|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
To są chyba zdjęcia Arsa o ile się nie mylę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Patuska to Ty jesteś na tych fotkach??? Zdjęcia fajne, ale ta muzyka jak dla mnie za przygnębiająca ![]()
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Tak to są zdjęcia ArSa i Artixa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie za smutny ten filmik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a powiedzcie mi jaka biżuteria będzie pasowała do sukni ecru wyszywanej cyrkoniami?
zdjęcie sukni wkleiła waniliaania na 123 stronie te buty o których pisałam są firmy Gatuzo i podobno są w salonach Cymbeline tylko ze drogie ale robi je podobno jakiś facet w Otwocku i można u niego kupić o połowę taniej tylko kto pojedzie do Otwocka ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-01-29 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Wtajemniczenie
|
A co powiecie o tym???
http://pl.youtube.com/watch?v=Sxpg3L...eature=related
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
ja tez to widziałam już kiedyś chyba na wrzucie, tez tak średnio mi sie podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
Niektóre z tych butów na prawdę mi się spodobały ale z drugiej strony szkoda mi wydać 150zł na buty które raz założę
![]() Tu jest świetna stronka z bukietami,są prześliczne. http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam jeszcze kilka sukienek...niestety dalej zdecydowana nie jestem...ale z tych chyba wybiore
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
wszystkie są ładne ale najbardziej podoba mi się 3 i 5
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Raczkowanie
|
Elsi81 niektóre z tych butków są naprawdę rewelacyjne - chodzi mi o te z odkrytymi palcami. Super stronka
![]() waniliaania2009 a mi podoba sie ta pierwsza
http://suwaczki.slub-wesele.pl/200511193538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html ![]() Edytowane przez oliwkach1985 Czas edycji: 2009-01-29 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Raczkowanie
|
mnie się najbardziej 1 i 5 podobają
te dzieciaki są śmieszne ale ja też bym nie chciała tego na czołówke nie podoba mi się to, zdecydowanie wole zwykły podkład muzyczny Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-30 o 10:58 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem! |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Raczkowanie
|
ja też wolałabym podkład muzyczny
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
waniliaania2009 mnie najbardziej podoba się suknia nr 1
![]() |
#4487 |
Zadomowienie
|
waniliaania2009 mnie się podoba najbardziej 1 i 3 suknia
![]() Byłam w Tarze i pani powiedziała, że zamawia się tak z pół roku wcześniej termin. Bliżej wesela dopiero się dogaduje co i jak dokładnie. Ceny sa różne, powiedziała że nie może powiedzieć co ile kosztuje bo bukiety są od 140 zł ale są i za 350 zł ![]() ![]() ![]() Byłam także w Wąskiej Uliczce i tam pani też powiedziała, ze tak z pół roku wczesniej sie zamawia i mozna ze swoim zdjęciem przykładowego bukietu przyjść. Powiedziała, ze ważne żeby pasował do sukni, doradziła ze jesli mam mieć białą suknię to napewno te blade bukiety jasne pastelowe całe nie będą pasować, bo nie będzie ich nawet widać za bardzo. Troszke szkoda bo bardzo mi sie podobaja, ale mysle ze jak wymiesza się takie kwiaty z bardziej intensywniejszymi tpo będzie super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odnośnie tych zaproszeń na Iłżeckiej co tu któraś z dziewczyn pisała to chodzi o ten sklep komputerowy? Ten koło ksero naprzeciwko Galerii Przedmiotu? Chciałam tam zajrzeć dzisiaj, ale zamkniete juz było a przez szybe nie widać nic ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Rozeznanie
|
Muszę Wam powiedzieć,że strasznie niemiła atmosfera zrobiła się na tym naszym forum odkąd Ci dla,których nie jest ono przeznaczone zaczęli się do niego wtrącać. Mamy wolność słowa i możemy tu mówić co chcemy i wyrażać swoje opinie. Jak ktoś chce nie usłyszeć niemiłego słowa niech wykonuje swoją pracę należycie i na tym się skupi a nie na czytaniu forów. I nie mam tu na myśli akurat panów fotografów,którzy parę dni temu wywołali burzę,ale pewnego Pana,który nie ma odwagi napisać do mnie bezpośrednio,a wydzwania do administratorów grożąc sądem. Wstyd proszę Pana.
Wygląda na to,że od dziś jedyne o czym będzie można rozmawiać to wybór sukni,ale też żeby przypadkiem nie powiedzieć,że któraś jest brzydka,bo sie może projektanci obrażą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Raczkowanie
|
Olajka dużo dobrych opini słyszałam o tej kwiaciarni i sama też chyba tam się wybiorę tzn w wąskiej uliczce
![]() co do bucików to znalazłam jeszcze takie http://www.we-dwoje.pl/dodatki;do;su...html?foto_id=6 |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może być też obroża i delikatne kolczyki - żeby nie przesadzić. Jak dam rade to porzucę kilka pomysłów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Rozeznanie
|
Niestety tak. Zawsze wydawało mi się,że akurat na forum internetowym to można swobodnie wyrażać swoje opinie,a tu niespodzianka. Ale robiąc taki problem ten pan tylko udowodnił,że to co sie o nim mówi i co słyszałam od innych jest prawdą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Olajka to ja pisałam o tych zaproszeniach. Tak to jest ten sklep komputerowy. Mają tam 5 albumów z zaproszeniami. Można samemu dobierać kolorystykę zaproszeń, kolor okładki, wkładki, wstążki. Zaproszenia możesz obejrzeć na tej stronce:
http://www.zaproszeniaslubne.net/index.php5?col=1 A co do kwiaciarni to jutro polecę zamówić skoro tak wcześnie trzeba, tylko w końcu nie wiem czy do Tary czy do Wąskiej Uliczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Raczkowanie
|
Witam Was Wizażanki
![]() Już bardzo dawno się nie udzielałam na forum, ale przyznaję, że śledziłam Wasze wypowiedzi...... Moje przygotowania do ślubu trwają ![]() Dużo tego więc zacznę od początku. Godzina ślubu zamówiona, a dzwony Kościelne zabiją mi o godz. 14:00 ![]() Autko też już jest Jaguar XJ (zdjęcie nr 1) Bukiet ślubny chciałam zamówić w Tarze ![]() ![]() Suknie idę oglądać z mężem ![]() Zaproszenia robię sama i będą wyglądać mniej więcej jak na zdjęciu 7. To na razie prototyp. Będą zwinięte w rulon i przewiązane wstążką satynową w kolorze bordo. I chwilowo to tyle ........ c.d.n. Co do forum i zaistniałych tu sytuacji to Ja nie mam nic przeciwko żeby ludzie z branży przeglądali forum, w końcu zapisując się tu każda z Nas zdawała sobie sprawę, że forum to miejsce publiczne ![]() Waniliaania mi też najbardziej podoba się suknia nr 1 !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zadomowienie
|
Ten drugi bukiet jest śliczny, bardzo delikatny.
Co do godziny ślubu to bardzo wczesna jak dla mnie, no ale z drugiej strony dłuższe będzie wesele!
#4496 | |
Raczkowanie
|
Nie zmieściło mi się zdjęcie zaproszenia
![]() Cytat:
A pokażę Wam suknie jakie mi się podobają I fryzurka
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009091201301330.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-45484.png http://justeczkowymiszmasz.blogspot.com/ zapraszam ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-30 o 10:59 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
pierwsza porcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Kolejna porcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jedna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jedna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.