|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
ta pierwsza sukienka bardziej przypadła mi do gustu
![]() Kobietki a jak u was jest z walentynkami obchodzicie? planowaliśmy na poprawiny nie brać orkiestry tylko znajomy miał puszczać muzykę ale chyba będziemy musieli jednak dopłacić te 800 zl |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poprawiny zdecydowaliśmy się w końcu robić ale też w ramach oszczędności nie będzie już zespołu tylko muzyka z komputera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zadomowienie
|
gorzata9 dzieki za informację. Widze, że jednak ze wszystkim trzeba sie troche pospieszyć.
oliwkach1985 co do walentynek-ja w tym roku liczę na pomysłowość mojego kochango faceta ![]() A ile płacicie za 1 dzień orkiestrze?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Raczkowanie
|
[quote=ninuska;10763381]gorzata9 dzieki za informację. Widze, że jednak ze wszystkim trzeba sie troche pospieszyć.
Lepiej wcześniej się rozejrzeć i zamówic to co Wam się podoba niż potem mieć do siebie pretensje, że za późno zamówiliście auto i jedziecie do ślubu takim jakim nie chcecie albo Wam się średnio podoba. A co to za różnica czy zamówicie sobie teraz czy za 3 m-ce ![]()
#4685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2000 za jeden dzień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za orkiestra? tylko pozazdrościć takiej ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 |
Raczkowanie
|
aż spod Zamościa ją wytrzanęłam. I to sobie razem z dojazdem policzyli. Aby było śmiesznie to my z TŻ-tem byliśmy ostatnią parą na 2009 rok od której przyjęli zamówienie, bo wszystkie terminy już mają zajęte (byliśmy u nich w październiku 2008)
![]()
#4689 |
Raczkowanie
|
to naprawdę niedrogo płacicie a robicie poprawiny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Raczkowanie
|
Nie robimy. Jeśli juz to w domu dla najblizszej rodziny. Mamy duży jednorodzinny dom, więc sporo gości sie zmieści i zdecydowaliśmy się nie robić poprawin w lokalu tylko raczej w domu.
#4691 |
Zakorzenienie
|
Gorzata no to fajnie, zaoszczędzicie trochę. My płacimy 1,800 za 1 dzień, to też niedrogo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Raczkowanie
|
mehja a wy kogo macie?
dobrze że my sobie wynajmujemy salę bo w lokalu to pewnie byśmy nie robili poprawin |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurczę strasznie drogi, ale piękny ![]() Ogólnie to identyczny jest teraz w nowym katalogu AVONU za 70 zł i też właśnie napisane ze z tymi kamieniami swarovskiego. Wzór dokładnie ten sam. Dziwne. Może łańcuszek jakiegoś gorszego rodzaju.... A co do meczu to oglądaliśmy oboje i oboje krzyczeliśmy, skzoda tylko, że nic to nie dało ![]() Co do walentynek to My ich jakoś bardzo hucznie nie obchodzimy, zawsze dajemy sobie kartki i jakieś słodkie ciastko ![]() Strasznie tanie macie dziewczyny te zespoły aż trudno uwierzyć. My za jeden dzień płacimy 3100 zł ![]() ![]()
Syneczek Edytowane przez przeddzidzie Czas edycji: 2009-02-01 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o ten naszyjnik z Avonu to ja bym nie była taka pewna czy to są Swarovskie
Wczoraj ja chciałam właśnie do naszyjnika kupić kamyczki, które podobno były Swarovskimi. Jak się przyjrzałam to się okazało, że one to może i Swarovskie są ale tylko z nazwy. Niestety ich szkło lubi być podrabiane i najczęściej nieudolnie, ale większość ludzi nie zauważa tego. Aniu a ten Twój naszyjnik bardzo ładny. Delikatny i elegancki ![]() Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-02-01 o 16:32 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
No ciekawe właśnie, bo mnie to też interesuje bardzo
![]() A poza tym jeżeli chodzi o cenę gotowej biżuterii Swarovskiego to też trzeba wziąć pod uwagę to, że płaci się głównie za markę biżuterii jako całości. Na pewno ten naszyjnik kosztowałby mniej, gdyby kto inny go poskładał nawet z prawdziwymi kryształkami Swarovskiego. Dlatego co innego znaczy "biżuteria Swarovskiego" a co innego "biżuteria z kryształkami Swarovskiego" ![]() Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-02-01 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
my kupowaliśmy go w Złotych tarasach. i dziwne było to że piętro wyżej niż sklep Swarovskiego stoi stoisko z biżuterią z kryształami niby od swarovskiego. straszna tandeta. to jest ta sama biżuteria którą sprzedają na allegro jako swarovski. ciesze sie ze nie zamowilam przez internet tej bizuterii bo moze i tansza ale wykonanie 100 razy gorsze
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
Aniu ale w tamtej mogły być rzeczywiście kryształki Swarovskiego, tyle że całość nie była wykonana przez firmę Swarovski a jedynie pochodziły od nich kryształki dlatego całość była dużo tańsza. Wystarczy się przyjrzeć dokładnie kryształkom, żeby poznać czy to Swarovski czy nie.
Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-02-01 o 16:34 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
no moze i byly prawdziwe ja tam sie nie znam na kamieniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mając ślub w październiku samochód zamawiałam już w listopadzie 2008. I gdy zamawiałam na tą datę pan już mial terminy na październik pozajmowane co mnie bardzo zdziwiło.[/QUOTE] Ojjeej ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Wtajemniczenie
|
Ostrowieckie Panny Młode :)
czy slyszalyscie moze czy w jakims salonie kosmetycznym w Ostrowcu zdobia tatuaz do slubu? dowiedzilam sie ze jezeli ktos ma tatuaz to wiele salonow kosmetycznych je zdobi malutkimi cykoriami aby pasowal do sukni i stal sie nawet ozdoba.Zdobienie troszke lagodzi jego wyraz. Ja niestety mam na lopatce wielkosci srodka dloni i bylabym zainteresowana czyms takim. Wiem ze w innych miastach robia, ale co z Ostrowcem...... Slyszalyscie cos?
buuu my tez jeszcze nie mamy samochodu a slub w lipcu... Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-01 o 22:06 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() gorzata to w domku na tych poprawinach będziecie hulać? ![]() ![]() ![]() annia22 naszyjnik kupiłaś piękny i elegancki ![]() My na Walentynki pijemy sobie winko, gdzieś się pewnie też wybierzemy ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-02-01 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja bede sie rozgladac za amochodem jak pojade do ostrowca czyli w marcu. Tutaj nawet nie moge kupic swietokrzyskich anonse ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-01 o 22:05 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wynajęcie autka kosztuje różnie bo od 300 zł wzwyż. Z nowszych modeli np.tych autek Audi,Mercedes,Alfa Romeo czy BMW to tak 450-500 zł chyba.
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-02-01 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My za autko zapłaciliśmy chyba 500 zł ale dokładnie nie pamiętam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() my jedziemy takim kremowym lincolnem. Cytat:
![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-01 o 22:05 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Zadomowienie
|
oj no to widzę, że niezła domóweczka to będzie!!!
![]() ![]() Wiecie co dziewczyny jak rozmawiam z mamą to ona mnie uspokaja i mówi, żebym nie przesadzała z tym zamawianiem już prawie wszystkiego tyle wcześniej, no ale ja wiem swoje i szczególnie po tym jak czytam na necie ![]() ![]() Mam zjazd teraz na weekendzie, a choroba mnie rozkłada, normalnie szok a tu nauka na egzamin, kolokwium i praca do zrobienia. Normalnie koszmar ;/
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Raczkowanie
|
Ja wolę wszystkiego nie odkładać na ostatnią chwilę. Moja mama mówi też, ze jeszcze mamy bardzo dużo czasu itd itp. Ale ja wiem swoje. Wolę wszystko zamówic sobie teraz i mieć pewność, że mam to co chcę i gdzie chcę niż potem szukać na biegiem kwiaciarni czy samochodu. Uzgodniliśmy z moim TŻ-tem, ze w każdym m-cu coś załatwimy związanego ze ślubem, aby wydatki nie były tylko w jednym m-cu. Jakoś trzeba to sensowanie rozłożyć.
#4710 |
Zadomowienie
|
gorzata9 zgadzam sie w 100%. Też niczego nie odkładam na ostatnią chwilę. Śmiali się z nas, że salę już zamówiliśmy, że orkiestrę, a teraz brat mojego TŻ nie mógł znaleźć na właśny ślub i dlatego-chociaż nie wierzę - mają wesele 2 tygodnie przed nami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.