|
|
#2641 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce
To sprobuj zaladowac je jeszcze raz.
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wątek dość hermetyczny się zrobił. Nikt nie odpowiedział na moje pytanie o fotografa
|
|
|
|
#2643 |
|
Zadomowienie
|
Scio
, co do fotografa, to moim zdaniem cena dość atrakcyjna, chyba warto zainwestować w dobrego fotografa, ja niestety w mojej mieścinie nie będę miała szans na profesjonalistę.
|
|
|
|
#2644 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czesc! Cena wydaje mi sie całkiem atrakcyjna biorąc pod uwage ilość zdjęć (my płacimy 600pln za 100 zdjęć i 4pln za każde następne, a na płytce dostajemy tylko te za które płacimy). Ale mysle że nie możesz sie kierować tylko tym, bo najważniejsze jest żeby ten kto bedzie robił te zdjęcia, miał na nie pomysł i dobre podejście do sprawy. Najlepiej wybierz sie do tego "kogoś" i pooglądaj zdjęcia jakie robił innym klientom i myślę, że to powinno dać Ci pełen pogląd na sprawę |
|
|
|
|
#2645 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny warto poogladac fryzurki slubne-------->
ikf.com.pl pozdrawiam |
|
|
|
#2646 |
|
Przyczajenie
|
Zapytaj w Media-Vision,oni robią różne rzeczy ze zdjęć z tego co wiem od znajomych.
|
|
|
|
#2647 |
|
Przyczajenie
|
Mam takie mam takie pytanko odnośnie formalności związanych ze ślubem, chodzi mi mianowicie o tą poradnie rodzinna czy jak to sie nazywa (te naturalne metody itd). Kurs przedmałżeński mamy jeszcze z liceum tylko zostało nam "załatwić"
sprawe tej poradni. Byłabym bardzo wdzięczna jeśli ktoś mógłby mi sprawę naświetlić, bo nie wiem czy tam jest induwidualnie, tzn ja i mój TŻ, czy też są jakieś grupowe spotkania. Jeśli są grupowe to ewentualnie gdzie i kiedy. I jeszcze jedno, kiedy najwcześniej można odbyć pierwszą spowiedź przedślubną?? Pozdrawiam |
|
|
|
#2648 |
|
Raczkowanie
|
faktycznie jakis maly zastój sie wkradl w Kielcach albo wszystkie zajete i zabiegane tak jak ja albo nic sie nie dzieje o czym moglyby pisac
|
|
|
|
#2649 |
|
Rozeznanie
|
Co myslicie o takich obraczkach? Nie za bardzo pierscionkowe?
|
#2650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) na temat tego jakie kwestie byly poruszane na tych spotkaniach kilkanascie ston wczesniej pisala o tym Kalex a jesli chodzi o spowiedz przedslubna to pierwsza spowiedz nalezy odbyc zaraz po tym jak "dacie" na zapowiedzi a druga jest dzien przed lub w dzien slubu |
|
|
|
|
#2651 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Rozeznanie
|
Są wąskie, tylko 7,5mm.
|
#2653 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie też mają trochę za dużo brylancików, ale fakt, przyciągają uwagę.
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
A czy mężowa ![]() Jak dla mnie za dużo "oczek"
|
|
#2656 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja mam inne pytanko!
Jakie macie auta do ślubu,gdzie je ubieracie i czym?Kwiatami sztucznymi,żywymi,innymi ozdobami? |
|
|
|
#2657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My mamy limuzynę i będzie przystrojona sztucznymi kwiatami. Strojenie robią oni, my tylko wybraliśmy co chcemy.
02.08.2008- Nasz Wielki Dzień Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-19 o 23:40 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2658 |
|
Przyczajenie
|
Wyglądają ładnie,nie wiem jak w rzeczywistości ale moim zdaniem te dziurki będą zachodziły brudem a weż pod uwagę to ,że w życiu codzinnym niekiedy wykonuje się różne czynności i wtedy łatwo zniszczyć taką obrączkę a po za tym czy twój przyszły mąż zgodził się na takie obrączki,bo mój mąż raczej by się nie zgodził.
Ale to Wasz Ślub!Pozdrawiam |
|
|
|
#2659 |
|
Rozeznanie
|
O tym brudzeniu nie pomyślałam
Mój jeszcze ich nie widział Kupowałam ślubną biżuterię i obejrzałam też obrączki. Dziś jak wróci z pracy to mu pokażę.
|
#2660 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2661 | |
|
Raczkowanie
|
A tam sa jakies kamienie? jak tak to wydaje mi sie ze troche za ozdobne jak dla mezczyzny. Ale to moja opinia
![]() Cytat:
Puachatek a gdzie kupowalas slubna bizuterie? A brudzniem to sie nie przejmuj bo to naprawde najmniejszy z problemow. Noszac je codziennie to na pewno sie bardzo nie zabrudza a jak cos to kupisz plyn do czyszczenia bizuteri i sama sobie wyczyscisz. Patix super temat zaczelas Ja tez potrzebuje ozdoby na auto a mam Warszawe Jakos limuzyny nie przypadaly mi go gustu i auta wysokiej klasy. Chcialam cos polskiego i zabytkowego
Our wedding is 21.06.2008 ![]() Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080621040213.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-19 o 23:40 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2662 |
|
Raczkowanie
|
Puchatku, jeżeli Tobie się takie obrączki podobają to nie słuchaj co inni mówią tylko sobie jekup! Ja posłuchałam "rad" wszystkich wokół i kupiłam obrączki cienkie (zeby w lecie nieodparzały;-) ) , złote (zeby było widać że to obraczki ;-) ) , gładkie (żeby się nie brudziły ;-)), bez diamentów (bo sie ich nie da powiekszyć ;-) ) i tradycyjne (bo takie są najlepsze ;-)) i wiesz co ... teraz te obraczki leżą bo mi sie wcale nie podobaja i zła jestem i na siebie i na doradców!
i po co mieć takie, do kórych za grosz sie nie ma sentymentu i nie czuję że są takie po prostu "moje"!!! Kup to, co Tobie pasuje! bo Ty tu jestes najwazniejsza i Ty je bedziesz nosiła! a praktyczny kup sobie robot wielofunkcyjny ;-)
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie wąska to tak 4-5 mm obrączka
.
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sama podjęłam taką decyzję, z lekkim bólem serca co prawda... Zresztą TŻ chciał też tylko klasyczne. I teraz kombinuję że może kupię sobie do tej zwykłej obrączki jeszcze jakiś pierścionek-obrączkę ze świecidełkami... Bo ta obrączka to będzie taka zwykła...
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Zadomowienie
|
My zdecydowaliśmy się na obrączki które też maja wgłębienia i niczym sie nie przejmujemy bo one nam się najbardziej podobały i talko to się liczy
![]() Nie wiem czy uda mi się je załadować, ale spróbuje. Udało mi się Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-20 o 16:50 Powód: post pod postem |
|
|
|
#2667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo ładne, takie subtelne
|
|
#2668 |
|
Rozeznanie
|
Mokapodi genialnie to napisałaś
Asiulka 84 też myślę, że te obrączki pasują do mojej sukni i mojego charakteru ![]() Karusia biżuterię kupiłam w salonie Skorpion w Puchatku. Jest to naszyjnik, branzoletka i kolczyki łączone z białego i żółtego złota. Marysia śliczne te Wasze obrączki
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę wiedzieć gdzie je kupiliście? I ile kosztowały?Puchatku, a jak takie szerokie obrączki prezentują się na palcach? Mierzyliście juz jakieś tego typu? Bo ja do tej pory najszersze jakie widziałam to było 6 mm i jak dla mnie to już za dużo. My mamy 4,5
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Zadomowienie
|
Obrączki mamy zamówione u Wychowańca koło Silnicy
Tam mieli taki wzór który od razu nam sie spodobał Gdzie indziej ich nie widziałam. Pani która nas obsługiwała mówiła nam żebyśmy się wstrzymali bo ma przyjść 150 nowych wzorów. I tak zrobiliśmy, ale po obejrzeniu wszystkich i tak wróciliśmy do tych, które mamy zamówione. Kobietka wcale sie nie zdziwiła, powiedziała że wszystkie pary które najpierw zobaczyły te obrączki i obejrzeniu nowych wzorów i tak do nich wracają. Po prostu maja coś w sobie Złoto mamy swoje więc płacimy tylko za robociznę 450zł a jakbyśmy złota nie mieli to wyszło by za nie 1200zł K
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

, co do fotografa, to moim zdaniem cena dość atrakcyjna, chyba warto zainwestować w dobrego fotografa, ja niestety w mojej mieścinie nie będę miała szans na profesjonalistę.

sprawe tej poradni. Byłabym bardzo wdzięczna jeśli ktoś mógłby mi sprawę naświetlić, bo nie wiem czy tam jest induwidualnie, tzn ja i mój TŻ, czy też są jakieś grupowe spotkania. Jeśli są grupowe to ewentualnie gdzie i kiedy. I jeszcze jedno, kiedy najwcześniej można odbyć pierwszą spowiedź przedślubną?? Pozdrawiam

faktycznie jakis maly zastój sie wkradl w Kielcach
albo nic sie nie dzieje o czym moglyby pisac
) 

Ale to Wasz Ślub!