![]() |
#691 | |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
Dziekuje. To ja tez sie zastanowie z tym placeniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
Ania to mnie teraz trochę wystraszyłaś ale bede niedlugo na weselu u znajomych co tez ma grac sukces wiec zobacze czy beda wszyscy czy ktoś inny, ale wydaje mi sie że taki zespół jak oni oblegany strasznie nie powinni robić takich rzeczy bo mogą stracić dużo na tym
![]() Dziekuję za wiadomość ![]() AZAKOWANA ![]() ![]() Kasiunia ja też niestety Ci nie pomogę nie znam ani tej sali ani orkiesrty, przykro mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
A jeszcze miałam sie pytać mial ktos wesele w Łysicy bo ja w sierpniu ide właśnie tam na wesele, jak tak to napiszcie jak tam było. Z góry dziękuję bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Duza sala, pyszne jedzenie, miła obsługa! Co jeszcze chcesz wiedzieć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mojej koleżanki znajoma miała tam ostatnio wesele (pod koniec czerwca lub na początku lipca) i mówiła , ze wszystko było ok. Muszę ją poprosić by spytała się o klimatyzacje, na razie jednak muszę poczekać bo ta znajoma- koleżanki wyjechała w podróż poślubną. Co do tego hummera, to ponoć należy do właściciela Margarity, więc śmiało możesz się o niego zapytać ![]() Ywanka a ty kiedy brałaś ślub?
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
Chyba nie ma sensu już brać kamerzysty, przecież od slubu minęły 3 tyg prawie, pewnie już montują materiał, zresztą trochę głupio, bo nie zamierzam iść do kosmetyczki na makijaż, ani do fryzjera, zakręcę tylko sobie włosy, sesja ma być na luzie ![]() Dziewczyny jeśli miałybyście jakiś pomysł, lokalizację na plener to byłabym wdzięczna za informacje! Witam nowe ostrowczanki na wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
Ywanka dziękuje za odpowiedz tyle mi wystarczy wiedzieć tak chciałam zapytać z ciekawości jak tam jest. To mam nadzieję że będzie fajnie
![]() Katalinka mi kamerzysta mówił że bardzo ładne zdjęcia w plenerze są w Ujeździe i że nawet sporo osób sobie tam robi, więc możesz tam pojechać i zobaczyć wogóle jak tam jest bo ja szczerze mówiąc nawet tam nie byłam i niewiem jak to wszystko wygląda. Ja też bede chciała miec zdjecia w plenerze i bede sobie musiała pojezdzic moze po jakis takich ruinach i zobaczyc co i jak. |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zadomowienie
|
A słyszałyscie może coś o zespole Impuls??
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
ewelka111 oj, dawno 3 lata temu.
katalinka17 szkoda ze nie dogadaliście sie z kamerzystą wcześniej, oni super nagrywają plenery, mielibyście pamiątkę! |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Przyczajenie
|
nie wniose co prawda nic do dyskusji. chce sie tylko zdziwic ze jestescie z ostrowca;d
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
![]() A w Ziemiańskiej w Opatowie są dwie sale właśnie, ta dolna jest "mała", a ta nasza na górze jest na ok. 200 osób, tylko do niej się trzeba dostać po taakich schodach... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zadomowienie
|
Kasiuniu a gdzie macie ślub?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Przyczajenie
|
nie tylko sie nie spodziewalam ze w temacie znajde nazwe swojego miasta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a po schodach przeciez będziesz wniesiona to się nie martw :P hy hy na pewno będzie super. tak naprawdę to chyba nie ważne co jak gdzie tylko jacy goście bo nawet z najlepszym zespołem i salą może być lipa jeśli goście nie chcą się dobrze bawić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Raczkowanie
|
Kasia i Ania faktycznie z terminami na przyszły rok to jest przerabane ja wesele mam dopiero we wrzesniu w przyszłym roku a rezerwowałam wszystko w marcu poprostu paranoja, ale to wszystko przez to ze wlasnie moj zespol dopiero we wrzesniu mial wolny termin a zalezało mi zeby wlasnie oni grali u mnie wiec niestety trzeba czekac.Jeszcze tylko 14 miesiecy.Oczywiscie najbardziej oblegane miesiace to wlasnie od maja do pazdziernika, a pozostale miesiace sa nawet wolne,ale ja wolalam w takie cieplejsze dni chociaz nigdy nie wiadomo jaka bedzie pogoda.
Kasia a jaki ty chciałaś zespół, a dzwoniłaś może do riva band calkiem fajnie grają,moja siotra była u koleżanki na weselu gdzioe oni grali i mowila ze sie wybawila mozna sprobowac, ja mam akurat Sukces udalo mi sie go zarezerwować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No i właśnie to są problemy związane ze ślubem, jak już uda sie znaleźć "wymarzoną" sale, to zespół nie ma wolnych terminów ![]() ![]() Ywanka, trzy lata to nie tak dawno nie przesadzaj. Macie już jakieś potomstwo? Oczywiście jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać na moje pytanie!
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisze ze to dawno, bo naprawdę wydaje mi sie ze to wieki temu. Fajnie tak pogadać z dziewczynami z moich stron ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#715 |
Zadomowienie
|
Oj, tak.
Teraz to już duża panna! Szybko czas biegnie jak nie wiem! Aż za szybko! No ale chociaż mamy ślubne fotki z nasza córeczką! ![]() Wiesz wiele osób nie wierzyło że uda nam się zrobić wesele po narodzinach córki ( bo ślub cywilny wzięliśmy wcześniej) a daliśmy rade, w terminie jakim chcieliśmy. To sie nazywa wsparcie ze strony rodziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Wtajemniczenie
|
Katalinka pytałaś gdzie bierzemy ślub, ale ta nazwa nic ci chyba nie powie, bo ja to w sumie nie jestem z Ostrowca, ani nawet z okolic, tylko się tak do Was podczepiłam...
![]() ![]() Aniaa22 tych schodów jest sporo i nawet jeśli ja zostane wniesiona, to goście muszą wejść sami na górę i zejść jakby np. chcieli się przewietrzyć, a same schody i klatka schodowa nie są zbyt eleganckie... Ywanka to jest właśnie ta sala, no i ta biedronka też mnie troche zniechęca, bo przez to samo wejście i podwórko tego lokalu jest nienajciekawsze. Karolina403 ja rezerwowałam sale w kwietniu i dostosowałam termin no dj'a, którego bardzo chciałam i zamówiłam też w kwietniu, ale w międzyczasie stwierdziłam, że dj to nie jest najlepszy pomysł w naszych rodzinach, zresztą nawet mój S. chciał zespół, ale postawiłam na swoim, tylko że teraz się rozmyśliłam... chciałam zespół Galeria z Tarnobrzega, albo Orion, ale są zajęte i zastanawiam się cały czas nad tym Bankietem. |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
Kasiunia oczywiście, ze możesz zostać
![]() Co do zespołu to ja właśnie będę mieć Orion na swoim weselu ![]() Ywanka rzeczywiście gratuluje, wiele osób mówi, że później weźmie kościelny i to później przeciąga się tak długo, aż się nie udaje...
#718 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
I właśnie ta biedronka kiepsko na nagraniu wyglądała! Ale nie ma coś się takimi szczegółami przejmować!!!! No i oczywiście ze możesz z nami zostać!!!! Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Raczkowanie
|
Biedronką sie nie przejmuj, zawsze jest tak, że coś przy lokalu do końca nie odpowiada. Chyba jedynym lokalem w Ostrowcu, który ma ok okolice i ładny park jest Pałac Tarnowskich (do niczego nie można sie przyczepić) Jedynym minusem może być tylko przepych i złocenia w środku
![]() Najważniejsze, żeby goście dobrze sie bawili ![]()
#720 |
Zakorzenienie
|
Moim skromnym zdaniem Panorama też ma ładne otoczenie, szczegolnie teraz, gdy zrobili ten ogrodek, altankę i oczko wodne.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.