|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
Moja mama też mówiła, że 2 mies przed ślubem wystarczy kupić suknię, obrączki, kwiaciarnię, fryzjera itp. Pewnie dlatego, że w jej czasach tak się zamawiało. Ale gdy była ze mną oglądać suknie w Ostrowcu i pani powiedziała, że miesiące letnie są strasznie obłożone i trzeba min.4 miesiące wcześniej zamawiać to się zdziwiła o tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() a wracając do naszej ulubionej ![]() Poszłyśmy z kumpelą do tego salonu aby tylko sprawdzić jaki komentarz ta pani strzeli w naszym kierunku. Otóż kumpela wychodzi za mąż we wrzesniu tego roku, wiec też jest zainteresowana sukniami. Jest baardzo szczupłą dziewczyną. Nosi rozmiar 36 więc nie ma problemu z zakupem sukni. Weszłyśmy a ta pani zapytała się na którą z nas ta suknia ma być. Wskazałyśmy odpowiednią pannę młodą a ona do niej: Drogie dziecko, zanim tu przyszłaś to było się przejrzeć w lustrze bo z takim dużym rozmiarem to tu sukienki nie znagdziesz. W tym momencie wybuchnęłyśmy śmiechem i poprostu wyszły. To był szczyt wszystkiego.
![]() Edytowane przez gorzata9 Czas edycji: 2009-02-01 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Rozeznanie
|
To zupełnie jak u mnie- stwierdziła,że dla mnie sukni nie będzie,bo jestem niewymiarowa,co w jej rozumieniu jak sie okazało oznaczało poprostu,że jestem wysoka- 175cm,więc bez przesady jakimś wyżłem strasznym nie jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
hy hy widzę że "nasza miła pani" staje się fajną rozrywką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
A ja nad samochodem to myślę że pożyczymy od znajomego on ma ładne Volvo nie będziemy mu płacić tylko bak zapełnimy bo to jednak wydatek z tym samochodem, dużo ogłoszeń jest w Anonsach właśnie wczoraj przeglądałam.
Aniu22 Śliczny naszyjnik, taka właśnie biżuteria jest w moim stylu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja mama też ma ochotę się tam przejść ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam zaległości i znów na bieżąco jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendzie!!! Ale się rozpisałyście
![]() Co do zespołu, to my za jeden dzień płacimy 2 800zł (z dojazdem z Kielc), poprawin nie robimy, co najwyżej w domu dla najbliższej rodziny albo imprezę dla znajomych, którzy będą tylko na naszym ślubie. To się jeszcze zobaczy. ![]() Samochód - jeszcze go nie mamy ![]() ![]() ![]() Walentynki ![]() ![]()
#4722 |
Raczkowanie
|
Jednak zdecydowalismy sie na wesele z poprawinami w lokalu
![]() ![]()
#4723 |
Zakorzenienie
|
takie auta ze świętokrzyskiego są na allegro może sie którejś z Was przyda
![]() http://allegro.pl/17926_wynajem_poja...iew=Poka%C5%BC |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Wtajemniczenie
|
A kiedy macie wesele???? I gdzie???
#4725 |
Zadomowienie
|
Daisy89 co obejmuje ta cena?? Może prościej bedzie ci napisac czego nie ogejmuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W cenie jest praktycznie wszystko (oczywiscie 5 dan goracych, jakies tam przystawki, ciasta, owoce, zimne i gorace napoje, tort, stol wiejski) dostajemy tez pokoj dla siebie musimy miec tylko swoj alkohol i orkiestre, jakas dekoracja tez ma byc w cenie ale nie wiem jeszcze jak to wyglada zobacze w lipcu bo juz ma byc tam jakies wesele ![]()
![]() |
#4727 |
Raczkowanie
|
#4728 |
Zadomowienie
|
Aha, tak to wygląda. No fajnie. Sporo kasy, ale pewnie na 2010 wszedzie bedzie tak to wyglądać. Co do zespołu to sie troszkę musisz pospieszyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Poprawiny to fajna sprawa. Impreza bardziej na luzie, mozna wiecej zjesc niz na weselu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego co sie zdazylam zorientowac to jeden z drozszych lokali niestety, ale mysle, ze cena jest warta, bo wnetrze zapowiada sie bardzo obiecująco. Własnie ja nie rozumiem dlaczego ja mam sie spieszyc... ![]() U was tez wy sie wszystkim zajmujecie, a TZci tylko jezdza z wami podpisac umowe? ![]()
Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza... Edytowane przez Daisy89 Czas edycji: 2009-02-02 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zadomowienie
|
A no właśnie, faktycznie poprawiny są bardzej luźne
![]() U Daisy to problem masz, jak tak sama wszystko załatwiasz. Ja się bez mojego faceta nigdzie nie ruszam i on by mnie samej do załatwiania takich spraw nie puścił:P Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-02-02 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4733 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oglądac jezdzi ze mna, ale wszystko ja musze szukac i zalatwiac ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zadomowienie
|
My lokale oglądalismy najpierw we dwoje, a później przy podpisaniu umowy bylismy z mamami
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Raczkowanie
|
Ja tez jeszcze samochodu nie mam zamowionego a wesele we wrzesniu mam nadzieje ze pozniej zdaze jeszcze to zalatwic. widze ze u wszystkich dziewczyn chlopaki raz chodza a raz nie podpisywac umowy u mnie rowniez tak bylo, razem ogladalismy sale ale umowe juz podpisywalam z siostra, zespol tez z siostra, a kamerzyste i fotografa juz niestety sama. Z nimi chyba tak jest. No przepraszam razem poszlismy godz w kosciele zamowic. czasami mnie to juz denerwuje ze wszystko ja robie a on nic, ale to co jeszcze zostalo do zalatwienia to napewno juz sama tego nie zrobie o nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety faceci już tacy niemrawi są. Przynajmniej niektórzy i trzeba się z tym pogodzić ![]()
![]() |
#4739 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie mam autka na oku
![]() ![]() Mój przy zamawianiu godziny w kościele był tez oczywiście ze mna ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-02-02 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
Czy kupujecie sobie cos z TŻ-ami na Walentyny???
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.