|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
Na stronie producenta tej sukienki nie ma więc może ona jest z jakiejś starszej kolekcji.
Ja kupowałam swoją - też sposabella - właśnie w salonie na Górzystej - Mari Mar. Mehja możesz sobie wybrać tam górę inną i dół inny a oni Ci uszyją to co sobie umyślisz. Porównywałam logo na zdjęciu i to chyba nie jest Sposabella ale Sposa a to co innego. ZNALAZŁAM NA ALLEGRO ![]() http://allegro.pl/item528823461_piek...wde_warto.html i jeszcze tu: http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...nie,16851.html http://www.waszslub.pl/komis-slubny/...,0,0,2200.html i już ostatni link ![]() http://www.swadba.pl/komis/index.php?id=358 Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-01-25 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() na koniec mam tu maly link..moze sie PAniom przyda slubnie.. : /ciach/ Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-09-12 o 07:24 Powód: spam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-01-26 o 07:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko w Ostrowcu ta suknia kosztuje 2 tys. a w tych linkach dziewczyny chcą sprzedać za 1800zł ![]() waniliaania tobie również bardzo dziękuję, bo nie dowiedziałabym się jak się nazywa ta sukienka, gdybyś zdjęcia nie wstawiła ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-01-26 o 07:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
BAN stały
|
prośba sprzeczna z regulaminem
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-01-26 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zadomowienie
|
Ja chętnie ArS
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Jam mam wolną wiszącą suknię ale wątpię, że przyda Ci się suknia w dużym rozmiarze
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
justys no i podpisaliście w piątek tą umowę na salę w Goździelinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny, ale naskrobałyście tych postów, ale juz nadrobiłam zaległości. Nie bierzmy tego wszystkiego tak do siebie, bo w koncu, nie bedzie miała zadna z nas ochoty tutaj zagladac.
Zmieniłam date slubu na 07.08.2010r.a to dlatego, ze miałam problem z wyborem zespołu. Ale zespoł juz mamy Implus z siedziba z Ozarowa. Wiec Kasiuni_a prosze wprowadz zmiane na liscie. A Ty Ostrowczanko dopisz do listy zespoł RYTM (kttóy tez ładnie gra)609-174-985 oraz zespoł IMPULS 608-206-847. Mehja Tak umowe podpisalismy ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-01-26 o 08:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
justys no i widzisz jak wszystko ładnie się udało zgrać? Teraz już z górki pójdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zadomowienie
|
Acha, ArS i musisz mieć dobrego photoshopa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zadomowienie
|
Jasne, że raczy
![]() A tak na serio to służę pomocą. Na PW może napisz o co chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Mam do Was pytanie, co bierzecie pod uwagę wybierając fotografa? Bo mnie najbardziej zależy na zdjęciach w kościele. I ogladajac stronki patrze najpierw na te. Momenty jak wkładanie obrączek, mówienie przysięgi, sa dla mnie najważniejsze i chciałabym bysmy oboje mieli zdjęcie w tym czasie zrobione. A nie każdy umie to uchwycić, zdarzyć zrobić fotke. Czy fotograf oprócz tych zdjec co są na ich stronie pokazał Wam inne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Raczkowanie
|
Kurcze mam nadzieję, że na to forum nie zagląda ksiądz z mojej parafii bo wtedy to nie dostane wcale ślubu tak go tu oczerniłam
![]() ![]() Dzisiaj dzwonie do zespołu sama, bo mój TŻ się obija i nie dzwoni bo to albo tamto i już mnie to denerwuje. to jest jedyny zespół, który mi się w miare podoba i jak mi go ktoś "sprzątnie" to chyba wezmę DJ-a ![]() ![]() Tak wracając do kamerzystów, to oglądałam wczoraj płytę znajomej ze ślubu sprzed roku. Oglądałam ją pod kątem zespołu, ale bardziej rzucił mi się w oczy kamerzysta. Teraz dopiero doceniłam film Pana z Media-Vision. Jest dla mnie Bogiem!!! ![]() ![]() ![]() Na tej kasecie co oglądałam wcale nie słychać zespołu tylko ludzi co tańczą i rozmawiają między sobą. Kolesiowi się trzęsie ręka jakby miał delirkę. Nie widać prawie wcale gości tylko cały czas Para Młoda. Jakoś to tak dziwnie było, że tylko jedna para mu sie mieściła w kadrze a nie ogól ludzi. No dla mnie kompletna klapa. Ja bym takiej płyty za darmo nie chciała...
#4276 |
Zakorzenienie
|
przeddzidzie a nie wiesz co to za kamerzysta był? Z Ostrowca jakiś?
Zapomniałam wam powiedzieć, że ta moja kuzynka co w lipcu ślub brała, do tej pory nie dostała kasety z wesela! Kamerzyście się nie spieszy a to już pół roku! ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-01-26 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do fotografa, to ponawiam pytanie. Co bierzecie pod uwage? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=mehja;10663335]przeddzidzie a nie wiesz co to za kamerzysta był? Z Ostrowca jakiś?/QUOTE]
Prawdę mówiąc nie doczekałam do końca tego filmu więc nie wiem, co to za kamerzysta, ale na 100% nie z Ostrowca, bo ta kolezanka jest z moich stron a nie ze stron TŻ-ta czyli z Ostrowca ![]() Jeżeli chodzi o fotografa to pierwsze co biorę pod uwagę to to czy nie robi z ludzi lalek. Nie lubie jak zdjęcia wyglądają jakby fotograf miał pierwszy raz doczynienia z photoshopem. Żadnego pora na twarzy ani pieprzyka nie zostawia tylko czyści jak leci...
Syneczek Edytowane przez przeddzidzie Czas edycji: 2009-01-26 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Oglądając zdjęcia patrzyłam czy nie sa one sztuczne ( np. on siedzi na ławce a ona mu na kolanku i trzyma parosolke, coś w tym stylu) tylko raczej takie naturalne żeby niezrobił z jakiś sztuczny porcelanowych lalek. A przy rozmowie brałam pod uwage to jakie ma podejście do klijenta czy do każdego podchodzi indywidualnie czy może ma jakiś plan z góry ustalony i tylko jego sie trzyma, dla mnie fotograf muszi być osoba otwrtą bo jak przyjdzie mi jakis taki " poważny" to i ja w jego obecności bedę się krępować i nieswojo czuć, a jezeli jest Pan zabawny to już jest inaczej. Jakiś obcy Pan przyjdzie stanie przed nami i powie całujcie się to wam zrobie zdjęcie, niewiem jak Wy ale dla mnie to troche krepujaca sytuacja, a jeżeli jest Pan "wpożądku" to jest inaczej zroi nam jakieś przypadkowe zdjecie i też wyjdzie dobrze.
Mam nadzieje że rozumiecie co napisałam bo niewiem jak to dobrze ująć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Przez przypadek jak oglądałam płytkę zespołu, który grał na weselu ogladałam zdejcia z sesji i robił zdjęcia pan Bartoszek. I podobało mi się, jak młodzi sie zachowywali przy nim tak naturalnie i jak z nimi współpracował. Szkoda, tylko, ze na jego stronce jest mało umieszczonych zdjęć. Poki co w pierwszej kolejności chcemy umówić sie na spotkanie z G.Skiba, T. Bartoszkiem, A. Partyka i R. Pater. Podobaja mi sie ich zdjecia, ale tego czegos jeszcze nie znalazłam, moze po rozmowie bede pewna, ze to którys z nich.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mehja jak tam- jesteś już po przymiarce ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2009-01-26 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Zadomowienie
|
OJ, Ewelka ja tu się nie zgodzę, modelka z ciebie by była niezła.
Foty widziałam to wiem! |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zadomowienie
|
ArS poetą to ty nie jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Raczkowanie
|
No nie przesadzajcie, bo mi głupio
![]() ![]()
#4288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Stąd też moje pytanie jak wyglądają ceny w ms moda w Kielcach? Bo byłam dzisiaj w salonie w Krk gdzie mają tą kolekcję i mierzyłam kilka sukien.Najlepiej wyglądała ta,którą załączyłam,ładniej niż na zdjęciu.To model Milena i tu kosztuje 2680zł.Czy w Kielcach nie byłoby przypadkiem trochę taniej?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Niestety sukni dziś nie przymierzałam, bo wszędzie były okropne kolejki. Mojej sukni z wystawy już nie ma i nie będzie
![]() Oglądałam bardzo fajne zaproszenia w sklepie komputerowym na przeciwko Starostwa. Chyba się tam zdecyduję na kupno. Drukują od razu nazwiska gości. Cena ok. 4,5szt. ale nie muszę płacić za przesyłkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() azakowana ta bransoletka co zrobiłaś jest prześliczna! Uwielbiam też taką biżuterie ![]() Ta suknia, o której piszecie co w Waskiej jest to też ja oglądałam, w kolorze ecru własnie tam jest. Ja bym skłaniała się ku białej jednak,bo nawet by mi taka bardziej pasowała.Ogólnie bardzo ładna suknia ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.