![]() |
#4861 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4862 |
Wtajemniczenie
|
[quote=karusia070707;80721 17]
Slub w Katedrze- przepieknie, kazanie naprawde super, moi wszyscy goscie podziwiali wyglad, duzo mialam gosci przyjezdnych i kazdy byl pod wrazeniem. Polecam!!!! Wesele- Lesny Dwor- rewelecja!!! Jedzienia zostalo na poprawiny i nawet dali jeszcze duzo do domu bo wszystkiego nie zjedli. Super obsluga i wszystko dopiete na ostani guzik! bardzo mnie pocieszyłaś tą informacją o Leśnym Dworze ja mam wesele 06.06.2009r. i bałam się bo każdy tam narzekał na jedzenie że mało i tak dalej na innych forach. ale to fajnie że wszystko poszło gładko. Wszystkiego naj na nowej drodze życia. Dziewczyny szukam fotografa i kamerzysty nie za drogo ale żeby świetnie wszystko wyszło. oniaczeq sliczna sukienka, mi Panie w sklepie też doradzały suknie wąską bo jestem szczupła zobaczymy moje pierwsze przymiarki sukien za dwa tygodnie zobaczymy czy znajdę tą jedyną Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-03 o 08:41 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zadomowienie
|
Puchatku ja też zamawiałam kwiaty w tej kwiaciarni i powiem Ci że byłam baaaaaaardzo zadowolona
![]() Teraz jestem w pracy to nie mam jak, ale jak wrócę do domku to wkleję parę zdjęć. Zbieram się do tego odkąd wróciliśmy z podróży poślubnej i jakoś zebrać sie nie mogę ![]()
#4864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4865 |
Przyczajenie
|
Widzę że kilka osób z Chęcin jest albo tu będzie miało ślub
![]() ![]()
#4866 |
Rozeznanie
|
Kalex prześlicznie wyglądałaś
![]() ![]() Kwiaciarnia Ewa jest na Sandomierskiej. Marysia dzięki ![]() ![]() My byliśmy wczoraj u Pasternaka, żeby wybrać smaki torta i okazało się, że nie zrobią takiego jak chciałam ![]() ![]()
#4867 |
Zadomowienie
|
UUU Puchatku to jednak nie ta kwiaciarnia
![]() ![]() ![]() W podróż poślubną wybraliśmy się do Egiptu i powiem Wam że było niesamowicie ![]() To był najpiękniejszy miesiąc w moim życiu.... Ja chcę jeszcze raz..... Kalex wyglądałaś ślicznie!! życzę samych pięknych chwil w Waszym w wspólnym życiu ![]()
![]() |
#4868 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4869 |
Zadomowienie
|
To Kochana nie pożałujecie
![]()
#4870 |
Rozeznanie
|
Do Hurghady na 2 tygodnie
![]()
#4871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to widzę że już kolejna osoba narzeka na pasternaka, że obiecują a potem nic z tego ![]() A też miałam się na nich decydować, ale ostatecznie padło na braci Janusz, z prostej przyczyny- na ich temat jeszcze niczego złego nie słyszałam, same pozytywy
![]() |
#4872 | |
Raczkowanie
|
przyłączam się do pytania Kasi o kamerzystę, mozecie polecić jakiegoś dobrego i nie bardzo drogiego, moze byc na priva
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650113.html ![]() ![]() 21.08.2009 ![]() ![]() 23.09.2013 Edytowane przez marysia_258 Czas edycji: 2008-07-03 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pokażesz fotki z Sharm?
![]() |
#4875 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny,
Ja już mało aktywna tu jestem, ale generalnie zaglądam do Was. Kalex, no fajnie całość wyglądała. Czekamy na więcej zdjęć. Co do Egiptu to byłam dwa razy w Hurgadzie, więc jak byście miały jakieś pytania to dajcie znać. Co do biur podróży też są różne opinie, ja właśnie najmniejsze zaufanie mam do Triady (ale to z opinii moich znajomych i rodziny). My wybieramy się do Tunezji w tym roku. Co do kamerzysty i fotografa to ja ja powiem tak: wybrałam pewnego kamerzystę który też robi zdjęcia (znaczy on ma firmę i ma kilku ludzi). Widziałam kilka filmów bardzo mi się podobały, zero kiczu, zero beznadziejnych wstawek. Zdjęcia też robi bardzo fajnie. Gość nie ma wygórowanych stawek (nie ma żadnej strony internetowej, nigdzie się nie reklamuje). Widziałam kilku kamerzystów i fotografów i moim zdaniem ten jest najlepszy (przynajmniej mnie się najbardziej podoba). Ma jednak pewną wadę o której uprzedzam lojalnie. Ciężko sie z nim skontaktować czasem można dzwonić tygodniami i nic (kontakt fatalny), ale to nie wpływa na jakość pracy (wszyscy byli na czas). |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 |
Rozeznanie
|
Tiffi wycieczki wykupować u nas w biurze czy tam na miejscu? Można tam wypożyczyć samochód?
#4877 |
Raczkowanie
|
Kalex wyglądałaś naprawdę pięknie
![]() ![]() ![]() U mnie przygotowania do przodu, zamówiłam tablice na samochód, przyszły mi też buty ze strony bialebuty i powiem wam że naprawdę na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu, bardzo mi sie podobają, zobaczymy w których pójdę ![]() Poza tym mam zamiar dzisiaj wybrać się i zamówić już bukiety w kwiaciarni. Nadal jednak nie wiem na którą się zdecyduję, chciałabym żeby jednak kwiaciarnia była blisko mojego domu, w centrum, żeby było wygodniej odebrać kwiaty, zastanawiam sie nad Nemezją, bo w pokusie to chyba drożej sobie zażyczą, może wy mi poradzicie, czy któraś z was planuje zamówić tam bukiet. Puchatek M. czy podawałaś już wczoraj przy zamówieniu jakie dokładnie chcesz bukiety czy tylko wstępnie a potwierdzenie np. na dwa tygodnie przed ślubem, bo ja mam jeszcze do ślubu ponad miesiąc i moja siostra nie ma jeszcze sukienki i na razie nie wiem jaki bukiet jej zamawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Rozeznanie
|
My już zamówiłyśmy konkretne bukiety i wpłaciłyśmy zaliczkę. Ale pani mówiła, że wystarczy zarezerwować termin, a póżniej wybrać kwiaty. Ja wybrałam tą kwiaciarnię, bo wiele osób mi polecało, a na dodatek jest na trasie. Jak narzeczony będzie jechał limuzyną po mnie to je odbiorą. Mają być gotowe na 15.
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie dzisiaj przyszła poduszeczka na obrączki zamawiana przez allegro i naklejki na butelki
![]() |
#4880 |
Raczkowanie
|
Tiffi prześlij mi namiary na tego kamerzystę o którym piszesz, spróbuję się do Niego dodzwonic i umówić na spotkanie. Napisz z jakiego biura jedziesz do Tunezji, bo ja z Tżtem tez w sierpniu planuje 7dniową wycieczkę własnie do Tunezji a jeszcze wycieczka niekupiona
![]() Kalex zablokowana, ciekawe co się stało
#4881 |
Zadomowienie
|
marysiu_258 obiecałaś po podróży poślubnej opisać dokładnie jak było na ślubie i weselu, jak fryzura i makijaż i jakieś zdjęcia wstawić a tu już 26 dni i cisza
![]() wiemy tylko że wszystko było super. fakt to jest najważniejsze ale może coś więcej napiszesz żebyśmy mogły zazdrościć że my jeszcze musimy czekać (przynajmniej niektóre z nas) ![]()
#4882 |
Raczkowanie
|
oniaczeq jestem bardzo zadowolona, ja akurat zamawiałam buty z firmy SANBUT i mogę polecić, na pewno z innych też są równie fajne bo na necie czytałam wiele pozytywnych opinii o butach z tej strony i dlatego się skusiłam
![]() Puchatek M. Też zastanawiałam się nad tą kwiaciarnią bo pamiętam że kupowałyśmy tam z mamą kiedyś bukiety na ślub kuzyna i super panie je zrobiły,to ślubne też na pewno będą piękne, jednak chyba nie będę ganiała TŻeta aż tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zadomowienie
|
Kalex wyglądałaś cudnie, tak jak pisało już parę dziewczyn suknia podkreślała pięknie Twoją figurę
![]() ![]() Dziewczyny jak tak oglądam Wasze zdjęcia ślubne to chiałałoby się wskoczyć w jakąś sukienisie i TŻ-ta pod pachę i pognać z marszu do kościoła ![]() ![]()
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
A ja butki kupiłam od Ryłko i muszę Wam powiedzieć że są cudowne. Wygodne bardzo, z mięciutkiej skóry, 2 dni w nich po domu paradowałam, załączam fotki
![]() A Kalex została zablokowana za usuwanie zdjęć z postów
#4885 |
Raczkowanie
|
Kalex, wyglądałaś cudownie. Sukienka boska
![]() Makijaż i fryzurkę miałaś cudne. Jeszcze raz wszystkiego, wszystkiego najlepszego!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Rozeznanie
|
A to nasze: kieliszki, obrączki, ozdoby na butelki, spinki do mankietów i moje butki
![]()
#4887 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładne buty
![]() Kalex prosi żebym Wam podziękowała za mile słowa i ze odezwie sie do nas po odblokowaniu jej ![]()
![]() |
#4888 |
Raczkowanie
|
Hehe.. widze ze ten Egipt to popularny kierunek jesli chodzi o podroz poslubna ![]() My tez planujemy Egipt Z tego co slyszalam to zanim zdecydujesz do jakiej miejscowosci chcesz jechac najpierw nalezy sie zastanowic co chcesz zwiedzic Hurghada to wycieczka do Kairu bo jest w miare blisko natomiast jeli chcecie zobaczyc Jerozolime to lepiej jechac do Sharm el Sheikh. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Rozeznanie
|
Nas interesuje właśnie Kair
![]()
#4890 |
Raczkowanie
|
wy bedziecie tam pierwsi wiec daj znac jak bylo i wklej kilka fotek jak mozesz po podrozy zebysmy mogli utwierdzic sie w dobrym wyborze miejsca na "miodowy miesiac"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.