Ostrowieckie Panny Młode cz. I :) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 20:22   #3661
gorzata9
Raczkowanie

Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Cytat:
Napisane przez Daisy89 Pokaż wiadomość
Jesli poszukujecie profesjonalnej makijazystki i fryzjerki to polecam Pania Agnieszke, najtansza nie jest ale czyni cuda! jak ktos chce namiary to prosze pw

ja także poproszę o namiary.

http://www.suwaczek.pl/cache/6c5083c2d8.png[/img][/url]

Edytowane przez gorzata9
Czas edycji: 2009-01-16 o 20:24
gorzata9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 20:32   #3662
olajka
Zadomowienie

Suknia ładna tylko ten kwiat.. ja to bym zaraz powyrywała ;p Nawet jak kupowałam sukienke np. na wesele czy inna okoliczność to nie chciałam z takimi kwiatami. Dlatego sukni ślubnej też będę szukać bez tej ozdoby
Mam nadzieję, że na Stawkach nie będzie żadnych dywanów. Wolałabym płatki róż rozsypane lub usypane na kształ dywanu Będę tam po niedzieli także dopytam jak nie zapomne ;p
Mam upatrzone fryzurki ślubne i chyba do tych niektórych pasuje ten diadem..muszę zastanowić się, czy nie za dużo to by było i kwiat we włosach i to. Naszyjnik musiałby byc bardzo skromny
Daisy co to za pani co polecasz? Z jakiegoś salonu ostrowieckiego? Korzystałaś z jej usług czy słyszałaś tylko, że dobrze wykonuje te usługi?

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 20:44   #3663
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
no w moim kościele jest na środku właśnie długi wstrętny bordowy chodnik we wzorki i takie same dywany na ołtarzach (załapuja się na zdjęcia niestety) i mam nadzieję że ksiądz się zgodzi żeby je zwinąć.

Daisy poprosze namiary. a czy wiesz moze czy ona przyjezdza tez do klientki do domu? i skąd ona jest?

Obecnie mieszka w warszawie, i dojezdza do klienki do domu, mnie uczy w szkole kosmetycznej i jest naprawde dobra - pokazywała nam nagrody z konkursow itp

Jest szalenie ciepła i przyjemna osobą

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Daisy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 20:50   #3664
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Daisy co to za pani co polecasz? Z jakiegoś salonu ostrowieckiego? Korzystałaś z jej usług czy słyszałaś tylko, że dobrze wykonuje te usługi?

Widziałam i testowalam na własnej skórze :P Jest z Warszawy wiec jak sie domyslasz ma o wiele wyzszy poziom usług niz nasze kosmetyczki ostrowieckie

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Stary 2009-01-16, 21:05   #3665
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
Jesli poszukujecie profesjonalnej makijazystki i fryzjerki to polecam Pania Agnieszke, najtansza nie jest ale czyni cuda! jak ktos chce namiary to prosze pw
ja tez poprosze
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 21:11   #3666
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Dzis zastanawialam sie nad oczepinami.....chcialabym je troszke okroic.... napewno chce rzucanie welonu, muszki, taniec o tzw wozek..... Nie chce zabaw o zabarwieu erotycznym czyli przekladanie jajek w spodniach itd. A wy dziewczyny co planujecie?
Stary 2009-01-16, 22:12   #3667
Elsi81
Zakorzenienie

Marcia23 suknia cudna i nie droga

Mehja jeśli chodzi o Twoje sny to znaczy, że wszystko będzie w porządku gorzej by było jak by we śnie ślub odbył się na tip top to wtedy były by przeszkody.

A jeśli chodzi o rękawiczki to jest to sprawa gustu i nie zawsze pasują one do sukni, ja raczej nie będę mieć ich bo ślub mam w sierpniu więc za gorąco na nie ale podobają mi się jak ktoś je ma.

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...

Edytowane przez Elsi81
Czas edycji: 2009-01-16 o 22:15
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 07:41   #3668
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość

Mehja jeśli chodzi o Twoje sny to znaczy, że wszystko będzie w porządku gorzej by było jak by we śnie ślub odbył się na tip top to wtedy były by przeszkody.
.
Mam nadzieję, że masz rację. Dziś znowu miałam kolejny sen, dzień przed ślubem a ja jeszcze sukienki nie kupiłam Normalnie już nie mogę. Często mi się sukienka śni, może to znak, że powinnam się już konkretnie rozglądać
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 07:49   #3669
ArS
BAN stały

GG do ArS

co do wizazystek to jakby ktos byl zainteresowany to ja moge podac pare namiarow na bardzo dobre specjalistki, pracujace rowniez przy sesjach fotograficznych.
ArS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 08:51   #3670
gorzata9
Raczkowanie

Cytat:
Obecnie mieszka w warszawie, i dojezdza do klienki do domu, mnie uczy w szkole kosmetycznej i jest naprawde dobra - pokazywała nam nagrody z konkursow itp

Jest szalenie ciepła i przyjemna osobą

wszystko ok, tylko ona jeśli sie na nią zdecyduję to przyjedzie z Warszawy do mnie do domu, aby mi makijaz ślubny zrobić?????? Coś to podejrzane jest. Choćby przyjechała ta Pani to pewnie słono sobie za dojazd policzy.
Stary 2009-01-17, 11:32   #3671
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

karolina403
suknia sliczna jest tylko ten kwiatek duzy,ale ogolniemoze byc
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 12:40   #3672
Estrella
Rozeznanie

Byliśmy dzisiaj zamówić obrączki.Ostatecznie najbardziej spodobały nam się takie jak na zdjęciu.Na żywo wyglądają jeszcze dużo śliczniej I w dodatku trafiliśmy tak,że do końca lutego jest rabat 15% i para wyszła nam za 715zł,czyli całkiem przystępnie.Gdybyśmy mieli własne złoto to byłoby jeszcze taniej,ale akurat nie mamy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nasze obrączki.jpg (14,7 KB, 16 załadowań)
Estrella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 14:05   #3673
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estrella Pokaż wiadomość
Byliśmy dzisiaj zamówić obrączki.Ostatecznie najbardziej spodobały nam się takie jak na zdjęciu.Na żywo wyglądają jeszcze dużo śliczniej I w dodatku trafiliśmy tak,że do końca lutego jest rabat 15% i para wyszła nam za 715zł,czyli całkiem przystępnie.Gdybyśmy mieli własne złoto to byłoby jeszcze taniej,ale akurat nie mamy.
W Ostrowcu zamawialiście?
Stary 2009-01-17, 14:25   #3674
olajka
Zadomowienie

Estrella obrączki sa super ;p
My nie robimy zadnych zabaw dla nas tylko Oczepiny i zbieranie na wózek. Zabawy beda dla gosc ale nie jakies oblesne i chamskie ;p

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 14:48   #3675
mehja
Zakorzenienie

Dziewczyny to ja wam opiszę moje wrażenia po oglądaniu ostrowieckich sukni ślubnych. Prawie nic mi się nie podobało, jedynie w tym salonie na rogu jak się wychodzi z wąskiej uliczki podobały mi się 3 sukienki. Jedna jest na wystawie w kolorze ecru z koronki i tiulu, podoba mi się niezmiennie od 1,5 roku. Kosztuje 1950zł. Dwie pozostałe też w tym salonie, po 1650zł. Można przymierzać.
Nie chciałam iść do tego salonu w wąskiej uliczce, ale mój Misiu się uparł, że chce zobaczyć tą jedzę co tam sprzedaje. Weszliśmy a babka dosłownie (!) wyrzuciła mnie za drzwi, popchnęła mnie i powiedziała, że zamknięte już i zatrzasnęła drzwi. Mój narzeczony był zszokowany, bo myślał, że to tylko takie plotki, że ta baba taka wredna jest. Była godzina 12.05 a na drzwiach pisało, że czynne jest do 13. Jak można tak traktować potencjalną klientkę brak słów ale moja siostra miała rację, mówiąc żebym tam czasem nie szła.
Stary 2009-01-17, 14:59   #3676
domelowa1
Raczkowanie

Dziewczyny dziś kupiłam sukienkę (tzn. zamówiłam i zapłaciłam zadatek), wklejam linkż ebyście mogły ja zobaczyc - to tak zwana "hiszpanka". Bardzo jestem ciekawa waszych opinii, mnie bardzo sie podoba i jest idealna dla mojej figury. Kupiłam ja w kielcach w CH Tęcza na ul. Sienkiewicza w MS Moda.
moja to terzecia od lewej- model Lorein
http://www.msmoda.pl/kolekcje/kolekcja-2009.html
domelowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 15:03   #3677
michel82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Dziewczyny to ja wam opiszę moje wrażenia po oglądaniu ostrowieckich sukni ślubnych. Prawie nic mi się nie podobało, jedynie w tym salonie na rogu jak się wychodzi z wąskiej uliczki podobały mi się 3 sukienki. Jedna jest na wystawie w kolorze ecru z koronki i tiulu, podoba mi się niezmiennie od 1,5 roku. Kosztuje 1950zł. Dwie pozostałe też w tym salonie, po 1650zł. Można przymierzać.
Nie chciałam iść do tego salonu w wąskiej uliczce, ale mój Misiu się uparł, że chce zobaczyć tą jedzę co tam sprzedaje. Weszliśmy a babka dosłownie (!) wyrzuciła mnie za drzwi, popchnęła mnie i powiedziała, że zamknięte już i zatrzasnęła drzwi. Mój narzeczony był zszokowany, bo myślał, że to tylko takie plotki, że ta baba taka wredna jest. Była godzina 12.05 a na drzwiach pisało, że czynne jest do 13. Jak można tak traktować potencjalną klientkę brak słów ale moja siostra miała rację, mówiąc żebym tam czasem nie szła.
Jak tak wogóle można!!!! Już teraz wiem, że napewno tam nie pójdę

Maja jest już z nami
08.04.2012
michel82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 15:12   #3678
Estrella
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
W Ostrowcu zamawialiście?
Nie.W Krakowie,w salonie Węca,w tym miejscu o którym rozmawiałyśmy tutaj niedawno.Sprzedają też online.
Estrella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 15:54   #3679
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gorzata9 Pokaż wiadomość
wszystko ok, tylko ona jeśli sie na nią zdecyduję to przyjedzie z Warszawy do mnie do domu, aby mi makijaz ślubny zrobić?????? Coś to podejrzane jest. Choćby przyjechała ta Pani to pewnie słono sobie za dojazd policzy.

Tak bo ona tutaj pracuje w weekendy w szkole poza tym ma nie daleko rodzine i bedzie sie tutaj przenosic, ale jak Ci to nie odpowiada to idz do kogo chcesz ja nie zmuszam

Stary 2009-01-17, 15:58   #3680
przeddzidzie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
Dzis zastanawialam sie nad oczepinami.....chcialabym je troszke okroic.... napewno chce rzucanie welonu, muszki, taniec o tzw wozek..... Nie chce zabaw o zabarwieu erotycznym czyli przekladanie jajek w spodniach itd. A wy dziewczyny co planujecie?
Ja też na pewno nie będę chciała mieć żadnuch zabaw z podtekstem erotycznym. Dla mnie to jakaś masakra z tymi jajkami i trafianiem kiełbaską do butelki czy pompowanie balona przez siadanie na popmce, która leży na kolanach chłopaka. Fuj. Rzucanie welonu, muchy, zbieranie na wózek i ewentualnie bieg po łyżeczkę, marynarkę itp.
Stary 2009-01-17, 17:38   #3681
karolina403
Raczkowanie

Mehja wlasnie na Reja mozna zamowic suknie z Emmi Mariage i np ta co pokazalam jest z kolekcji 2008 i kosztuje gdzies 2150 czy jakos tak.

No w sumie ten ja tez nie chcialam z kwiatem i zawsze odrzucalam wszystkie sukienki z kwiatkiem ale ta nawet mi sie podobala, ale w sumie niwiem czy moja napewno bedzie tak wygladac tylko tak mniej wiecej chce zeby miala taki fason.

Domelowa1 bardzo ładna suknia, ale ja raczej bym sie nie widziala w niej jesli chodzi o dól sukienki wolalabym w innym fasonie, ale ogolnie fajnie wyglada

U mnie tez nie bedzie takich zabaw bo sa niektore takie oblesne ze loj, najwazniejsze welon, muszka no i tradycyjnie wózek, no i moze jakas jedna taka z marynarka czy jakos tak.
karolina403 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 17:55   #3682
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ArS Pokaż wiadomość
co do wizazystek to jakby ktos byl zainteresowany to ja moge podac pare namiarow na bardzo dobre specjalistki, pracujace rowniez przy sesjach fotograficznych.

ja poproszę namiary. domyślam się że czasem współpracujecie więc może i tym razem uda się zgrać termin

domelowa sukienka bardzo ładna. widziałam ją już kiedyś w necie i też przykuła moją uwagę. na pewno będziesz wyglądała ślicznie

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2009-01-17 o 18:00
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 18:05   #3683
martusia0184
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez blancanet Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, organizacja na 2010 powoli daje mi sie we znaki, wszytskie zespoły pozajmowane,wolny termin ma komfort ale jak weszłam na ich stronę to chyba taki sobie mało rozrywkowy tzn. jakoś tak nie ma w nich życia...Możecie mi kogoś polecić ( poza Sukces, Riva band, orionem bo Ci zajeci ).Proszę pomóżcie
Hej Blancanet, ja moge polecic zespol Akord Band, beda grali u mnie, 5 osob graja na zywo, super bawia gosci, bylam na weselu gdzie oni zapewniali oprawe muzyczna i bylo naprawde swietnie.
Stary 2009-01-17, 18:18   #3684
blancanet
Raczkowanie

Martusia dzięki wielkie
Mehja o ktorym dokładnie salonie mówisz w waskiej bo są chyba dwa
blancanet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 18:28   #3685
martusia0184
Przyczajenie

Dzewczyny a powiedzcie jak wczesnie trzeba zamawiac termin u makijazystki i fryzjera?? Macie namiary na kogos fajnego kto robi ciekawe koki?? Takie zeby sie nie rozlecialo w polowie imprezki
Stary 2009-01-17, 20:27   #3686
kinga1701
Zakorzenienie

Na allegro znalazłam takie zawieszki na alkochol, tylko zastanawia mnie jedna rzeczy czy one nieprzeszkadzają przy nalewaniu? Może któraś z was była na weselu gdzie takie zawieszki były i wie jak to w praktyce wygląda?

http://www.allegro.pl/item522163922_...szt_tanio.html
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 20:50   #3687
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domelowa1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś kupiłam sukienkę (tzn. zamówiłam i zapłaciłam zadatek), wklejam linkż ebyście mogły ja zobaczyc - to tak zwana "hiszpanka". Bardzo jestem ciekawa waszych opinii, mnie bardzo sie podoba i jest idealna dla mojej figury. Kupiłam ja w kielcach w CH Tęcza na ul. Sienkiewicza w MS Moda.
moja to terzecia od lewej- model Lorein
http://www.msmoda.pl/kolekcje/kolekcja-2009.html
ale SUPER ta sukienka, bardzo mi sie podoba mi niestety w takim kroju zle.....ale bardzo mi sie podobaja
Stary 2009-01-17, 21:01   #3688
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Dzis wyruszylam na podboj tej jedynej sukienki. I co? wszystkie ktore mi sie podobaly zupelnie nie pasowaly do mojej sylwetki. Zaproponowali mi w salonie abym przymierzyla jedna suknie i slicznie mi w niej, tylko jakos tak dziwnie bo inna sobie wymarzylam..... Ma na sobie duza ilosc brylancikow prze co sie swiecie. Co o niej myslicie? ja mam wielki dylemat...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia boston.jpg (16,7 KB, 56 załadowań)

Edytowane przez waniliaania2009
Czas edycji: 2009-01-17 o 21:04
Stary 2009-01-17, 21:08   #3689
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Na allegro znalazłam takie zawieszki na alkochol, tylko zastanawia mnie jedna rzeczy czy one nieprzeszkadzają przy nalewaniu? Może któraś z was była na weselu gdzie takie zawieszki były i wie jak to w praktyce wygląda?

http://www.allegro.pl/item522163922_...szt_tanio.html
U nas były zawieszki na alkohol i nie było z nimi problemu
Jedni od razu ściągali, żeby sobie na pamiątkę zabrać a inni przy nalewaniu trzymali zawieszkę razem z butelką. Poniżej nasze zawieszki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4579.jpg (46,3 KB, 27 załadowań)
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 21:48   #3690
gorzata9
Raczkowanie

My będziemy mieć alkohol w takich butelkach, więc nie potrzebne są nam na szczęście zawieszki

Edytowane przez gorzata9
Czas edycji: 2009-01-21 o 18:08
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości