|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
Cytat:
Tak na marginesie to jest tylko dla wybranych PM ;]
![]() |
#4202 |
Zadomowienie
|
Ojjjj, coś się dzieje niedobrego. czytam wypowiedzi i faktycznie nie jest jak dawniej.
kinga1701 zgadzam się w 100%, że to forum jest dla PM. Mi nie przeszkadza,że ktoś sobie to czyta z branży weselnej-to dla niego dobra lekcja- ale niech sie nie wtrąnca- takie jest moje zdanie. Uważam,że jeśli nie zrobimy z tym porządku to co jakis czas będą sprzeczki nie między nami czy winietki sa dobrym czy złym pomysłem, tylko między "ludźmi z branży",że lepsze są zjęcia w pleneże niż w studio.....np oczywiście. |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej dziewczyny
nie było mnie chwilę a tu tyle się nadziało ![]() jakieś sprzeczki i przepychanki ech... mi osobiście nie przeszkadza że pojawiły się osoby z branży jeśli nikogo nie obrażają, a przecież chyba mają prawo bronić swojego dobrego imienia jeśli ktoś ich wymienia tu na forum i pisze jakieś brednie lub np. kradnie prace.... a wskazówki się zawsze przydadzą my ich też sobie udzielamy a nie każda się zna na wszystkim ale koniec tego tematu ![]() my dzisiaj mieliśmy "spotkanie rodziców" ![]() ale ważniejsze co chcę Wam powiedzieć: byliśmy wreszcie u księdza i przeżyliśmy BAARDZO pozytywny szok ![]() ![]() byliśmy też w Pałacu jeszcze sobie pooglądać ![]() przyjechaliśmy na 3 dni a tyle spraw załatwionych ![]() w poniedziałek jeszcze tylko rezerwujemy podróż poślubną i wracamy do Gdańska i szarej rzeczywistości ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-01-24 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Wtajemniczenie
|
aniaa22 a w którym kościele macie ślub???
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie wybieracie się w podróż? Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2009-01-24 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
ślub mamy w mojej parafii 15 km od ostrowca
a w podróż jedziemy na wyspy kanaryjskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Przyczajenie
|
![]()
DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!
zwracam sie do WAS z O G R O M N Ą prosbą!!!!! Chce zrobić mojemu lubemu niespodziankę. Milka urządza konkurs - trzeba wymyślić walentynke, stworzyć ja na ich stronie i głosowac na nia!!!!! kto wygra tego walentynka bedzie 14 II na ulicach danego miasta jako bilboard=reklama!!!! prosze pomozcie mi glosowac!!!!Obecnie mieszkam(y) w Poznaniu i o ta lokalizacje mi chodzi.... nic nie tracicie....nie rywalizujemy o nic.... ja poporstu ładnie prosze...... wyobrazcie sobie Was same gdybyscie dostały taka walentynke od Swojego faceta....dziewczyny!!!!p okilkajcie ....prosze!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ![]() ![]() ps a jak ktroras z Was tez che cos takiego - w gre wchodza krk, wwa, lodz, wrocek, gdansk, sopot, gdynia.....- to biecuje regularnie...codziennie do 5 II oddawac na Was swoj glos!!!!! pozdrawiam z Pyrlandii!!!!! ![]()
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
elwirach to powiedz dokładniej jak to ma wyglądac a ja na pewno pomogę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Przyczajenie
|
Super!!!!
tu jest link na ktory trzeba kliknac ![]() ... ![]() ![]() dzieki ![]()
Nie Kłóć Się Z idiotą, sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu I pokona Doświadczeniem!! ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-01-24 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zadomowienie
|
Lepiej wyślij ma PW elwira
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Przyczajenie
|
ok....to kto bedzie zainteresowany to podesle linka
![]()
#4212 |
Zakorzenienie
|
To możesz podesłać linka do mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Przyczajenie
|
no i guzik
![]() ![]() ![]() ![]()
#4214 |
Zakorzenienie
|
owszem, dla wszystkich. Z poszanowaniem regulaminu i zasad dobrego wychowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zadomowienie
|
Czemu elwirach dostała ostrzeżenie ????
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
12. Reklama jest u nas płatna! Dotyczy to również wątków z prośbami o głosy w konkursach lub wszelkich innych, w których autor ma wyraźne korzyści materialne z ewentualnego spełnienia prośby. Za reklamę uznajemy między innymi linki do stron aukcji, sklepów lub serwisów prezentujących produkty i namiary na producenta (w tym również "blogi" ze zdjęciami produktów!). Reklama to wszelkie działania prowadzące do uzyskania korzyści materialnych i do darmowej reklamy stron zbieżnych z tematyką serwisu wizaz.pl (prywatne strony, blogi, galerie itp...) Użytkownicy o długim stażu mogą liczyć na złagodzenie kary w postaci samego upomnienia, ale przy recydywie, kara punktowa będzie podwojona. prosiłabym jednak przestrzegać regulaminu i nie dawać elwirze powodów do recydywy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie przepraszam, myślałam że na PW może przesłać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Przyczajenie
|
to bylo przeoczenie z mojej strony(regulamin).... poza tym konkurs nie daje mi zadnych korzysci materialnych - chcialam komus tylko sprawic niespodzianke plakatem w centrum miasta....;/ ok... nie bylo tematu.....
![]()
#4220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() my wczoraj byliśmy u dwóch kucharek i w połowie tygodnia mamy się dowiedzieć czy termin im będzie pasować. Już chciałabym mieć to z głowy elwirach fajny pomysł na walentynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoras z was planuje na weselu pokaz ogni sztucznych. Jezeli tak to czy zamawiacie je czy sami robicie pokaz. Gdzie w Ostrowcu mozna cos takiego zorganizowac....?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny muszę się wam pochwalić moją robótką dzisiejszą
![]() Siedziałam na nią prawie cały dzień ale wreszcie skończyłam. To ma być bransoletka ślubna. Do niej będą jeszcze kolczyki ale już nie miałam siły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Raczkowanie
|
waniliaania2009 ja planuje zrobić pokaz ogni ale nie wiem czy nie trzeba mieć pozwolenia bo chciałam żeby nasz starszy się tym zajął
azakowana z czego ją zrobiłaś? wygląda naprawdę ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Zakorzenienie
|
Z koralików szklanych takich drobnych i cracle. Ciężko się ją robi, bo dużo plecenia jest niestety. Ale efekt końcowy mnie zadowala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Raczkowanie
|
naprawdę super wygląda
![]() powiedzcie mi kochane na ile wcześniej muszę zamówić fryzjera i makijaż? |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Potrzebne jest pozwolenie poza tym pokaz musi odyc sie przed godzina 22.00 wiec w lato bedzie jeszcze jasno koszt od 1500-3000zl wiem bo sama chcialam cos takiego miec ![]()
![]() |
#4227 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pytalam tez kuzyna ktory jest strazakiem i mnie wysmial jak powiedzilam o pozwoleniu i godzinie. Moze to tak rzeczewiscie jest, ale i tak kazdy kupuje bez zezwolenia i robi. Ja tez planuje miec ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-25 o 17:50 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji edytuj! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Raczkowanie
|
z ogniami to nie byłoby problemu bo kupiłabym przed sylwestrem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez zycze! Ja rozpoczelam tez odchudzanie od 1 stycznia i narazie 3,5 kg
![]() ![]() Co myslicie o tych sukienkach? narazie zastanawiam sie nad 2 i 4, ale juz sie obawiam, ze ja nigdy sie na ta jedyna nie zdecyduje ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-25 o 17:51 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji edytuj! |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zaczęłam 7 stycznia i dzisiaj się ważyłam - jest 4 kg mniej ![]() ![]() Najładniejsza jest druga według mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.