|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
izus123 podaje linka do stonki
http://www.margaret-jelenia.com/index.swf http://www.margaret-jelenia.com/2008/msmoda/index.php a tu znalazłam moją ![]()
#4382 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na wstepie chciałam powiedziec ze wszystkie pieknie wyglądłayscie i chciałam wszystkim życzyć wszystkiego NAJ aż wam zazdroszcze ![]() jesli chodzi o wystroj poszukam i postaram sie wkleić jeszcze jakies ale chodzi o dom panny młodej tak?? A wogóle to jestem załamana hihi moze troche moja wina nic mi nie idzie, wczoraj dzwoniłam do makijazystki i juz ma 7 klientek zapisamych wiec prosze o jakies namiary a jeśli ktos byłby zainteresowany to prosze pisac to dam namiary jest bardzo dobra i polecana
![]() |
#4383 |
Rozeznanie
|
Tiffi, mokapodi- pięknie wyglądałyście
![]()
#4384 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dagunia,dziekuje ![]() Sluchajcie,ja jakas nawiedzona jestem-dzis znowu mialam koszmar slubny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Tiffi, mokapodi wyglądałyście cudownie
![]() A ja się wczoraj załamałam zamawiając kwiaty w Pasji na Żeromskiego. Kurcze, za megaprostą wiązankę z cantadesek, drugą skromniutką dla świadkowej, dekorację z płatków na samochód i prościutką kompozycję na nasz stół wyszło ponad 700 zł. Naprawdę, tylko kwiaciarnię otworzyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak któraś z Was ma numer do awangardy to podeślijcie mi go na priv jeśli mogę prosić. Będę wdzięczna
#4387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
No i fryzjer umówiony
![]() ![]() Ale się cieszę, bo bałam się po tym co pisałyście tutaj że już nie będą miały terminów ![]()
#4389 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia w plenerze
Hej dziewczyny,
Pytanie -gdzie wybieracie się w plener na sesje zdjęciową? Czy może , ktoraś z was robi sobie wczesniej pare dni przed slubem taką sesyjke? - jak tak to gdzie polecacie, gdzie sa piekne miejsca do zdjec? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Raczkowanie
|
mokapodi, tiffi, wyglądałyście przepięknie
właśnie zastanawiam się nad bukietem, myślałam o wachlarzu, w jednej z kwiaciarni pokazali mi rattanowy stelarz, ale wygładał dość ciężko, a mokapodi miała lekki, ażurowy. może wiecie w której kwiaciarni coś takiego robią i w jakiej cenie? myślę, że będzie to wyglądało oryginalnie i pasuje do stylu sukni, lekko hiszpańskiej - sposabella 425. |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Raczkowanie
|
Tynciak-sposabella 425 to pierwsza suknia na ktora zachorowalam
![]() ![]() Paula 26-jak to kilka dni przed?Tak dziwnie,ze narzeczony bedzie widzial Cie w sukni przed slubem ![]() Paula,mozesz umowic sie z fotografem,ze zrobicie sesje po slubie,ale nie musicie juz dzis podawac konkretnego dnia, bo co bedzie,jak pogoda nie dopisze.(przynajmniej na taki uklad zgodzil sie moj fotograf).Wstepnie mamy miec we wtorek po slubie,ale gdyby padalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A po ślubie swoja droga cos trzeba wymyslec stad tez moj post A te ogrody to dobry pomysl ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Raczkowanie
|
Acha
![]() A co to za sesja narzeczenska,nigdy o tym nie slyszalam? |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdjęcia w plenerze
My bedziemy miec plener po slubie. Slub mamy w Sandomierzu i tak sie dobrze sklada ze plener tez tam mozemy miec nie musimy niegdzie szukac dalej, jest piekny zamek urokliwe stare miasto brama sandomierska idealne miejsce. Jest duzo innych ciekawych miejsc ale my nie bedziemy miec czasu na jezdzenie bo przyjezdzamy na slub na krótko i zaraz potem wracamy do Irlandii
|
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Raczkowanie
|
izus, suknia biała, kupiona w cymbeline na plantach
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta sesja to nic takiego specjalnego chcialbym ze na zdjeciach uwiecznic nasze zareczyny , wiesz jak to sie odbywa ![]() To taka pamiatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zadomowienie
|
ja tez nie biorę ślubu w kiecach ale powiem wam jedno. park czy ogrody są strasznie oklepane. fakt zdjecia tam ładne wychodzą szczególnie jak para ma pomysł na siebie ale ...
nie myślałyście żeby jechać np do tokarni, zamek w chęcinach. może nad jeziorem w zagnansku. my natomiast wymyśliliśmy sobie że oprócz poważnych zdjęć zrobimy sobie takie zdjecia z jajem tzn obydwoje jesteśmy budowlańcami i użyjemy takowych rekwizytów. powiedzmy pan młod wywozi młodą na taczce, z łopatą w kasku i kaloszach, na drainie. będzie wesoło i po latach będziemy mieli co wspominać ![]() jak ma ktoś troszke czasu to polecam ogród botaniczny w pińczowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Raczkowanie
|
Co sie komu podoba,ja np.gdyby mi ktos kazal w parku stanac do zdjecia slubnego,to chyba jedyne,co by ten plener uratowalo,to wskoczenie do wody,miedzy labedzie
![]() Za to ogrody sa pieeekne,a Oblegorek przeeepiekny! |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Raczkowanie
|
Madzie-dla Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tiffi, mokapodi i Kocurski - Duzo szczęścia zycze! Powtorze po innych - pięknie wyglądałyście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pleneru to też mam problem, bo miałam go robic w Wawie w kilku miejscach miedzy innymi opuszczonej cegielni ![]() ![]() Z sukienka cos mi wyprawiaja, okazuje sie ze tasma ktora wybralam jest za sztywna by wykonac moje modyfikacje i chca zebym wybrala inna ale pokazali mi ostatnio raptem dwie brzydkie. Zobaczymy co jutro wykombinuja... Pochwale Wam się że dzidzia kopie jak nie wiem co, a ma dopiero 20 tygodni ![]()
![]() |
#4405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do koszuli pana młodego to może kupić jakąś tańszą koszule właśnie na niedziele i zrobić w niej zdjęcia. w sumie to ona nie jest aż tak ważna jak sukienka czy garnitur a zdjęcia z tej strony zdecydowanie zajefajne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Raczkowanie
|
Plener:
-Palac Biskupow i Ogrody wloskie -Kadzielnia -Park (bez zrodelka i fontanny ![]() -Skansen-Tokarnia -Sienkiewicza i waskie,kamieniste pobliskie uliczki-poznym wieczorem -Karczowka -Borkow A mi sie wydaje,ze jak dodasz cos od siebie-wszedzie moga wyjsc piekne zdjecia. -W parku mozecie urzadzic sobie piknik (kocyk w szkocka krate,koszyk z jedzeniem,parasol... takich zdjec jeszcze w naszym parku nie bylo ![]() -na Sienkiewce mozesz rozsiasc sie na ulicy jak kaprysna panienka,a TZ niech Cie w koncu wezmie na rece i bieeeegnie... na koniec swiata ![]() -na Karczowce mozecie zjezdzac w dol rowerami ![]() -na Kadzielni wspinac sie w sukni slubnej po skalach ![]() -w Borkowie-wrzuc Tz-a do wody,a ty uciekaj,zeby sie nie zrewanzowal,bo szkoda sukni ![]() To takich moich kilka pomyslow ![]() Co myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4408 |
Zadomowienie
|
fakt jak my się postaramy to i fotograf ma łatwiej.
szczególne podoba mi się spacer po wąskich uliczkach wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Raczkowanie
|
Mimezis-jak tam malenstwo,kopie,tak? A czy ty chcesz brzuszek zakrywac na slub,czy odslaniac.moja kolezanka byla w ciazy na swoim slubie,miala suknie slubna typowa ciazowke i na zdjeciach czule trzymala sie za brzuszek-wygladalo to CUDNIE!!! PS.mowilam juz ,ze Ci zazdroszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.