Ostrowieckie Panny Młode cz. I :) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-30, 07:47   #691
agat77
Raczkowanie

Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
My nie cierpimy tej piosenki, ale rodzicom się podoba. Było mineło A co do ZAIKSU to płaci się to na Piłsudskiego w Kielcach, ale my w końcu zaryzykowalismy i nie zapłaciliśmy. Stwierdziliśmy, że jak na większości wesel kontroli nie robią to może i na naszym nie zrobią I nie zrobili, jak się można było tego spodziewać.

Dziekuje. To ja tez sie zastanowie z tym placeniem.
agat77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 07:55   #692
karolina403
Raczkowanie

Ania to mnie teraz trochę wystraszyłaś ale bede niedlugo na weselu u znajomych co tez ma grac sukces wiec zobacze czy beda wszyscy czy ktoś inny, ale wydaje mi sie że taki zespół jak oni oblegany strasznie nie powinni robić takich rzeczy bo mogą stracić dużo na tym No nic przekonam sie w sierpniu tego roku.
Dziekuję za wiadomość

AZAKOWANA ale świetny prezent otrzymałaś tylko pozazdrościć i życzyć wspaniałej podruży poślubnej.

Kasiunia ja też niestety Ci nie pomogę nie znam ani tej sali ani orkiesrty, przykro mi
karolina403 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 08:01   #693
karolina403
Raczkowanie

A jeszcze miałam sie pytać mial ktos wesele w Łysicy bo ja w sierpniu ide właśnie tam na wesele, jak tak to napiszcie jak tam było. Z góry dziękuję bardzo.
Stary 2008-07-30, 08:25   #694
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina403 Pokaż wiadomość
A jeszcze miałam sie pytać mial ktos wesele w Łysicy bo ja w sierpniu ide właśnie tam na wesele, jak tak to napiszcie jak tam było. Z góry dziękuję bardzo.
Ja miałam tam wesele i jestem bardzo zadowolona!
Duza sala, pyszne jedzenie, miła obsługa!
Co jeszcze chcesz wiedzieć?
Ywanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 11:50   #695
ewelka111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ewelko tak mówimy o tej samej sali. na pewno nie chodzi o to że zapomnieli włączyć klimatyzację bo przecież włączyli te wiatraki na prąd. mojemu bratu kiedy zamawiał salę też powiedzieli że klimatyzacja jest! może dlatego że z tym pradem mieli problemy nie działała . nie mam pojęcia
To szkoda, ze mówimy o tej samej sali Pojadę tam w sobotę, pogadam z właścicielem i trochę sie rozejrzę, mam nadzieję, ze to jednorazowa przygoda.
Mojej koleżanki znajoma miała tam ostatnio wesele (pod koniec czerwca lub na początku lipca) i mówiła , ze wszystko było ok. Muszę ją poprosić by spytała się o klimatyzacje, na razie jednak muszę poczekać bo ta znajoma- koleżanki wyjechała w podróż poślubną.

Co do tego hummera, to ponoć należy do właściciela Margarity, więc śmiało możesz się o niego zapytać

Ywanka a ty kiedy brałaś ślub?

ewelka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 12:25   #696
katalinka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
Pamiętające by wziąć kamerzystę ze sobą!!!!

Chyba nie ma sensu już brać kamerzysty, przecież od slubu minęły 3 tyg prawie, pewnie już montują materiał, zresztą trochę głupio, bo nie zamierzam iść do kosmetyczki na makijaż, ani do fryzjera, zakręcę tylko sobie włosy, sesja ma być na luzie

Dziewczyny jeśli miałybyście jakiś pomysł, lokalizację na plener to byłabym wdzięczna za informacje!

Witam nowe ostrowczanki na wątku

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 12:34   #697
ewelka111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Chyba nie ma sensu już brać kamerzysty, przecież od slubu minęły 3 tyg prawie, pewnie już montują materiał, zresztą trochę głupio, bo nie zamierzam iść do kosmetyczki na makijaż, ani do fryzjera, zakręcę tylko sobie włosy, sesja ma być na luzie

Dziewczyny jeśli miałybyście jakiś pomysł, lokalizację na plener to byłabym wdzięczna za informacje!

Witam nowe ostrowczanki na wątku
Katalinka bardzo ładne zdjęcia wychodzą w parku w Częstocicach, miejscem na ciekawy plener na pewno jest Kałków, możecie wybrać sie gdzieś do zamku np. w Baranowie Sandomierskim, Ujeździe lub jakimś innym.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 13:39   #698
karolina403
Raczkowanie

Ywanka dziękuje za odpowiedz tyle mi wystarczy wiedzieć tak chciałam zapytać z ciekawości jak tam jest. To mam nadzieję że będzie fajnie

Katalinka mi kamerzysta mówił że bardzo ładne zdjęcia w plenerze są w Ujeździe i że nawet sporo osób sobie tam robi, więc możesz tam pojechać i zobaczyć wogóle jak tam jest bo ja szczerze mówiąc nawet tam nie byłam i niewiem jak to wszystko wygląda. Ja też bede chciała miec zdjecia w plenerze i bede sobie musiała pojezdzic moze po jakis takich ruinach i zobaczyc co i jak.
Stary 2008-07-30, 14:08   #699
katalinka17
Zadomowienie

A słyszałyscie może coś o zespole Impuls??

SYN
Stary 2008-07-30, 14:52   #700
Ywanka
Zadomowienie

ewelka111 oj, dawno 3 lata temu.

katalinka17 szkoda ze nie dogadaliście sie z kamerzystą wcześniej, oni super nagrywają plenery, mielibyście pamiątkę!
Stary 2008-07-30, 16:29   #701
maj6a
Przyczajenie

nie wniose co prawda nic do dyskusji. chce sie tylko zdziwic ze jestescie z ostrowca;d
maj6a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 16:40   #702
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maj6a Pokaż wiadomość
nie wniose co prawda nic do dyskusji. chce sie tylko zdziwic ze jestescie z ostrowca;d
A to takie dziwne????
Stary 2008-07-30, 16:46   #703
katalinka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maj6a Pokaż wiadomość
y.....

SYN
Stary 2008-07-30, 19:08   #704
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie nasz ślub będzie 19 września przyszłego roku dopiero, ale juz troche ciężko z terminami u tych osób, które ja konkretnie chciałam mieć - zajety jest i kamerzysta i orkiestra, więc szukam dalej i nie mogę się zdecydować. Zastanawiam się nad tym zespołem z Kielc, ale nigdy nie słyszałam ich na żywo, tylko na ich stronie.
A w Ziemiańskiej w Opatowie są dwie sale właśnie, ta dolna jest "mała", a ta nasza na górze jest na ok. 200 osób, tylko do niej się trzeba dostać po taakich schodach...
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 20:51   #705
katalinka17
Zadomowienie

Kasiuniu a gdzie macie ślub?

SYN
Stary 2008-07-30, 22:38   #706
maj6a
Przyczajenie

nie tylko sie nie spodziewalam ze w temacie znajde nazwe swojego miasta
maj6a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 06:53   #707
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie nasz ślub będzie 19 września przyszłego roku dopiero, ale juz troche ciężko z terminami u tych osób, które ja konkretnie chciałam mieć - zajety jest i kamerzysta i orkiestra, więc szukam dalej i nie mogę się zdecydować. Zastanawiam się nad tym zespołem z Kielc, ale nigdy nie słyszałam ich na żywo, tylko na ich stronie.
A w Ziemiańskiej w Opatowie są dwie sale właśnie, ta dolna jest "mała", a ta nasza na górze jest na ok. 200 osób, tylko do niej się trzeba dostać po taakich schodach...
nasz 6 czerwca 2009 a w marcu też już miałam problem z zespołem i z kamerzystą teraz juz mamy i to i to ale niestety nie tych których chciałam zespół mamy z Tarnobrzega, kamera ze Staszowa, a fotograf to Ars pojawiający sie na tym wątku

a po schodach przeciez będziesz wniesiona to się nie martw :P hy hy

na pewno będzie super. tak naprawdę to chyba nie ważne co jak gdzie tylko jacy goście bo nawet z najlepszym zespołem i salą może być lipa jeśli goście nie chcą się dobrze bawić
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 08:24   #708
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:
A to ta sala gdzie są okrągłe stoliki?
I w budynku obok jest Biedronka?
Stary 2008-07-31, 08:54   #709
karolina403
Raczkowanie

Kasia i Ania faktycznie z terminami na przyszły rok to jest przerabane ja wesele mam dopiero we wrzesniu w przyszłym roku a rezerwowałam wszystko w marcu poprostu paranoja, ale to wszystko przez to ze wlasnie moj zespol dopiero we wrzesniu mial wolny termin a zalezało mi zeby wlasnie oni grali u mnie wiec niestety trzeba czekac.Jeszcze tylko 14 miesiecy.Oczywiscie najbardziej oblegane miesiace to wlasnie od maja do pazdziernika, a pozostale miesiace sa nawet wolne,ale ja wolalam w takie cieplejsze dni chociaz nigdy nie wiadomo jaka bedzie pogoda.

Kasia a jaki ty chciałaś zespół, a dzwoniłaś może do riva band calkiem fajnie grają,moja siotra była u koleżanki na weselu gdzioe oni grali i mowila ze sie wybawila mozna sprobowac, ja mam akurat Sukces udalo mi sie go zarezerwować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-31, 11:07   #710
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina403 Pokaż wiadomość
Kasia a jaki ty chciałaś zespół, a dzwoniłaś może do riva band calkiem fajnie grają,moja siotra była u koleżanki na weselu gdzioe oni grali i mowila ze sie wybawila mozna sprobowac, ja mam akurat Sukces udalo mi sie go zarezerwować
też właśnie chciałam sukces ale sie nie udało zależało nam na sali więc juz nie zmienialiśmy terminu
Stary 2008-07-31, 12:14   #711
ewelka111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
też właśnie chciałam sukces ale sie nie udało zależało nam na sali więc juz nie zmienialiśmy terminu

No i właśnie to są problemy związane ze ślubem, jak już uda sie znaleźć "wymarzoną" sale, to zespół nie ma wolnych terminów. U mnie było na odwrót bardziej zależało mi na zespole ,ale akurat udało mi sie dopasować termin sali i orkiestry A, że do przesadnych nie należę ślub mam 13.

Ywanka, trzy lata to nie tak dawno nie przesadzaj. Macie już jakieś potomstwo? Oczywiście jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać na moje pytanie!

Stary 2008-07-31, 12:59   #712
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelka111 Pokaż wiadomość
No i właśnie to są problemy związane ze ślubem, jak już uda sie znaleźć "wymarzoną" sale, to zespół nie ma wolnych terminów. U mnie było na odwrót bardziej zależało mi na zespole ,ale akurat udało mi sie dopasować termin sali i orkiestry A, że do przesadnych nie należę ślub mam 13.
no ja miałam do wyboru 6 lub 13 czerwca wybraliśmy 6 bo to moja ulubiona liczba
Stary 2008-07-31, 15:41   #713
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:
Ywanka, trzy lata to nie tak dawno nie przesadzaj. Macie już jakieś potomstwo? Oczywiście jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać na moje pytanie!
Tak mamy córeczkę, jak braliśmy ślub kościelny miała 7 miesięcy.
Pisze ze to dawno, bo naprawdę wydaje mi sie ze to wieki temu.

Fajnie tak pogadać z dziewczynami z moich stron

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-31, 20:08   #714
ewelka111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
Tak mamy córeczkę, jak braliśmy ślub kościelny miała 7 miesięcy.
Pisze ze to dawno, bo naprawdę wydaje mi sie ze to wieki temu.

Fajnie tak pogadać z dziewczynami z moich stron
Pewnie jest słodziutka ta twoja niunia

Stary 2008-07-31, 20:25   #715
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie jest słodziutka ta twoja niunia
Oj, tak.
Teraz to już duża panna! Szybko czas biegnie jak nie wiem! Aż za szybko!

No ale chociaż mamy ślubne fotki z nasza córeczką!

Wiesz wiele osób nie wierzyło że uda nam się zrobić wesele po narodzinach córki ( bo ślub cywilny wzięliśmy wcześniej) a daliśmy rade, w terminie jakim chcieliśmy.
To sie nazywa wsparcie ze strony rodziny
Stary 2008-07-31, 20:29   #716
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Katalinka pytałaś gdzie bierzemy ślub, ale ta nazwa nic ci chyba nie powie, bo ja to w sumie nie jestem z Ostrowca, ani nawet z okolic, tylko się tak do Was podczepiłam... mam nadzieje, że moge zostać

Aniaa22 tych schodów jest sporo i nawet jeśli ja zostane wniesiona, to goście muszą wejść sami na górę i zejść jakby np. chcieli się przewietrzyć, a same schody i klatka schodowa nie są zbyt eleganckie...

Ywanka to jest właśnie ta sala, no i ta biedronka też mnie troche zniechęca, bo przez to samo wejście i podwórko tego lokalu jest nienajciekawsze.

Karolina403 ja rezerwowałam sale w kwietniu i dostosowałam termin no dj'a, którego bardzo chciałam i zamówiłam też w kwietniu, ale w międzyczasie stwierdziłam, że dj to nie jest najlepszy pomysł w naszych rodzinach, zresztą nawet mój S. chciał zespół, ale postawiłam na swoim, tylko że teraz się rozmyśliłam... chciałam zespół Galeria z Tarnobrzega, albo Orion, ale są zajęte i zastanawiam się cały czas nad tym Bankietem.
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 21:04   #717
ewelka111
Raczkowanie

Kasiunia oczywiście, ze możesz zostać, każdy ma prawo wypowiadać sie na tym forum!

Co do zespołu to ja właśnie będę mieć Orion na swoim weselu

Ywanka rzeczywiście gratuluje, wiele osób mówi, że później weźmie kościelny i to później przeciąga się tak długo, aż się nie udaje...

Stary 2008-07-31, 21:09   #718
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:

Ywanka to jest właśnie ta sala, no i ta biedronka też mnie troche zniechęca, bo przez to samo wejście i podwórko tego lokalu jest nienajciekawsze.
Mój kumpel miał tam wesele więc widziałam tylko nagranie.
I właśnie ta biedronka kiepsko na nagraniu wyglądała! Ale nie ma coś się takimi szczegółami przejmować!!!!

No i oczywiście ze możesz z nami zostać!!!!

Cytat:
Ywanka rzeczywiście gratuluje, wiele osób mówi, że później weźmie kościelny i to później przeciąga się tak długo, aż się nie udaje...
No i właśnie sie ciesze ze nam się udało, tak jak zaplanowaliśmy!
Stary 2008-07-31, 21:20   #719
ewelka111
Raczkowanie

Biedronką sie nie przejmuj, zawsze jest tak, że coś przy lokalu do końca nie odpowiada. Chyba jedynym lokalem w Ostrowcu, który ma ok okolice i ładny park jest Pałac Tarnowskich (do niczego nie można sie przyczepić) Jedynym minusem może być tylko przepych i złocenia w środku

Najważniejsze, żeby goście dobrze sie bawili A jak wypiją po jednym to nawet nie będą zwracać uwagę na biedronkę.

Stary 2008-08-01, 11:27   #720
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Moim skromnym zdaniem Panorama też ma ładne otoczenie, szczegolnie teraz, gdy zrobili ten ogrodek, altankę i oczko wodne.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości