![]() |
#331 |
Przyczajenie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Dzięki azakowana za szyką odp. Czy mozna dogadać się z właścicielem Pasji? (bo rózne opinie słyszałem) A jakie jest jedzenie (czy dużo i dobre?ciasta dużo) Jaki jest wystrój na weselu ? Może masz jakieś zdjęcia z Pasji (chętnie bym zobaczył) - interesuje mnie poprostu wszystko co jest zwiazane z weselem w Pasji - na co trzeba uważać itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Jezeli chodzi o zdjecia to nie mam bo na tym weselu nie bylam. Sala ladna i przestonna - zalezy oczywiscie od tego na ile osob jest planowana imprezka
![]() Goście, z którymi rozmawialam byli zadowoleni z jedzenia aczkolwiek nie wiem co oni tam podawali akurat na tym weselu. Jak my rozmawialismy w spawie menu to nawet spoko sie to przedstawialo - sporo wszystkiego. Jedyne co nam nie pasowało w tym wszystkim to właściciel. Nam sie wydał taki cwaniaczek, za bardzo pewny siebie i trochę zarozumiały. Aha noi sala ustrojona balonami, ktorych ja nie cierpię ![]() Nie wiem czy Ci to coś pomoże. Ale zawsze lepsze to niż nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za informację.Już coś wiem więcej (A Ty już tam miałaś wesele czy dopiero planujesz?)
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zbys2008 wejdź na tą stronkę ( http://www.rivaband.pl/stronki/wspol...estauracje.htm ) jest tam kilka fotek Twojej sali. Co do właściciela tego lokalu, to podczas oglądania sali odniosłam podobne wrażenia jak azakowana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
[quote=ewelka111;7630096]Azakowana super
![]() Ewelka sama oczywiście robiłam te zawieszki. Pasują wzorniczo do zaproszeń, które robiłam wcześniej i do winietek ![]() Wychodzi o wiele taniej robienie takich rzeczy samemu ![]() A zaproszenia nasze wyglądały tak jak poniżej. Żadna tajemnica ![]() ![]() ![]() Ja w ogóle lubie taka dłubaninę. Na codzień robię biżuterię więc to się też przydaje. |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Azakowana tez bym chciała robić takie rzeczy ale niestety nie potrafię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
Azakowana zaproszenia też wyszły Ci świetne, masz rękę do takich rzeczy. Mam pytanie czy te złote brzegi tych zawieszek na alkohol, lub zaproszeń były drukowane czy robiłaś je tym pisakiem lakierowym złotym? Interesuje się tym bo też planuje robić sama zaproszenia na zwykłej drukarce. Ale jeśli ten złoty efekt przy brzegach i przy napisie zaproszenia stworzyłaś tym pisakiem to warto byłoby go kupić. Można spotkać go w papierniczym, czy w jakimś specjalistycznym sklepie
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Te złocenia są robione pisakiem lakierowym. Ja go kupiłam w sklepie plastycznym, ale powinien być też w papierniczych. Tylko trzeba zwrócić uwagę na grubość tych pisaków, bo są dwa rodzaje. Ja kupiłam taki cienki.
Ania zaproszenia i zawieszki robiłam tak aby pasowały do Pałacyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
A pamiętasz może ile kosztował ten pisak? Spróbuje jutro go kupić, jeśli nie będzie w papierniczym to sprawdzę w tym sklepie na Iłżeckiej (chyba jest plastyczny).
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Ja za niego zapłaciłam 11 zł za sztukę, ale poszły mi na wszystko ze 3 albo 4
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Ja o Pasji słyszałam mieszane opinie - podobno pan właściciel potrafi wyłączyć prąd i powiedzieć "koniec wesela" (ale to tylko rzecz zasłyszana).
![]() |
#343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet kiedyś na allegro właściciel wystawił na sprzedaż lokal, ale chyba nie sprzedał ![]() Jeśli ktoś ma wesele w Panoramie, to ze świeżutkiej relacji wiem, że jedzenia jest dosłownie masa i bardzo smaczne, aczkolwiek według mnie sala średnia ![]() A tak wogóle, to widzę, że ta firma Młoda Para ma siedzibę koło małego ryneczku, także się tam wybiorę i obczaję co mogą zaoferować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Katalinko - miód na moje serce.
A sala mi się bardzo podoba - byłam tam w ten weekend - wygląda zupełnie tak jak sobie wymarzyłam. A ktoś ma w Venus? Mój braciak stryjeczny tam będzie miał w przyszlym roku i jestem ciekawa opinii "po".
![]() |
#345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sala w Panoramie jest okej, tylko zależy na ile osób masz wesele, bo powyżej setki jest ciasnawo ![]() Oprócz jedzenia to podobno obsługa super, sprawnie wymieniają zastawę i podają potrawy. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
No u mnie będzie 90 maksymalnie.
![]()
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
No to absolutnie nie ma się czym martwić ![]() ![]() Ja za to martwię się moim lokalem, czy wszystko wypali itd.... Poza tym kosmetyczki nie mam, lipa na maxa, bo mam dość problematyczną cerę. Fryzura próbna w piątek, w salonie na Kilińskiego, słyszałam dobre opinie, liczę na to, że nikt nie zrobi ze mnie ZNOWU starej baby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Hm, spróbuję znaleźć jakąś kosmetyczkę - popytam się mamy, a może spróbuj w tym salonie Erisa? Rozumiem, że chodzi o jakieś oczyszczanie?
![]() |
#349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
No tak, ale chodzi o oczyszczenie cery przed ślubem?
Bo jeśli chodzi ci o wizażystkę to się siostry zapytam kto ją malował i dam ci znać ![]()
![]() |
#351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
Katalinka17 jeśli chodzi o makijaż ślubny to mogę Ci polecić Gabrysie z salonu kosmetycznego na Iłżeckiej, tam obok tego sklepu galeria przedmiotu czy coś takiego. Sama się do niej wybieram, mam nadzieje, że będzie mieć jeszcze wolny termin na wrzesień. Bardzo ładnie maluje, tak naturalnie, makijaż długo trzyma się na twarzy, widziałam dwie osoby, które się u niej malowały wyglądały super. Najgorzej jak jakaś kosmetyczka wymaluje Cię za mocno lub zbyt delikatnie. Wiem, że makijaż robi także któraś z tych dziewczyn z Inglota w Galerii tesco, ponoć fajnie. Dziewczyny malowały się u niej na studniówki i były bardzo zadowolone, ale jak tam jest z makijażem ślubnym to nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tam będę malowana na ślub. Już byłam na makijażu próbnym i byłam bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tam będę malowana na ślub. Już byłam na makijażu próbnym i byłam bardzo zadowolona ![]() Znaczy się na Iłżeckiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny myślałyście już o paznokciach? Co z nimi robicie? Ja planuje zrobić sobie tipsy, może ktoś mi polecić jakoś osobę która dobrze mi je zrobi? Nie chciałabym by spotkała mnie niespodzianka i któryś z pazurków sie ułamał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Ja będę miałą robione paznokcie tam gdzie makijaż. Umówiona jestem na przyszły czwartek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a mogłybyście mi dać jakieś namiary na wizażystki/kosmetyczki o których mówiłyście??
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Ja pisałam smsa do siostry, ale nie odpowiedziała - pomęczę ją jeszcze, ale może już nie pamiętać, bo wesele miała 3 lata temu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.