|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
Woooow, jestem pod wrażeniem, ale nadałyście tempo. Pewnie, by jak najszybciej zamknąć nowy wątek. To ja dodam cosik też, więc:
Ostrowczanka- jeszcze Metamorfozę do zespołów dorzyć ![]() Co do bukietu dla świadkowej kobietki, to już kiedyś pisałam, ze byłam w takiej sytuacji,gdzie panna młoda wprost mi zasugerowała, żebym zapłąciłą za bukiet i poprosu się zdenerwowałam.Bo ona tak słyszała ze starsza za bukiety płaci a starszy za samochodu ubranie i...wódkę na bramy.... ![]() ![]() Co do okragłych stołów, u mnie odpada. Uważam że na 100% był by z tym problem.Winietyki też wykluczam. Nie będę nikomu nic nakazywać. Michel82 walc z Nocy i Dni jest extra i brawa dla Twojego TZ ze chce iść na lekcje. ![]() Macie dobry pomysł, by zadedykowac TZowi jakas piosenkę. Też się nad tym zastanawiam,ale jeszcze nie mam pomysłu. justys1358 strasznie mi przykro. Ja też co piątek idę do pracy z duszą na ramieniu czy nie dostanę jakijś niemiłej niespodzianki. Ehhhh..... Ps. co to za skrót TZ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
A jakieś namiary na zespół Metamorfoza?
TŻ to towarzysz życia.
![]() |
#4053 |
Zadomowienie
|
Ostrowczanka Dzięki, bo już mi się zakres kombinacji z literkami TZ skończył
![]() Mam jedynie nr. tel. (0-41) 24-24-708 Mam jeszcze namiar na panią kucharkę. Może też się przyda? |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]()
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanko to możesz dodać też "cukierniczkę"
![]() Anna Carso ul. Gierymskiego 6 692 90 37 04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
A Ty tez masz jakies problemy w pracy,ze tak piszesz?
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-01-22 o 12:27 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Raczkowanie
|
Piosenka z Nocy i Dni jest bardzo ładna, ale my raczej walca nie zatanczymy wiec to odpada.
Justys1385 przykro mi bardzo, ale tzreba myslec pozytywnie, znajdziesz cos lepszego i to juz na umowe o prace a nie zlecenie. Ja tez szukam pracy ale narazie jest cisza. Glowa do gory ![]() Elsi81 bardzo ładna suknia, pieknie wygladaja te koronki ![]() Acha co do bukietow dla świadkowej to oczywiscie Młodzi kupuja i dekoracje na samochod rowniez.Niczym swiadkow nie obarczamy. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4058 |
Zadomowienie
|
justys1358 U nas jest tak, ze nie zna się dnia ani godziny.... poważnie. I to każdego dotyczy, no może poza księgowymi. Ostatnio było 16 zwolnień 1 dnia. Ale nie ma tego złego i znajdziesz coś lepszego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Rozeznanie
|
Justys1385 nie smuć się na pewno znajdziesz lepsze zajęcie, tylko trzeba na to czasu
![]() Ostrowczanko czy te panie makijażystki, które umieściłaś na liście są przez kogoś sprawdzone? Ja z narzeczonym również wybierzemy na swój pierwszy taniec walca, obojgu nam na tym zależy i będzie to wyjątkowy moment ![]()
#4060 |
Raczkowanie
|
Ja chcialam zaspiewac ale sie wstydze przed taka publicznoscia ![]()
#4061 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Justys przykro mi, ze straciłaś pracę ![]()
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
Panią A. Nowak polecała Katalinka, a panie z Iłżeckiej np. moja siostra.
![]() |
#4063 |
Wtajemniczenie
|
Ja również myślałam o tym, żeby zaśpiewać swojemu TŻowi piosenkę Pauli Ignasiak "Od dziś", ale napewno bym się popłakała, więc raczej z tego zrezygnuję, ale dedykacja będzie napewno
![]()
#4064 |
Raczkowanie
|
Andromedaa mnie również malowała kosmetyczka z Iłżeckiej p. Gabrysia. Byłam bardzo zadowolona z efektu, makijaż wytrzymał cała noc
![]() W kwestii paznokci- (miałam robione tipsy) polecam salon z młyńskiej. Tipsy w ogóle mi nie odpadły i były bardzo dokładnie zrobione ![]()
#4065 |
Raczkowanie
|
Na pierwszy taniec wybierzemy :
She's like the wind z Dirty Dancing albo Zabiore Cie - Karolaka
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
Wiecej czasu na pewno, akurat egz.na studiach mi sie zaczynaja i slub,wiec czas bede miec na wszystko, ale pod wzgledem finansowym bedzie kiepsko. I to głownie mnie martwi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4068 |
Rozeznanie
|
Ostrowczanko dzięki
![]() Ewelko111 a czy Ty byłaś uprzednio na makijażu próbnym czy zaufałaś umiejętnościom pań kosmetyczek? byłaś malowana wg swojej wizji? mam nadzieję, że panie mają indywidualne podejście do klientek i dobierają odpowiednie kosmetyki do cery, koloru oczek, urody... ?
#4069 |
Zakorzenienie
|
Mnie też malowały panie na Iłżeckiej i byłam bardzo zadowolona. Byłam na makijażu próbnym chociaż panie mi odradzały, bo to "strata pieniędzy", ale ja wolałam mieć pewność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyne a powiedzcie mi ile taki makijaż kosztuje, ponieważ nigdy niebyłam na makijażu u kosmetyczki ani się tym nieinteresowałam, a przed ślubem trzeba by się wybrać, a ten próbny to jest w cenie czy trzeba osono za niego płacić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
Za makijaż zapłaciłam 60 zł i tyle samo kosztował mnie próbny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Raczkowanie
|
Katalinka, zdjęcie spoto mi dało. rzeczywiście tak jak mówiłaś, miałaś skromnie ozdobiony kościół, ale i tak ładnie wygladał. Nie mniej jednak ja bym chciała wiecej kwiatów i nie wiem czy nie wezme sie sama za dekorację bo pani z Tary strasznie duzo sobie krzykneła. W każdym razie ksiadz sie zgodził, nawet na firmę dekoratorską. Najbardziej zaskoczyły mnie siedzenia bez oparć. No ale ksiadz ma coś znaleść w razie potrzeby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2009-01-22 o 15:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Zadomowienie
|
Dziękuje dziewczyny, za pomysł powiem jej więc o Parowozie
![]() -Mnie się wydaje, że te konferencje są obowiązkowe. W innych miastach też przecież są, moja siostra robiła własnie w Warszawie. -Ta pani wczoraj opowiadała nam metaforami, ale w fajny sposób. Ma podejście do tych spraw jak kościół, nawet studia z tego robiła, tak więc nie można oczekiwać od niej, że będzie nam mówić zupełnie odwrotnie, żeby np. nie żenić się, żyć w konkubinacie itp..Przed nami jeszcze jest także i kurs .. ![]() -Jeśli chodzi o zespół biesiadny to polecam właśnie Metamorfozę ![]() ![]() ![]() -Bukiet dla panny młodej kupuje pan młody, a dla świadkowej-świadek
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-01-22 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuje ![]() A jeśli chodzi o piosenkę dla TŻ-eta to świetny pomysł tylko teraz będę musiała znaleźć jakąś która mu się podoba ![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-01-22 o 15:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
Olajka tu się trochę przyczepię, bo nie ma takiej reguły, która mówi, że pannie młodej bukiet kupuje pan młody
![]() Osobiście znam kilka przypadków kiedy panny młode płaciły same za bukiety i takich, w których państwo młodzi płacili razem (u nas tak bylo np bo mieszkamy wspólnie i mieliśmy wspólne pieniądze) A już do tego że świadek kupuje bukiet świadkowej to już się przyczepię na maxa ![]() nie można obciążać żadnymi kosztami swoich świadków. Jedynym wyjściem jest sytuacja, w której sami świadkowie zaproponują taka pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co powiecie o tej sukni??? (jest o cały rozmiar za duża więc nie leży jak trzeba i zdjecia niestety z telefonu)
Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2009-01-24 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
według mnie ŚLICZNA
![]() Ty wyglądasz na delikatną dziewczynę i według mnie bardzo do Ciebie pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Zadomowienie
|
Dobra może w wyjątkowych okolicznościach tak nie jest
![]() ![]() Suknia śliczna, w moim typie też. Fajnie wysmukla sylwetkę ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-01-22 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.