|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2972 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ile osob bedziesz miala bo nam powiedzial ze min 130 musi byc na te duza sale
![]() |
#2973 |
Raczkowanie
|
Gorzata wyslalam Co PW. Moglabys zerknac? Dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Wszystkie te wesela są w rodzinie?
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehehe ja tylko z ciekawosci pytalam bo mi sie te misie podobaja :P i chcialam zapytac czy ktos tego na zywo nie widzial bo ja nie potrafie sobie tego wyobrazic ![]()
Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza... Edytowane przez Daisy89 Czas edycji: 2009-01-06 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Raczkowanie
|
a macie moze zdjecia ze Smykowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Juz rozpisałysmy sie na setna strone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Raczkowanie
|
powiedzcie mi co sądzicie o wkładkach do zaproszeń tzn coś typu żeby dawali zamiast prezentów pieniądze? widziałam takie wierszyki które w dość subtelny sposób mówią co chcielibyśmy dostać
http://www.marketweselny.pl/Wkladki_..._item,209.html http://www.marketweselny.pl/Wkladki_..._item,210.html Edytowane przez oliwkach1985 Czas edycji: 2009-01-06 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Wtajemniczenie
|
4 w rodzinie + 1 przyjaciela mojego narzeczonego + nasze
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2009-01-06 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Popieram i tez sie nad takimi zastanawiam ![]()
![]() |
#2981 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-01-06 o 14:34 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie nie popieram
![]() Niedługo dojdzie do tego że młodzi będą sprzedawać wejściówki na własne wesele. Gościom nie można narzucić sposobu obdarowywania Młodych. Przesadą dla mnie jest też robienie listy prezentów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepsze to niz lista prezentow - z ktorj wybierasz co chcesz kupic młodym... Stoje przy swoim twardo - ze dobrze napisane, delikatnie i tresciwie po co ma mi ktos kupowac zelasko? wole kase i kupie sobie takie jak bede chciala
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie z Tobą my albo napiszemy wierszyk albo jak beda nas goscie pytac czy wolimy prezent czy pieniadze to powiemy ze pieniadze. Ja jeszcze chce napisac zeby zamiast kwiatow kupili zdrapki, bo kwaity zaraz zwiedna, chociaz ladnie wygladaja ale nap[ewno ktos i kupi kwiaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Raczkowanie
|
Co racja to racja, ale w koncu wesela nie robi sie tylko dla zebrania pieniedzy i tak niektorzy glupio sie czuja, bo pojscie na wesele to dla niektorych duzy wydatek - prezent i stroje, a moze ktos sie bedzie zle czul ze dal za malo, a wolalby kupic jakis prezent, ktory nie wiadomo ile kosztuje. I tak wiekszosc ludzi daje pieniadze, a reszcie chyba nie wypada narzucac co maja dac. Moze jeszcze ile....Niektorzy robia duze wystawne wesela i pozniej oczekuja ze zbiora tyle, zeby im sie zwrocilo. A tak tez nie mozna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zdrapki??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny
Po tych świętach musiałam znó parenaści stron przejrzeć, udało sie ![]() Przede wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Tak jak pisalam przed Swietami dla zainteresowanych byłam u ksiedza w kościela na Stawkach i koszt przedstawia sie nastepujaco: 150zł organistka,, 100zł kościelny, 300zł ksiądz. czyli 550 wychodzi. Kościół mozna ubrac dobrowolnie. Dokumenty 3 miesiace przed ślubem trzeba dotarczyc, jesli kurs jest ze szkoły to ok, no i niestety mówił o dniu skupienia, 28 marca w Jędrzejowie jest. Co do zaproszeń, zawieszek na butelki i wizytówek to ja robie sama ze swoim narzeczonym, własnie dziś odbieramy papier, projekt zrobiony, pozostaje drukowanie i wycinanki. Powiem wam że wyjdzie nas to może 1zł za zaproszenie więc naprawde opłaca się pomeczyć. Elsi tak źle było na tym sylwestrze w Novum - hmmm troche mnie zmartwiłaś, napisz coś wiecej czy jedzenie było dobre. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Ja tez włożę do zaproszeń takie karteczki. i tak wszyscy przychodzą z jakimś prezentem a przecież nie napiszemy ile kto ma dać. a nam czajniki żelazka ekspresy itp. nie potrzebne bo to wszystko już mamy.
co do sali w Smykowie to mi się średnio podoba ale byłam tam na weselu i było naprawdę super ![]() zaproszenia też zamówimy raczej na allegro bo jest największy wybór i w miarę tanio |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wez pod uwage ze na sylwestrze oni cha jak najwiecej zarobic - dlatego upychaja duzo osob i tak jest w wiekszosci lokali. Rozmawialam natomiast z kamerzyta i mowil ze novum to swietny lokal - jedzenio dobre duzo go i przede wszystkim jest bardzo ładnie wszystko nowe. Sama sie zastanawiam nad tym lokalem albo nad tym nowym koło magnatu
Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza... Edytowane przez Daisy89 Czas edycji: 2009-01-06 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Wtajemniczenie
|
Ja również tego nie popieram
![]()
Razem od 14.02.2006 Mąż i żona 26.09.2009 Mama Aniołków [*]14.02.2010[*]15.01.2011 Maja jest już z nami ![]() 08.04.2012 Edytowane przez michel82 Czas edycji: 2009-01-06 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Dekoracje na samochód, dla mnie szczyt kiczu a wam jak się podobają?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a kto mowi ze kazdemu masz takie wkładac? włoz je do zaproszenia babci zeby nie kupila Ci jakiegos -jej zdaniem ladnego - kompletu okropnych recznikow, dla kolezanek ze studiow nie musisz takich karteczek kupowac
![]() |
#2996 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Raczkowanie
|
O Gorzata9 to ja Tobie pisalam nr do Smykowa zle jakos przeczytalam a tu potzrebuje Agula84 sorki.
Daisy sa takie kuponu zdrapki tez w totolotku one sa za 1 i 2 zl i fajna rzecz a tez czytalam gdzies na forum ze to powoli wchodzi. Jesli chodzi o te pieniadze to juz dziewczyny nie przesadzajcie ze bedziemy pisac kto ile ma dac wiadomo ze jak sie napisze taki wierszyk to kazdy sie przy tym usmiechnie a jesli chce kupic prezent to i tak kupi. A teraz i tak wiekszosc osob daje pieniadze zwlaszcza mlodzi ja nigdy jeszcze nie kupilam prezentu bo wole dac pieniadze zeby sami sobie Mlodzi cos wybrali i z tego byli bardziej zadowoleni. Ale kazdy na ten temat moze miec pzreciez rozne zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Raczkowanie
|
ja będę miała na weselu 100 osób. Nic pan, który nas oprowadzał i spisywaliśmy z nim umowę nie mówił, że musi być minimum 130 osób. Wspomniał, ze jak jest więcej to fajnie to wygląda bo jest sala zapełniona ale to nie było jego ultimatum,że jak nie będzie 130 osób to jej nie wynajmie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.