|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
ja także poproszę o namiary. http://www.suwaczek.pl/cache/6c5083c2d8.png[/img][/url] Edytowane przez gorzata9 Czas edycji: 2009-01-16 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Zadomowienie
|
Suknia ładna tylko ten kwiat.. ja to bym zaraz powyrywała ;p Nawet jak kupowałam sukienke np. na wesele czy inna okoliczność to nie chciałam z takimi kwiatami. Dlatego sukni ślubnej też będę szukać bez tej ozdoby
![]() Mam nadzieję, że na Stawkach nie będzie żadnych dywanów. Wolałabym płatki róż rozsypane lub usypane na kształ dywanu ![]() Mam upatrzone fryzurki ślubne i chyba do tych niektórych pasuje ten diadem..muszę zastanowić się, czy nie za dużo to by było i kwiat we włosach i to. Naszyjnik musiałby byc bardzo skromny ![]() Daisy co to za pani co polecasz? Z jakiegoś salonu ostrowieckiego? Korzystałaś z jej usług czy słyszałaś tylko, że dobrze wykonuje te usługi?
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Obecnie mieszka w warszawie, i dojezdza do klienki do domu, mnie uczy w szkole kosmetycznej i jest naprawde dobra - pokazywała nam nagrody z konkursow itp Jest szalenie ciepła i przyjemna osobą
![]() |
#3664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam i testowalam na własnej skórze :P Jest z Warszawy wiec jak sie domyslasz ma o wiele wyzszy poziom usług niz nasze kosmetyczki ostrowieckie
![]() |
#3665 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Wtajemniczenie
|
Dzis zastanawialam sie nad oczepinami.....chcialabym je troszke okroic.... napewno chce rzucanie welonu, muszki, taniec o tzw wozek..... Nie chce zabaw o zabarwieu erotycznym czyli przekladanie jajek w spodniach itd. A wy dziewczyny co planujecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Marcia23 suknia cudna i nie droga
![]() Mehja jeśli chodzi o Twoje sny to znaczy, że wszystko będzie w porządku ![]() A jeśli chodzi o rękawiczki to jest to sprawa gustu i nie zawsze pasują one do sukni, ja raczej nie będę mieć ich bo ślub mam w sierpniu więc za gorąco na nie ale podobają mi się jak ktoś je ma. Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-01-16 o 22:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
BAN stały
|
co do wizazystek to jakby ktos byl zainteresowany to ja moge podac pare namiarow na bardzo dobre specjalistki, pracujace rowniez przy sesjach fotograficznych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko ok, tylko ona jeśli sie na nią zdecyduję to przyjedzie z Warszawy do mnie do domu, aby mi makijaz ślubny zrobić?????? Coś to podejrzane jest. Choćby przyjechała ta Pani to pewnie słono sobie za dojazd policzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
karolina403
suknia sliczna jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Rozeznanie
|
Byliśmy dzisiaj zamówić obrączki.Ostatecznie najbardziej spodobały nam się takie jak na zdjęciu.Na żywo wyglądają jeszcze dużo śliczniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zadomowienie
|
Estrella obrączki sa super ;p
My nie robimy zadnych zabaw dla nas tylko Oczepiny i zbieranie na wózek. Zabawy beda dla gosc ale nie jakies oblesne i chamskie ;p
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to ja wam opiszę moje wrażenia po oglądaniu ostrowieckich sukni ślubnych. Prawie nic mi się nie podobało, jedynie w tym salonie na rogu jak się wychodzi z wąskiej uliczki podobały mi się 3 sukienki. Jedna jest na wystawie w kolorze ecru z koronki i tiulu, podoba mi się niezmiennie od 1,5 roku. Kosztuje 1950zł. Dwie pozostałe też w tym salonie, po 1650zł. Można przymierzać.
Nie chciałam iść do tego salonu w wąskiej uliczce, ale mój Misiu się uparł, że chce zobaczyć tą jedzę co tam sprzedaje. Weszliśmy a babka dosłownie (!) wyrzuciła mnie za drzwi, popchnęła mnie i powiedziała, że zamknięte już i zatrzasnęła drzwi. Mój narzeczony był zszokowany, bo myślał, że to tylko takie plotki, że ta baba taka wredna jest. Była godzina 12.05 a na drzwiach pisało, że czynne jest do 13. Jak można tak traktować potencjalną klientkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziś kupiłam sukienkę (tzn. zamówiłam i zapłaciłam zadatek), wklejam linkż ebyście mogły ja zobaczyc - to tak zwana "hiszpanka". Bardzo jestem ciekawa waszych opinii, mnie bardzo sie podoba i jest idealna dla mojej figury. Kupiłam ja w kielcach w CH Tęcza na ul. Sienkiewicza w MS Moda.
moja to terzecia od lewej- model Lorein http://www.msmoda.pl/kolekcje/kolekcja-2009.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3678 |
Rozeznanie
|
Nie.W Krakowie,w salonie Węca,w tym miejscu o którym rozmawiałyśmy tutaj niedawno.Sprzedają też online.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak bo ona tutaj pracuje w weekendy w szkole poza tym ma nie daleko rodzine i bedzie sie tutaj przenosic, ale jak Ci to nie odpowiada to idz do kogo chcesz ja nie zmuszam ![]()
![]() |
#3680 |
Raczkowanie
|
Ja też na pewno nie będę chciała mieć żadnuch zabaw z podtekstem erotycznym. Dla mnie to jakaś masakra z tymi jajkami i trafianiem kiełbaską do butelki czy pompowanie balona przez siadanie na popmce, która leży na kolanach chłopaka. Fuj. Rzucanie welonu, muchy, zbieranie na wózek i ewentualnie bieg po łyżeczkę, marynarkę itp.
#3681 |
Raczkowanie
|
Mehja wlasnie na Reja mozna zamowic suknie z Emmi Mariage i np ta co pokazalam jest z kolekcji 2008 i kosztuje gdzies 2150 czy jakos tak.
No w sumie ten ja tez nie chcialam z kwiatem i zawsze odrzucalam wszystkie sukienki z kwiatkiem ale ta nawet mi sie podobala, ale w sumie niwiem czy moja napewno bedzie tak wygladac tylko tak mniej wiecej chce zeby miala taki fason. Domelowa1 bardzo ładna suknia, ale ja raczej bym sie nie widziala w niej jesli chodzi o dól sukienki wolalabym w innym fasonie, ale ogolnie fajnie wyglada ![]() U mnie tez nie bedzie takich zabaw bo sa niektore takie oblesne ze loj, najwazniejsze welon, muszka no i tradycyjnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja poproszę namiary. domyślam się że czasem współpracujecie więc może i tym razem uda się zgrać termin domelowa sukienka bardzo ładna. widziałam ją już kiedyś w necie i też przykuła moją uwagę. na pewno będziesz wyglądała ślicznie ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-01-17 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
#3684 |
Raczkowanie
|
Martusia dzięki wielkie
Mehja o ktorym dokładnie salonie mówisz w waskiej bo są chyba dwa |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Przyczajenie
|
Dzewczyny a powiedzcie jak wczesnie trzeba zamawiac termin u makijazystki i fryzjera?? Macie namiary na kogos fajnego kto robi ciekawe koki?? Takie zeby sie nie rozlecialo w polowie imprezki
![]()
#3686 |
Zakorzenienie
|
Na allegro znalazłam takie zawieszki na alkochol, tylko zastanawia mnie jedna rzeczy czy one nieprzeszkadzają przy nalewaniu? Może któraś z was była na weselu gdzie takie zawieszki były i wie jak to w praktyce wygląda?
http://www.allegro.pl/item522163922_...szt_tanio.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Wtajemniczenie
|
Dzis wyruszylam na podboj tej jedynej sukienki. I co? wszystkie ktore mi sie podobaly zupelnie nie pasowaly do mojej sylwetki. Zaproponowali mi w salonie abym przymierzyla jedna suknie i slicznie mi w niej, tylko jakos tak dziwnie bo inna sobie wymarzylam..... Ma na sobie duza ilosc brylancikow prze co sie swiecie. Co o niej myslicie? ja mam wielki dylemat...
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-01-17 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedni od razu ściągali, żeby sobie na pamiątkę zabrać a inni przy nalewaniu trzymali zawieszkę razem z butelką. Poniżej nasze zawieszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Raczkowanie
|
My będziemy mieć alkohol w takich butelkach, więc nie potrzebne są nam na szczęście zawieszki
Edytowane przez gorzata9 Czas edycji: 2009-01-21 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.