|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: serum krystaliczne Renee Blanche-antidotum na moje bolączki :)
Czarna.nocko... baw się dobrze, opal się przecudnie
![]() będe tęsknić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Jejkuuu, użyłam dziś serum i jestem pod wrażeniem! Włosy są sypkie, błyszczące i sprężyste
![]() ![]() Dziękuję tez za piękną koszulkę! Dziewczyny pisały wczesniej o gratisowych koszulkach, myslałam, że znajdę w paczce jakąś bawełnianą podkoszulkę unisex w rozmiarze XXL, a tu proszę - świetna damska bluzeczka! ![]() Czarna.nocko, super, że wszystko wyjasniło się z paczką. Baw się dobrze! Całusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Ja za wami tez bede tesknic
![]() ![]() Agabilku, Dolly, Aniffko -> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
No te serum jest rewelacyjne! Nic dodać, nic ująć! Jedwab Farouka niech się schowa.
![]() CzarnaNocko miłej zabawy. I dziękuję Wam wszystkim za te zachwalanie kosmetyku, który zagości u mnie na długo. ![]() A tak poza tym wróciłam własnie od fryzjera i jestem w siódmym niebie. Ileż to radości sprawić może fajna fryzurka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
Dziewczęta, a jak często można używać serum? Czy są jakieś ograniczenia? Myję włosy codziennie i z wielką radością używałabym serum codziennie. Mogę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja używam co drugi dzień-chyba nie ma jakichś ograniczeń
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim wielkie ukłony w stronę AgiZ, za błyskawiczną wysyłkę i przepiękną bluzeczkę - będę ją nosićz dumą
![]() Serum jest naprawdę rewelacyjne!!!! Pierwszy raz spotykam sięz preparatem tego typu, które nie natłuszcza i obciaża włosów. Naprawdę kryształki Alfaparf sie do niego nie umywają... Po krysztalkach Renee Blanche włoski są gładkie, mięciutkie, błyszczące i sypkie, po prostu bossskie ![]() Polecam też żel do włosków nabłyszczajacy tej firmy. Wybrałam go dla mojego Miśka i jest bardzo zadowolony ![]() ![]() ![]() Dziewczyny kupujcie to serum bo naprawdę WARTO!!!! Dzięki Agabil za ten wątek ![]() ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2005-06-25 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
okrutnica jakaś... |
Dori
![]() super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz wszystkie mamy cudowne i błyszczące włosy ![]() ![]() wczoraj byłam w salonie THALGO na opalaniu i ich fryzjer mnie zaczepił pytając o moje włosy.Strasznie spodobały mu się i pytał,co robię,że są takie zdrowe i pięknie błyszczące ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
Ja mam ważne pytanko odnośnie tego serum - jak się ono ma w stosunku do Garniera w takiej okrą
głej buteleczce. Bo mam garniera i trochę mi pomaga ale zastanawiam sięnad serum Rene Blanche. Bardzo proszę o odpowiedź-bo tak czytam was i czytam i już sama niewiem czy mam kupic,skoro efekty są tak powalające. A dodam że prostuję włosy prostownicą! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
To i ja tam zaraz polecę ( do tego salonu
![]() ![]() ![]() A poważnie, to też jestem bardzo zadowolona... Moje włosy pierwszy raz zechciały się rozczesać bez szarpania ![]()
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A włoski też prostuję ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma sie nad czym zastanawiać tylko zamawiać szybciutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jestem zadowolona z serum i byłoby super, gdyby nie to, że końcówki włosów sa wciąż suche i brzydkie.... :-(..... może to kwestia czasu..... nie wiem....
Raport 2 ![]() Używam tego serum od kilku dni i stwierdzam, że ochy i achy były są tylko przy rozczesywaniu.... Innych efektów narazie nie widzę :-( Może to serum dobre jest do naturalmych włosów lub farbowanych ale nie zniszzconych??? Na wysuszone końcówki włosów w ogóle mi nie pomógł :-( Dodam tylko jeszcze, że mam włosy blond z jasnym balejażem, wysuszone na końcach.... Zobaczymy jeszzce za kilka dni.... wtedy tez ocenie to serum na KWC Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2005-06-27 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
Czesc
![]() tóz mam wlosy do ramion, z pasemkami (belejazem) i wierzchnia warstwa wlosów jest podniszczona na calej dlugosci, tzn wloski odstaja puszą sie, sa polamane.. benadziejnie to wygląda, i nie pomaga nawet wosk, zeby wlosy były takie... nieodstające. Czy serum mi pomoze? Czy po zastosowaniu te odstające wlosy beda zdyscyplinowane i wierzch bedzie gladki i blyszczacy? Jak do tej pory tylko fryzjer potrafi mi takwlosy ulozyc.zeby byly sypkie i gladkie.. Prosze was dziewczyny o odpowiedz ![]() Pozdrawiam ![]() ignis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
BAN stały
|
prosze pomóżcie!!!!!1 -
zamówiłam serum renee w e-stylu, przesłałam maila zwrotnego, ale dalej mam Q -/ czyli w trakcie kompletowania/. czy to znaczy, że mój mail nie doszedł..? ![]() aha-mam jeszcze zapisaną opcje-priorytet za pobraniem,czyli rozumiem,że mam nie wpłacać pieniędzy na konto, tylko listonoszowi....?????????/ PLIZZZZZZZZZZZZZz-help me!!!! z góry dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Pewnie doszedł, tylko musisz trochę poczekać. Za pobraniem ( czyli tak jak ja )wpłacasz listonoszowi
![]()
![]() |
#226 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
wooow, to suuuuuuper... bo wlasnie.. zamowilam
![]() ignis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() tak jak pisałam,włosy są sypkie i jednolite,nie ma mowy o żadnych strąkach.Stają się niesamowicie wygładzone i błyszczące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
BAN stały
|
hmm, zaglądam dziś do estylu, a tu ku memu nieszczęściu dalej literka Q...
dziewczyny - ile czekałyście na zmiane literki po odesłaniu maila? bo ja wysłałam wczoraj o 16 i dalej nic.. ![]() czy tak ma być, czy maybe jest coś nie tak..? zależy mi tak na czasie bo niedługo wyjeżdżam i chciałabym zabrać ze sobą to cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
okrutnica jakaś... |
Vivling,może napisz do AgiZ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Ha a już mam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
czy ktos chciałby kupic to serum na pól ze mną ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Wszystko znajdziesz w warunkach sprzedaży: Czas realizacji zamówienia Na całkowity czas realizacji zamówienia składają się: - czas na skompletowanie zamówionych produktów - czas na dostawę Obsługa sklepu kompletuje zamówienie do maksymalnie 48 godzin (jeśli towar znajduje się w magazynie dystrybutora w Polsce). Dostawa trwa - w zależności od rejonu dostawy i dni tygodnia - od 2 do 4 dni roboczych. Odpowiednio całkowity czas dostawy waha się od 3 do 7 dni. Dostawa następuje w dni robocze. Zamówienia są fizycznie kompletowane tylko w dni robocze, ponieważ tak pracują magazyny producentów. Jeśli konkretny produkt nie jest w ogóle dostępny z winy producenta, poinformujemy Ciebie o tym w przeciągu 1 dnia roboczego mailowo lub telefonicznie i zaoferujemy oryginalne produkty zamienne lub wycofanie zamówienia. Pozdrawiam serdecznie ![]() AgaZ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
BAN stały
|
Pięknie dziękuję za odpowiedź i rozwianie mego dylematu!!!!
![]() już nie mogę się doczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Nie ma co.. Jakas slepa bylam, ze wczesniej tego watku nie dostrzegalam. Tez sie na to pisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
gonia musisz konce zniszczone obciac... nie ma rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
![]()
ale wszyscy kusza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
dzisiaj mi sie snilo to serum krystaliczne, ale skad to nie wiem:P i sie zastanawiam, czy to nie jakis znak?:P hehe, czytalam kilka wypowiedzi tutaj, ale to pare dni temu, nie myslalam nawet o tym, a dzisiaj mi sie snilo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
![]()
po przeczytaniu calego watku doszlam do wniosku ze jest on lepszy od najlepszej kampanii reklamowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
jednak sie skusze na to serum krystaliczne Renee Blanche, ale wolalabym na poczatke na spole z kims, jak mi sie spodoba, to kupie sobie pozniej cale
![]() szczesliwa18: pisalam do Ciebie na gg, ale sie nie odezwalas, moze z gg cos sie stalo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.