![]() |
#481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Patenty na bycie NAJ :)
Waxa tez polecam oczywiscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Raczkowanie
|
podaję link do strony z produktami Manhattan Clearface
http://www.manhattan-clearface.com/pl/main.php , trzeba tam wejść w zakładkę produkty/oczyszczanie i znaleźć "2w1 krem myjący i maseczka", z tej serii miałam też tonik (alkoholowy więc uzywałam go nie codzień ale też świetnie się spisał) a teraz przymierzam się do zakupu pilingu myjącego. co do jedwabiu to ja też używam tego Ferouka; wcieram krople tylko w wilgotne włosy ( a mam wlosy prawie do pasa) ale nie po każdym myciu, tak mniej więcej co drugie, używam od ok. miesiąca i jeszcze moje włosy się nie "przyzwyczaiły" bo wyglądają po nim super. teraz będzie świetny test bo jadę na urlop na duuuże słońce, ciekawe czy mnie ochroni przed przesuszeniem... a tak przy okazji, co możecie polecić do popsikania włosów np na plaży przy dużym nasłonecznieniu właśnie? mam ciemny brąz i bardzo bym nie chciała żadnych słonecznych rozjaśnień.. |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
jest wątek nt. ochrony włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Wtajemniczenie
|
Przypomniał mi się mój patent na zmarszczki pod oczami, które mi się tworzą, kiedy śpię na brzuchu (właściwie są to bardziej "odprasowanki" niż zmarszczki
![]() Od dłuższego czasu zakładam na noc bawełniane okularki (dostałam od TŻ, który z kolei ma kilka par otrzymanych podczas lotów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Gość
|
Voodia, kochana, co to za okularki?
Wstaw ich zdjęcie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znazłam w sieci tylko takie zdjęcie ![]() Moje okularki nie są aż tak wyszukane ![]() Tak sobie patrzę na to zdjęcie i widzę, że moje okularki różnią się jednym szczegółem: mają 2 gumki. Jedna oplata głowę trochę nad uszami (jak na fotce), druga idzie pod uszami; wydaje mi się, że moja wersja jest wygodniejsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Gość
|
Jaki śliczne!
![]() Vodia, i mówisz, ze Ci pomaga? ale jak to "działa", bo nie rozumiem? |
![]() |
![]() |
#488 |
Zadomowienie
|
Heh też mam takie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odkąd zakładam na noc okularki, policzek przestał podchodzić pod oko (jak to brzmi ![]() ![]() Też bym chciała takie śliczne jak na zdjęciu ![]() ![]() Akszeinga, a wiesz może, czy w Polsce są takie w H&M? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo na głównej stronie wizazu jest artykuł o ochronie włosów,ale podane tam kosmetki są albo za drogie,albo niedostępne(jak np.Joanna). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Rozeznanie
|
Ja mam z białego futerka, kupione w This&That za chyba 10 zł. Ale od spodu mają satynę - przyjemna w dotyku, ale się w nocy ześlizgują i rano znajduje je obok siebie
![]() ![]() Mam też takie z samolotu, ale niestey sa z czegoś sztucznego a nie bawełny i raczej do spania na leżąco na codzień się nie nadają ![]() My spimy w nich po imprezie, jak odsypiamy w dzień, bo ja sięnadal nie mogę na rolety zdecydować ![]()
#492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie widziałam u nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wprawdzie dopiero początek rozważań, ale zawsze coś ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, ale jak zobaczyłam te okularki to
![]() Już widze minę chłopa, przy którym układam się do snu z tą panterką na oczach ![]()
#495 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym chyba by mnie glowa bolala, gdybym miala w czyms takim spac... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
Mój letni patent na naj to zadbane do przesady stopy. Uwielbiam klapki wszelakie i połyskujące pięknie zadbane pazurki u stóp (choć na kolorowo nie maluję nigdy bo nie lubię).
Z dłońmi też musi być porządek oczywiście ![]() I jeszcze jedno, nie było chyba jeszcze o flosach - ja jestem od nich uzależniona i to poważnie, nawet bardziej niż od pomadki ochronnej o ile to możliwe. Uwielbiam oral-b w okrągłym pudełeczku (przedtem w zwykłym kwadraciku), zawsze mam przy sobie w torebce. Możliwie jak najczęściej szczotkuję ząbki, najchętniej po każdym posiłku. A jak się nie da to przynajmniej flosy - no ale nie na widoku publicznym oczywiście. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zadomowienie
|
![]()
Kate, LV a czym traktujecie swoje stópki, żeby były mięciutkie i gładziutkie? Macie jakieś konkretne specyfiki/sposoby przeznaczone tylko do stóp, czy cóś innego?
#500 |
Zadomowienie
|
A buuu
![]() ![]() Ale chyba czas się wziąć za te giry, słyszałam, że w tym roku modne są malowania a la Art Deco - np. dwa kolory - biały i czarny - malowane na zmianę ![]()
#501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
Jesli mowa o stopach, to polecam krem na pekajace piety Scholla - tani i faktycznie dziala w 3 dni! Poza tym wszelakie tarki tej firmy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale najlepsze są zdziwione spojrzenia i komentarze w toaletach w tzw. miejscach publicznych. Nawet raz jakaś obca kobitka patrzą na mnie z troską zapytała, czy myję zęby bo chce mi się palić - podobno świeżość w paszczy zmniejsza ochotę na dymek ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2006-06-12 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej lubię peeling kawowy, pedicure-in-a-minute Sally Hansen, Krem pielęgnacyjny do stóp Sally Hansen, tarki i pilniki Scholla, kremy Scholla (niektóre), pedicure po wymoczeniu w ciepłej wodzie z dodatkiem oliwy z pestek winogron. O kremach do stóp nigdy nie zapominam rano i wieczorem, ale stopy mam szczęśliwie nieproblematyczne, podobnie jak całe ciało - za to twarz - ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Contax - ja jeśli nie mam w perespektywie szczotkowania to nie jem nic. Poważnie. I mogę tak cały dzień. Wiem, wiem - nic nie mówcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Wtajemniczenie
|
eeeeee.........
to może Wy spokrewnione jesteście... ![]() ja też do przesady dbam Ale aktualnie- cierpię- bo jednej z moich ósemek się przypomniało, że trzeba trochę porosnąć, i mam stan zapalny, idę do lekarza po jakiś antybiotyk bo już wytrzymać nie mogę ![]() Trzeba będzie wyrwać ząbek mądrości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze polecam jako kurację po zimowym sezonie w zakrytych butkach krem z łoju jelenia Scholla (są dwie wersje w czerwonej i zielonej tubie). Krem te to straszne tłuściochy, ale na noc pod skarpetki są doskonałe. Aha - przypomniałam sobie, że jedenym z moich patentów na ładne włosy to jest czesanie ich grzebieniem z szeroko rozstawionymi zębami - fajnie zabrzmiało. Taki grzebień nie będzie ich rwał i szarpał, tylko delikatnie je rozczesze. Edytowane przez Contax Czas edycji: 2006-06-12 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.