![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Patenty na bycie NAJ :)
Cytat:
![]()
![]() |
#1982 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale za to po okresie...wtedy pięknienie pod tymi względami. Szkoda tylko, że piersi po skończeniu okresu mam takie małe i super miękkie jak poduszki (a małe mam z natury, więc już w ogoóle porażka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
na bycie naj polecam ... make ziemniaczana nalozona na krem pod fluid
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
patent na bycie naj: BASEN
![]() Dziewczyny, polecam naprawdę gorąco tę formę aktywności. Pływanie jest świetne dla zdrowia i urody. Stosuję ten patent od stycznia co najmniej raz (a często więcej) razy w tygodniu i czuję się i wyglądam świetnie ![]()
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przyłaczam się do wątku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
A ja noszę okulary takie normalne, bom ślepa jak kret
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym, że ciągle planuję zaczac używac soczewek ale nie mogę się zebrac żeby isc do okulisty który sietym zajmuje... Byłam kilka razy w tamtym roku ale ciągle słyszałam "nie robimy takich badań".. ![]()
![]() |
#1989 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1990 | ||
jak promyczek słońca....
|
Cytat:
Ja nie miałam z tym problemu. ![]() W większości galerii są sklepy okulistyczne np. fielmann i tam na miejscu jest okulista, który przeprowadzi takie badanie. Badanie może być płatne ale czasem tak jest, że jak kupisz u nich soczewki to już nie płacisz. Koszt takiego badania koło 40 zł ale może to się zmieniło. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam tylko jedną parę okularów, które były całkiem całkiem, ale kosztowały 400 ileś złotych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Raczkowanie
|
Eh .. to serio dużo za okulary ;/ Ale ja jakos chodziłam zawsze bez okularów całe wakacje i nie rpzeszkadzało mi to
![]() ![]() PeeS. Sory za off top, ale mam małe pytanko .. Nie ma któraś z Was może jakiejś prezentacji fajnej z religii,którą kiedyś robiła albo coś? potrzebuję koniecznie,żeby miec 6 z religii,a czasu mam bardzo mało,nie wiem czy zdąże i czy dam radę;/ Jakby któraś miała,to serdecznie proszę,żeby mnie poinformowała ^^ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |
jak promyczek słońca....
|
Cytat:
No, ja trafiłam w zeszłym roku w galerii dominikańskiej na taką babę co sama chciała mi soczewki do oka wsadzić. ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie odeszłam od soczewek, bo miałam "ćwiartki" i ciężko było mi potem takowe dokupić. Noszę plusy.
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
ja tam soczewki noszę z powodzeniem już ponad pół roku- w czerwcu minie rok. właściwie to nie wyobrażam sobie, abym mogła inaczej żyć. bez nich już nie potrafię. o wyjściu na ulicę w okularach nie ma już mowy ;p
no i koszty też wcale nie są takie duże- zamawiam przez Internet i oszczędzam ponad dwie stówy (jeśli miałabym kupować u optyka w moim mieście) - płacę gdzieś 200zł rocznie za same soczewki + do tego jakaś stówka za płyn.
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
ja soczewki nosze juz dobre 5 lat i za nic w swiecie nie zameinilabym z powrotem na okulary
![]()
#1997 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ratujcie kobietę z problemem!! ![]() Poradźcie bo na samoopalaczowym mi nie odpisuje nikt ![]() Za tydzień mam komers no i wiadomo trzeba się opalić, ale patrząc na pogodę nic nie zdziałam.. ![]() Więc zwracam się do Was z 3 pytaniami ![]() po pierwsze: ile sesji, trwających ile minut musiałabym zaliczyć w solarium, żeby się opalić przynajmniej o 4 tony ciemniej? (teraz jestem bardzo blada, dodam, że mam dużo pieprzyków ![]() ![]() ![]() ![]() po drugie: Alternatywą może być opalenizna z natrysku ![]() po trzecie: Jeśli dwa pierwsze pomysły nie wypalą, to pozostaje mi samoopalacz ![]() ![]() ![]() ![]() Będę ogromnie wdzięczna za wszystkie odpowiedzi i rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jeśli jesteś bardzo blada i do tego pieprzyki to takie intensywne opalanie, zwłaszcza w tym nieszczęsnym solarium to jest zwyczajne zabójstwo dla skóry. ![]() nie mam pojęcia, ile opcja nr 2 może kosztować, tak samo nie wiem, jak z brudzeniem, ale samoopalacze niestety mają do tego skłonności. ![]() najlepiej właśnie 'przetrzep' ten samoopalaczowy wątek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A i koniecznie zrób porządny peeling przed balsamowaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym polecila balsamy brazujace- tez jestem strasznie blada, ale jak uzywam balsamu wygladam naturalnie, ladnie i zdrowo (ani jak smierc ani jak frytka ![]() jesli bedziesz uzywala takiego balsamu przez tydzien na pewno bedzie widoczna roznica ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
ja na solarium nie chodze ale jak dziewczyna raz na ruski rok pójdzie kilka razy bo ma komers to tragedia sie nie stanie
![]() z samooapalaczami bym uwazała bo plamy sie robią ... pogoda jest kiepska na opalanko hmm ![]() ja bym radziła opalanie natryskowe....albo solarka kilka razy i juz ![]()
#2002 |
Wtajemniczenie
|
natryskowe w mojej okolicy kosztuje 60 - 70 zł. koleżanki mnie przekonują, że opalenizna utrzymuje się aż dwa tygodnie, ale jeszcze im nie uwierzyłam
![]() bałabym się eksperymentować z samoopalaczem na własną rękę przed tak ważną imprezą.
![]() |
#2003 |
Rozeznanie
|
też bym była za natryskowym. zrobią ci to profesjonalistki więc wyjdzie równomiernie,a samodzielnie nakładając samoopalacz na dodatek na bardzo jasna skórę możesz uzyskać nieciekawy efekt, zwłaszcza jeśli brak ci wprawy.alternatywą może być balsam brązujący ale ja bym się w to nie bawiła bo wbrew pozorom nawet takim balsamem można się skrzywdzić bez wprawy a i kolor może ci nie podpasować. opalanie natryskowe nie pobrudzi ci sukienki
![]() ![]()
#2004 |
Zakorzenienie
|
ja polecam tak jak poprzedniczki balsam brązujący ewentualnie możesz pochodzić na solarium z 2 lub 3 razy w odstępach 4-5dniowych i wtedy na to jeszcze balsamik.
Co do spray tan nie polecam z tego względu, że to drogie a opalenizna tak jak szybko powstaje tak szybko znika, dobre jest na wielkie bale no ale wybór należy do Ciebie. ![]()
#2005 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim bardzo za tak liczne odpowiedzi
![]() Zdaję sobie sprawę, że solarium nie jest zdrowe, ale tak jak Śnieżka zauważyła poszłabym tylko aby się opalić na ten komers ![]() Jeżeli opalenizna natryskowa kosztuje 60 - 70zł to jest to dla mnie trochę za dużo, bo już i tak mi drogo wyszła sukienka z dodatkami.. ![]() Ktoś tu wspominał o balsamie brązującym z DAXa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Raczkowanie
|
Maggie93, kupiłam w tamte wakacje małą tubkę samoopalacza z Lirene.Bardzo fajny i wydajny ;D Efekt był widoczny po jakiejś godzinie?Kupiłam go w aptece za jakieś 40 zł ? Jak wejdziesz i spytasz,to pani Ci doradzą,gwarantuje
![]() Jestem całkowicie przeciwna solarium,nigdy też nie byłam,ale od koleżanek wiem,że jak idziesz na solarium, to panie doradzają Ci, jakie łóżko wybrać, ile minut, bo wszystko zależy od rodzaju cery i od tego,czy byłaś już kiedyś na solarium ... A tak w ogóle, to taki porcelanowy odcień skóry jest modny, i wcale nie wygląda brzydko ! ![]() Tak apropos,też mam w piątek komers ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
a co to jest ten komers ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ten oto balsam ..klik.. Dziś jestem po 3 aplikacji i zacnie to wygląda ![]() W swoim życiu bledziucha przetestowałam sporo balsamów i ten wygrywa ![]() Ajj,już w ten piątek mam komers - bal gimnazjalny. Przejrzałam prawie cały wątek i wiele rad mi się przyda! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale ja idę taka, jak zawsze, czyli bladziutka. ![]() chociaż kilka patentów napewno wykorzystam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo jesteście kochane
![]() Zaraz idę kupić balsamik brązujący, sztuczne rzęsy ( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.