras z Pan denerwowalo ze po raz n-ty przymierzam te sama suknie. Naprawde goraco polecam!!! Poza tym obraczki odebralismy sobie dzisiaj. Musimy jeszcze zamowić auto. ustaliliśmy ze bedzie to Peugeot 607, kolor srebrny. Chodzimy na kurs tanca, roznosimy zaproszenia i ogolnie czas mija bardzo szybko. Musze zakupic jeszcze bielizne i buciki. Wybralam sobie butki w Rylko tylko czekam teraz na rozmiar. Kwiatki zamowilam w Pokusie na Paderewskiego. Nie wiem tylko jeszcze gdzie bede robc fryzure. Mam na uwadze salon Awangarde na Wesolej. Ale to sie jeszcze okaze. Mam do Was jeszcze raz ogromna prosbe. Jesli slyszalyscie gdzie opinie o weselach u Ziolka w Lacznej - napiszcie koniecznie. Musze wiedziec na co zwrocic uwage zeby nie bylo niedociagniec. Jesli bylyscie tam na weselu to napiszcie swoje opinie. Z gory serdeczne dzieki i czekam na wasze newsy. Pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Rozeznanie
|
Moze przy okazji wrzuce jeszcze zdjecia kwiatow ktore sobie wybralam a Wy pomozecie mi sie zdecydowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Rozeznanie
|
Moze przy okazji wrzuce jeszcze zdjecia kwiatow ktore sobie wybralam a Wy pomozecie mi sie zdecydowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zadomowienie
|
Suknie maggie Sottero sa przepiekne, ale chyba w Kielcach ich dostac nie mozna? Z tego co wiem sa w Warszawie, bo nawet we Wrocku nie ma z tego co wiem.
Ja kupowalam suknie we Wroclawiu sprowadzanie trwa 3,5 miesiaca, przyjedzie do mnie koniec maja- poczatek czerwca. Jest z firmy Sincerity ![]()
#383 |
Wtajemniczenie
|
Gosiaczek1211 nie wiesz, ile wcześniej trzeba zarezerwować termin w Pokusie? Bo dużo dobrego słyszałam o tej kwiaciarni i chciałam tam zamówić bukiet, ale nie mam sie kiedy do nich wybrać.
P.S. Piękna suknia! ![]()
#384 |
Rozeznanie
|
Z ciekawości dzisiaj przeszłam się do Celii. Szczerze nie spodziewałam się tak ładnych sukni. Na ich stronie internetowej powystawiane są nie za ciekawe ale warto przejsc sie do salonu. Upatrzyłam jedna. Śliczna, zwiewna akurat na ślub w środku lata. Wszyscy mnie straszą że bedą wielkie upały. I cena tez przystępna. Za tą co ja mierzyłam chcą 1250zł w tym bolerko i welon po zniżce. Przeróbki w cenie sukni. I teraz mam dylemat bo w sumie bardziej podoba mi sie ta z Celi niż z Paryzanki. Ale jeszcze zachaczę o Jędrzejów i mam nadzieje za w ciągu dwóch najbliższych tygodni stanę sie posiadaczką jakiejś sukni. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Przyczajenie
|
Kochane wizazystki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
Gosiaczek 1211 - miałam podobny bukiet do tego co ty chcesz mieć, tylko mój miał oprócz róż jeszcze frezje i drobne storczyki. W całości wyglądał tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Rozeznanie
|
Kalex rzeczywiscie ta suknia jest śliczna idealnie w moim guście.
Niestety sukienki Maggie Sottero są dostępne w jednym sklepie w Polsce - w Warszawie, to nie problem, bo tu mieszkam teraz, ale niesttey nie mają jej. Tzn mają tylko niektóre modele i to z tych bardziej rozłożystych. Oczywiście mogą sprowadzić tą sukienkę, ale bez mierzenia. No i jeszcze jeden minus cena, prosta sukienka tej firmy kosztuje dobrze ponad 4 tyś - to bardzo dużo. Pokażę wam jeszcze sukienkę która mi się bardzo pdooba, własnie tej firmy, i ejst dostępna w salonie w Warszawie. ma jednak dwa minusy,nie podoba mi się z tyłu i kosztuje 4500PLN - to trochę za dużo ![]() bardzo mi się pdodobają takie proste sukienki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
to powodzenia w wyborze petitka4! mnie kusi tez cena, jakos nie wyobrazam sobie dac za suknie pare tysiecy.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.