Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-11, 08:02   #4381
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24
Dot.: Kielce

izus123 podaje linka do stonki
http://www.margaret-jelenia.com/index.swf
http://www.margaret-jelenia.com/2008/msmoda/index.php a tu znalazłam moją
Stary 2008-06-11, 08:15   #4382
ewson13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izus123 Pokaż wiadomość
Ona83Witaj na forum Fajnie slyszec,ze do czegos sie przydaja te nasze wypociny slubne

2009,wydaje sie tak daleko,co? Ale przynajmniej masz czas wszystkiego o zamazpojciu sie dowiedziec.

A ja wlasnie tak patrze na swoja umowe z zespolem i mam tam adres miejsca,w ktorym maja grac...ale miejsce sie zmienilo.w sumie to bez znaczenia chyba,nawet teraz im lepiej,bo w Kielcach,ale po cos ta informacje tam zamiescili,hmmm,powinnam ich powiadomic? Co myslicie?

Ewson13-dalas kiedys fotki wystroju schodow,moze wiesz,gdzie moge znalezc wiecej dekoracji domu na slub?

Na wstepie chciałam powiedziec ze wszystkie pieknie wyglądłayscie i chciałam wszystkim życzyć wszystkiego NAJ aż wam zazdroszcze i aż tez juz chce

jesli chodzi o wystroj poszukam i postaram sie wkleić jeszcze jakies ale chodzi o dom panny młodej tak??

A wogóle to jestem załamana hihi moze troche moja wina nic mi nie idzie, wczoraj dzwoniłam do makijazystki i juz ma 7 klientek zapisamych wiec prosze o jakies namiary a jeśli ktos byłby zainteresowany to prosze pisac to dam namiary jest bardzo dobra i polecana
Stary 2008-06-11, 08:35   #4383
Puchatek M.
Rozeznanie

Tiffi, mokapodi- pięknie wyglądałyście
Stary 2008-06-11, 08:51   #4384
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewson13 Pokaż wiadomość
jesli chodzi o wystroj poszukam i postaram sie wkleić jeszcze jakies ale chodzi o dom panny młodej tak??
tak,dokladnie,o dom Panny Mlodej
Dagunia,dziekuje

Sluchajcie,ja jakas nawiedzona jestem-dzis znowu mialam koszmar slubny...ze nie zdazylam ubrac sukni,ze kazdy zamiast prezentu przyniosl mi pocztowke z nad morza,brzydka,wymiet a i nie podpisana nawet , i usmiechali sie porozumiewawczo,ze przeciez kwiatkow nie chcialam a cale wesele,to byla jakas posiadowka,bo orkiestra nie przyjechala ...ale noc
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 10:06   #4385
gosikk_s
Zakorzenienie

Tiffi, mokapodi wyglądałyście cudownie Tiffi, masz rewelacyjną figurę, na fotkach wyglądasz jak modelka. A suknia przepiękna i bardzo gustowna.
A ja się wczoraj załamałam zamawiając kwiaty w Pasji na Żeromskiego. Kurcze, za megaprostą wiązankę z cantadesek, drugą skromniutką dla świadkowej, dekorację z płatków na samochód i prościutką kompozycję na nasz stół wyszło ponad 700 zł. Naprawdę, tylko kwiaciarnię otworzyć...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 10:36   #4386
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak któraś z Was ma numer do awangardy to podeślijcie mi go na priv jeśli mogę prosić. Będę wdzięczna

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 11:40   #4387
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
No to moze ja pochwale sie swoja suknia Zamówiona w Kiarze na ul. Warszawskiej. Jak Wam sie podoba?
Pozdrawiam
agulla-tu masz kilka podpowiedzi do Twojej sukni.Link dla zakochanych w Kristi http://forum.trojmiasto.pl/read.php?...73137&t=467008

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 12:21   #4388
agunia82
Zakorzenienie

No i fryzjer umówiony Awangarda, bez żadnego problemu, kto mnie będzie czesał będzie na chybił trafił, bo z tego co piszecie to wszystkie dziewczyny tam cuda na głowie robią

Ale się cieszę, bo bałam się po tym co pisałyście tutaj że już nie będą miały terminów

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 12:51   #4389
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak któraś z Was ma numer do awangardy to podeślijcie mi go na priv jeśli mogę prosić. Będę wdzięczna
to raczej chodziło ze brak miejsc do dwóch polecanych zazwyczaj pań. z resztą nie było problemu. ja np zapisałam się do pani mariolki.
madziadominik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 13:13   #4390
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26
Zdjęcia w plenerze

Hej dziewczyny,

Pytanie -gdzie wybieracie się w plener na sesje zdjęciową? Czy może , ktoraś z was robi sobie wczesniej pare dni przed slubem taką sesyjke? - jak tak to gdzie polecacie, gdzie sa piekne miejsca do zdjec?

Pozdrawiam
paula_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 13:14   #4391
Tynciak
Raczkowanie

mokapodi, tiffi, wyglądałyście przepięknie
właśnie zastanawiam się nad bukietem, myślałam o wachlarzu, w jednej z kwiaciarni pokazali mi rattanowy stelarz, ale wygładał dość ciężko, a mokapodi miała lekki, ażurowy.
może wiecie w której kwiaciarni coś takiego robią i w jakiej cenie?
myślę, że będzie to wyglądało oryginalnie i pasuje do stylu sukni, lekko hiszpańskiej - sposabella 425.
Tynciak jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 13:37   #4392
izus123
Raczkowanie

Tynciak-sposabella 425 to pierwsza suknia na ktora zachorowalam,a jaki masz kolor ecru czy bialy? I gdzie kupilas...ona mi ciagle po glowie chodzi
Paula 26-jak to kilka dni przed?Tak dziwnie,ze narzeczony bedzie widzial Cie w sukni przed slubem ja mam plener kilka dni po,jedziemy do Oblegorka i polazimy po starych kieleckich kamieniczkach i do ogrodow kolo Katedry.

Paula,mozesz umowic sie z fotografem,ze zrobicie sesje po slubie,ale nie musicie juz dzis podawac konkretnego dnia, bo co bedzie,jak pogoda nie dopisze.(przynajmniej na taki uklad zgodzil sie moj fotograf).Wstepnie mamy miec we wtorek po slubie,ale gdyby padalo,odwolamy i umowimy sie na kolejny wolny termin.
Stary 2008-06-11, 13:41   #4393
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26

Cytat:
Tynciak-sposabella 425 to pierwsza suknia na ktora zachorowalam,a jaki masz kolor ecru czy bialy? I gdzie kupilas...ona mi ciagle po glowie chodzi
Paula 26-jak to kilka dni przed?Tak dziwnie,ze narzeczony bedzie widzial Cie w sukni przed slubem ja mam plener kilka dni po,jedziemy do Oblegorka i polazimy po starych kieleckich kamieniczkach i do ogrodow kolo Katedry.

Paula,mozesz umowic sie z fotografem,ze zrobicie sesje po slubie,ale nie musicie juz dzis podawac konkretnego dnia, bo co bedzie,jak pogoda nie dopisze.(przynajmniej na taki uklad zgodzil sie moj fotograf).Wstepnie mamy miec we wtorek po slubie,ale gdyby padalo,odwolamy i umowimy sie na kolejny wolny termin.
Izus123 w strojach to tylko po slubie nie to mialam na myśli My tez chcielismy sobie zrobic taka sesje narzeczeńska w strojach ale takich eleganckich

A po ślubie swoja droga cos trzeba wymyslec stad tez moj post A te ogrody to dobry pomysl

Pozdrawiam
Stary 2008-06-11, 13:52   #4394
izus123
Raczkowanie

Acha
A co to za sesja narzeczenska,nigdy o tym nie slyszalam?
Stary 2008-06-11, 14:03   #4395
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: Zdjęcia w plenerze

Cytat:
Napisane przez paula_26 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

Pytanie -gdzie wybieracie się w plener na sesje zdjęciową? Czy może , ktoraś z was robi sobie wczesniej pare dni przed slubem taką sesyjke? - jak tak to gdzie polecacie, gdzie sa piekne miejsca do zdjec?

Pozdrawiam
My bedziemy miec plener po slubie. Slub mamy w Sandomierzu i tak sie dobrze sklada ze plener tez tam mozemy miec nie musimy niegdzie szukac dalej, jest piekny zamek urokliwe stare miasto brama sandomierska idealne miejsce. Jest duzo innych ciekawych miejsc ale my nie bedziemy miec czasu na jezdzenie bo przyjezdzamy na slub na krótko i zaraz potem wracamy do Irlandii
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 14:12   #4396
Tynciak
Raczkowanie

izus, suknia biała, kupiona w cymbeline na plantach
Tynciak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 14:21   #4397
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26

Cytat:
Napisane przez paula_26 Pokaż wiadomość
Izus123 w strojach to tylko po slubie nie to mialam na myśli My tez chcielismy sobie zrobic taka sesje narzeczeńska w strojach ale takich eleganckich

A po ślubie swoja droga cos trzeba wymyslec stad tez moj post A te ogrody to dobry pomysl

Pozdrawiam
Izus123

Ta sesja to nic takiego specjalnego chcialbym ze na zdjeciach uwiecznic nasze zareczyny , wiesz jak to sie odbywa butelka szmpana itd

To taka pamiatka
Stary 2008-06-11, 15:56   #4398
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

ja tez nie biorę ślubu w kiecach ale powiem wam jedno. park czy ogrody są strasznie oklepane. fakt zdjecia tam ładne wychodzą szczególnie jak para ma pomysł na siebie ale ...
nie myślałyście żeby jechać np do tokarni, zamek w chęcinach. może nad jeziorem w zagnansku.

my natomiast wymyśliliśmy sobie że oprócz poważnych zdjęć zrobimy sobie takie zdjecia z jajem tzn obydwoje jesteśmy budowlańcami i użyjemy takowych rekwizytów. powiedzmy pan młod wywozi młodą na taczce, z łopatą w kasku i kaloszach, na drainie. będzie wesoło i po latach będziemy mieli co wspominać

jak ma ktoś troszke czasu to polecam ogród botaniczny w pińczowie
Stary 2008-06-11, 16:48   #4399
izus123
Raczkowanie

Co sie komu podoba,ja np.gdyby mi ktos kazal w parku stanac do zdjecia slubnego,to chyba jedyne,co by ten plener uratowalo,to wskoczenie do wody,miedzy labedzie.
Za to ogrody sa pieeekne,a Oblegorek przeeepiekny!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 17:07   #4400
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Co sie komu podoba,ja np.gdyby mi ktos kazal w parku stanac do zdjecia slubnego,to chyba jedyne,co by ten plener uratowalo,to wskoczenie do wody,miedzy labedzie.
Za to ogrody sa pieeekne,a Oblegorek przeeepiekny!
w wodzie z łabedziami- niezły to byłby plener ;D
Stary 2008-06-11, 17:24   #4401
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
w wodzie z łabedziami- niezły to byłby plener ;D
Madzie-dla Ciebie http://zomer.pl/ Galeria-zdjecie nr.2
Stary 2008-06-11, 17:51   #4402
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
niezłe hihi
Stary 2008-06-11, 17:54   #4403
agulla.@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
agulla.@ dziekuję za tą stronkę z sukniami to na niej znalazłam moją suknie a wcześniej na innych stronach jej nie widziałam.
Ciesze sie ze mogłam pomoc

Cytat:
agulla-tu masz kilka podpowiedzi do Twojej sukni.Link dla zakochanych w Kristi http://forum.trojmiasto.pl/read.php?...73137&t=467008
Dziekuje Juz od dawna mam ta strone dodana do ulubionych

tiffi, mokapodi i Kocurski - Duzo szczęścia zycze! Powtorze po innych - pięknie wyglądałyście!
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 17:56   #4404
mimezis
Raczkowanie

Cytat:
Izuś oddałabym wszystko zeby ktoś zrobił nam takie zdjęcia Mój fotograf robi coś w tym stylu, ale jest raczej początkujący, ale za to nie zdziera z nas kasy

Co do pleneru to też mam problem, bo miałam go robic w Wawie w kilku miejscach miedzy innymi opuszczonej cegielni bo fotograf jest stad, a przez Kielce może raz przejeżdzał. Ale TZ nie chce przyjezdzac specjalnie do Wawy na jakies zdjecia. Mama też odradza, bo z powodu ciąży chcialam robic plener tydzien wczesniej, bo jak bede odkladac to jeszcze sie nie zmieszcze w sukienke, i boi się że ją pobrudze, pogniote. Dodatkowo trzeba liczyć ponowne koszta fryzury, makijazu i juz sama nie wiem. Slub mam wczesnie bo o 14tej, ale moze uda mi sie przyjechac godzinke wczesniej i zrobic pare ujec pod katedra, a reszta nie wiem. Plan wesela napiety, wiec nie chce opuszczac gosci. Moze gdzies w niedziele by wypasc (przynajmniej fryzura moze sie ostanie haha, ale TZ bedzie w spoconej koszuli?? No wlasnie jakie miejsca polecacie piekne, w naturze?? Oblegorek? co jeszcze?

Z sukienka cos mi wyprawiaja, okazuje sie ze tasma ktora wybralam jest za sztywna by wykonac moje modyfikacje i chca zebym wybrala inna ale pokazali mi ostatnio raptem dwie brzydkie. Zobaczymy co jutro wykombinuja...

Pochwale Wam się że dzidzia kopie jak nie wiem co, a ma dopiero 20 tygodni

Nasza dzidzia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png
mimezis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 18:09   #4405
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez mimezis Pokaż wiadomość
Izuś oddałabym wszystko zeby ktoś zrobił nam takie zdjęcia Mój fotograf robi coś w tym stylu, ale jest raczej początkujący, ale za to nie zdziera z nas kasy

Co do pleneru to też mam problem, bo miałam go robic w Wawie w kilku miejscach miedzy innymi opuszczonej cegielni bo fotograf jest stad, a przez Kielce może raz przejeżdzał. Ale TZ nie chce przyjezdzac specjalnie do Wawy na jakies zdjecia. Mama też odradza, bo z powodu ciąży chcialam robic plener tydzien wczesniej, bo jak bede odkladac to jeszcze sie nie zmieszcze w sukienke, i boi się że ją pobrudze, pogniote. Dodatkowo trzeba liczyć ponowne koszta fryzury, makijazu i juz sama nie wiem. Slub mam wczesnie bo o 14tej, ale moze uda mi sie przyjechac godzinke wczesniej i zrobic pare ujec pod katedra, a reszta nie wiem. Plan wesela napiety, wiec nie chce opuszczac gosci. Moze gdzies w niedziele by wypasc (przynajmniej fryzura moze sie ostanie haha, ale TZ bedzie w spoconej koszuli?? No wlasnie jakie miejsca polecacie piekne, w naturze?? Oblegorek? co jeszcze?

Z sukienka cos mi wyprawiaja, okazuje sie ze tasma ktora wybralam jest za sztywna by wykonac moje modyfikacje i chca zebym wybrala inna ale pokazali mi ostatnio raptem dwie brzydkie. Zobaczymy co jutro wykombinuja...

Pochwale Wam się że dzidzia kopie jak nie wiem co, a ma dopiero 20 tygodni
to może piłkarz rośnie

co do koszuli pana młodego to może kupić jakąś tańszą koszule właśnie na niedziele i zrobić w niej zdjęcia. w sumie to ona nie jest aż tak ważna jak sukienka czy garnitur

a zdjęcia z tej strony zdecydowanie zajefajne
Stary 2008-06-11, 18:50   #4406
izus123
Raczkowanie

Plener:
-Palac Biskupow i Ogrody wloskie
-Kadzielnia
-Park (bez zrodelka i fontanny
-Skansen-Tokarnia
-Sienkiewicza i waskie,kamieniste pobliskie uliczki-poznym wieczorem
-Karczowka
-Borkow

A mi sie wydaje,ze jak dodasz cos od siebie-wszedzie moga wyjsc piekne zdjecia.

-W parku mozecie urzadzic sobie piknik (kocyk w szkocka krate,koszyk z jedzeniem,parasol... takich zdjec jeszcze w naszym parku nie bylo
-na Sienkiewce mozesz rozsiasc sie na ulicy jak kaprysna panienka,a TZ niech Cie w koncu wezmie na rece i bieeeegnie... na koniec swiata
-na Karczowce mozecie zjezdzac w dol rowerami
-na Kadzielni wspinac sie w sukni slubnej po skalach
-w Borkowie-wrzuc Tz-a do wody,a ty uciekaj,zeby sie nie zrewanzowal,bo szkoda sukni
To takich moich kilka pomyslow Jesli fotograf potrafi uchwycic moment,taki spacer po Kielcach moze byc bardzo ciekawy.
Co myslicie?
Stary 2008-06-11, 19:23   #4407
mimezis
Raczkowanie

Cytat:
Plener:
-Palac Biskupow i Ogrody wloskie
-Kadzielnia
-Park (bez zrodelka i fontanny
-Skansen-Tokarnia
-Sienkiewicza i waskie,kamieniste pobliskie uliczki-poznym wieczorem
-Karczowka
-Borkow

A mi sie wydaje,ze jak dodasz cos od siebie-wszedzie moga wyjsc piekne zdjecia.

-W parku mozecie urzadzic sobie piknik (kocyk w szkocka krate,koszyk z jedzeniem,parasol... takich zdjec jeszcze w naszym parku nie bylo
-na Sienkiewce mozesz rozsiasc sie na ulicy jak kaprysna panienka,a TZ niech Cie w koncu wezmie na rece i bieeeegnie... na koniec swiata
-na Karczowce mozecie zjezdzac w dol rowerami
-na Kadzielni wspinac sie w sukni slubnej po skalach
-w Borkowie-wrzuc Tz-a do wody,a ty uciekaj,zeby sie nie zrewanzowal,bo szkoda sukni
To takich moich kilka pomyslow Jesli fotograf potrafi uchwycic moment,taki spacer po Kielcach moze byc bardzo ciekawy.
Co myslicie?
hahaha

Nasza dzidzia
Stary 2008-06-11, 20:51   #4408
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

fakt jak my się postaramy to i fotograf ma łatwiej.

szczególne podoba mi się spacer po wąskich uliczkach wieczorem
Stary 2008-06-11, 21:51   #4409
izus123
Raczkowanie

Mimezis-jak tam malenstwo,kopie,tak? A czy ty chcesz brzuszek zakrywac na slub,czy odslaniac.moja kolezanka byla w ciazy na swoim slubie,miala suknie slubna typowa ciazowke i na zdjeciach czule trzymala sie za brzuszek-wygladalo to CUDNIE!!! PS.mowilam juz ,ze Ci zazdroszcze
Stary 2008-06-11, 22:47   #4410
mimezis
Raczkowanie

Cytat:
Mimezis-jak tam malenstwo,kopie,tak? A czy ty chcesz brzuszek zakrywac na slub,czy odslaniac.moja kolezanka byla w ciazy na swoim slubie,miala suknie slubna typowa ciazowke i na zdjeciach czule trzymala sie za brzuszek-wygladalo to CUDNIE!!! PS.mowilam juz ,ze Ci zazdroszcze
No dzisiaj się coś rozkopał, bo jeszcze parę dni temu musiałam mocno się nastarać i kłaść na brzuchu bez ruchu żeby cokolwiek poczuć We wtorek może poznam płeć, choć myślę o nim jak o chłopcu i większość jego garderoby niebieska Brzuszka nie ma co ukrywać, sukienke mam rozchodzącą się pod biustem i to był świetny wybór, bo nic mi na brzuszek nie ciśnie no i nie muszę martwić się czy się zapnę czy nie. I Ty też się nie martw, to szczęście i Ciebie dopadnie Mnie właśnie kuzynka uświadomiła, że mój maluch był prezentem na imieniny, bo dowiedziałam się o nim dokładnie w dzień moich imienin, ale wcześniej nigdy tak o nim nie myślałam

Nasza dzidzia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości