![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Katalinka A Gdzie Ty Byłaś Wcześniej Na Makijażu Próbnym? Tam Obok Marty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
Nie, ja jeszcze nie byłam na makijażu próbnym.
Mama zajrzała do makijazystki u której się miałam malować, ale prosiła żeby zajrzeć pod koniec maja bo możliwe że w lipcu będzie miała urlop ![]() Dlatego szukam kogoś innego. |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
Salon mieści się na Iłżeckiej 23 tak jak już pisała azakowana. Znalazłam wizytówkę więc mogę podać Ci numer do tego salonu (0-41) 26 26 372. Ja wybieram się na makijaż do Gabrieli Jandy taka młoda sympatyczna pani. W tym salonie pracują dwie, ale z tego co pisze azakowana to ta starsza też dobrze maluje. Na próbny makijaż nie idę, bo widziałam już efekty pracy Gabrieli i nie boje sie że źle mnie umaluje, podaje jeszcze numer kom. do tej pani 608 340 116
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Moją siostrę równiez malowała pani z Iłżeckiej, ale nie wie która - była bardzo zadowolona.
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
Wielkie dzięki Dziewczyny za namiary, jutro przyjeżdżam do O-ca także może osobiście tam zajrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
No to nie mam orkiestry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, załatwiałyście już zaświadczenia w USC? Czy do tego potrzeba obojga narzeczonych?
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
My załatwialiśmy.
Po to zaświadczenie o braku przeciwwskazań do zawarcia związku małżeńskiego muszą iść obie osoby, bo tam są spisywane wszystkie wasze dane i Wy sie podpisujecie. Trzeba zapłacić za ślub 84 zł a za akty urodzenia po 22 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
![]()
![]() |
#371 |
Zadomowienie
|
Ajrisko ja będę miała dj'a, jeśli chcesz mogę ci dać namiary,z tym, że nie wiem czy będzie wolny, bo troche rozchwytywany jest.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
katalinko17 oooo to wyślij mi namiary jak możesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie czasem gdzie w Ostrowcu jest jakiś sklep z artykułami fryzjerskimi? Albo taka drogeria, w której można kupić produkty firmy MATRIX?
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam produkty tej firmy widziałam chyba w salonie Marta na Czystej, na sprzedaż - ale nie jestem pewna.
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
w salonie Marta przy łysicy mają kosmetyki matrix (a przynajmniej miały kiedy jeszcze tam chodziłam) chyba że sie coś zmieniło
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zadomowienie
|
A ja się pochwalę, że byłam na fryzurze próbnej i jestem baaardzo zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już jutro (znaczy sie w sumie to dzisiaj bo już jest sobota ![]() ![]() No chyba, że jeszcze na tygodniu będę mogła skorzystać gdzieś z neta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
A w ktorym salonie bylas Katalinko? I ewentulanie powiedz kto cie czesal.
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam Katalinka pisała właśnie o salonie Marta, na Czystej (boczna Kilińskiego) za Łysicą - sama go mogę polecić.
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
A z makijażem narazie nici. Nawet nie miałam kiedy zajrzeć tam...nic to.
Tak, w Marcie byłam i czesała mnie szefowa. Naprawdę jestem zadowolona ![]() Azakowana to już za tydzień ślub?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Azakowana a co dokładnie chcesz kupić z tej serii? Duży wybór tych kosmetyków jest na allegro i cena jest całkiem przystępna, niektóre nawet są tańsze niż w salonie u Marty. Ja je kupuje na allegro i jestem zadowolona, stosuje tą pomarańczową serie do prostowania. Katalinko a jak Cię uczesała Marta do ślubu? Jaką fryzurkę sobie wybrałaś? Także planuje się czesać w tym salonie, ale jeszcze nie wiem u której dziewczyny! Jakiś czas temu pracowała tam taka Danusia i rewelacyjnie robiła upięcia, no ale niestety już tam nie pracuje! Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-05-31 o 17:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zadomowienie
|
.
Katalinko a jak Cię uczesała Marta do ślubu? Jaką fryzurkę sobie wybrałaś? Także planuje się czesać w tym salonie, ale jeszcze nie wiem u której dziewczyny! Jakiś czas temu pracowała tam taka Danusia i rewelacyjnie robiła upięcia, no ale niestety już tam nie pracuje![/quote] Planowałam nisko upiętego koka, ale jako, że włosów niewiele, to upięła mi włosy i część wypuściła na ramię z boku, tak, że większość włosów mam upiętą, a na ramieniu skręcone delikatne loki. Dziś jeszcze mam na głowie tą fryzurę, szkoda było niszczczyć. Bardzo mi się spodobał ten pomysł, bo to coś dziewczęcego, nie wyglądałam wreszcie jak stara baba. I szybko się uwinęła, 45 minut ![]() ![]() Acha, byłam dziś u mojego proboszcza ( w sprawie licencji i protokołu, bo nie bierzemy ślubu w mojej parafii), naprawdę człowiek jest bardzo niemiły, mimo, że tż przyjechał z ck specjalnie do niego, to kazał się umawiać na dany dzień i godzinę w jego kalendarzyk...a to przecież kilka minut by zajęło, ale w sumie znam go i niczego dobrego się nie spodziewałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Wielu z nich tak reaguje jak im pieniążki uciekają sprzed nosa
![]() Cieszę się, że jesteś zadowolona z usług Marty ![]()
![]() |
#384 |
Raczkowanie
|
Tak znam ten salon. Czesalam sie tak juz kilka razy ale w sumie tak sie skladalo ze za kazdym razem u kogos innego. Teraz tez tam jestem umowiona, ale do Agnieszki (takiej z dlugimi kreconymi wlosami) choc nie znam jej zbyt dobrze. Wlasnie zastanawiam sie czy nie zadzwonic i nie zmienic na Marte. Czy Wy wszystkie dziewczyny, ktore idziecie do salonu Marty, czeszecie sie u niej samej czy u ktorejs innej dziewczyny w tym salonie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
A co do Danusi to slyszalam ze zostala zwolniona, dlaczego dokladnie, nie wiem. Ale kiedys bylam u niej tez do uczesania i musze powiedziec ze byl to jedymy raz kiedy mi sie fryzura rozwalila, lub raczej 'siadla', bo byla troche podtapirowana. I moja kolezanke tez ona czesala do slubu i tez jej sie czesciowo kok slubny rozwalil!!!! Wiec moge sobie wyobrazic, ze ja zwolnili...
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko się strzygłam u Danusi - nigdy nie robiłam fryzur (zresztą co tu u mnie upinać, jak mam krótkie włoski?) i mogę powiedzieć, że strzygła naprawdę fajnie.
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
Ja natomiast czesałam się u Danusi, jak byłam starszą u siostry. Siostra robiła sobie fryzurkę ślubną też u niej! Obydwie byłyśmy bardzo zadowolone, fryzury trzymały nam się bardzo długo, na ślubie, poprawinach i trzeciego dnia było wszystko ok, musiałam umyć głowę by pozbyć się fryzury! Być może 7sambra11 jak czesałaś się u niej, salon używał jakiś gorszych kosmetyków, nie z goldwella! Te są świetne, lakier jest mocny i nie skleja włosów! Każdy ma inne włosy, jedne jest trudniej ułożyć inne łatwiej.Zresztą Danusie poleciły mi dwie inne fryzjerki, które tam pracują i chyba się znają, ja tam byłam bardzo zadowolona! A co do zwolnienia to ja słyszałam o innym powodzie....
Bądź co bądź to już jej nie ma, a ja muszę się jakoś fajnie uczesać, myślałam o podpięciu! Chyba zapisze się do Agnieszki A. podobno jest dobra w czesaniu, zastanawiam się także nad szefową -Martą, która wybiorę jeszcze nie wiem! Katalinko17 ile płaciłaś za próbną fryzurkę? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Nie ma co się zajmować plotami - same wiecie jak szybko sie tworzą i jak mało mają wspólnego z rzeczywistością.
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
Nie, no oczywiscie, tu nie chodzi o ploty tylko o wymiane doswiadczen.
Ewelko, a wlasnie ja jestem u tej Agnieszki A. zapisana. I mowisz ze ona ma dobra opninie na temat czesania? Bo ja jej nie znam a u Marty juz kiedys bylam i bylam zadowolona. Ale jesli Agnieszka tez ma dobra opinie to juz moze zostane u niej zapisana.... Ah, te rozterki ;-) Edytowane przez 7sambra11 Czas edycji: 2008-06-02 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.