![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
...
Edytowane przez angelinka29a Czas edycji: 2008-08-31 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez angelinka29a Czas edycji: 2008-08-31 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
Witam nowe wizażystki na forum
![]() Katalinko ciesze sie, że zdjęcia sie udały. Jak będziesz miała to wyślij mi chociaż z jedno ![]() Co do dzieci to my na razie chyba sie wstrzymamy, ja studiuje i został mi ostatni rok. ![]() ![]() Aga przejrzyj wątek, bo jak dobrze pamiętam było już coś na temat lokalu w Kałkowie ![]() Angelinka na jaką sale się zdecydowaliście ![]()
#754 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez angelinka29a Czas edycji: 2008-08-31 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Raczkowanie
|
Angelinka29a jak sala jest nowa i fajna to zawsze jest oblegana, tak już jest
![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-09-02 o 08:36 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zadomowienie
|
Ewelko oczywiście pochwalę się plenerem, nie ma obaw
![]() ![]() Angeliko jakigo wybraliście fotografa?? |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez angelinka29a Czas edycji: 2008-08-31 o 21:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziś oglądałam fotki koleżanki, która niedawno wychodziła za maż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#759 |
Zadomowienie
|
katalinka17 ciesze sie ze plener się Wam udał i też jestem BARDZO CIEKAWA efektu!!!!
angelinka29a przyznam sie ze pierwszy raz słyszę o tej sali. |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez angelinka29a Czas edycji: 2008-08-31 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, witam nowe koleżanki
![]() angelinka29a A jaki zespół wybraliścnie na waszą uroczystość?? My właśnie szukamy ale nie mamy rozeznania za bardzo. I zgadzam się z Toba,że 2 lata to jeszcze szmat czasu, niestety, jak sama napisałaś nawet twoja sala jest juz na 2009 zarezerwowana. Ta, w której my myslimy urządzic nasze przyjęcie weselne również jest już na 2009 zarezerwowana.Przyznam, że mnie to przeraziło i pytałam dziewczyny na ile wcześniej rezerwowały całą resztę. A niby ludzie się nie żenią.... eh.... |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Wtajemniczenie
|
my poszukiwaliśmy sali na przełomie marca i kwietnia na wrzesień przyszłego roku i tez już w kilku całkiem był wrzesień zajęty, a największa i najfajniejsza sala w mojej okolicy to ma już praktycznie komplet na 2010
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Raczkowanie
|
*ninuska* my zaklepalismy zespol "Alba",fajnie graja i bawia gosci.Grali na kilku weselach na ktorych byllismy i na sylwestrze ostatnio i mowie szczerze ze idzie sie z nimi wybawic.Maja fajne zabawy oczepinowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Przyczajenie
|
Dzięki Dziewczyny!a wiecie może coś o zespole KOMFORT z Ostrowca czy fajnie grają itd.bo zastanawiam sie nad tym zespołem.Trochę jestem zaskoczona,że to wszystko trzeba planować z takim wyprzedzeniem.Ja planuje swój ślub na czerwiec przyszłego roku i jeszcze nic nie mam załatwione.Trochę mam sprawe utrudnioną bo jestem za granicą.
Możecie polecić jakiś fajny zespół na wesele? wogóle sie nie orentuję,będę wdzięczna,pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zadomowienie
|
oj aga66661 to ja ci duuuużo szczęścia życzę, żeby ci się udało wszystko załatwić. Ale nie ma rzeczy niemożliwych, miałam ostatnio taki przypadek. Byłam w kwietniu za starszą u znajomych którzy musieli- i co najważniejsze zrobili- wesele w 3 m-ce. Mieli masakryczne szczęście i wszystko było extra, wybawiłam sie fantastycznie. Także trzymam za Ciebie kciuki. Niestety nie mogę ci pomóc bo nie wiem nic o tym zespole.
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie wiem nic o zespole Komfort, a sama zastanawiam się teraz nad K2 z Kielc. Może któraś z Was słyszała coś na ich temat?
Ile Wy płacicie za swój zespół, bo oni mi powiedzieli 3000 + 200 zł dojazd (100 km w jedną stronę) - to chyba sporo, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zadomowienie
|
Dzieki za odpowiedz angelik29a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
kasiuni_a troche sporo, chociaż może jak na Kielce to nie. Niestety nie słyszałam nic o nich, ale cos mi się wydaję, że przeglądałam kiedyś ich strone www.
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też się wydaje, że troche sporo, ale już bym bardzo chciała się zdecydować, bo szukam długo, zespoły mają coraz mniej wolnych terminów, a mnie tak naprawde nic się nie podoba. Nigdy nie przepadałam za zespołami weselnymi i nie zwracałam na nie większej uwagi, a na swoje wesele zamówiłam kilka miesięcy temu dj'a, tylko że wszyscy byli temu przeciwni, no i ja też się w końcu rozmyśliłam. A teraz musze szukac zespołu na szybko...
Z K2 umówiłam się na jutro, jeśli mi się spodobają, to zapłacę te 3200 - no przecież raz w życiu... |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem ta orkiestra troche przesadza z ceną, to BARDZO drogo, ( z Kielc mają 100km w jedną stronę??) ale Kasiuniu jeśli NAPRAWDĘ nie możesz nikogo znaleźć to zdecyduj się na nich. Myślę, że można znaleźć dobrą orkiestrę w rozsądniejszej cenie.
Szkoda, że zrezygnowałaś z dj'a. Ja gdybym miała decydować raz jeszcze to zamawiałabym dj'a bez mrugnięcia okiem ![]() Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2008-08-05 o 10:27 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Wtajemniczenie
|
100 km w jedną stronę, bo w końcu zdecydowałam się zmienić salę, rezygnuję z Ziemiańskiej w Opatowie i wesele będzie w Sandomierzu. Z dj'a rezygnuje bo trochę się boję że nasze rodziny nie będą się miały bawić bez zespołu, mam sporo osób starszych jednak i nie chce ryzykować.
A co do cen to ja chyba tak źle trafiam, bo zespoły z którymi rozmawiałam już tak konkretniej, to wszystkie chciały ok. 3000 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy to oni???? eee sprawdziłam ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2008-08-05 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zadomowienie
|
Co do obaw związanych z dj'em to miałam takie same, a jednak wszystkim się abrdzo podobało, wszyscy zadowoleni, że orkiestra nie fałszowała
![]() ![]() Szczerze mówiąc to jestem zszokowana cenami za zespoły,ale to pewnie dlatego, że sama w temacie się nie orientowałam ![]() Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2008-08-05 o 11:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja też jestem zszokowana cenami waszych zespołów, ponad 3000
![]()
#775 |
Raczkowanie
|
DZiewczyny ceny za zespół są faktycznie wysokie ja bede placic 2500 bez poprawin, wiec chyba tez duzo. Niestety teraz tak sie cenia i nic na to nie poradzimy a ceny napewno beda rosnac w gore.
Mam jeszcze takie pytanko czy duzo wczesniej musialyscie zamawiac kawiaty i te wszystkie dekoracje w kwiaciarni, bo z tego co czytalam to tez jakies klopoty sa. |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Wtajemniczenie
|
Katalinko a jakiego mieliście dj'a i skąd?
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez angelinka29a Czas edycji: 2008-08-31 o 21:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Spędziłam kilka godzin przed monitorem na czytaniu całego wątku, ale chyba wszystko już wiem. Ja zamierzam wyjść za mąż w przyszłym roku marzyła mi sie data 30 maja, tylko, że jest jeden problem - jeszcze niczego nie zarezerwowaliśmy. Po tym co przeczytałam jestem załamana i szczerze wątpie czy uda nam się zorganizaować wesele w wybranym terminie. Dużo pozytywnych opinii przeczytałam o "Gościnie" i jutro koniecznie tam zadzwonie a nóż, widelec mają coś wolnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Raczkowanie
|
Cześć Angelinka my chyba byłyśmy na tym samym weselisku w zeszłym roku
![]() ![]() aga66661 ja będe mięć wesele w kałkowie w przyszłym roku we wrześniu.sale zamawialismy w maju i juz na przyszły rok byly wolne terminy w kwietniu i pażdzierniku niewiem jak teraz jest ale mozesz miec problem ![]() lokal nam sie podoba jego otoczenie tez jest ładne, my zamawialismy od osoby.chcemy tez zorganizowac slub w kałkowie-mam nadzieje ze nam sie uda!!! równiez witam nowe osoby na forum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zadomowienie
|
Co do kwiaciarni to mogę z doświdczenia polecić Tarę, wiązanki rewelacja, ale cena też dość wysoka
![]() Domelowa witam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2008-08-05 o 19:54 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.