Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-13, 11:29   #4441
Tynciak
Raczkowanie

Dot.: Kielce

mimiezis, a gdzie mama kupowała garsonkę?
Tynciak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 11:48   #4442
malgorzatkka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izus123 Pokaż wiadomość
dla mamus cd.
Ja też jestem w fazie ubiernaia mamy stąd pytanie - gdzie mozna kupic takie fajne komplety??? W Kielcach niestety jakoś na nic nie możemy trafić
malgorzatkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 12:51   #4443
fenomenka84
Raczkowanie

przyłączam się do wątku o ubiorze naszych mam moja mama już jakiś czas rozgląda się za kreacją, ale niestety wszystko jest na jedno kopyto i nie ma zbyt dużego wyboru, patrzyłyśmy już w Tęczy, Puchatku, Galancie, Fantazjuszu i innych tym podobnych sklepach, ale przeważnie wszędzie jest to samo, moja mama chciałaby sukienkę i do tego żakiet, ale te sukienki są przeważnie w takich brązach, ecru, a moja mam stwierdziła że chciałaby coś w pastelowych kolorach typu zieleń lub róż, może brzoskwiniowy, ale bądź tu mądry i znajdź coś takiego ma 165 cm wzrostu i rozm. 44
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:01   #4444
Tynciak
Raczkowanie

fenomenka, jak pisałam wyżej, moja mama też szuka, stwierdziła, że najlepsze kreacje są w vanessie na placu partyzantów pod filarami, z garsonkami jest trudniej, sukienki się jeszcze znajdą, mama koleżanki kupiła fajną sukienkę w monnari w tesco
Tynciak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:42   #4445
lilusto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mimezis Pokaż wiadomość
oniaczeq: wielkie dzięki za miłe uszom informacje na temat wesela w Ameliówce Rzeczywiście się zmieniło, bo stoły i krzesła są wygodniejsze i większe, niestety poszło to kosztem miejsca do tańczenia, więc będę trochę kombinować, może znajomych umieszcze na antresoli.

illustro: trudno mi załączyć zdjęcie mojej sukni, bo na stronce salonu nie wiem czemu nie mogę jej znaleźć, a i tak ją modyfikuje, dodaje 3 taśmy svarowskiego na dekoldzie, bo początkowo miała odkryte ramiona. Będzie coś bardzo podobnego do tej jlo co załączam, tylko na górze 3 taśmy zamiast pięciu, kamienie kwardratowe. A na plecach tasiemki zbiegają się w kształt literki V. Zdjęcie załącze w środe po ostatniej przymiarce. Za to zanim zaszłam w ciąże szukałam sukien takich jak Twoja Koniecznie ze stójką, trenem, tylko trochę mniej koronki chciałam na spódnicy. Masz bardzo ładną sukienkę. Koszt mojej sukienki wzrósł do 3300 minus 8% - kupuje w salonie Angel w Warszawie.

kalex: moja mama ma lat 56 i obecnie przytyła do rozmiaru 48 i 3 dni chodziliśmy za kreacją dla niej - było trudno, sukienki tylko ja pogrubialy. Ostatecznie znałazła ładną garsonkę: spódnica, bluzka i marynarka. Myślałam że będzie tragedia, bo wszystko jeszcze w jednej tonacji: coś jak różowy beż, ale garsonka ma bardzo ciekawy krój, tu falbanka, tu wzorek, tu marszczenie i wygląda to ładnie i ciekawie, do tego ślicznie mieni się w świetle, zapłaciliśmy za nią 350zł.
Śliczna sukieneczka dla przyszłej mamy - IDEALNA!!! Żadne gorsety! Cudowna! Jak już będziesz mieć już suknie to konieczne załącz fotki!!!
Ja na początku chciałam taką suknię, ale jak przymierzyłam kilka rybek to zdecydowałam się właśnie na coś podkreślającego figurę! Fajnie że Wam się podoba! Troszkę dużo kosztuje, bo 4,600. No i mam nadzieję że się wyrobię na czas...!
lilusto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:46   #4446
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez lilusto Pokaż wiadomość
Śliczna sukieneczka dla przyszłej mamy - IDEALNA!!! Żadne gorsety! Cudowna! Jak już będziesz mieć już suknie to konieczne załącz fotki!!!
Ja na początku chciałam taką suknię, ale jak przymierzyłam kilka rybek to zdecydowałam się właśnie na coś podkreślającego figurę! Fajnie że Wam się podoba! Troszkę dużo kosztuje, bo 4,600. No i mam nadzieję że się wyrobię na czas...!
jeśli znalazłaś tą jednyną właśnie za taką cene to nie ma co się martwić i szukać na siłe czego tańszego. choć kieszeń troszke obciąży uważam że to nasz dzień i to my mamy czuć się wyjątkowo
madziadominik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:59   #4447
fenomenka84
Raczkowanie

A ja szaleje z butami, kupiłam sobie wcześniej (już kiedyś wkleiłam na forum) buty arto di roma, ale stwierdziłam ze 8 cm to chyba za dużo i będę w nich śmigać do letnich sukienek, są ecru więc na lato będą ok, no i wylicytowałam na allegro nowe butki za 40 zł ale spodobały mi się jeszcze jedne na stronie białebuty i też je sobie zakupiłam(zresztą w nich też można na co dzień chodzić, bo nie są typowo ślubne )i tak mam 3 pary butów boso chyba nie pójdę, więcej już chyba nie kupuję, szalona jestem
nr 1(niestety zdjęcie mini) ze strony białebuty
nr2 allegro
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 14:54   #4448
mimezis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tynciak Pokaż wiadomość
mimiezis, a gdzie mama kupowała garsonkę?
Oj chyba nie pomogę, bo my szukałyśmy w Warszawie i powiem Wam że tu też kiepski wybór. Obeszłyśmy pierw centra hadlowe, ulubione sklepy mamy na mieście, a garsonkę znalazłyśmy tuż pod domem na stoisku na małym bazarze Także nie ograniczajcie się do samych sklepów. Teściowa też szuka czegoś od tygodnia w Jarosławiu i ma ten sam problem, ale dziś chyba coś znalazła, więc szukać i nie poddawać się

Powoli kompletuje dodatki, kupiłam dziś albumy ślubne dla rodziców (po 50zdjęć im wystarczy chyba oraz mniejsze po 12 zdjęć dla rodziców chrzestnych. Albumy i ramki ozdobne na zdjęcia ładnie popakuje, dołączę podziękowanie i informację, że zapełnimy zdjęciami po ślubie i podarujemy je podczas wesela. Teraz zostało mi zrobienie menu z planem wesela, wizytowników i zawieszek na butelki (mam już koncepcje No i muszę gości pousadzać i poumieszczać w pokojach. załatwić bęczkę piwa i napoje, odebrać sukienkę - to moje główne zadania na najbliższy tydzień.

Dziewczyny a zakładacie pończoszki z pasem, samonośne czy rajstopki? liczycie awarie i kupuje 2 pary?

Nasza dzidzia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png
mimezis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 15:53   #4449
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny poniewaz nie dostasam zadnej odpowiedzi na temat proporcji napojow to poszperalam w necie i znalazlam taki przelicznik:

50% soki
40% napoje gazowane
10% woda

W wakacje liczyc 2-3 litry na osobe (nie liczac herbaty, kawy itp). Jesli z poprawinami to 3L.

Ja robie wesele na ok. 130 osob. Wesele bez poprawin ale ze śniadaniem. Kupilam juz 130 butelek 0,5L wodki wyborowej. Bedzie dodatkowo grill wiec chce wynajać beczke piwa 50L i nie wiem czy jedna czy wziac na wszelki wypadek dwie i jak co to oddac do hurtowni. Winko tez jakies bedzie ale tylko symbolicznie, postawi sie je na wiejskim stole.

Co do napojow chciałam kupic coca cole sprite fante soki owocowe 100% 3 rodzaje i wode gaz i ngaz, ale mama mi cos jeczy o oranzadzie, a ja sie zastanawiam czy zamiast sokow 100% ktore sa ciezkie nie wziac sokow tymbarka. A jak wy kupujecie?
No no mimezis nie ładnie, ja ci odpowiedziałam i jeszcze dodam tak.
Kupiliśmy na dwa dni na 150 osób:
180l.pepsi, ok 30l spirta i ok 30l. fanty, do tego około 150l. soków +woda,ale nie pamiętam ile. było bardzo ciepło, a i tak duzo zostalo
Dziewczyny i jeszcze kilka zdjęć
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 16:01   #4450
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Oj chyba nie pomogę, bo my szukałyśmy w Warszawie i powiem Wam że tu też kiepski wybór. Obeszłyśmy pierw centra hadlowe, ulubione sklepy mamy na mieście, a garsonkę znalazłyśmy tuż pod domem na stoisku na małym bazarze Także nie ograniczajcie się do samych sklepów. Teściowa też szuka czegoś od tygodnia w Jarosławiu i ma ten sam problem, ale dziś chyba coś znalazła, więc szukać i nie poddawać się

Powoli kompletuje dodatki, kupiłam dziś albumy ślubne dla rodziców (po 50zdjęć im wystarczy chyba oraz mniejsze po 12 zdjęć dla rodziców chrzestnych. Albumy i ramki ozdobne na zdjęcia ładnie popakuje, dołączę podziękowanie i informację, że zapełnimy zdjęciami po ślubie i podarujemy je podczas wesela. Teraz zostało mi zrobienie menu z planem wesela, wizytowników i zawieszek na butelki (mam już koncepcje No i muszę gości pousadzać i poumieszczać w pokojach. załatwić bęczkę piwa i napoje, odebrać sukienkę - to moje główne zadania na najbliższy tydzień.

Dziewczyny a zakładacie pończoszki z pasem, samonośne czy rajstopki? liczycie awarie i kupuje 2 pary?
Co do "dołu" ja będę miała pończoszki z pasem ( w samonośnych zle sie czuje bo mam wrażenie ze mi spadną a rajstopy jak dla mnie kompletnie odpadają)no i oczywiście jedna para na zapas w razie czego

No właśnie dziewczyny będziecie usadzać swoich gości? bo ja im bardziej zaczynam sie zastanawiać nad takimi szczegółami tym bardziej jestem zaplatana...co do usadzania gości to widzę plusy i minusy dlatego trudno mi sie zdecydować(moja mama jest kategorycznie przeciw)

Tiffi no nie mogę sie na Ciebie napatrzeć
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 17:00   #4451
agulla.@
Raczkowanie

Ja bede usadzac swoich gosci. Znam ich i wiem kto w jakim towarzystwie bedzie czul sie dobrze. Jak ja jestem gosciem na weselu tez lubie, zeby to miejsce czekało na mnie, niz zebym ja goraczkowo i w pospiechu szukala czegos odpowiedniego. Moj TZ do dzis wspomina wesele, gdzie musielismy siasc kolo jedenj mojej cioci, bo pozostały tylko pojedyncze wolne miejsca. Wyjatkowo tanczył ze mna cala noc

tiffi1 znow sie powtórze- ślicznie wygladalas! i jaka figurka... Mozna wiedziec, kto Ci wyczarował taka sliczna fryzurke?

Edytowane przez agulla.@
Czas edycji: 2008-06-13 o 17:23
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 17:45   #4452
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
Ja bede usadzac swoich gosci. Znam ich i wiem kto w jakim towarzystwie bedzie czul sie dobrze. Jak ja jestem gosciem na weselu tez lubie, zeby to miejsce czekało na mnie, niz zebym ja goraczkowo i w pospiechu szukala czegos odpowiedniego. Moj TZ do dzis wspomina wesele, gdzie musielismy siasc kolo jedenj mojej cioci, bo pozostały tylko pojedyncze wolne miejsca. Wyjatkowo tanczył ze mna cala noc

tiffi1 znow sie powtórze- ślicznie wygladalas! i jaka figurka... Mozna wiedziec, kto Ci wyczarował taka sliczna fryzurke?
Ja nie jestem z Kielc, czesałam się 45km od Kielc
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 17:46   #4453
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
No i fryzjer umówiony Awangarda, bez żadnego problemu, kto mnie będzie czesał będzie na chybił trafił, bo z tego co piszecie to wszystkie dziewczyny tam cuda na głowie robią

Ale się cieszę, bo bałam się po tym co pisałyście tutaj że już nie będą miały terminów
Bardzo prosze o numer na priv. Dzieki .

Gdy szukam numeru to mi sie wyswietla jakas Awangarda na Sienkiewicza.Wiecie cos o tym??

22.08.2009-to był Ten dzień

Edytowane przez karothka
Czas edycji: 2008-06-13 o 18:05 Powód: ..
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 18:26   #4454
mokapodi
Raczkowanie

Awangarda ma adres przy ul. Sienkiewicza 16, ale faktycznie do salonu wchodzi sie od ul. Wesołej tel. 0 41 344 67 46
mokapodi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 18:31   #4455
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

no właśnie z jednej strony fajnie z tym usadzaniem bo każdy ma swoje miejsce, nie ma rzucania sie na nie...ale z drugiej strony jak kogoś zle usadzę i później będzie miał pretensje..ehh ja to mam problemy :P będę musiała to dobrze przemyśleć

Biustonosze:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 20:32   #4456
mimezis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
No no mimezis nie ładnie, ja ci odpowiedziałam i jeszcze dodam tak.
Kupiliśmy na dwa dni na 150 osób:
180l.pepsi, ok 30l spirta i ok 30l. fanty, do tego około 150l. soków +woda,ale nie pamiętam ile. było bardzo ciepło, a i tak duzo zostalo
Dziewczyny i jeszcze kilka zdjęć
Z tego co pamiętam to dostałam informację o ilości litrów, a mnie chodziło właśnie czego ile dokładnie kupić, czy więcej soków czy wody? Jedni mówia że najwięcej schodzi coli a mało wody, inni ze wody dużo, a napojów kolorowych malo. Dzięki za i info o ilości. U mnie bedzie 130 osob, ale nie ma klimy, wesele bez poprawin, ale jest sniadanie. W hotelu kazali mi liczyc 3 litry.

Co do usadzania moja siostra usadzala i rzeczywiscie w paru miejscach popelnila gafy, ale znam tez przypadek wesela gdzie tata z mama z kolei musieli siedzic wsrod obcych i tato tylko czekal zeby sie skonczylo i aby mogl isc do domu. Ja na pewno bede usadzac, na pewno bede konsultowac z tesciami kogo obok kogo posadzic, zreszta znam duzo osob, to wiem kto z kim sie lubi, a tragicznie wyglada ta pogon za miejscami, bitwa to moje a to Twoje, raz pan usiadl tak ze zostalo jedno miejsce z prawej i lewej strony i bylo nieparzyscie, a kiedy go poprosilam zeby sie o to jedno miejsce przesunal powiedzial ze nie, bo on nie lubi siedziec od brzegu :/ Mnie tylko sie nie podoba, ze jak sie usadza to sie sadza na przemian kobiete i mezczyzne i potem aby pogadac z kumpela trzeba sie wyginac przez chlopa i dlatego raczej odejde od tego schematu i bede sadzać tak: KM MK KM id

Nasza dzidzia
Stary 2008-06-13, 21:23   #4457
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Fenomenka84, Makapodi bardzo dziekuje za namiary .

22.08.2009-to był Ten dzień

Edytowane przez karothka
Czas edycji: 2008-06-13 o 21:24 Powód: literowka
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 21:40   #4458
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

ja też będe usadzała gości. wiem że czasami można popełnić gafy ale lepsze to niż pogoń za miejscami. robi się z tego parodia bo zamiast wpić zdrowie za młodych to wszyscy patrzą gdzie siedzieć by było dobrze.

wiem że dużo z tym problemu ale moze warto się pomęczyć niż żeby wyszło że np ksiądz (wujek pana młodego) siedzi ze znajomymi mlodych i wszyscy się strasują bo jak to tak przy ksiedzu.
Stary 2008-06-13, 21:48   #4459
lilusto
Raczkowanie

Cytat:
LILUSTO,W Kielcach takie suknie? Ladniutka ta pierwsza.a drugiej nie moge otworzyc,moze najpierw ja zapisze,hmm?
lILUSTO-a ty jeszcze nie kupilas sukni,masz slub we wrzesniu,tak?
Na wszystkich fotkach jest ta sama suknia, tylko modelka inna. To jest suknia z kolekcji La sposa więc na siłę można zamówić w Cymbeline.
No, ale sukni jeszcze nie zamówiłam... kombinuję! MoŻe będzie dobrze?!
lilusto jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-14, 07:49   #4460
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

muszę to usadzanie omówić z Tz no i rodzicami (bo oni sa przeciwni) idę dziś na wesele , ślub w katedrze natomiast wesele w hotelu Kameralny wiec zdam relacje jutro może komuś sie przyda

Biustonosze:

Stary 2008-06-14, 08:29   #4461
Puchatek M.
Rozeznanie

Ja będę miała pończochy samonośne kabaretki, kupiłam 2 pary.

Nie robimy wizytówek.

Wczoraj byliśmy u złotnika przymierzyć obrączki- są boskie i będą gotowe na piątek Jesteśmy bardzo zadowoleni, pan spisał się znakomicie

Tiffi prześliczne zdjęcia!
Stary 2008-06-14, 13:49   #4462
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

ja też choruje na kabaretki tylko nie wiem czy znajdę odpowiedni kolor

dziś wypisałam zaproszenia teraz tylko zostaje j rozdać <jupi>
Stary 2008-06-15, 08:11   #4463
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

jestem juz po weselu znajomej tak wiec zdaje relacje może komuś sie podoba

Katedra jak dla mnie super(nie wiem jaki ksiądz prowadził ale dla zainteresowanych mogę sie zapytać ale zrobił to świetnie) super kazanie i ogólnie cala oprawa mszy (skrzypaczka grająca Ave Maria itp)Jestem na prawdę pod wrażeniem

Samochód ubierała Nemazja i również byl ślicznie przybrany

Hotel Kameralny- jak dla mnie wygląd nie budzi zastrzeżeń, obsłucha tez była dobra, jedzenie ok ale jak dla mnie strasznie malutkie porcje (chociaż to da sie przeżyć bo gorące posiłki sa dość często) ale na stolach niewiele i nic nadzwyczajnego...

Jesli ktoś ma jeszcze jakieś pytania niech pyta w miarę moich możliwości mogę sie dowiedzieć co i jak, w każdym razie wybawiłam sie świetnie a dziś ledwo chodzę

Biustonosze:

REKLAMA
Stary 2008-06-15, 11:14   #4464
izus123
Raczkowanie

Ja chcialabym wiedziec wiecej (w miare mozliwosci) na temat katedry.Pamietam,ze dziewczyny pisaly bardzo pozytywne opinie,a Mimezis niestety nie byla zadowolona z wizyty. Moze ksiadz byl nie w sosie,albo co?
Moze jednak mozna bedzie wybrac czytania i ksiedza,ktory udieli slubu???
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 11:26   #4465
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Ja chcialabym wiedziec wiecej (w miare mozliwosci) na temat katedry.Pamietam,ze dziewczyny pisaly bardzo pozytywne opinie,a Mimezis niestety nie byla zadowolona z wizyty. Moze ksiadz byl nie w sosie,albo co?
to zapytam sie co i jak , ale to dopiero pn/wt bo nie chce jej teraz przeszkadzać
ale mnie sie bardzo podobało, kazanie super , ksiądz młody, kontaktowy , ogólnie bardzo duży plus

Biustonosze:

Stary 2008-06-15, 18:13   #4466
GabrielaP
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do GabrielaP

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
ja też będe usadzała gości. wiem że czasami można popełnić gafy ale lepsze to niż pogoń za miejscami. robi się z tego parodia bo zamiast wpić zdrowie za młodych to wszyscy patrzą gdzie siedzieć by było dobrze.

wiem że dużo z tym problemu ale moze warto się pomęczyć niż żeby wyszło że np ksiądz (wujek pana młodego) siedzi ze znajomymi mlodych i wszyscy się strasują bo jak to tak przy ksiedzu.

Ja Cię popieram. Też zrobimy bo to dużo lepsze niż latanie gości i zaklepywanie miejsc. Mniej więcej wiem gdzie kogo usadzić no i chodzi mi o znajomych z pracy żeby nie wylądowali gdzieś w kiepskim miejscu tylko z młodzieżą.
Stary 2008-06-15, 19:32   #4467
asiulka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
to zapytam sie co i jak , ale to dopiero pn/wt bo nie chce jej teraz przeszkadzać
ale mnie sie bardzo podobało, kazanie super , ksiądz młody, kontaktowy , ogólnie bardzo duży plus
a kto malowal i czesal twoja kolezanke? a gdzie robili sesje?
asiulka84 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-06-15, 20:37   #4468
mimezis
Raczkowanie

Cytat:

wątpię, takie sprawy załatwiasz w kancelarii a tam siedzi tylko jeden ksiądz co się tym zajmuje i jego odpowiedź już Ci opisałam. Sam ślub nie oceniam źle. Organista bardzo ładnie śpiewa, przebieg mszy uroczysty, tylko akurat ksiądz który gadał fałszował przy psalnie, trochę się śpieszył na czytaniach i wg mojej mamy dał ciut przydługie kazanie.

Nasza dzidzia
Stary 2008-06-15, 20:49   #4469
izus123
Raczkowanie

Cytat:
wątpię, takie sprawy załatwiasz w kancelarii a tam siedzi tylko jeden ksiądz co się tym zajmuje i jego odpowiedź już Ci opisałam. Sam ślub nie oceniam źle. Organista bardzo ładnie śpiewa, przebieg mszy uroczysty, tylko akurat ksiądz który gadał fałszował przy psalnie, trochę się śpieszył na czytaniach i wg mojej mamy dał ciut przydługie kazanie.
No to szkoda,pozostaje miec nadzieje,ze trafimy na spoko ksiedza.
Mimezis-sterujesz juz sie?
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:59   #4470
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez asiulka84 Pokaż wiadomość
a kto malowal i czesal twoja kolezanke? a gdzie robili sesje?

Malowała ja Pani Marta z Vity....a czesał nie wiem dokładnie kto ale sie zapytam jutro
Natomiast sesje poki co robili typowo w parku, przed katedra ale z tego co wiem maja jeszcze jakaś w planach po...

Biustonosze:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości