![]() |
#2761 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce
Patix suknia świetna,ale trzeba mieć też świetną figurę.Zazdroszczę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Rozeznanie
|
Śliczne butki
![]()
#2763 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki!!!
Dawno mnie tu nie było, oj bardzo dawno ale jakoś nie mialam na nic głowy. Mój ślub 26 lipca. Mieliśmy mieć wesele na Patio w Exbudzie ale niestety musimy je odwołać. Zmarł mój przyszły teść i postanowiliśmy, że wesela jako takiego nie będzie, to zrozumiałe. Zastanawiamy się nad przyjęciem dla najbliższej rodzinki i przyjaciół, na jakieś 50 osób. Mam nadzieję że zgodzą sie na takie coś właściciele wybranej przez nas sali. Jeśli nie to jestem w kropce bo przecież teraz nic nie znajdę. A tak w ogóle to napiszcie co myślicie o takim przyjęciu. Może któraś z Was była kiedyś na takim. Jak to wyszło? Mam nadzieję że nie będzie bardzo smutno, no bo bez muzyki. Chcieliśmy tak posiedzieć do północy i po torcie zakończyć imprezę. Napiszcie co o tym myślicie. Pozdrawiam gorąco.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy któraś z Was chodzi na naukę tańca???? Jeśli tak to możecie powiedzieć mi ile biorą za godzinę i podać jakieś namiary??? Będę bardzo wdzięczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2768 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że Wasze sluby sa w tym roku...jak czytam o Waszych poszukiwaniach sukienek i bucików to czasem sobie myśle, że moze zaszaleje i w tym roku zrobimy
![]() Co do DJa to dzis mam spotkanie z Piotrem Gładkowskim, w sumie to jeszcze nie wiem, czy chce zespol czy DJa, narazie dzwonie i spotykam się z tymi do których mam namiary i sa polecani... no a potem wybiorę ten zespół czy DJa który najbardziej odpowiada moim gustom.
#2769 |
Raczkowanie
|
Witam
Poszukując butów na wesele siostry natknełam sie na ta stonę http://www.san-but.pl/index.php?cPath=3 moze komus sie przyda bo maja duzy wybór bucików ślubnych. Ja na razie przygotowuję sie do wesel gdzie będę gościem a takich w tym roku mam 6, wiec na pewno się wybawie Pozdrwiam wszystkich.
#2770 |
Zakorzenienie
|
Patix, sukienka naprawdę piękna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2772 |
Przyczajenie
|
marysia_258>>>może nie jestem dziewczyną, ale służę podpowiedzią
![]() chodziliśmy z obecną żoną przez jakiś rok przed ślubem na kurs tańca do AKADEMII "RA-BIT", która mieści się na rynku (ich stronka www.ra-bit.pl). Prowadzi ją 2 sympatycznych instruktorów, wybór należy do Ciebie. My chodziliśmy do Andrzeja Króla i naprawdę byliśmy zadowoleni. Podobno efekt pierwszego tańca był osząłamiający (opinia gości i zespołu), choć uczyliśmy się nie tylko pod tym kątem Pozdrawiam dziewczyny, a w związku z tym, że znowu tu zajrzałem, to gdyby któraś z Was szukała sukienki niezniszczonej po Mej Szczęśliwej Małżonce, to piszcie na GG 1183716 ![]()
6 października 2007 - "...i Ty, właśnie Ty, będziesz Moją Panią!!!.." ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-27 o 19:46 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny! poszukuje firmy ktora wypozycza pokrowce na krzesla lub sama je udekoruje. wesele mamy w okolicach kielc. jesli ktoras z was ma namiary to bardzo prosze. z gory dziekuje. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
agata, ja byłam w castorze na weselu na 130 osób właśnie i powiem Ci że było w sam raz. Także spokojna głowa
![]()
#2776 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
naprawdę lepiej wybrać jedne niższe buty, niż potem sukienka zamiatać podłogę, nie ładnie to wygląda. jeśli chodzi o zakupy butów przez net, to niektóre firmy dopuszczają wymianę A co do hondy to nie jest wypożyczona od kogoś tylko z rodziny. Poprawiny Będziemy je mieć, mamy dużo gości którzy zostają na poprawiny. zaczynamy 13.30 obiadem, od 14-ej będzie już zespół. Planowany czas do 20-ej. Obiad mamy dwudaniowy i jeszcze jedno lub dwa dania na ciepło. Fotograf U nas mamy tak, ze plener robimy kilka dni po ślubie. Mam nadzieję, że jeszcze w tym samym tygodniu bo mamy urlop. Uważam, ze to dobry pomysł, nie stresujemy się jest na luzaka ;-) Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-27 o 19:43 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zadomowienie
|
Tifii aj śliczne te butki twoje, coś w moim stylu
![]() A co do butów, moja suknia już teraz jest w sam raz jeśli chodzi o długość, a być może jeszcze skrócę ją, w każdym razie powłóczenie suknią mi nie grozi, tym bardziej, że suknia bez trenu, tylko lekko przedłużana ![]() Ale kto wie? Może znajdę jakieś niższe, wygodne butki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
tiffi bardzo ładne buty, szukam czegoś podobnego , ale póki co muszę poczekać na suknie później dopasowywać buty..
#2779 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do sesji zdjęciowej to zdecydowanie wolę po ślubie, bez stresu, że musisz wrócić jak najszybciej do gości.
![]() |
#2780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Raczkowanie
|
Patix suknia piękna zazdroszczę, bo ja gruba jestem i w każdej będę brzydko wyglądać
![]() Butki też ładne. amia83 heloł nio wreszcie wiem gdzie też mam się udać ![]() ![]()
#2782 |
Raczkowanie
|
Sukienka jest cudna
![]() Zawsze chciałam mieć taką prawdziwą ''bezę'', ale coraz częściej widzę urzekające ''rybki''.A ta jest po prostu śliczna...
#2783 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez Asienka 28 ![]() Witajcie dziewczynki!!! Dawno mnie tu nie było, oj bardzo dawno ale jakoś nie mialam na nic głowy. Mój ślub 26 lipca. Mieliśmy mieć wesele na Patio w Exbudzie ale niestety musimy je odwołać. Zmarł mój przyszły teść i postanowiliśmy, że wesela jako takiego nie będzie, to zrozumiałe. Zastanawiamy się nad przyjęciem dla najbliższej rodzinki i przyjaciół, na jakieś 50 osób. Mam nadzieję że zgodzą sie na takie coś właściciele wybranej przez nas sali. Jeśli nie to jestem w kropce bo przecież teraz nic nie znajdę. A tak w ogóle to napiszcie co myślicie o takim przyjęciu. Może któraś z Was była kiedyś na takim. Jak to wyszło? Mam nadzieję że nie będzie bardzo smutno, no bo bez muzyki. Chcieliśmy tak posiedzieć do północy i po torcie zakończyć imprezę. Napiszcie co o tym myślicie. Pozdrawiam gorąco.... Cytat:
Spędzę życie tylko z prawdziwym mężczyzną. Najbardziej męski jest facet, który potrafi troszczyć się o swoją kobietę. Prawdziwy facet nie boi się łez. Edytowane przez zlota rybka Czas edycji: 2008-03-27 o 23:21 Powód: nie pojawiły się oba istotne cytaty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Raczkowanie
|
Asienka 28 ja myślę że możesz wziąść ślub i na pewno teść nie chciałby żebyście z jego powodu odwoływali ślub. Mój kolega miał kiedyś taka sytuacje tata mu umarł 3 mce wcześniej i ksiądz właśnie tak powiedział parze młodej, że na pewno chciałby, żeby wszyscy się dobrze bawili i nie odwoływali ślubu zjego powodu. Wesele było na 120 osób i wszyscy się bawili nie było żałoby.
#2785 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie jestem bardzo wysoka ale dość szczupła.Mierzyłam bardzo dużo sukni,chyba nawet za dużo.Miałam też zamówioną już suknię z Agory ale jak mnie koleżanki zobaczyły w tej to stwierdziły że tylko ta i musiałam w Agorze zrezygnować,oczywiście po stracie zadatku.Ale czego się nie robi,żeby oczarować mężczyznę swojego życia w tym szczególnym dniu?!Osobiście uważam,że dla bardzo wysokiej osoby to nie jest odpowiednia suknia.Pozdrawiam Dagunia na pewno nie będziesz brzydko wyglądać i na pewno znajdziesz odpowiedni krój dla siebie.W ubiegłym roku wychodziła za mąż moja koleżanka,jest dosyć pokażnych rozmiarów i też się bała,że będzie kłopot z suknią.Ale przymierzyła na prawdę dużo sukien,oczywiście tych które na nią weszły i wybrałyśmy taką,że nawet nie było bardzo widać jej figury.Musisz pochodzić po sklepach czy komisach i poprzymierzać różne fasony tylko najlepiej idż z kimś życzliwym kto szczerze powie ci jak wyglądasz.Powodzenia Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-28 o 20:03 Powód: post po postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2786 |
Przyczajenie
|
Zobaczcie moją suknię.Też nie jestem najszczuplejsza ale ten model bardzo mi pasował.magnolia.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
#2787 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim, od dawna czytam to forum, az dzis postanowilam sie dolaczyc.
Po pierwsze bardzo sie ciesze ze istnieje to forum, bo bardzo pomoglo mi w wyborze sali na wesele. Teraz kolej na muzyke, jeszcze nie jestem do konca przekonana czy ma to byc orkiestra czy dj. Wiec mam do Was prosbe o przeslanie mi namiarow na dj-ow i orkiestry ktore polecacie, a wtedy bede umawiac sie na spotkenia i oceniac. Dzieki bardzo. A i jeszcze jedno, sale juz mamy i co teraz, slub w sierpniu 2009. Muzyka? Kamerzysta? Zdjecia? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-28 o 20:15 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Rozeznanie
|
Ewunia bardzo ładna suknia
![]()
#2789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli szukasz namiarów na dobre zespoły - przejrzyj cały wątek, znajdziesz tutaj wszystko.
Odkąd Cię pokochałam, moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie... 22.08.2009-to był Ten dzień ![]() Edytowane przez karothka Czas edycji: 2008-03-28 o 11:31 Powód: Post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2790 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.