![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
A czy w tych salonach malują również naturalne pazurki?
Tipsy to nie dla mnie ![]()
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
Z tego co mi wiadomo, to oby dwa salony specjalizują się również w malowaniu naturalnych paznokci!
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny,
Tak jak obiecalam wracam jeszcze na moment do fryzur, bo mialam zdac relacje po probnych. Robilam w 2 salonach. Pierwszy, u Marty obok Lysicy u Agnieszki A. - choc fryzura byla bardzo prowizoryczna (bo po prostu zrobiona na wlosach tak jak weszlam z ulicy, bez mycia, walkow etc.) to byo to dokladnie czego oczekiwalam, bardzo ladny ksztalt, pasujacy do twarzy, delikatny, naturalna a jednak odswietna. Jednym slowem super tylko trwalosci nie moglam przetestowac ze wzgledu na ten prowiziryczny charakter, ale poniewaz juz wiele razy sie czesalam w tym salonie i wiem ze ich fryzury sa trwale, tak wiec sadze ze tak tez rowniez bedzie w dniu slubu. Drugi salon na Reja u Pani Moniki - pomimo tego ze fryzura probna zrobiona byla taj jak naprawde slubna, czyli z myciem, modelowaniem, etc. to byla to zupelna katastrofa. Zuplenie nie to czego oczekiwalam (choc pokazywalam to samo zdjecie co w salonie 'Marta'), wygladalam jak wlasna ciotka i stara baba (opinia nie tylko moja, ale wszystkich napotkanych osob) i poza tym techinczne tez zle upiete bo pelno bylo wsuwek widac na koku zamiast zeby byly jakos schowane. Tak wiec dla mnie wybor jest prosty. |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
to fajnie że u Marty było ok bo tez mam zamiar u nich się czesać. a ile kosztuje u nich fryzura próbna i ta właściwa? może było to już na forum ale przy tylu postach ciężko mi znaleźć :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zadomowienie
|
W Marcie próbna kosztuje 40 zł, co do właściwej to zapytam jak będę na robieniu pasemek. Nie wiecie, czy ładne pasemka wychodzą w tym salonie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
Ostrowczanka na Młyńskiej p. Marta również maluje również na naturalnych paznokciach.
Odnośnie jeszcze fryzjerki to ja z uczesania u p. Moniki jestem bardzo zadwolona. Czesałam sie u niej 3 razy i za każdym razem było super! |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 7sambra11 ciesze się, ze jesteś zadowolona z fryzurki, mam nadzieje, że mnie również dobrze uczesze Agnieszka. Tak w ogóle to na jaką fryzurkę się zdecydowałaś, jak możesz to wrzuć to zdjęcie na wizaż. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ile kosztuje balejaż na długich włosach u Marty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś robiłam tam i były genialne - mimo, że dość ekstrawaganckie (czerwone pasma na czarnych włosach).
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
MOJA KOLEŻANKA OD WIELU LAT ROBI TAM WŁAŚNIE CZERWONE PASEMKA NA CZARNYCH WŁOSACH. RAZ SĄ LEPSZE RAZ GORSZE ZALEŻY KTO ROBI I CZY JEST DUŻO KLIENTEK BO WTEDY NIEKTÓRE FRYZJERKI ROBIĄ NIEDOKŁADNIE. ALE OGÓLNIE PRZEWAŻNIE BYŁA ZADOWOLONA
SORKI ZA DUŻE LITERY :p |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Przyczajenie
|
Ja polecam salon fryzjerskiDivin na ulicy Targowej 19 ( nieopodal szkoły jazdy Kaskader). Właścicielka salonu, pani Kasia jest sprawdzoną i doświadczoną fryzjerką. Praktycznie zawsze jestem zadowolona z obcięcia, koloryzacji czy uczesania.
Poniżej link do fotek mojego upięcia wieczorowego: http://www.fotka.pl/profil/stacy21/ Pozdrawiam ![]() Nie zgodze się z Tobą. Wiem że uczesania p. Kasi z salonu Divin nie rozpadają się tak poprostu. A skoro czekałaś tak długo, to oznacza, ze cięzko się do niej dostać, z czego wypływa wniosek, ze jest obleganą fryzjerką. Ja bardzo polecam salon fryzjerskiDivin na ulicy Targowej 19 ( nieopodal szkoły jazdy Kaskader). Właścicielka salonu, pani Kasia jest sprawdzoną i doświadczoną fryzjerką. Praktycznie zawsze jestem zadowolona z obcięcia, koloryzacji czy uczesania. Poniżej link do fotek mojego upięcia wieczorowego: http://www.fotka.pl/profil/stacy21/ Pozdrawiam ![]() W odpowiedzi na: w Divine siedziałam 2,5 godziny ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-27 o 19:03 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Cuchnie to reklamą. A uczesanie (bez obrazy) zupełnie mi się nie podoba - jest takie sztuczne
![]()
![]() |
#523 |
Zadomowienie
|
Po 1 to co napisałam jest prawdą i nie zamierzam kontynuować tego tematu ani tym bardziej tłumaczyć się ![]() Po 2 fryzura którą wkleiłaś jest delikatnie mówiąc....brzydka i sztuczna, choć znalazło by się wiele dosadniejszych epitetów ![]() Po 3 ewidentnie reklamujesz konkretny salon fryzjerki (logo Divine na zdjęciach), a to nie przysporzy mu klientek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Po 2 Żelazna zasada- o gustach sie nie dyskutuje (każda z nas ma inny) wg. mnie ta fryzuta nie jest sztuczna ani tym bardziej brzydka. Jak masz fotki swoich fryzur to chetnie rzuciłabym okiem i wówczas możemy podyskutować (najlepiej podziel sie nimi na forum) Po 3 nie widze powodu dla którgo miałabym reklamowanie salonu Divin uznać za niestosowne, skoro jestem zadowolona z tychże usług. Logo jest widoczne ponieważ fryzura stanowi dorobek salonu, więc mają prawo za moja zgoda umieścić moje zdjęcie w swoich zasobach. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 | ||
Zakorzenienie
|
Po 1 to nie jest wątek do polecania fryzjerów, ale lokali umiejscowionych w Ostrowcu Św.
Cytat:
Cytat:
Po 4 proszę nie pisać post pod postem, tylko edytować jeden w celu uzupełnienia treści.
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
Każdy ma swój gust i tyle.
Mnie się te fryzurka podoba. Jedna z nas będzie zadowolona z fryzjerki druga już nie i tak to juz jest. Ale mnie ten post też cuchnie reklama. agawa23aga a ile dałaś za tą fryzurkę? A ile kosztuje tam balejaż na długich włosach? |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny byłam ostatnio w tym sklepie koło bazarku na ogrodach, Młoda Para, muszę przyznać, że niezłe rzeczy tam mają. Na pewno kupię tam tablice rejestracyjne i może jakieś balony, pełno ozdób na auta mają, ale nie dla mnie takie misiaczki, gołąbki
![]() Jutro idę do Tary omówić bukiety dla mnie i świadkowej, dla rodziców (myślimy o kwiatach w koszach), i rzeczywiście bukiecik do zostawienia w kościele dają gratis. To mi się podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zadomowienie
|
Ja chociaż nie miałam problemu z bukietami, bo moja przyjaciółka mi wszystkie bukiety oraz dekoracje zrobiła.
Dodam ze kwiaty to jej miłość, a nie jest kwiaciarką. katalinka17 a juz masz jakis bukiet na oku? Czy jeszcze nie wiesz jaki wybrac? |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chcę, żeby bukiet był kolorowy i romantyczny ![]() ![]() Wkleję coś podobnego. Ciekawa jestem co mi doradzi kwiaciarka, czy tego typu kolory będą pasować do mojego typu urody, sukni itd. Ywanko a jaki miaaś bukiet i dekoracje? Masz jakieś zdjęcia? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Zadomowienie
|
Katalinko śliczne te bukieciki, takie romantyczne. Bardzo mi się podobają.
Zaraz poszukam zdjęcia swojego bukietu i bukietu świadkowej. Niestety nie mam zdjęcia bukietów dla rodziców - ale były to czerwone róże w koszach. To moje bukiety - 2 pierwsze fotki i bukiet świadkowej. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-28 o 11:35 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi się podoba twój bukiet, w ładnej barwie i te malutkie wkaty poprzeplatane dodają lekkości bukietowi ![]() A dekoracje jak wyglądały, przystrajaliście tylko ołtarz czy też ławki itd? |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zadomowienie
|
Co do kościoła to braliśmy ślub w starym kościele, wiec wiele nie ozdabialiśmy. Do tego sami tego dnia braliśmy ślub wiec nie chcieliśmy dużo wydawać kasy.
Na ołtarzu i na schodach były kwiaty- nie pamiętam nazwy ale jakieś jesienne bo braliśmy ślub w październiku. Na każdej ławce była ozdoba z czerwonej wstążki, róży, trawy i bukszpanu. Powiem ze teraz z perspektywy czasu pewnie wiele bym zmieniła, no ale wyszło jak wyszło. A co mojego bukiety to teraz chyba zdecydowałbym sie na miniaturki słoneczników. Jeszcze kilka słów co do mojego bukietu to zdecydowałam sie na podłużny bo na ślub cywilny miałam bukiet okrągły z czerwonych różyczek, wiec chciałam jakiś inny wzór. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-28 o 11:54 Powód: proszę edytować swoje posty w celu uzupełnienia treści a nie pisać post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
Katalinka mi najbardziej podoba się bukiecik z pierwszego zdjęcia!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Katalinko - śliczne bukieciki - 1 mi się najbardziej widzi
![]() Ja jak już pisałam planuję słoneczniki, z czerwonymi różami ![]()
![]() |
#535 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Koszt balejazu jest uzależniony od pracochłonności, długości włosów i ilości kolorów. Cena nie jest zbyt wygórowana, zważywszy że w Divinie pracuje się na jednych z najlepszych marek kosmetyków ( Revlon który jest zdecydownaie lepszy i droższy od jakiejs tam Welli na której pracuje pół Ostrowca). Ceny upięcia juz nie pamietam, ale była normalna jak na ostrowieckie ceny. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
O matko, trafił nam się reklamowy troll i będzie zaśmiecał temat.
Na pewno nie pójdę w życiu do tego salonu :-/.
![]() |
#537 | |
Przyczajenie
|
Nie jestem zadnym "trolem" i nie zamierzam tu niczego reklamowac, ale to jest forum, a jeżeli ktoś jest zainteresowany to służe radą poprostu. Droga ostrowczanko, chódź gdzie chcesz, zyjemy w wolnym kraju
![]() Cytat:
Właścicielka Tary robi naprawde piekne wiązanki, z tym ze ostatnio przeniosła się z Jana Pawłą na Polna (okolice kościoła na Ogrodach) Też ją polecam, jak najbardziej ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-29 o 17:38 Powód: proszę nie pisać post pod postem!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zadomowienie
|
Kończąc temat Divine, to uważam, że 60 zł to cena zbyt wysoka za upięcie, która pani fryzjerka zrobiła niestarannie, na co dowodem są wypadające wsuwki i rozlatujące się częsci upięcia już w drodze do domu. Moim zdaniem na wyrost starają się być ekskluzywni, czego dowodem są jedynie ceny
![]() Co do bukietów, to dla mnie jest to bardzo ważna sprawa i mogę zapłacić wiele byle by mieć mój wymarzony bukiet, a ten bukiet gratis to miły gest z ich strony. Sambro a ty już gadałaś z nimi konkretnie jaki chcesz bukiet? Ewelko Ostrowczanko dzięki za opinie na temat bukietu. Ostrowczanko twój bukiet na pewno będzie świetny.Co za połączenie! ![]() Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2008-06-28 o 22:11 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
No Katalinko - to wam już tylko 2 tygodnie pozostały.
Wiedz, że liczymy na jakieś fotki, choćby na priv ![]() My uczymy się pierwszego tańca i paradoksalnie nawet nam to idzie. Będziemy tańczyć bluesa do piosenki " When I fall in love" Nathalie Cole & Nat King Cole.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.