![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Estrella a na kiedy masz date ustaloną??
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
DZiewczyny, co ja slyszalam o Gierczaku, zeba tyle,ze trzeba pilnowac, by on osobiscie przyjechal krecic,a nie wysylal swoich pracownikow, bo oni ponoc slabsi sa. Ja mam Czarneckiego z opatowa, oni we dwoch kreca, a drugi robi zdjecia i nie jest drogi, a plytkie naprawde goraco polecam, sa rewelacyjne.Podam Wam numer do niego-504-152-934...Co do makijazystki, to ta na mlynskiej u poletka nie jest dobra? nie slyszalyscie nic o niej? bo ja planuje tam sie udac, bo wlasciwie to tylko o tej slyszalam..choc sama nie wiem, czy ktos zrobi mi lepszy makijaz niz ja sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
No wlasnie, ja mam taki sam dylemat z tym makjazem. Ja bylam na probnym u Ewy na Warynskiego, ale nie polecam. Wyszlam wygladajac jak z disco z lat 80-tych. Ona ma dobre gadane i rzeczywiscie w teorii to nawet to dobrze brzmi. Naopowiadala mi o kolorystkach mi pasujacych, okazyjnych makijazach, etc., wiec oczekiwalam naprawde makijazu cudu. A jak zeszlam z fotela, to tak: oczy ktore mialy byc w fioletach i rozach (dla eksperymentu, bo oczy mam piwne i sama prawie zawsze robie makijaz w brazach, bezach i rozach), byly tak ciemne fioletowe ze wlasciwie to bym powiedziala ciemne brazowe z polyskiem fioletowym. Po pierwsze byly za ciemne jak na slubny makijaz, a po drugie te cienie byly tak dziwnie wyprofilowane - jakby pionowo do gory nad zrenica ze ksztaly moich oczu przypominal jajka - choc naturalnie, jestem szczesciara, bo mam idealny ksztalt oczu - migdalki i nie potrzebuje zadnej korekty ksztaltu oka cieniami. Potem, roz na policzkach zdecydowanie za rozowy i rzucajacy sie w oczy. I usta - blyszczyk delikatny okay, ale konturowka ciemniejza do blyszczyku - efekt 'prostytutkowy' w moim odczuciu.
Tak wiec wiem ze ja sama bym sie o wieeeeeleee lepiej umalowala niz ona. Moze sprobuje tej makijazystki ktora polecila katalinka 17. Katalinka a powiedz jeszcze w ktorym to dokladnie jest miejscu na Jana Pawla, tam obok bazarku na Ogrodach, czy ja zle kojarze? |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Na 1.08.2009. Ale póki nie mam zaklepanej sali to ewentualnie może ulec zmianie,chociaż wolałabym zostać przy tym terminie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
7sambra11, ta makijażystka ma salon hmmmmm........trudno wytłumaczyć. idąc od ztrony bazarku cały czas prosto,Musisz minąć pasaż na słoneczku, i od strony pułanek jest taki niewielki, oszkolny budynek, tam jest przychodnia medyk, fryzjer, drogeria.A na górze jest kolejny fryzjer i kosmetyczka.Jeśli twój narzeczony jest z Ostrowca to na pewno będzie wiedział gdzie to.
Estrello masz jeszcze sporo czasu na poszukiwania... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że tam znajdziesz odpowiednią makijażystkę.
Ale raczej nie radziłabym robić u niej henny brwi, ja miałam u niej pierwszy raz w życiu wyregulowane i ''wyhennowane'' brwi i wyglądałam jak Kleopatra ![]() Polecałabym w tym wypadku panią Ewę, w pasażu na piętrze na słonku. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Sale w Ostrowcu i niedaleko które znam:
Hotel Gromada "Łysica" Przystań na Rudkach w strone Kunowa Gościna na Boksycce Arkadia na Boksycce Leśne Kąty Suduł Pod Róża na Bałtowskiej Viktora na górze opatowskiej Wichrowe Wzgórza góra opatowska Panorama Góra opatowska Dworek Magnat w Jacentowie Dom Weselny w Smykowie Venus na Kilińskiego Pasja nie wiem jak ulica Dworek na Kuźni Byłam na weselu w Smykowie w sali na górze z okrągłymi stołami. Powiem ze jedzenia bylo mnóstwo i bardzo dobre obsługa tez niczego sobie. Sala ładna nowa. Tam mogę polecić. Siostra miała wesele w Jacentowie w dworku Magnat. http://www.hotel-magnat.prv.pl/ Tam jest pieknie śliczny zielony park przed budynkiem oczko wodne i niedaleko biegające konie ![]() jedzenie pyszne. Wędliny i tym podobne sami robią i mozna nawet wczesniej spróbować. Tylko tam raczej na mniejsze wesele. Siostra miała na jakies 80 osób. Warto tam zajechać i obejrżeć. |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Angellko, myślę, że taka lista pomoże niektórym zorientować się w lokalach.
Ja bardzo żałuję, że nie będę miała wesela na Smykowie ![]() Sambro napisz koniecznie jak tam makijaż się udał. Acha, mam prośbę, gdyby kóraś z was miała jakąś zaufaną fryzjerkę, to byłabym wdzięczna.Chodzi mi o taką, która wysłuchalaby jaką mam wizję co do fryzury, a potem ją wykonała tak jak mówiłam a nie według swojego ''widzi mi się'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
OK, ale to jeszcze troche zejdzie bo slub w lipcu i pewnie dopiero na krotko przed slubem bede w Ostrowcu.
A co do fryzury, to co prawda nie mam zadnej konkretnej fryzjerki na mysli, ale ja bylam pare razy sie czesac na rozne okazje w salonie u 'Marty' pod Lysica, od strony Kilinskiego. Rozne osoby mnie tam czesaly, ale zawsze bylam zadowolona. Pracuja tam same mlode dziewczyny, ktore caly czas jezdza na szkolenia i maja ciekawe pomysly, i wydaje mi sie ze ogolnie ciesza sie bardzo dobra opinia, bo sie bardzo szybko rozrastaja - w ciagu paru lat salon sie powiekszyl dwu- lub nawet trzykrotnie. Slyszalam tez dobre opinie na temat fryzjera 'U Ewy' na Warynskiego ale osobiscie nigdy nie probowalam na wlasnej skorze. |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Nieraz strzygłam się "U Marty" - najlepiej robi to pani Mirka, taka drobniutka blondyneczka, ale niestety nie wiem czy jeszcze tam pracuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Estrella Nie jest drogo jest porównywalnie do innych. Nie pamietam dokładnie bo siostra brała tam slub 2,5 roku temu cenowo wyszło kożystnie. Płaciła chyba cos kolo 130 zł/osoba za wesele 2 dniowe w cenie było 5 posiłków i wszyko oprócz alkoholu by tez wiejski stół na którym był ogromny udziec. Poprawiny to byl gril w tej altance. Tylko tam goście siedzieli na dwóch salach a tanće były w holu i to jest jedyny minus tego miejsca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Objechałam wczoraj prawie wszystkie sale jakie są w Ostrowcu i okolicach i chyba ostatecznie zdecyduje się na Smyków. Podobała mi się też Panorama-bardzo sie zmieniło w porównianiu ze zdjęciami jakie widziałam na internecie i to zdecydowanie na plus.Niestety cenowo juz mnie atrakcyjnie- 170zł/osoba i to bez napoi.
Nadal mam problem z zespołem,bo zupełnie nie mam orientacji w tym temacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Jak ja podpisywałam umowę było 135 zł/os - ciekawe ile ode mnie wezmą, chyba w umowie był zapis o możliwości zmiany kosztów :-/.
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Praktycznie w kazdej umowie o wynajem sali nie ma podanej dokładnej sprecyzowanej ceny,która nie mogłaby ulec zmianie
![]() Zamówiłam dzisiaj tez kamerzyste- wspominanego wczesniej Górczyńskiego.Pani w biurze pokazała nam film,udzieliła wszystkich informacji i bardzo mi sie spodobało.dobra jakość, ciekawe wykonanie.Duzo lepszy film niż te,które dotychczas widziałam. Pozyczyła mi też dvd z weselem,na którym gral Riva Band,żebym zobaczyła jak grają i podobało mi sie wykonanie i jak bawia gości ![]() A może słyszałyście o fotografir T.Bartoszku?? Jego zdjęcia sa na www.fotoservice.com.pl Zastanawiam sie czy nie zamówić u niego sesji w plenerze... |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
http://grzegorzskiba.pl/
Ja biorę tego fotografa. O panu Bartoszku nie słyszałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zdecydowanie moge polecic zespol Sukces - sa najlepsi w Ostrowcu (i to nie tylko moja opinia, ale wielu wielu osob) i straaaasznie oblegani, niestety mnie sie nie udalo juz ich zabukowac :-( Wiem ze juz chyba na nastepny caly rok sa calkiem zabukowani wiec tez radze sie spieszyc. A graja naprawde super!
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Musiałam już wyjechać z Ostrowca i zostawiłam rodzicom i teściom decyzję co do zespołu.Riva Band albo Sukces,zobaczymy czy się uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
A zespół sukces nie grywa przypadkiem na studniówkach w Łysicy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Może nie orientuje się za bardzo w cenach fotografów a Ostrowcu,ale wydaje mi się,że to trochę dużo...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem to jest to cena średnia. Mieliśmy rozmowę z panią z Kielc, która za ten sam zakres chciała 1500. A jeśli chodzi o brak odbitek - to jest to nasze życzenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja myślenie nad zrobieniem samego albumu z pleneru.W twardej oprawie,jak album krajobrazowy wygląda,na takim papierze i do tego zdjęcia na płycie.Sesja filmowana i wkomponowana w film z wesela.Za całość 400zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Wiesz jak to jest - wszystko co "weselne" tudzież "ślubne" jest zawsze droższe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Niestety tak
![]() A może ktoś tu zna jeszcze jakichś fotografów? Bo salę,kamerzystę już mam.Zespół jeśli mi się uda to może będzie Riva Band,chociaż z terminem faktycznie juz jest problem.Jeszcze tylko fotograf i godzine w kosciele ustalić i najważniejsze rzeczy będą załatwione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Tu masz linki - z tego co wiem pan Mąka jest tańszy, ale nie ma na stronie fotek ślubnych, a na meila doprosić się nie mogłam (czekałam ze 4 tygodnie:-/). To jakoś podważyło w moim mniemaniu profesjonalizm tego pana. Cen pozostałych nie znam - musisz sobie podzwonić.
![]() http://www.rpater.prv.pl/ http://www.jacmak.prv.pl/ http://fotoars.ovh.org/ |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.