![]() |
#1111 |
Przyczajenie
|
Ja korzystałam z usług florystki p. Beaty Tokarz Wójcik. Cały wystrój kosztował mnie 4000.Goraco ja polecam. w cenie był wystrój całej sali, bukiety dla mnie i starszej, dla ojców, wystrój domu i ogrodu, wystrój kościola, karety, kwiaty do sypania itp.
sorki, przejecyczylam sie w nazwisku, ona sie nazywa Beata Tokarska Wójcik Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-25 o 19:34 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
Alife napisalas, ze florystka dekorowala Wam ogrod- mieliscie wesele w ogrodzie??Jesli tak to masz jakies fotki dekoracji?? Zawsze marzylam o weselu na swiezym powietrzu jak w amerykanskich filmach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
#1114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem, że w Pałacyku zielińskich robia wesela do 100 osób więc moze maja jakis ciekawy termin. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Przyczajenie
|
Ja byłam obejrzeć Kameralny i hotel jest OK. ale restauracja w hotelu mi się nie podoba. Krzesła czarne ramy , ściany blade bardzo ,okna jak na klatce schodowej , wystrój ogólnie mdlący -firanki jak by oszczędzali na tkaninie i kolor zlewa sie z ścianami.
Ogólnie zero klimatu , Bardzo sztywnie ale nie jak w lokalu tylko biurze. A i jedzenie które jedliśmy tez nie było za dobre ,bo zupy przesolone były wszystkie 4. Magnoli za to jest super. Jedzenie dobre Sala super ma w sobie to cos co powinien miec lokal i teraz powiększona wesela do 300 osób będą podobno, ja osobiście polecam. Co do Pod Jaskółka to nie byłam tam ale wydaje mi się troszkę daleko ciągnąć gości z Kielc. Mam pytanie: Czy wiecie może kiedy będzie gala ślubna 2008? Czy w ogóle będzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wszelkie sugestie. Jak przyjadę do CK na święta to muszę koniecznie zajrzeć w kilka miejsc. Mam nadzieje że coś kolo 70 osób z noclegami dobrym jedzonkiem i w dobrej cenie uda mi się znaleźć.
Pozdrawiam wszystkich co szukają i się nie poddają. |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | ||
Przyczajenie
|
witaj
byłam ostatnio w kamracie jest mało miejsca do tańczenia, ale sale klimatycznie urządzone taka chata - lesniczówka z kominkiem (akurat wesele było w listopadzie więc kominek miał racje bytu) wesele było na 120 osób, ale mimo wszystko troszkę mało miejsca do tańczenia, ogólnie bardzo mi sie podobało, okolica piękna i przed domem weselnym też bardzo ładnie, tylko droga dojazdowa nie jest asfaltowa więc błotko wszędzie, pozdrwiam Cytat:
![]() witam wszystkich moje wesele będzie 14.08.08 w sobkowie na około 170 osób, mam maly problem z noclegami, bo prawie wszyscy będą z poza Kilec i musze ich jakoś przenocować ![]() Cytat:
ja też mam wesel 14.08.08 i uważam, że to najlepszy termin jaki może być, ślub mam w sobkowiebyłam zapisana na termin 14.08.08 do sosnowego dworku, ale zrezygnowałam ze względu na bazę noclegową ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-27 o 19:31 Powód: proszę edytować swoje posty/ 4 pod rząd! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)
hej mogłbym Cię poprosic o wiecej zdjęc tego dworku?jesli tak to prześlij je mi na adres kris.kz@wp.pl z góry dziękuje za info.,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak dobrze pamiętam to na tym wątku jest parę fotek, które Julies wklejała ![]()
![]() |
#1120 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a wiecie cos o sali Ambara`s na Dabrowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
BAN stały
|
Florystka i ceny.
dziewczyny cena jej usług zależy od Waszych decyzji, tzn to Wy wybieracie rodzaj kwiatów, wielkośc i ilość dekoracji... Czasami ceny za dekoracje ( w tym dekoracja kościoła, bukiet, dekoracji w lokalu, przed nim, dekoracje samochodu etc...) to 3000zł a czasami 8000zł ale dochodziły także do 18000zł... cena zalezy od Was, musicie pokazac florystce jakie kwiaty, w jakim stylu, jakie dokłądnie rzeczy Wam sie podobają. Czasami może być to piekne i bardzo tanie jak np wiele świec dużych i małych ![]() Jak idziecie do florystki ( wybierzcie do 2,3 aby porównac ich oferty ), poproście aby zrobiły Wam 3 oferty cenowe, tańsze i droższe opcje! i dokładnie powinny opisac jakie kwiaty proponuja, co innego proponuja i w jakich wszytsko jest cenach... Jak wybierzecie sie do nich to wezcie ze soba powycinane z gazet inspiracje lub wydrukowane lub wyslijcie to poprostu mailem do nich. Niech dokładnie widzą co Wam się podoba! Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Raczkowanie
|
Byłam w ambarasie na jednym weselu. Podobało mi sie otoczenie dookoła tego hotelu zielona trawa armatki...Sala bardzo elegancka ale miałam wrazenie ze miejsca do tańczenia było stanowczo za mało. Myśle ze to kwesta gustu.Generalnie sala jest ładna jedzenie tez było dobre..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Raczkowanie
|
dzieki EVEEELIN
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Rozeznanie
|
Niektóre florystki bardzo dużo sobie życzą. Ja z racji, że nie jestem z Kielc a okolice Kielc, chyba w Kielcach skorzystam z cukierni, kamerzysty i fotografa (zespół też z Kielc) resztę będe musiała poszukac u siebie czyli 45 km dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Raczkowanie
|
no mnie sie podoba wizja takiego 4 dniowego wesela ale niestety nie bedzie mi dane. po pierwsze mam wesele w sobote a po drugie to pewnie kosztowne nawet jak w weekend tylko bedziecie grilowac ale pewnie w wiekszym gronie. no nic gratuluje i zycze zeby wszystko sie udalo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Raczkowanie
|
![]()
Czesc Dziewczyny!
A co myslicie o weselu w Sosnowym Dworku i bazie noclegowej w Maratonie?Czy to nie za daleko?Nie chce wydawac fortuny na jakies drogie hotele, a przyjezdnych bede miala okolo 40 osob?Orientujecie sie moze czy jest jakis hotelik blizej Sosnowego? pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Wtajemniczenie
|
Za trzy miesiące mam zostac matka chrzestna, a tydzien temu wrocilam z zza granicy, gdzie dotychczas mieszkalam.
Czy ktoras z Wizazanek moze polecic jakis kociol w Kielcach gdzie problemem nie beda formalnosci? Z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi ![]()
#1131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli nie masz powyższych zaświadczeń, to z mojego doświadczenia najbardziej ludzkie podejście do problemów jest w kościele Braci Mniejszych Kapucynów http://www.kielce.kapucyni.pl/ Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Rozeznanie
|
dziewczyny,
Byłam teraz w weekend na targach i szczerze powiem wam, nic nie było co by mnie zainteresowalo. Do tego bylo bardzo duszno, bo duzo ludzi. A czasu coraz mniej.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Przyczajenie
|
ok dzięki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
czy tez powiedzieli ci ze w salonie Schubert jest promocja dla tych co byli na targach do konca tego tygodnia? bo nie wiem czy nie pomylilam czegos.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy któraś z Was może polecić kościól, w którym udzielą mi bierzmowania? (potrzebuję go przed marcem 2008)
![]() |
#1136 |
Przyczajenie
|
Ja też byłam na targach, kto nie byl niech nie żałuje. Nie bardzo można cokolwiek wybrać na takiej imprezie, chyba, że jest się warszawianką bo kamerzyści, fotografowie, samochody i cały przemysł weselny był z Warszawy. Sukienki też mnie jakoś nie zachwyciły. Troszkę sie rozczarowałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie?? Czy wiecie gdzie w Kielcach i za ile można zamówić fontannę czekoladową na wesele? oferty Warszawskie są strasznie drogie..
Poza tym szukam sklepów z dużym wyborem dekoracji głowy: zamiast welonu chcę coś w stylu toczka czy kwiecistej dekoracji z woalką na oczy. Znacie coś? Co do targów: też byłam i też uważam, że strata czasu. Mnie z kolei spodobała sie suknia z Zielonej Góry, której nie mogłam przymierzyć i Pani zapraszała mnie do siebie do sklepu ![]()
#1138 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a tak na marginesie... to temat o slubach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Że bierzowanie mogę przyjąć w każdym kościele, to wiem. Ale ja potrzebuję go przed marcem 2008, a w każdej parafii są jakieś terminy i trzeba uczęszczać na spotkania kilka miesięcy przed przyjęciem sakramentu. A jak wiadomo do marca czasu jest niewiele.
![]() |
#1140 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki zeby udalo Ci sie znalezc rozwiazanie tej sprawy!W koncu jestes szczesliwa panna mloda 2008 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.