|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
![]() ![]() 2009,wydaje sie tak daleko,co? Ale przynajmniej masz czas wszystkiego o zamazpojciu ![]() A ja wlasnie tak patrze na swoja umowe z zespolem i mam tam adres miejsca,w ktorym maja grac...ale miejsce sie zmienilo.w sumie to bez znaczenia chyba,nawet teraz im lepiej,bo w Kielcach,ale po cos ta informacje tam zamiescili,hmmm,powinnam ich powiadomic? Co myslicie? Ewson13-dalas kiedys fotki wystroju schodow,moze wiesz,gdzie moge znalezc wiecej dekoracji domu na slub? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() -karty menu w dwoch jezykach (zeby kazdy wiedzial co to schaboszczak ![]() -Mix przebojow na pierwszy taniec,czyli najbardziej znane utwory polskie i z kraju Twojego narzeczonego (np.krakowiak i (jesli mlody jest np.z brazylii)-salsa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Raczkowanie
|
moj maz jest Finem i moja finska rodzina chce typowe polskie wesele, z wiejskim stolem, polskim jedzeniem i muzyka. Planujemy poprawiny w finskim stylu. Menu na stole bedzie aby kazdy wiedzial co bedzie podane.
#4354 |
Rozeznanie
|
pierwsze zdjęcie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
A ja w końcu się zebrałam i umówiłam do kosmetyczki na makijaż ślubny
![]() ![]() A jutro idę fryzjera zaklepać Tiffi, ale cudnie wyglądałaś. Suknia cudeńko, i bardzo ładna fryzurka widzę ![]() ![]()
#4356 |
Przyczajenie
|
Moj przyszly maz jest Libanczykiem, w Polsce robimy tradycyjne polskie wesele jedynie z przystawkami na wiejskim stole ktore beda tradycyjnie z Libanu i arak oczywiscie, a tydzien pozniej organizujemy 'poprawiny' (jak drugie wesele) w Libanie. Do Polski przyjedzie jego najblizsa rodzina i przyjaciele.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Przyczajenie
|
Dokładnie-ślub na Karczówce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Rozeznanie
|
agunia82
dziękuję za miłe słowa |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Tiffi ale miałaś fajna suknie, ogólnie wygląd cud, miód
![]() Witam nowe weselne forumowiczki ![]()
#4360 |
Raczkowanie
|
Tiffi-sliczna fryzurka
![]() Ach,dziewczyny od cudzoziemcow-wy juz wszystko macie ustalone,co? To super,najwazniejsze wiedziec czego sie chce,a ja tu z propozycjami wyjezdzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Rozeznanie
|
To jeszcze jedno zdjecie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Raczkowanie
|
no to proszę pierwsze zdjęcia
![]() P.S. Dziewczyny, przygotowania do wesela to stres ale potem to już sama przyjemność !!!!! pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
No i proszę, kolejna śliczna panna młoda
![]()
#4364 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Raczkowanie
|
mokapodi w której kwiaciarni zamawiałaś wachlarz??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Raczkowanie
|
A co z lady.anna? Ślubowała w niedziele 1 czerwca i ani słowa od tego czasu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Raczkowanie
|
aurinko to ja a w dniu twojego ślubu,są jeszcze inne pary?? czy składałaś sie z nimi na dekoratorkę, czy sama podjęłaś inicjatywę?? bo ja też się zastanawiam, czy by nie zamówić dekoracji kościoła w kwiaciarni tam gdzie będę zamawiała bukiet,przystrojenie samochodu i kwiaty na sale, bo jak piszesz że twój brat miał takie doświadczenia to nie wiem czy chce ryzykować
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Raczkowanie
|
Tiffi1, Mokapodi, cudnie wyglądałyście!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tiffi sukienka na prawde przesliczna i kwatki we wlosach jak mokapodi. Teraz zaaczynam zalowac ze wzielam sobie bukiet z bialych rozn a nie czegos zywego kolorowego ![]()
![]() |
#4370 |
Raczkowanie
|
Makapodi,co za radosc w oczach,ach! Wygladalas rewelacyjnie
![]() Dziewczyny,czekamy na wiecej zdjec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem ile par ma slub w moim dniu. Nic nie wiem, nie mam nad niczym kontroli.
![]() |
#4372 |
Zadomowienie
|
dziewczynki wyglądałyście ślicznie.
gratuluje i życzę szczęścia ![]() tiffi super wyglądałaś w tej sukience. a jak figurę podkreśliła. tylko pozazdrościć ![]() mokapodi wchlarz to arcydzieło i jeszcze ten kontrastujący kolor. exstra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
tiffi - super fryzurka! i rewelacyjna sukienka! wyglądałaś bosko!
to samo tyczy się mokapodi! rewelacyjny wygląd i niesamowita radość w oczach ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Raczkowanie
|
dziewczyny poniewaz nie dostasam zadnej odpowiedzi na temat proporcji napojow to poszperalam w necie i znalazlam taki przelicznik:
50% soki 40% napoje gazowane 10% woda W wakacje liczyc 2-3 litry na osobe (nie liczac herbaty, kawy itp). Jesli z poprawinami to 3L. Ja robie wesele na ok. 130 osob. Wesele bez poprawin ale ze śniadaniem. Kupilam juz 130 butelek 0,5L wodki wyborowej. Bedzie dodatkowo grill wiec chce wynajać beczke piwa 50L i nie wiem czy jedna czy wziac na wszelki wypadek dwie i jak co to oddac do hurtowni. Winko tez jakies bedzie ale tylko symbolicznie, postawi sie je na wiejskim stole. Co do napojow chciałam kupic coca cole sprite fante soki owocowe 100% 3 rodzaje i wode gaz i ngaz, ale mama mi cos jeczy o oranzadzie, a ja sie zastanawiam czy zamiast sokow 100% ktore sa ciezkie nie wziac sokow tymbarka. A jak wy kupujecie?
#4375 |
Raczkowanie
|
tiffi i mokapodi Dziewczynki ja również podzielam zdanie koleżanek, obie pięknie wyglądałyście
![]() Pochawlę się co udało mi się w tym tygodniu załatwic - fryzjer Awangarda, makijaż i tipsy u P. Marty na ul. Jagiellońskiej. Byłam dziś poraz pierwszy mierzyc suknie moje odczucia hmm ![]() ![]() ![]() A teraz kilka słów dla dzieczynek o większych kształatach ja się zmieściłam to i Wy spokojnie wejdziecie nie we wszystkie oczywiście ale spokojnie ja nawet w niektórych 38 się dopiełam a wiedziałam, że jak będę mierzyc to pewnie się nie dopną, ale naprawde obsługa była tak miła i wspaniała, że nie było mi z tego powodu przykro, a wręcz przeciwnie miałam ochotę w tej sukni już wyjśc. Jestem ![]()
#4376 |
Raczkowanie
|
Dagunia,co to za stronka,na ktorej znalazlas swoja suknie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zadomowienie
|
decydowanie panie w katarzynie - szczególni ta starsza nie jest zbyt fajna. widać nie zalęzy jej a klientach
co do wódki mam dylemat. u nas na weselu będzie 60 osób i teraz liczyć 0,5 na głowę i tyle kupować czy może jednak dokupić te 20 butelek więcej. wiem że to wszystko zależy od ludzi ale ... może lepiej kupić więcej i żeby zostało niż żeby zabrakło. jak to widzicie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zadomowienie
|
witam Was
![]() ![]() ![]()
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4380 |
Zadomowienie
|
w sumie racja nawet jak zostanie to prędzej czy później sie ją wspożyje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.