|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]() ![]() Niniuska ładny avatorek ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-01-10 o 07:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Wtajemniczenie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
A co do obraczek sama takie wybralam, ale kilka osob mi odradzilo. Moja siostra byla na weselu i wlasnie dziewczynie ktora miala taka obraczke wypadl podczas zabawy brylancik. Wszyscy goscie szukali ale nikt nie znalazl. Podobno bylo wiecej takich przypadkow. Wiadomo nie zawsze musi tak byc. Ale sie troszke tego przestraszylam, bo w koncu obraczka jest na cale zycie, a jak zginie brylancik to niestety trzeba sobie kupic nowy bo nie wiem czy daloby sie reklamowac....no moze jaklby ktos mial takie szczescie ze by go znalazl ale to naprawde male oczko ![]() Ktora z was juz byla na makijazu probnym i moze polecic mi kosmetyczke? zalezy mi na leciutkim makijazu- zastanawiam sie tez nad sztucznymi rzesami, ale nie wiem czy to nie ryzykowne- bo co by bylo jaklby odpadly? ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-01-11 o 14:54 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, organizacja na 2010 powoli daje mi sie we znaki, wszytskie zespoły pozajmowane,wolny termin ma komfort ale jak weszłam na ich stronę to chyba taki sobie mało rozrywkowy tzn. jakoś tak nie ma w nich życia...Możecie mi kogoś polecić ( poza Sukces, Riva band, orionem bo Ci zajeci ).Proszę pomóżcie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Raczkowanie
|
Ja polecam zespół Fair Play z Końskich. Grają na żywo na instrumentach, śpiewa dziewczyna, można dogadać z nimi repertuar. Ale zespół jest dla osób, które nie lubią typowej weselnej muzyki
![]() ![]()
#3245 |
Wtajemniczenie
|
Blancanet ja niestety nie bardzo orientuję się w tych zespołach (ja mam z Końskich i sama niewiele o nich wiem) więc Ci nie pomogę, ale z tego co zauważyłam tu na forum to Komfort jest bardzo polecanym zespołem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Przyczajenie
|
Skoro Rytm i Komfort są lepsze od Sukcesu i Riva Band, to czego mają wolne terminy, zaś Sukces i Riva Band mają wszystko pozajmowane?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Raczkowanie
|
wracając jeszcze do obrączek chciałam Was spytać czy myślałyście już o grawerze? Slyszałam że ktoś zrobił sobie grawer na zewnątrz obrączki, ale pewnie z czasem się on wytrze. Co macie zamiar wygrawerować na obraczkach? standardowo imie i data czymoze cos innego? ja myslalam o czyms innym ale sama nie wiem jeszcze dokładnie co... może cos poradzicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Zakorzenienie
|
Ja wcale nie napisałam, że Rytm ma wolny termin tylko, że polecam ten zespół. i wcale nie napisałam, że uważam Komfort za lepszy od Sukcesu i Riva Band. Przeczytaj jeszcze raz mojego posta zanim zaatakujesz bezzasadnie. Poza tym Riva Band nie mają wszystkiego pozajmowanego na 2010 rok a o tym była mowa
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-01-10 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie zespół Sukces nie przypadł do gustu, no ale cóż, ja jestem wybredna ![]() Nie ma więc reguły, każdemu podoba się coś innego. Skoro tyle dziewczyn chwali zespół Komfort to widocznie musi być niezły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny.
strasznie ciężko za Wami nadążyć ![]() w piątek zamówiłam suknię ![]() ![]() ![]() mam tylko problem z butami ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu gratuluję zakupu sukni, pochwal się nam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja byłam na weselu na którym grał zespół Riva Band i wcale mi się nie podobało. Cały czas przerwy 'na jednego' i zabawy w kółeczku i 'łapiemy się za rączki' ![]()
![]() |
#3254 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie Aniu, proszę wkleić zdjęcie
![]() Przeddzidzie ja mam inny zespół niż Ty, tzn. przeczytałam że masz Fair Play, a ja mam Joker. Trochę z przypadku i nie za wiele wiem o nich ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2009-01-10 o 17:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3256 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam pytanie czy na pewno chodzi o zespół Riva Band (chodzi o wesele, na którym byłaś) ponieważ ten zespół grał w mojej rodzinie w ostatnich trzech latach cztery wesela i nigdy nie grali na jednego, ani nie robili zabaw typu trzymamy się za rączki. Niestety mnie się nie powiodło wynająć tego zespołu, ani zespołu Sukces ponieważ nie dopasowałam terminu do sali. To co piszesz nie pasuje mi do tego zespołu. Może bawiłaś się przy innym zespole o bliskoznacznej nazwie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3258 |
Przyczajenie
|
No to na pewno nie był zespół zespół Riva band ponieważ oni nie grają z perkusją. Już wszystko jasne. Bawiłaś się przy innym zespole. Zespół Riva Band ma swoją stronkę www.rivaband.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Zakorzenienie
|
Ja jak szukałam zespołu to najbardziej do gustu z Końskich przypadł mi zespół 'Kwant' ale jeden termin w sierpniu mieli wolny na ten rok.Odsłuchałam ich piosenki na wrzucie i muszę powiedzieć, że wokal klientki która tam śpiewa jest super.
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-01-10 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 |
Raczkowanie
|
Potwierdzam to nie mogła być Riva!Oni nie mają plakatu rozciągniętego nad zespołem.Jeśli już to reklamę świetlną stojącą na dole,pod klawiszami.A z własnego doświadczenia znam kapele które podszywają się pod dobre i renomowane zespoły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Zadomowienie
|
Julla widzę, że jesteś wielką fanką Riva Bandu, w każdym poście tylko o nich
![]() ![]() PORADA o jakim doświadczeniu mówisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Raczkowanie
|
Znam "branżę ślubną "od kuchni,nie jedno widziałam i nie jedno słyszałam.Chętnie służę pomocą!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Masz rację. Uważam za największą moją porażkę niedobranie terminu. W efekcie brak ulubionego zespołu. Moja cała rodzina uważa, że z nimi jest fantastyczna zabawa. Może gdybym nie bywała na weselach, gdzie oni grają, myślałabym inaczej. Super jest też zespół Sukces. Niestety też bardzo oblegany. Więc cóż. nie martwię się co będzie, ale same wiecie, że żal czegoś dobrego i sprawdzonego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3264 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Syneczek Edytowane przez przeddzidzie Czas edycji: 2009-01-10 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Raczkowanie
|
aga2428 to wszystko zależy od tego na co jesteś przygotowana.Ma być sala na 60-80 osób(np:Smyków- góra,Malpol na Kilińskiego)czy coś większego na 100-120(np:Venus,pałacyk.Pasj a).A czy to ma być od talerzyka czy sami chcecie robić.Co do kapel to czego od nich oczekujesz:mają grać na żywo,czy kapela diskopolowa?
Musicie się raczej szybko zorganizować,bo 2010 jest już bardzo "oblegany"nawet w kościołach.A szczególnie miesiące letnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Zadomowienie
|
Strona zespołu rivaband i tego z plakatu jest taka sama.
Wniosek sam się nasuwa.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3268 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Raczkowanie
|
O gustach się nie dyskutuje,więc jeśli ci się nie podobało to nikt i nic cię do nich nie przekona.Myślę,że nie mogli sobie pozwolić na to by co chwila robić przerwy,bo młodzi by interweniowali ,a to oni płacą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Przyczajenie
|
U nas jest taki problem ze oboje pracujemy za granica i dopiero w lipcu przyjedziemy na urlop.Jak myslicie mamy szanse cos jeszcze znalezsc na 2010 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.