![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Gosiaczek przyłączam się do pytania Kalex- gdzie robiłaś makijaż i jak się nazywa kobietka, która Cię malowała oraz ile zapłaciłaś za tą przyjemność??
![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
Haniu!!!! Ja miałam ślub 2 czerwca i czesałam się w Ambrie u pani Moniki. Miałam fryzurę próbną, powiedziałam, co mniej więcej chcę i efekt końcowy był super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#544 |
w krainie snu i marzeń
|
dziewczyny a mi zostało 16 dni... już się nie mogę doczekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
Gosiaczek!!! Gratuluje Ci serdecznie!
![]() Tiara, Moniak- stresik pewnie jest... trzymamy za Was kciuki! ![]() I jeszcze pytanie: gdzie to Ambrie całe jest?
#547 |
Zadomowienie
|
Frigiditas ja jakos nie widze tego stresu
![]() ![]() Jutro mam panienski- ale oczywiscie we Wroclawiu ![]() ![]()
#548 |
Zakorzenienie
|
Ambrie jest na Warszawskiej 6 , naprzeciwko Empiku tam mniej wiecej.
#549 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Przyczajenie
|
Kielce
witam wszystkich jako świeżak na tym forum
![]() mam prośbę do Tiary ... w związku z tym, że w najbliższej przyszłości będziesz miała wesele w Leśnym Dworze, i że usłyszałem niepokojące mnie niusy nt obsługi kulinarnej ww lokalu, chciałbym je zweryfikować u źródła. skrobnij coś po swoim weselu nt obsługi, smaku etc na maila detker@onet.eu. My z Moją Wybranką wesele mamy 6 października. Trzymam kciuki za Waszą udaną imprezę ![]() Pozdrówka a może ktoś z forumowiczów, był w tym sezonie w Leśnym Dworze na weselu lub słyszał wiarygodne opinie, to plizzzzzzzzzzzz podzielcie sie nimi ![]() chcialbym wiedziec na co zwrocic uwage w dopilnowaniu Nie Tylko Mojego Wielkiego Dnia Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-05 o 19:26 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Rozeznanie
|
Gosiaczku gratuluję i pozdrawiam.
U mnie trochę się ruszyło w piątek podpisaliśmy umowę z zespołem i ejstem bardzo zadowolona, wstępnie mamy zarezerwowany termin u kamerzysty, jeszcze musimy pomysleć o fotografie. Potem zostaną nauki i inne. Dziewczyny mam do was pytanie, jeśli możecie polećcie mi jakąś sprawdzoną cukiernię, gdzie robią dobre torty i ładne (styl angielski). Napiszcie też ile potrzebuję kg tortu na ok. 130-150 osób. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
detker w tym roku bylam na 2 weselach w Lesnym dworze i abslutnie nie zauwazylam nic niepokojacego, a zwracalam na wszystko duza uwage pod katem wlasnego wesela.
Tiffi ja polecam bardzo cukiernie Braci Janusz - my u nich juz nie pierwszy raz bierzemy tort. Pyszne torty i sa bardzo zdolni jesli chodzi o dekoracje. Za to nie polecam Banatkiewicza- na ostatnim weselu jadlam od nich tort i smakowal jakos tak plastikowo- jakby byl naszpikowany konserwantami.
#553 |
Rozeznanie
|
Podpisuje sie pod tym co napisała tiara. Cukiernia Braci Janusz robi pyszne torty. Zjadliwe a nie tak jak na wiekszosci wesel przeslodzone i mdle. Moja siostra miala na torcie zywe roze. Bajecznie to wygladalo. Polecam goraco.
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,ale oni nie mają swojej strony internetowej??
Widziałyście stronkę z tymi tortami www.tortweselny.pl Ja bardzo chciałabym mieć tort w stylu: Żywe kwiaty, prostota stylu, storczyki, Lilie inaczej. Dlatego szukam kogoś kto w Kielcach zrobiłby coś takiego |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Rozeznanie
|
Ale tiffi co za problem. Oni Ci to zrobią. Tu masz adres i telefon
Kielce, ul. Bohaterów Warszawy 9, tel. 041 3423458 Można sie przejechac, tam zobaczyc katalogi i sprobować tortu. Co z tego że strony nie maja skoro ich torty są przepyszne |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Rozeznanie
|
Póki co zbieram informacje, bo nie znam tych cukieni ponieważ jestem poza Kielcami.
Ale skoro mówisz, że są dobre i myślisz, że zrobią mi taki tort to fajnie. Słyszałam coś jeszcze o cukierni Pasternak - wiesz coś o nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Rozeznanie
|
Nie o cukierni Pasternak nie słyszałam. Ale na dniach bede zamawiac tort u Braci Janusz dla siebie wiec zapytam jak cenowo. Wiem ze jak siostra chciała roze na torcie zywe to juz sama sobie musiała kupic. Ale wyszło cudnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Wtajemniczenie
|
Ja słyszałam o cukierni Pasternak. Osobiście jadłam od nich ciasta i pączki- bardzo smaczne. Rodzice byli na weselu, gdzie podawano tort od Pasternaka i też chwalili- mówili, że pyszny i ślicznie ubrany.
#559 |
Zadomowienie
|
tiffi1 my mieliśmy tort właśnie od braci Janusz, z reszta zawsze ja oraz moja rodzina zamawia u nich torty od lat. Nie ukrywam, że moim zdaniem na Kielce są najlepsi.
Jeśli chodzi o tort to bierze się go srednio 10dkg na osobę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
Macie może namiary na samochody ślubne do wynajęcia - chodzi mi głównie o Kielce i okolice...
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
mam namiary na czajke, jesli Cie interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zadomowienie
|
Tiffi ja u Januszow wlasnie zamowilam zupelnie gladki tort, pietro jedno na drugim, a nie na osobnych paterach i ozdobiony zywymi orchideami. Tort w kolorze kremowym, orchidee sliwkowe.
Jak bedziecie zainteresowane to po 14stym wkleje Wam fotki.
#563 |
Rozeznanie
|
DRGandzia Tiaro Petitko
Będę wdzięczna za wszystkie zdjęcia. Cieka jestem jak wyglądają te torty. Jeśli możesz zapytaj, czy też dowożą 45km (jaka cena). Zawsze jak człowiek pyta osobiście to lepsza jest informacja. Dziewczyny dziękuję za pomoc. A co do samochodów, to w Kielcach jest ich niewiele. Znalazłam takie: www.promet.kielce.com.pl/samochody www.kaleta.windsoft.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Rozeznanie
|
Mam namiar na Peugota 607 kolor srebrny. Super auto jak dla mnie i bardzo fajny kierowca.
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
jutro postaram się wkleić jakieś fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)
Troszkę ucichło na moim wątku...czekamy na grudzień, żeby móc zarezerwować salę już tak w 100%, poza tym czeka nas wybór zespołu
![]() Ostatnio 23.06.2007 byliśmy na weselu mojej kuzynki w Ostrowcu Świętokrzyskim i spodobał nam się zespół, który uprzyjemniał młodym i gościom ten dzień. Zespół pochodzi z okolic Częstochowy, w jego skład w chodzą 4 osoby 2 panów, 1 dziewczyna i 1 chłopak, dziewczyma ma może z 19 lat, a chłopak nie więcej niż 17!!ale jak gra na saksofonie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i zespół już jest na 2009 mieli wolne dokładnie dwa terminy w tym nasz, teraz czekamy do grudnia i wpłacamy zaliczkę za salę ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2007-10-10 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Przyczajenie
|
Witaj Monia
Wiem ze juz wkrotce Twoj Wielki Dzien!!!!! Zycze wszystkiego najlepszego! Napewno wszystko super sie uda i juz wkrotce bedziesz najszczesliwsza osoba na swiecie. Oczywiscie czekamy na relacje po wszystkim, szczegolnie ja bo mam wesele w przyszlym roku w tej samej sali co Ty.... Chcialabym znac szczegoly hihihi. Jeszcze raz z calego serducha zycze pieknego slubu i szalonej zabawy weselnej. Caluje goraco... |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was była może na weselu w Hotelu Eliot w morawicy. Planuje tam wesele na przyszły rok. Proszę o opinie Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.