![]() |
#361 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kuracja odmładzajaca....Wit.C
To ja też poproszę o pomoc, od dwóch dni używam Juvitu(podkradanego córci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
Lenno
![]() ![]() ![]() Przepisik mam ,zarejestrowalam sie na biochemii urody,ale nie doczytalam ( masa tam tego),ze lecytyny nie dodajemy wiec i nie wiedzialam czy sie ja czyms zastepuje ![]() ![]() Justo ![]() Ja nie mam pojecia jak sie ma smarowanie Juvitem do uzywania samoopalacza ,ale pewnie dziewczyny wiedza i napisza Tobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
Marita5 ! Należą Ci się
![]() Zawsze omijałam ten wątek szerokim łukiem, ale dzisiaj właśnie przez Maritę wlazłam tutaj i niestety udzieliło mi się podniecenie związane z wykonaniem serum. Od rana brnęłam przez wątek, aż w końcu doczytałam, że wit C. można nabyć w firmie POCH i najśmieszniejsze jest to, że właśnie POCH sąsiaduje z moją pracą - dzieli nas tylko ogrodzenie ![]()
![]() |
#364 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym stosowala samoopalacz w te dni, kiedy nie stosuje serum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Rozeznanie
|
Dzięki Sylwio,będe sie smarowała na zmianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Raczkowanie
|
No to ladnie
![]() ![]() ![]() Moja droga ,myslalam,ze jestes na biezaco tym watkiem ![]() ![]() ![]() ![]() W przyszlosci mi podziekujesz za informacje ![]() Ja narazie bede krecila to serum uzywajac wit C z kapsulek ,a za jakis czas sie zaopatrze w proszkowana. Lece teraz do apteki,zajrze tu jak wroce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny
![]() Wrocilam wlasnie z apteki,bylam tam w sobote po witaminke do serum ,ale nie mieli w kapsulkach ( ta jest proszkowana) wiec zamowilam i dzis poszlam odebrac ![]() Okazalo sie,ze maja az dwa listki ![]() ![]() Chcialam od razu kupic 3 ,ale tyle nie bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny proszę was baaaardzo
![]() jeśli mogłaby któraś z was kupić u siebie witaminę C do serum to będę szczęśliwa i niezmiernie wdzięczna ![]() Oczywiście pokryję wszelkie koszty. W moim mieście w żadnej aptece nie mają i tylko robią wielkie oczy na mnie a po ciąży przydałoby się trochę zająć swoim pyszczkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Postaraj się jednak zdobyć wit C w proszku; ta z kapsułek nie ejst "czysta". Basia to wyjasniała na biochemii - zajrzyj Pozdrowionka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Pitipel
![]() Nie doczytalam na biochemii o tym ,tak duzo tam jest informacji ,ze nie zdazylam sie zapoznac ze wszystkim.Basia podawala tam przepis na serum z wit C w kapsulkach i na serum z proszkowanej wiec nie wiedzialam,ze ta z kapsulek jest gorsza jakosciowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
Katarzyna: sądząc po mieście w profilu pisałaś o lubelskim POCH-u.
![]()
![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam powoli stosować kurację odmładzającą - trzeba się ratować
![]() Od tygodnia smaruję twarz Juvitem C .Na szczęście na razie mnie nie "zapycha".Twarz jakby pojaśniała i zrobiła się gładziutka jak pupcia niemowlaczka ![]() Dzisiaj planuję zakup kremu Ystheal Avene. Zarejestrowałam się też na Biochemii i brnę powoli przez wszystkie wątki. Acha!Dziewczyny ,czy w okresie jesienno-zimowym też trzeba stosować wysokie filtry podczas tej kuracji ? ![]()
![]() |
![]() |
#373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przez cały rok!!! Zawsze!!! polecam wątek: http://www.phpbbserver.com/phpbb/vie...biochemiaurody po jego lekturze na pewno zopatrzysz się w dobre filtry i będziesz ich używać!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Raczkowanie
|
Widze ,ze my" starsze nastolatki "
![]() ![]() Ja takze po przeczytaniu informacji na Biochemii urody najpierw pobieglam do apteki po krem z wysoka ochrona p/sloneczna ( wczesniej stosowalam tylko SPF 20) i zakupilam Ystheal+ ![]() Teraz dolaczylam serum z wit C i wymyslam jakie tu suplementy do diety jeszcze wlaczyc ![]() Piti ![]() ![]() Jak tylko zakupie w proszku to bede robila serum z proszkowanej,ta z Juvitu zupelnie jest nie dla mnie -zapycha pory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak wlasnie robie. Jakie macie efekty dziewuszki? Czytajac od poczatku ten watek widzialam,ze czesc z Was juz dawno zaczela kuracje ,napiszcie jakie sa widoczne roznice. Kurcze ,ale ja mam smieszne przygody w zwiazku z probami zdobycia wit C w proszku ![]() Planowalam ja sobie kupic w Niemczech ,ale jeszcze nie wyjechalam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
www.poch.com.pl - może są w Twoim mieście? 500 g chyba 25 zł kosztuje u nich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
po przeczytaniu waszych wątków nakręciłam się na to serum z wit c
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
Hej Madziorka
![]() Ja w koncu sie zaopatrzylam w wit C w proszku i robie takze serum,ta z kapsulek zle sie rozpuszca,pozostaja farfocle. Kremy z filtrami stosuje caly rok -latem spf 60,a teraz spf 50. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zadomowienie
|
Moj kwas askorbinowy jak na razie stoi i czeka na koniec kuracji kwasowe, jednak pod oczy, gdzie kwasow nie daje, zapodaje Juvit z witamina E, po spustoszeniach po Hauszce. Robi sie powoli lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Chciałam jeszcze napisać o wit. C. Poprzedniej zimy stosowałam serum Erisu Sensilium C-Forte i muszę przyznać, że działało. To znaczy na początku nie widziałam większej różnicy, ale po jakimś czasie zdenerwowałam się, bo mój najjaśniejszy podkład do mojej jasnej cery zrobił się za ciemny!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Haushka robi taką krzywdę, to bez sensu płacić za niego jak za diamenty ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moze nie jest najgorszy ale stwierdzam, ze Juvit z kapsulka wit E Tokovitu za 12 zl, jest duzo lepszy niz jakies cuda na kiju za zl 70 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zakupiłam dziś składniki i wieczorem zabieram się do robienia serum ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
Madziorka
![]() Obecnie uzywam emulsji Avene SPF 50+ ,ale kiedy beda nizsze temperatury to mam przygotowany krem Avene SPF 50+ bo boje sie troche ,ze konsystencja emulsji moze byc niewystarczajaca .Tym bardziej,ze smaruje sie Zorackiem i w zw. z tym luszczy sie naskorek , taka podrazniona skora jest bardziej wrazliwa ![]() Z zakupem witaminy C tez mialam problem ,ale kupil mi ja ktos w Niemczech. Pisalam takze do dziewczyny sprzedajacej rozne witaminki na Allegro i ona miala sie zorientowac wiec moze bedzie miala w sprzedazy.Nie chcialabym aby ktos ta informacje odczytal jako reklame jakiegos allegrowicza tylko chce podpowiedziec gdzie jeszcze mozna szukac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
pierwszy raz weszlam na ten watek i prosze o pomoc.
mam wit c w proszku,ale uzywam ja inaczej,prosze powiedzcie ,czy zle? mieszam witamine z woda destylowana,potem na wacik (tak jak tonik). i to wszytko.nie dodaje innych rzeczy np alkohol,wit e. taki przepis podala mi moja kosmetyczka.i nakazala,zebym ten tonik robila w malutkich ilosciach,tylko na jedno uzycie i to na chwilke przed posmarowaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Basia pisze tak: Wacik sie tutaj nie sprawdzi, tak jak wspomina Hokus. Wacikiem moznaby nakladac wodniste serum na bazie kwasu askorbinowego w proszku i wody, choc ja tego nie robie, bo w ten sposob traci sie wiele plynu, ktory wchlania sie w wacik/platek, zwlaszcze, ze calosc serum wykonana jednorazowow wynosi zwykle tylko ok.10ml. i źródło: http://www.phpbbserver.com/phpbb/vie...biochemiaurody |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.