Blog- internetowy pamiętnik - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-05-25, 12:02   #61
soulsweeper
Zadomowienie

Dot.: Blog- internetowy pamiętnik

Bez obaw, te opłaty są opcjonalne, a nie obowiązkowe i żaden rachunek na pewno Ci nie przyjdzie Chyba, że płacisz za telefon komórkowy córki.
soulsweeper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-25, 18:48   #62
zygmus
Wtajemniczenie

GG do zygmus

kiedys jak patrzylam, to nie moglam zmienic wygladu bloga, wlasnym html'em bez dodatkowych oplat. teraz rzeczywiscie sprawdzilam i nie ma tego. widocznie zmienili to od czasu kiedy tam bylam ostatnio, bo wtedy mozna bylo tylko bezplatnie notki pisac
zygmus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-25, 20:30   #63
soulsweeper
Zadomowienie

To już chyba bardzo dawno musiało być Ja cenię mylog właśnie za duże możliwości edycji, brak reklam pojawiających się na stronie i wystrój- obecnego bloga.pl nie mogę ścierpieć!
soulsweeper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 14:10   #64
meesha
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to meesha

mialam kiedys na mylogu ale nie podoba mi sie tam... poza tym ciagle sie zawieszal albo nie moglam sie zalogowac...:/ teraz mam na onecie i jest dobrze fajnie sie pisze:P jakby sie komus nudzilo to mozna poczytac moje wypociny www.meesha.blog.onet.pl

Edytowane przez meesha
Czas edycji: 2005-08-04 o 20:09
meesha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 15:12   #65
Monicczka
Raczkowanie

a ja ma bloga na hasło i jest tylko mój oczywiscie servis mylog :P
Monicczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 15:50   #66
1141655
Zakorzenienie

ja mam na tenbicie..tak mysle czy podac adres..jeszcze pomysle nad tym..bo ja tam wyladowyje moje wszystkie frustracje i wyszlabym na jakas rozkapryszona bachorzyce

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 15:56   #67
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

a ja wam podam mój adres bloga: http://rdzuniaaa.blog.pl blog na hasło, ale wam udostępnię: szpagfuzam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-08-04, 16:07   #68
1141655
Zakorzenienie

http://blog.tenbit.pl/koszalnik/

to moj....
blog raczej przypomina niewyrzyte zycie niewyrzytej nastolatki;/ ehh ale niestety tak bylo.. smutne ale prawdziwe .
ten blog czyta wielu moich znajomych wiec na intymne zapiski moge sobie pozwolic tylko na zwyklych kartach zwyklego zeszytowego pamietnika
milego czytania
aniess-->zabieram sie za twoj

Stary 2005-08-04, 18:04   #69
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985
No wlasnie wczoraj sie pospieszylam z tym postem... Bo tez nie moge znalezc tego watku .
Pamietam go doskonale i wiem ze zalozyla go Femme. Ale nawet w watkach zalozonych przez nią nie ma

Na pewno gdzies przepadl podczas wprowadzania w zycie nowego forum
hmm, faktycznie nie da sie znalezc... moze i dobrze, bo podalam tam adres do swojego to znak, ze to nie byl dobry pomysl
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 19:07   #70
Magda.
Zadomowienie

Interesuje mnie, co kieruje osobami, ktore zakladaja blogi. Z jakich powodow to robicie? Anies juz troche napisala, moze inni tez...
Magda. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 19:21   #71
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda.
Interesuje mnie, co kieruje osobami, ktore zakladaja blogi. Z jakich powodow to robicie? Anies juz troche napisala, moze inni tez...
kiedys bylam w polsce na wakacjach i tak sobie siedzielismy z moimi najblizszymi przyjaciolmi i rozmawialismy o tym, jak ciezko sie komunikowac kiedyjestem w usa... ja mowilam jak mi trudno czasem pisac maile do kazdego z osobna o tym samym... i wtedy jakos tak od slowa do slowa postanowilam, ze zaloze blog, zeby wszyscy wiedzieli co sie u mnie dzieje nie zalezy mi w sumie na odwiedzinach obcych osob, blog powstal z mysla o tych najblizszych. choc zawsze mi jednak milo, gdy ktos obcy powie, ze dobrze mu sie czytalo
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-04, 19:30   #72
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanilla_sky
hmm, faktycznie nie da sie znalezc... moze i dobrze, bo podalam tam adres do swojego to znak, ze to nie byl dobry pomysl
Adres mojego tez tam był

A twojego kurcze blade nie wyłapałam

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 19:33   #73
aga87
Rozeznanie

GG do aga87

Ja prowadzę coś takiego, ale nie jest to forma zapisków z mojego życia codziennego, acz rozmyślania nad życiem (lubie filozofować )

http://www.imperfect.mylog.pl

"He's all right! Aren't you,cat? Poor slob without a name! The way I see it I haven't got the right to give him one. We don't belong to each other. We just took up one day by the river.
I don't want to own anything until I find a place where me and things go together."
aga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 19:40   #74
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda.
Bloga założyłam już dawno... To znaczy dwa lata temu. Dokladnie w dniu moich urodzin beda dwa lata . Wchodziłam wtedy w "doroslosc" i chcialam uwiecznic ten moment .

A tak powaznie... Po prostu chcialam pisac. Lubię to. Nie wiem czy robię to dobrze czy źle... nie obchodzi mnie to bo robię to głównie dla siebie. Ale mam tez skromne grono wiernych czytelniczek i bardzo sie wirtualnie zżyłam z tymi osobami .

Wiem, że niektórzy kompletnie nie potrafią zrozumiec osób piszących blogi... To trochę niesprawiedliwe (szczegolnie nazywanie tych osob ekshibicjonistami itp.).
Jesli komuś się podoba pisanie o swoim życiu na forum to niech to robi, co to kogo obchodzi.

Tak samo to nasze wizazowe forum jest jednym wielkim blogiem bo wiele osob opisuje tutaj swoje przeżycia, przemyslenia, zamieszcza zdjecia itp .

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-04, 20:34   #75
Vivienne
... choć nie Westwood

Ja swój blog prowadzę prawie 3 lata. Załozyłam go jeszcze w czasach gdy był za 2 zł, a nie za 10 Czemu go załozyłam? Szczerze mówiąc nie wiem.... Poczatki to głupiutkie zapiski 14-latki. W sumie jakby nie patrzeć teraz też nie są najmądrzejsze ale styl się zmienił
Nie są to jakieś intymne wpisy, ale po prostu to co się u mnie dzieje. Ostatnio mam bardzo mały kontakt z niektórymi znajomymi, rzadko się widujemy i gadamy, więc kiedy chcą się dowiedzieć co u mnie, po prostu wchodzą na bloga i czytają

Ostatnio się nawet zastanawiałam czy nie usunąc mojego blogasa... Ale jakoś szkoda mi było. Bądź co bądź mam tam zapisane troche tych sytuacji z 3 lat I się posmiac można

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-08-04, 20:34   #76
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Cytat:
Napisane przez 1141655
http://blog.tenbit.pl/koszalnik/

to moj....
blog raczej przypomina niewyrzyte zycie niewyrzytej nastolatki;/ ehh ale niestety tak bylo.. smutne ale prawdziwe .
ten blog czyta wielu moich znajomych wiec na intymne zapiski moge sobie pozwolic tylko na zwyklych kartach zwyklego zeszytowego pamietnika
milego czytania
aniess-->zabieram sie za twoj
to teraz ja zabieram się za Twój
Stary 2005-08-04, 20:40   #77
C4lamity
Raczkowanie

GG do C4lamity
Red face Dot.: Blog- internetowy pamiętnik

Ja zupełnie nie wyobrażam sobie, abym mogła prowadzić bloga. Jestem z natury osobą raczej skrytą, jeżeli chodzi o moje emocje, cały świat wewnętrzny. Źle bym sie czuła wiedząc, że obcy ludzie czytają o mnie. Czuła bym się taka naga, bezbronna. Mogłabym pisać, tak jak niektórzy, że wstałam, poszłam do kibelka, zjadłam to i to, ale w opisywaniu takich rzeczy nie widze najmniejszego sensu.
Dlatego też jestem zwolenniczką pisania pamiętników w tradycyjny sposób. Pisze swój juz czwarty rok i mam nadzieje, że jeszcze będę długo to robić, bo uwielbiam pamiętać o wszystkich ważnych dla mnie rzeczach, o tym co myślałam i czułam w danym momencie. Ten pamiętnik, to jakby książka o moim życiu i o mnie. Lubię wieczorem usiąść, wziąć długopis i przy świetle mojej małej lampki pochylić się nad zeszytem i pisać lub wklejać różne rzeczy, których tak długo nie zapomnę, dopóki będę miała mój pamiętnik. I bardzo sobie cenię, że mogę go w każdej chwili wziąć w ręce (jest wtedy taki bardziej rzeczywisty i namacalny, bo ma swój ciężar, fakturę, zapach) i czytać. Wiem, że nie zniknie, gdy wyłączę komputer lub będa jakieś problemy z serwerem. No i jest tylko mój. To mój kawałek świata, gdzie nigdy nie muszę niczego udawać, zawsze moge być szczera, dziecinna, śmieszna, naburmuszona.....bez obawy, że się to komuś może nie spodobać

Edytowane przez C4lamity
Czas edycji: 2005-08-04 o 20:42 Powód: literówka
C4lamity jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-05, 08:08   #78
Beauty1984
Zakorzenienie

GG do Beauty1984

Ja pierwszego bloga pisałam przez pół roku. Adres podałam kilku znajomym i przyjaciołom, ale wśród nich wkrótce znalazł się mój były facet. Czułam się nieswojo i zrezygnowałam z pisania. Drugiego bloga pisałam przez prawie rok. A o trzecim nie wspomnę bo chyba nawet nie miesiąc go prowadziłam .

Szkoda mi po pierwsze na to czasu (wolę go przeznaczyć na wizaż ), a po drugie zmieniłam zdanie o blogach i nie dla mnie to zajęcie.
Stary 2005-08-05, 09:14   #79
meesha
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to meesha

i dlatego ja nie podalam adresu znajomym... wiedza ze prowadze bloga ale nie wiedza pod jakim nickiem... w necie adres moge podawac bo i tak nikt raczej nie wie kim jestem...
Stary 2005-09-11, 18:37   #80
witch_18
Zakorzenienie

Blogi

Ciekawi mnie czy któraś z Was prowadzi własnego bloga?Co wogóle myslicie o czymś takim?Ja przyznam sie,ze mam swojego bloga,na którym wyrzucam z siebie wszystkie myśli,uczucia.Czasami łatwiej jest mi coś napisać niż powiedzieć.A że przeczytać moze to każdy to mi nie przeszkadza.Czesto przydaje się komentarz kogoś stojacego obok,kto nie bedzie pisał czegoś czego naprawde nie mysli,żeby nie robić mi przykrości.

A właśnie..znacie może jakieś strony z ciekawymi szablonami?
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 18:56   #81
aniess
Zadomowienie

GG do aniess
Dot.: Blogi

był wątek o Blogach, z resztą założony przeze mnie. Korzystajmy z wyszukiwarki

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=Blog
Stary 2005-09-11, 19:08   #82
k-n
Wtajemniczenie

Dot.: Blogi

Wyszukiwarka naprawde nie gryzie aniess podała juz link do swojego wątku więc wklejam jeszcze inne:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=blogi
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=blogi
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...wy+pami%EAtnik
k-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 19:11   #83
witch_18
Zakorzenienie

ja również mam swojego bloga i prowadze go juz z dobre 3 lata,co nie przeszkadza mi w prowadzeniu też takiego tradycyjnego pamietnika.i musze przyznać,że często to co pisze na blogu nie znajduje sie w pamietniku i na odwrot.a adres mojego bloga mu kilka znajomych osób(w tym mój były chłopak,co jednak mi nie przeszkadza,bo czytał go jeszcze jak był moim facetem).są jednak osoby,które nie chciałaym,zeby dotarły na mojego bloga.wiem,że to co na nim piszę byłoby dla nich duzym szokiem,bo czetso nie maja pojecia o tym co dzieje sie u mnie tam w srodku
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 20:03   #84
agatka-a
Zakorzenienie

ja też prowadze bloga. W sumie to już mój drugi blog. Załozyłam go, bo weszlam w nowy etap swojego zycia, chciałam zerwać z przeszlością, z tym co było złe i działało na mnie destruktywnie.
Tamten blog chyba jeszcze istnieje, ale nie wchodze na niego.
Na obecnym piszę to co siedzi mi na sercu, co trapi, co dręczy, co cieszy. Nie ukrywam jego sdresu, bo wiem, ze tylko osoby które wiedzą troche więcej o mnie będą rozumiały co opisuję, czego cozekuję, trzeba po prostu czytać między wierszami
A pisze go dlatego, ze czasem musze sie komuś wygadac, czasem chce mi sie cos napisać, a na komputerze idzie mi to łatwiej
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 20:34   #85
inna_ona
Raczkowanie

piszę, bo lubię, bo tego potrzebuję, bo to wciąga. żeby po prostu wykrzyczeć to, co boli- właśnie dlatego blog wygląda tak, jakbym była znerwicowaną kobietą albo nastolatką z burzą hormonalną ( dormir-a-la-belle-etoile.blog.pl )
inna_ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-11, 21:30   #86
Dzoli
Rozeznanie

GG do Dzoli

2 lata ponad prowadze bloga i dzieki temu pozanałam kilka ciekawych osób...zyskałam wspaniałą psiapsiółe, fakt mieszka daleko ale niedługo przyjedzie
Stary 2005-09-12, 09:38   #87
Milka19
Zakorzenienie

Wink Dot.: Blog- internetowy pamiętnik

Ja zaczęłam pisać blog jakieś 2 miesiące temu i zakończyło sie to na jednym wpisie... Podziwiam osoby, które prowadzą takie blogi przez kilka lat. Mnie to wogóle nie bawi. Nie wiem czy to brak czasu, czy chęci... Zauważyłam, że u mnie wypisanie rzeczy, które mnie bolą, które mnie zraniły, nie działa. Ja to muszę głośno komuś wykrzyczeć , dopiero wtedy czuje się lepiej.
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-12, 10:10   #88
Szczepcio
BAN stały

Mam go od ponad roku. Na początku pisałam systematycznie, teraz z tym bywa różnie. A od października chyba to się skończy, bo zaczynam studia w innym mieście. Kiedyś mnie to bawiło, potrzebowałam tego, teraz już mi przeszło.

Pozdrawiam
Szczepcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-12, 10:49   #89
śliweńka
Zakorzenienie

moim zdaniem niektóre blogi mogą być ale niektóre powinny być całkowicie usuwane np. blogi pro-ana debilnych odchudzających się idiotek
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-13, 16:42   #90
1141655
Zakorzenienie

a ja dziekuje za komentarz na moim blogu od Kruszka i choc nie wiem kim jest wielka buzia i mam nadzieje ze nie zandudzam tak bardzo na moim blogu i nie wychodze na osobe z chwiejnoscia nastrojow ktora wyrzywa sie na klawiaturze gdy jej tylko zle

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości