![]() |
#1171 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
A ja Wam powiem dziewczyny ze zakupilam juz suknie slubna...Poszłam sobie pooglądac suknie pewnego dnia i wcale nie miałam zamiaru kupowac, ale jak przymierzylam pierwsza sukienke, ktora potem kupiłam odrazu wiedziałam ze to ta..Kupiłam ja w Katarzynie w Kielcach. Cena całkiem przystepna panie bardzo miłe...ogólnie bardzo jestem zadowolona, dodatkowo oferuja do sukni 7 dniowe wczasy w Karpaczu(wyzywienie we wlasnym zakresie). Wszystkie te sukienki zupełnie inaczej wyglądaja na stojakach, a zupelnie inaczej jak sie je przymierzy...Powodzenia dziewczyny w zakupach sukni slubnej.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
evelin - masz rację
![]() ![]() np. w moim przypadku 3 suknie, które miałam upatrzone z netu okazały się kompletnie nie pasujące do mnie i brzydsze w rzeczywistości ![]() dlatego teraz po prostu mierzę co mi się podoba i patrzę jak wyglądam póki co mam już swoją faworytkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Raczkowanie
|
Kalex mamy tego samego kamerzyste bo pamietam ze juz na ten temat sie zgadałysmy...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
aaaa no własnie
![]() własnie wiem, że Paryżanka ma nową kolekcję i wiem też, że obsługa do bani ![]() ![]() ![]() dopiero jeśli jakaś suknia własnie z kolekcji z Paryżanki mi sie spodoba to będę jej wtedy szukać albo w bianco w częstochowie albo w madonnie w krakowie albo jeszcze gdzieś indziej ![]() ![]() ale pójść poprzymierzacć zawsze mogę ja póki co mam bardzo dobre zdanie o Cymbeline - byłam już tam i własnie tam znalazłam (na razie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Raczkowanie
|
Ja teraz mam na głowie dekoratorke i zaproszenia. Chciałabym po nowym roku wysłac juz zaposzenia na wesele do rodziny, która jest zagranica noi znaleźć jakąs dobra i fajna dekoratorke...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Rozeznanie
|
Ja własnie wczoraj oglądałam zaproszenia i sama nie wiem co wybra c jeszcze.
Poza tym różne są cey, niektóre zaproszenia mają ceny od razu za kopertę i nadruk a niektóre nie i trzeba dopłacać za nadruk, dodruk , laser, koperty itp. Zwracajcie na to uwagę |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Raczkowanie
|
Dzieki za cenne wskazówki - nie pomyslałam o tym..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Przyczajenie
|
Dziekuję EVEEELIN za namiar na kamerzyste!
Jak sie okazalo to ten kamerzysta byl u mojej znajomej. Więc dlugo sie nie zastanawialam - zadzwonilam i rezerwacja gotowa!!! ![]() No to teraz juz z gorki - mam nadzieje- hehehe Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Raczkowanie
|
tiffi1 gdzie oglądałaś zaproszenia na allegro, czy gdzieś indziej? jak coś to proszę o namiary.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Przyczajenie
|
Bardzo ladne zaproszenie ( i nie tylko) mozna znalezc na stronie www.cartalia.com.pl.
Naprawde polecam odwiedzic te strone. Mozna duzo wykorzystac . np wizytowki na stol w tym samym stylu co zaproszenia i malo jak narazie popularna ksiega gosci - chociaz moim zdaniem pomysl rewelacyjny. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny co myslicie o pierwszym tancu z niespodzianka?
Same zobaczcie... http://www.youtube.com/watch?v=AjofU...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=3nie9...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=6qd_j...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=aeoi16lScf4 |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Raczkowanie
|
Nie ma za co Karothinka wkoncu po to jest to forum żebysmy sobie pomagały..
![]() ![]() Macie juz wybraną piosenke na pierwszy taniec? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-18 o 12:33 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
my w sumie jeszcze nie myśleliśmy nad piosenką na 1 taniec, ale z naszych wcześniejszych rozmów wynika, że zatańczymy przy "naszej" piosence - Kukiz i Borysewicz "Jeśli tylko chcesz"
http://www.youtube.com/watch?v=Nm4V3WYqAl8 |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki a tak z innej beczki mam pytanie czy płaci się coś za te dodatkowe nauki w poradni małżeńskiej, czy coś takiego gdzie się umawia na indywidualnie 3 spotkania z kimś kot mówi o tych naturalnych metodach (nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam o co mi chodzi). Bo kurs przedmałżeński już ukończyłam, miałam 10 spotkań i zapłaciłam 50zł.
A na zapowiedzi ile płaciłyście? Czy ktoś może ma ślub w parafii Ducha Świętego? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
chyba się nic nie płaci;
my właśnie na te nauki wybieramy się jakoś po nowym roku |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Raczkowanie
|
Karothinka85 dzięki za namiary, co do tej księgi gości też będę zamawiać
![]() Widziałam też bardzo fajny prezent dla rodziców na allegro daje link http://www.allegro.pl/item283230371_...sc_.html#photo chyba taki zakupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o prezent dla rodzicow to uwazam za bezsens kupowanie kosza z czekoladkami i kawa, bo i tak nic z tego nie zostanie, zadnej pamiatki - osobiscie zamierzam wczesniej wydrukowac jakies zdjecie slubne i oprawic w piekna ramke, moze sama nawet wykonam piosenke na podziekowanie
![]() O modelu sukni Albir moge zapomniec, bo nie dosc ze wycofuja to kolekcje, to ostatni model kosztuje 6tys 600złotych!!! Nie wiem kogo stac na taki luksus. O piosence myslalam i mozliwe ze potraktuje ja jako zart i dam Love and Mariage z serialu Swiat wg Bunddy czy jak sie to pisze ![]()
#1188 |
Raczkowanie
|
Jak sie załatwia cala ta procedure odnosnie poradni małżeńskiej??Gdzie trzeba pojsc zeby sie na te zajecia zapisac?noi oczywiscie jak wiecie ile wczesniej sie to załatwia to napiszcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Raczkowanie
|
mimezis ten link co ja przesłałam to jest pudełko z ozdobnym kwiatkiem, w środku ramka z takim samym kwiatem jak na opakowaniu, do tego podziękowania takie jak chcesz są różne do wyboru, można samemu też podać jakie się chce w ruloniku do tego świeczka. A jak zamówisz dwie sztuki to dostajesz tablice rejestracyjne gratis
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
Dziewczny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Raczkowanie
|
Moni napisałam ci na priv namiary na P.Kurowskiego i na Piotra Gładkowskiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Rozeznanie
|
Witajcie! Eveeelin widze że przygotowania idą pełną parą
![]() ![]() ![]()
#1193 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam cały wątek ale niestety nie znalazlam żadnych info na temat mojej sali weselnej. Nasze wesele odbędzie się w CITI PARK na Paderewskiego. Czy może któraś z wizażanek była na weselu w tym lokalu i mogłaby się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat wyglądu sali, obsługi i ogólnej atmosfery? Byłabym bardzo wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Raczkowanie
|
gosikk_s to jest nowo otwarty hotel nie wiem czy w zeszłym roku już były tam wesela, ja osobiście tam nie byłam więc nic nie mogę powiedzieć. I na forum pewnie dlatego nic nie znalazłaś o nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, a jakiego w Kielcach fryzjera byście poleciły? Żeby słuchał co się do niego mówi, a nie ucinał pół włosów
![]()
#1196 |
Raczkowanie
|
Malutka masz racje jeszcze jakies dwa miesiace temu nic nie miałam załatwione, a dzis juz wszytko pozamawiane zsynchronizowane i nawet suknia zakupiona
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Raczkowanie
|
EVEEELIN co do tej poradni małżeńskiej to nam ksiądz powiedział, że w kancelarii można się zapytać o namiary i umówić indywidualnie na 3 spotkania, z tego co wiem to u mnie prowadzi taka Pani i trzeba robić wykres z naturalnych metod. Nie zamierzam tego robić chyba ściągnę z netu, nawet jest forum z wykresami
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Rozeznanie
|
Cieszę się Eveeelin
![]() Korzystając z okazji to życzę Ci Wesołych Świąt, w ciepłej atmosferze rodzinnej, trochę spokoju i refleksji w tym zamieszaniu przedświątecznym, i by te święta nie były tylko dookoła Was ale i w Was (razem z narzeczonym) ![]() ![]()
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie tez dołączam sie do pytania...mam zgłosić sie 3 miesiące przez ślubem czy wtedy będzie można wszystko załatwić czy jakoś wcześniej( w tych sprawach jestem kompletnie zielona)
![]() |
#1200 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Melduje się lipcowa panna młoda 2008. U mnie przygotowania jeszcze w lesie, ale po nowym roku już będziemy wszystko załatwiać. W każdym razie narazie sale i Dj'a mamy (onieczq dziękuję ci za informacje ![]() Za mną pierwsze wizyty w salonach ślubnych. Jakiś czas temu byłam w Paryżance, pani od razu mnie zaczęła obskakiwać, strasznie męcząca, a ja chciałam tylko przejrzeć suknie. Słodka babeczka była bardzo. W Cymbeline bardzo miła pani mnie obsługiwała, sama zaproponowała żebym coś przymierzyła, 4 suknie przymierzałam, do każdej wpinała mi inny welon, naprawde byłam pozytywnie zaskoczona. No ale 4,5 tysiąca za suknie nie dam niestety choć piękna była. Teraz muszę znaleźć odpowiedniego kamerzystę i fotografa.To naprawde ważne żeby to były kompetentne osoby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.