![]() |
#661 | |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
Ja czuje to samo ![]() No wlasnie, co mozna wziac zamiast "Cudownych rodzicow"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
My broniliśmy się przed Sipińską rękami i nogami, ale w pewnym momencie doszliśmy do wniosku, że to nie jest piosenka dla nas tylko dla rodziców, a im się podoba
![]() Przesłuchaliśmy wcześniej kilka utworów alternatywnych ale były jeszcze gorsze niż to. Na weselu koleżanki zespół grał Walc dla rodziców - chyba Bayer Fulla. Rodzicom Państwa Młodych chyba się podobało. A to najważniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zapisane następujące propozycje:
A. Jantar- Radośc najpiękniejszych dni B. Kowalska - Kochani moi rodzice Bayer Full - Walc dla rodziców Cliver - Podziękowania dla rodziców Kumpliki - Rodzice J. Zylka - Dla mamy i taty
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
Ostrowczanko i na którą z tych piosenek sie zdecydujesz
![]() ![]()
#665 |
Zakorzenienie
|
Słucham ich i jakoś żadna mi się nie podoba.
Chyba najsensowniejsza jest to ostatnia... Myślę, że skończy się na odśpiewaniu sto lat rodzicom i wręczeniu prezentów, w końcu może tak by, nie?
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
A jakie prezenty macie dla rodziców?
#667 |
Zakorzenienie
|
Mamy karty z podziękowaniami, obrazy - akwarele i będą oczywiście kwiaty.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 |
Zadomowienie
|
Zobaczycie dziewczyny ze wszystko się uda i będzie pięknie!!!
Ja też chciałabym znów po przeżywać przygotowania do ślubu i wesela, to fajny okres! Co do piosenki dla rodziców to my mieliśmy tradycyjnie czy U. Sipińskiej "Cudownym rodziców mam" - uważam ze to piękna piosenka, wzruszająca! |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
hej! jestem juz w pracy więc moge wam wreszcie coś napisać o tym weselu.
Ślub odbył się w Chmielowie (parafia panny młodej). Śliczny mały kościół bardzo ładnie to wszystko wyglądało. Wesele w Przystani: sala dosyć ładna tylko jeden DUŻY problem. brak klimatyzacji!!!! już po 2 tańcu pot ciekł nam ciurkiem po plecach. 3 wiatraki na prąd i otwarte wszystkie okna nic nie dawały. na początku wesela mieli też jakiś problem z prądem co chwilę światło gasło i się zapalało. ale na szczęście po obiedzie już wszystko było ok. jedzenie dosyć smaczne i co ważne (nie wiem czy to ustalane było indywidualnie czy tak jest) bardzo dużo gorących posiłków. Praktycznie co godzinę było coś ciepłego. i na szczęście bo w tym gorącu to co było na stole nie wyglądało zbyt apetycznie i o przystawkach nie jestem w stanie nic powiedzieć bo niczego nie ruszyłam ![]() ![]() zespół był z Bałtowa i szczerze nie polecam. nie pamiętam niestety jak się nazywają. po każdej piosence robili przerwę i szukali co zagrać następnego. problemy robia też z dedykacjami. a po oczepinach to przerwy były ponad 45 minut ![]() ogólnie wesele było bardzo fajne tylko wszystko psuło to gorąco. większość gości połowę wesela spędziła przed salą bo w środku nie dało się wytrzymać. to chyba wszystko co przyszło mi do głowy. jeśli sobie coś przypomnę to napiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
Aniaa dzięki za relację, ale trochę mnie zmartwiłaś
![]() ![]() ![]() Dla jasności Aniaa mówimy o tej samej sali na "Przystani" Rudka 4 pod wiaduktem przy obwodnicy ![]()
#671 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich.Dzisiaj wkońcu mogę coś napisać o swoich planach tyle sie naczytałam dzisiaj na tym forum że masakra. Ja ślub mam dopiero 26.09.2009r więc jeszcze mam sporo czasu ale wszystko juz mam zaplanowane i zespół, kamerzyste, sale i nawet godz w kościele jeszcze tylko został fotograf ale myslę że nie bedzie problemu chyba że sie mylę.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam pytanko co do tego ZAIKSU bo my tez musimy to zaplacic. Gdzie mozna uiscic ta oplate? Bede wdzieczna za jakies wskazówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
no mielismy do wyboru Riva band a Sukces i wybralismy sukces bo podobno bardzo fajnie grali nawet oglądałam kasetę ze studniówki jak oni grali.a Sale to zamówlismy w Smykowie bo dla nas najfajniesza tylko jeden minus że daleko ale da sie przeżyc
![]() A co do piosenki dla rodziców to napewno na moim weselu bedzie ta najsłynniejsza czyli "cudownych rodziców mam" bardzo mi się ona podoba jeśli chodzi o wyrażenie uczuć do rodziców jest super. |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#676 |
Zadomowienie
|
karolina403 witaj!
Sala w Smykowie jest bardzo fajna. Mam na myśli ta mniejszą bo na większej nie byłam. A który kamerzysta? ewelka111 może nie włączyli klimatyzacji, może trzeba im przypomnieć! Wiesz my byliśmy kiedyś na weselu ale nie w Ostrowcu i dopiero Pan Młody poszedł do obsługi i wtedy włączyli klimatyzację! |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
No włśnie z ceną jest nadal tak sama w zależności ile jedzenia zejdzie.No my bedziemy mieli na tej pierwszej sali wesele tej większej bo bedzie gdzies ze 14oosob wiec tamta sala juz za mała bedzie.
A co do jedzenia to sie zgadzam że jest bardzo dobre bo moja siostra tez miała wesele u tej właścicielki tyle że na Boksycce i byłam bardzo zadowolona, wiec mam nadzieję że tez bedzie dobrze ale jak narazie sie niczym nie martwie , zobaczymy jak będzie po nowym roku jak bedzie juz bliżej ![]() A wy gzdie macie bo juz nie pamietam tyle czytania było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
Kamerzyste mamy Górczyńskiego.Kamerował on na mojej studniówce a także mojej siostry wesele i naprawdę było super każdemu POLECAM naprawdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
Potwierdzam ze jedzonko w Smykowie jest pyszne, ładnie podane!
Co do Górczyńskiego to na pewno będziecie zadowoleni! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
ale to tylko moje zdanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
My mamy na "Przystani"
![]() Ywanka dzięki za słowa otuchy. Może właśnie to jakaś pomyłka ![]() Azakowana miło, że sie odezwałaś ![]()
#684 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, czytałam Was tylko do tej pory, ale teraz chciałam zapytać czy któraś była może na weselu albo słyszała coś o Ziemiańskiej w Opatowie, ale o tej górnej sali? Zarezerwowałam tam termin na przyszły rok, ale teraz mam wątpliwości. Wiecie też coś może o zespole Bankiet z Kielc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Nic sie nie zmienilo
![]() ![]() My przed ślubem mieszkalismy ze sobą 6,5 roku wiec można powiedzieć ze już mieliśmy próbke "małżeństwa". Cieżko było się przyzwyczaić do mówienia "mamo", "tato" do teściów, ale w końcu się przemogłam i od poprzedniego tygodnia juz mi to zaczęło przez gardło przechodzić. Doszłam do wniosku, że im wcześniej tym lepiej. Później coraz trudniej jest się przestawić. A tak poza tym, to powróciły codzienne obowiązki ![]() Aha no i teraz czekamy jeszcze na podróż poślubną, którą dostaliśmy w prezecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jedziemy do Side do Turcji. Na szczescie w Październiku - ja nie cierpie upałów (jestem osobą raczej większych rozmiarów, która w taką pogodę bardzo się męczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
ewelko tak mówimy o tej samej sali. na pewno nie chodzi o to że zapomnieli włączyć klimatyzację bo przecież włączyli te wiatraki na prąd. mojemu bratu kiedy zamawiał salę też powiedzieli że klimatyzacja jest! może dlatego że z tym pradem mieli problemy nie działała . nie mam pojęcia
![]() nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze Karolina byłam na weselu w Smykowie na dużej sali i też miał być Sukces a tu przyjechała tylko babka z Sukcesu i takich dwóch facetów i to był Ibis (pewnie moja koleżanka źle coś zrozumiała) jeśli będzie u Ciebie grał Sukces i będą śpiewać i babka i koleś to naprawdę polecam bo grali na mojej studniówce i było super. Co do sali w Smykowie to mi tak średnio się podoba ale jedzenie jest tam smaczne. z właścicielką naprawdę bez problemu mozna się dogadać co do wesela i pokoi. my mamy wesele w Pałacu Tarnowskich w Ostrowcu azakowana powiem Ci że też myślałam o niepłaceniu zaiksu :P a co do "mamo" "tato" to tez będę pewnie miała z tym problemy :P Kasiunia też niestety nic nie pomogę z zespołem a jeśli chodzi o ziemiańską to kiedyś coś chyba słyszałam że fajnie tam jest ale nie miałam pojęcia że są tam 2 sale |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.