|  2005-06-29, 18:45 | #1 | 
| Wtajemniczenie | "Słodziutki" blog :>

http://rozyczki.mylog.pl/ fajnie sie go czyta, co nie?   
				__________________ Kobieta powinna powstrzymac swoje kokieteryjno-prowokacyjne zachowanie aby umozliwic mezczyznie wyksztalcenie pozagenitalnych form osobowej komunikacji  arte infantil R jak Remont | 
|     |   | 
|  2005-06-29, 18:57 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Dot.: "Słodziutki" blog :>

sWeEtUcHnIeNkI bLoG@$3Q

| 
|     |   | 
|  2005-06-29, 19:52 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

a to kurka po jakiemu ??? Dziecina powinna mieć zakaz zbliżania się do klawiatury... PZDR  Natalia 
				__________________ Not all those who wander are lost. MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!  Legite aut Perite! | 
|     |   | 
|  2005-06-29, 19:56 | #4 | 
| Rozeznanie | 

Tego sie nie da czytać  Denerwuje mnie ten styl pisania   
				__________________ Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail | 
|     |   | 
|  2005-06-29, 20:17 | #5 | 
| Raczkowanie | 

Zrezygnowałam po pierwszym zdaniu   . Czytanie tekstów pisanych "po polskiemu" nie dla mnie - odpadam   | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 09:38 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: ♥ Toruń ♥ 
				 | 

Za pierwszym razem lekko mnie zemdliło od kombinowania co dany wyraz znaczy! Ale naprawdę za drugim razem czytam to normalnie, bez problemu! Czy to normalne?   | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 10:17 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-02 Lokalizacja: Weston-super-Mare 
				 | 

buu...a mi się nie chce otworzyć  mógłby ktoś skopiować i tu wkleić? 
				__________________ A prayer for the wild at heart, kept in cages... | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-06-30, 10:43 | #8 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Cytat: 
 Ale, yak maffia sTare poffieconko... hmmm... ss reshtom bynaymniey nie washne, hihihi:P A vienc wreshcie ffam napishem co u mnie   Po moim chvilovym zauamaniu psychichnym jush doshuam do siebye... Ale mushem Vam vyssnać, she byuo sse mnom napravde śle. Pshestałam robić pediukjur i manikiur... Naffet sachelam... sachelqam... OBKRYZAĆ PASSNOKCIE!!! To byuo strashne... Pshes kilka dni byuo tak tragicznie, she chciauam popełnić nafet samobujstwo... Ale dzienki Bosh, moja słit MarioLechKa mnie od tego poffsczymaua... Jak jej napisauam s moyego słit teleffoniq she jush nie chce dłushej żyć na tym wstrentnym śffiecie (I h@te! I h@te!!) i siem podetnem ssaras moyom mashynkom Żilette Vinus, to mi napisaua najpierv "3 mogem sobye ffzionć Tvoye ciuchencje, bo Ci jush nie bendom poczepne.... Hihihi" a potem parem słuff, ktoore ponovnie przyprowadziuy mnie do moyego słit shycia. Ah misiachki, co za szczenście, she Vasha @lLo0t3nCyA nic sobye nie ssrobiua... Bo jush widzem jak shaleliście ss tensknoty, a kdyby mnie ssabrakuo napravdem? Co fftedy? Ahhh... dzienki Bosh moya Mar!oLeChK@ mniem ooratovaua  I jak jush siem troshke lepiey pochoołam - snachy ffsieluam kompielkę, makiyashyk ssrobiuam, ubrauam sobie nowy słiit rooshoffy kompleciq, od rassu mi siem pshypomniał mooj słit blogasek! Yak ya moguam tak zniknonć bess słoovka wyja$nień? I nic ffam nie moovionc? Ah! Ale nic, yush ffroociuam i terazs fshystko bendzie słit  Sobachycie moje pysiątka    Terass idem. Mama mi possfoliua sotsać dzisiej v domq ss povodu mojego sauamania nervovego. Idem potem z Mariolciom na ssakoopy, a potem vam wshystko dokuadnie opishem!! b!g Sm0oK@SsY !!!!    P.s. Wkleilam ta notke, bo wydaje mi sie najdramatyczniejsza i najpelniej obrazuje wszystko, co przezywa ta dziewczyna  A juz szczegolnie fragment:"Pshestałam robić pediukjur i manikiur... Naffet sachelam... sachelqam... OBKRYZAĆ PASSNOKCIE!!! ". | |
|     |   | 
|  2005-06-30, 10:55 | #9 | 
				 | 

dzięki trynosz   
|     |   | 
|  2005-06-30, 10:55 | #10 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-10 Lokalizacja: esTWuaA 
				 | 

dziewczyny..zobaczczcie to..brak slow... http://www.pink-barbie.blog.pl/ | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 10:57 | #11 | 
				 | 

nie no fajnie. maturę ma zdaną na 100&   
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2005-06-30, 11:15 | #12 | 
| Raczkowanie | 

Jakie to szczęście,że NIE jestem idealna | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 11:22 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Porażające... zastanawiam się ile założycielki obu blogów mają właściwie lat (może i była gdzieś tam taka informacja, ale nie dotrwałam).  Uważam się za jednostkę tolerancyjną, ale jak mi ktoś wyskakuje z takim czymś na kształt "poffieconek" to mnie krew zalewa i nóż w kieszeni otwiera się samoczynnie... | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 11:27 | #15 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

Te pismo jest okropne   Dziewuszki, czy Wy cos z tego rozumiecie?   | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 11:28 | #16 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Ja widziałam jeszcze bardziej "SuItAśNe BlOgaSqI"!  To po prostu plaga, ale osobiście myślę, że niektórzy tylko jaja sobie robią... | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 11:31 | #17 | 
				 | 

Kloe: być może, ale obawiam się, że 99% młodego pokolenia, które takim językiem operuje, uważa "sfocenie" (tłum. słodzenie) za atrakcyjną formę wyrażania myśli... O ile o myśleniu w tym przypadku w ogóle można mówić.

| 
|     |   | 
|  2005-06-30, 12:03 | #18 | 
| Rozeznanie | 

O ku*wa!- to przyszło mi na myśl, gdy zaczęłam czytać pierwszego bloga. Drugie brzydkie słowo wymsknęło mi się, gdy docztałam, że jedna z nich (podejrzewam, że druga także) jest w drugiej klasie LO !!!!   No łapki mi opadły.... Co do drugiego bloga, to jest on zrobiony "dla jaj" jako przykład blogowego gniota. | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 12:17 | #19 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: ♥ Toruń ♥ 
				 | 

Totalna beznadzieja! Czym taka laska się chwali? Kim ona w przyszłości będzie? Chyba tym, że ani pisać nie potrafi poprawnie a takie " słiitititi" tego nie ujawnia, że bozia inteligencjii pożałowała. Żeby chociaż z jej tekstów biła mądrość....bo jak się ma 17 lat to coś w tej makówce powinno pracować. Chyba, że zamieszkała tam na stałe różwa landrynka....Totalny narcyzm, próżność i głupota życiowa....Tragedia, że takie różowe chwasty rosną nam dosyć gęsto....   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2005-06-30, 13:08 | #20 | 
				 | 

Tragedia, że takie "różowe chwasty" zachwycają młodych facetów... Ale ich poziom nie jest dużo lepszy. Trochę offtopnę, ale generalnie rzecz będzie w temacie dzisiejszego młodego pokolenia. Przytoczę dwie sytuacje, z którymi zetknęli się moi znajomi, a które chyba najlepiej obrazują większą część współczesnej młodzieży (przynajmniej tej w wieku lat 15-18). Sytuacja pierwsza: W autobusie siedziały dwie młode panny, wymalowane na twarzach i z biustami na wierzchu. Stanęło koło nich dwóch facetów w podobnym wieku i jeden rzucił tekst: -Ale za****ste foki... Reakcja dziewczyn? Radosny chichot i trzepotanie rzęsami. Jakby o mnie ktoś powiedział "za****sta foka" to by chyba dostał w szczękę... Sytuacja druga: Również w autobusie - siedzi sobie para młodych ludzi. W pewnym momencie wymalowana dziewczyna w obcisłej czerni zwraca swe oczęta udekorowane sztucznymi rzęsami w stronę wybranka i rzuca tekst: -Kur*a, ale się w tobie za*****am. Bez komentarza... | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 13:32 | #21 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Oczy bolą przy czytaniu pierwszego zdania i od tego tandetnego różu   bleee | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 13:52 | #22 | 
				 | 

dobre te twoje przeżycia z autobusu akane   
|     |   | 
|  2005-06-30, 13:54 | #23 | 
				 | 

Sylwia18: szczęśliwie nie moje, znajomi się na te "scenki rodzajowe" natknęli   Ech, porażka... | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 14:03 | #24 | 
				 | 

otworzył mi się ten blog...CO TO JEST???!!!bez komentarza...

|     |   | 
|  2005-06-30, 14:18 | #25 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ 68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma     | |
|     |   | 
|  2005-06-30, 14:45 | #26 | 
				 | 

Poziom komentarzy godny tego bloga, tyle tylko, że używane słowa się zmieniają: z "nAfycH mysIackuFf" na ku*wy i poj**by    Tak czy inaczej - jedna... nom   | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 14:59 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

24 października 2004  wpis.. Nienawidzem mojegp sqla! NIENAWIDZEM G0! Pshez niego wshystko sie r00jn00je! 0ne: strashom mnie jakom$ matoorom! czyli mi sie zdaje ze to była tegoroczna maturzystka... Niech zyje "pokemonizm" :? 
				__________________  Plus Size-owy wątek gadulcowy  Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 15:01 | #28 | 
| Zakorzenienie | 

Wow czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Ona wprowadziła nowy rodzaj języka   . Masakra jak dla mnie jednym słowem  . 
				__________________ Korzystaj z czasu póki czas! | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 15:14 | #29 | 
| Zadomowienie | 

Eeeej dziewczyny to napewno jakiś żart jest, tacy ludzie NIE mogą istnieć!!!

__________________ ziu Edytowane przez aniess Czas edycji: 2005-07-01 o 15:25 | 
|     |   | 
|  2005-06-30, 16:05 | #30 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-08 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

JAk rany    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Uśmiechnij się | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.