|
|
#811 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
|
|
|
|
|
#812 |
|
Raczkowanie
|
Płytki zmienili na parkiet i powiekszyli sale więc sala jak najbardziej ok- ale własnie to jedzenie - słyszałam ze stoły są prawie puste i nie bardzo jest co zjeść.
|
|
|
|
#813 |
|
Rozeznanie
|
No ja się nie wypowiadam, bo nic nie wiem na ten temat
|
|
|
|
#814 |
|
Przyczajenie
|
A ja odnośnie Castora słyszałam całkiem co innego - kolega był tam na weselu miesiąc temu... jedzenia było u niego baardzo dużo i wszystko było pyszne i ładnie podane...
Co osoba to inna opinia.... |
|
|
|
#815 | |
|
Przyczajenie
|
Kielce
Cytat:
podobno w castorze jest rewelacyjnie, wszystko dopracowane ,jedynym minusem jest wlascicie,l ciezko sie z nim dogadac ,ale ja tak tylko slyszalam. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-09-27 o 14:19 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#816 |
|
Wtajemniczenie
|
Studio mody Anna
Busko-Zdrój, Al.Mickiewicza 6, tel.(41)3702016 Mają też sklep w Staszowie ul. Kościelna, 502317356 Praktycznie większość sukien mają poniżej 2tys.
|
#817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam na weselu w Castorze w maju. I bardzo polecam. Kelnerzy sprawni, jedzenia było bardzo dużo i dobre. Jako gość byłam zadowolona. I faktycznie jest parkiet. Wesele było na 200 osób i nie było zbytniego ścisku. Ja moje wesele miałam w Ameliówce i tego nie polecam. Tam to dopiero było mało jedzenia. Do tej pory pluję sobie w brodę, że zdecydowałam się na ten lokal. |
|
|
|
|
#818 |
|
Rozeznanie
|
W zeszłą sobotę byliśmy na weselu w hotelu Ameliówka i również nikomu nie polecam. Bardzo mało miejsca do tańczenia i brak klimatyzacji to największe wady taj sali.
|
|
|
|
#819 |
|
Rozeznanie
|
czy ten sklep ma gdzieś w necie pokazaną swoją kolekcję?
|
|
|
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nie. Mają tam kolekcje Gali, Urszuli Matei i paru innych, polskich, mniej znanych firm. Ta sama właścicielka ma też drugi sklep w Busku(nie wiem dokładnie na jakiej ulicy) z droższymi sukniami, m.in. Classy. Warto się tam wybrać i poprzymierzać, mają naprawdę duuuży wybór i stanowczo niższe ceny niż w Kielcach.
|
#821 |
|
Przyczajenie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#822 |
|
Przyczajenie
|
ja już po wszystkim!!! było znakomicie, wszystko nam sie udało. wszyscy spisali sie znakomicie. Przesyłam pare zdjęć.
|
|
|
|
#823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje! Ślicznie razem wyglądacie! P.S. Masz bardzo podobną suknię do mojej, rewelacyjnie wyglądają te gorsety
|
|
#824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też miałam ten gorset tylko do wąskiej sukni. I zgadzam się te gorsety na pannach młodych wyglądają naprawdę pięknie |
|
|
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
A ja Cie chyba poznaje Alife - Aniu
Widze, ze sesja nad morzem sie odbyla Gratulacje dla Was - wygladaliscie przepieknie oboje ![]() Co do tych sukni z Agory to sie zgadzam- sa przepiekne
|
#826 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie tak, sesja nad morzem sie odbyła i było naprawdę rewelacyjnie. Cudownie jest być żoną
pozdrawiam Tiara i życzę wszystkiego dobrego |
|
|
|
#827 | |
|
Zadomowienie
|
Eweline moja koleżanka miała tą suknię na swoim ślubie, panie w salonie mówiły, żę to absolutny hit, nie tylko tegoroczny, bo przychodzą klientki, które swój ślub będą miały w przyszłym roku a nawet i za dwa lata. Sukieneczka ładnie się prezentuje i wyróżnia bo jest nietypowa
Cytat:
. Co do Magnolii to w recepcji były kłopopty z tym żebyśmy przyjechali i zobaczyli salę, recepcjonistka powiedziała, że nie ma osoby kompetentnej, która udzieliłaby nam niezbędnych informnacji. Wtedy akurat zależało nam jedynie na porównaniu tych dwóch sal gabarytowo i wstępnym rozeznaniu, ale skoro to stanowiło tak duży problem, to ta sala odpadła. PIsałaś, że wesele planujecie na 200 osób, nie wiem czy Magnolia jest na tyle "pojemną" restauracją
|
|
|
#828 |
|
Przyczajenie
|
Kielce
witam . mam pytanie ,czy ktos moze mi cos powiedziec o foto-gamie>??? ewetualnie jakies zdjecia??? a moze o videofilmowaniu Roman??? napiszcie cos bo nie wiem co o nich mysla inni!!
[quote=aniaaa84;5416473]Eweline moja koleżanka miała tą suknię na swoim ślubie, panie w salonie mówiły, żę to absolutny hit, nie tylko tegoroczny, bo przychodzą klientki, które swój ślub będą miały w przyszłym roku a nawet i za dwa lata. Sukieneczka ładnie się prezentuje i wyróżnia bo jest nietypowa wiem ze jest nietypowa, ja zreszta lubie takie suknie. niestety kilka dziewczyn na forum skrytykowalo ja i to bardzo. dlatego pytam . ale wkoncu to moj slub.ta sukienka moim zdaniem jest dopracowana i przedewszystkim w moim stylu.dzieki!!! Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-09-30 o 20:50 Powód: post pod postem |
|
|
|
#829 |
|
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o Foto Gamę zdecydowanie pracuja tam bardzo niemili ludzie ale sa to profesjonaliści i zdjęcia robią bardzo dobre. Ja miałam fotografa, który nie zajmuje się zdjęciami ślubnymi na co dzień, pracuje dla gazety. Ale jak dla mnie robi cudne zdjęcia. A co do pana Romana to mogę o nim mówić w samych superlatywach, nagrywał już mój slub, ślub siostry i wszystkie studniówki w naszej rodzinie. poza tym łatwo się z nim dogadać.
o |
|
|
|
#830 |
|
Raczkowanie
|
Mnie ta suknia też się bardzo podobała i sama chciałam ją kupić (była do sprzedania w woj. świetokrzyskim - używana za 1500zł w którymś z komisów internetowych), jednak po dłuższym zastanowieniu zrezygnowałam z niej - bo po 1wsze - to jest mój ślub (1wszy i jedyny więc chce mieć koniecznie białą suknie. W kolorze cappucino mogę iść na ślub ale jako osoba zaproszona). A drugi powód był taki, że ta piękna suknie dobrze się prezentuje tylko z przodu i z prawego boku w którym ma te tiule. Przy filmowaniu podczas uroczystosci w kosciele, a potem na sali weselnej podczas tanców - trzeby by uważać aby ustawiać się tą ładną stroną. Powiedzmy sobie szczerze-ze ta lewa strona nie ma nic interesującego (jest bardzo prosta) i wygląda z boku przeciętnie.
|
#831 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja tez wychodze za maz po raz pierwszy i tez chcialabym miec suknie w kolorze bialym ,ale nie dla wszystkich jest to dobry kolor. Mam ciemna karnacje i jestem brunetka, wiec pasuja zdecydowanie kolory ecru, owszem gdybym sie uparla to moglabym kupic taka biala suknie, ale to nie wygladaloby zafajnie.dziekuje ci za odpowiedz i z szczerosc. pozdrawiam |
|
|
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze jak to się dzieje, ze mimo, iż nie ma końca roku to już niektóre modele z 2007r są wycofane i dlaczego to są te modele, które mi się podobają
|
|
|
|
#833 |
|
Zadomowienie
|
Joasiatko powiem Ci, że suknia moim zdaniem z każdej strony wygląda ładnie, ale oczywiście masz prawo do swojego zdania i ja absolutnie go nie neguje
nie znam fachowej nazwy tego marszczącego się materiału, który jest po przeciwnej stronie tiuli, ale dla mnie wygląda niezwykle urokliwie. Moja koleżanka za mąż wychodziła we Włoszech, jej wybrankiem jest właśnie Włoch i wszystkie kuzynki ze strony pana młodego były suknią zachwycone i zadeklarowały, że na sówj ślub po suknie wybiorą się do POlski ta suknia jest bardzo oryginalna, dodam jeszcze, że fotografia nie oddaje wiernie tego co jest w rzeczywistości
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#834 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy któraś z was zna się na kwiatkach,albo wiecie gdzie moge sprawdzić, jakie kwiaty są dostępne w kwiaciarniach?na giełdach w poszczególnych miesiącach??
|
|
|
|
#835 |
|
Wtajemniczenie
|
Spróbuj poszukać na wątku bukiety ślubne, tam Dziewczyny się dosyć szczegółowo wypowiadają na ten temat, a jeśli chodzi o dostępność w kwiaciarniach to musisz pytać indywidualnie w kwiaciarni, bo niektóre w pewnym okresie mogą nie sprowadzać danych kwiatów mimo, że na giełdach można je spotkać.
|
#836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie ta suknia Mateji bardzo, bardzo się podoba - jest śliczna a szczególnie gorset - i nawet się nad nią zastanawiałam - ale jednak mogłabym ją ubrać tylko na bal, a nie na swój ślub - po prostu muszę wystąpić cała w bieli... A ja mam pytanko do Was drogie Wizazanki - gdzie kupowałyście / albo wiecie gdzie można kupić ładne buty ślubne ??? Oczywiście interesują mnie białe buciki - na wysokim obcasie, a nawet bardzo wysokim, ponieważ mój TŻ jest ode mnie duuużo wyższy, a ja nie lubię czuć się mała przy Jego boku...
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Mam do Was pytanie czy była któraś na weselu w hotelu Przedwiośnie albo sama miała tam swoje wesele? Pytam sie bo słyszałam rożne rzeczy a to mój faworyt póki co , dlatego wolałabym dowiedzieć sie z pierwszej reki osób które tam były...jakie wrażenia?
|
#838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#839 |
|
Przyczajenie
|
www.bialebuty.pl maja swietne buciki, mozna wybrac indywidualnie wysokosc obcasa, rodzaj materialu, kolor i wiele innych rzeczy
maja rowniez nietypowe rozmiary nawet do 45!!!
|
|
|
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje Enya!!!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Widze, ze sesja nad morzem sie odbyla
. Co do Magnolii to w recepcji były kłopopty z tym żebyśmy przyjechali i zobaczyli salę, recepcjonistka powiedziała, że nie ma osoby kompetentnej, która udzieliłaby nam niezbędnych informnacji. Wtedy akurat zależało nam jedynie na porównaniu tych dwóch sal gabarytowo i wstępnym rozeznaniu, ale skoro to stanowiło tak duży problem, to ta sala odpadła. PIsałaś, że wesele planujecie na 200 osób, nie wiem czy Magnolia jest na tyle "pojemną" restauracją