![]() |
#871 | |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
Czy to nie jest ten zespół, który reklamują właściciele lokalu w Smykowie ![]() ![]() Agat mojej koleżance, która niedawno brała ślub, ksiądz powiedział 400- 500 zł za ślub ![]() Ostrowczanko współczuje , nieźle Cię załatwili ![]() ![]() Lis mogę dać Ci namiar na dobrego kamerzystę, którego ja będę mieć- nazywa się Leszek Pietrzykowski jest z Rosoch. Gościu super filmuje i bierze niedużo. Jak do niego zadzwonisz to zaprosi Was do siebie i pokaże kilka filmów, więc sama będziesz mogła sie przekonać czy Wam się podoba czy nie. ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-08-12 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam pytanie - czy któras z Was miała na swoim weselu zespół Komfort, albo wie moze cos więcej o tym zespole? Bo ja zastanawiam sie czy ich nie zaklepać do siebie na wesele. Pisałam do nich maila, termin maja wolny i cene tez przystępną
![]() ![]() Witam nowe forumowiczki, im nas wiecej tym weselej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
jejku dziewczyny ale sie rozpisałyście!!! hyhy troszkę musiałam sobie poczytać
![]() Ostrowczanko nawet nie chce mi się wierzyc że ktoś tak może postąpić. ale chamstwo!!! ale nie martw sie na pewno szybko sobie poradzicie ze wszystkim. a co do wieczoru panieńskiego to skoro i tak uważasz go za udany to nie ma sie co przejmować że reszta nie przyszła. ich strata ![]() witam nowe dziewczyny na forum ![]() ![]() ![]() domelowa niestety nie pomogę nie znam tych zespołów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Raczkowanie
|
Domelowa ja znam zespół Masters, nie wiem czy mówimy o tym samym (być może zmienili nazwę), jeśli to ten sam to zespół jest świetny, grają rewelacyjnie, tylko....... nie są słown
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-09-03 o 11:01 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Agat dajcie tyle ile uważacie że możecie dać. My daliśmy 300 zł. Teoretycznie nie musicie dawać nic, bo ksiądz ma obowiązek udzielić ślubu i nie pobierać z tego tytułu żadnych opłat - tak mówi KK. Ale jak jest to chyba wszyscy wiedzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Raczkowanie
|
Witam nowe koleżanki
![]() Ania zgadzam sie ze jest nas coraz wiecej i duzo osob dopiero ma w przyszlym roku wesela ale bedzie nerwowka ![]() Lis jesli chodzi o kamerzyste bardzo dobry jest tez Gorczynski, on bedzie filmowal moje wesele i na 2009 rok cena wynosi 1500 wiec wydaje mi sie ze taka normalna, on kamerowal i mojej siostry wesele moja studniowke i wszyscy byli zadowoleni.Tylko u nich tez ciezko z terminami trzeba dzwonic i sie pytac. Agat77 ksiedzu wydaje mi sie ze mozna dac 200-300zl nie wiecej, bo przeciez jest co łaska ale tak jak napisała azakowana każdy wie jak jest. zapłacic napewno trzeba. Byłam kiedys na ślubie i ksiadz nawet nie wyszedł bo państwo młodzi za mało dali za ślub i dopiero jak dorzucili 100zl ksiądz sie pojawił to jest po prostu śmieszne co on zrobił, ale to nie było w Ostrowcu. właśnie tacy księża są. Kasiunia nie znam takiego zespołu, więc nie pomogę przykro mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez angelinka29a Czas edycji: 2008-08-31 o 19:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 |
Raczkowanie
|
Angelinka29a a kiedy i gdzie masz to wesele tam gdzie będziesz starszą
![]() Dziewczyny a słyszałyście coś na temat tego nowego lokalu na Bałtowskiej ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-08-12 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
Z tego co kojarze to ten budunek jest po lewej stronie jak sie jedzie na Bałtów nawet niezle wyglada z zewnatrza ale nic wiecej juz na jego temat niewiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Raczkowanie
|
Ja już nie skorzystam, ale wy dziewczyny na przyszły rok możecie zamawiać
![]() ![]()
#881 |
Zakorzenienie
|
tez nic nie wiem o tej sali.
a słuchajcie mam pytanie. ile wczesniej robicie sobie paznokcie??? bo mam dylemat czy robic tutaj w Gdańsku czy może juz w Ostrowcu |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez angelinka29a Czas edycji: 2008-08-31 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#883 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Więc teraz nie wiem..................... . ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-13 o 12:28 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Justkaost jeśli podobał się rodzicom to może jest ok, ja ich nie słyszałam osobiście. Więc nie mogę Ci opowiedzieć swojego odczucia na ich temat, jeśli by byli do bani to na pewno na kasecie byłoby słychać. Nie martw się będzie ok ![]()
![]() |
#885 |
Zadomowienie
|
justkaost orientujesz sie ile kosztuje przyjemność zorganizowabia tam weselicha??? i na ile osób jest ta sala?? tzn. na Bałtowskiej???? bardzo jestem ciekawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Ja księdzu płaciłam 500 zł.
Będę się musiała z wami "pożegnac" bo do czasu ślubu komputerek będzie w naprawie. Buziaki wszystkim, które słubują 16.08 i w tych okolicach ![]()
![]() |
#887 |
Raczkowanie
|
Azakowana, Karolina403, Ewelka i Ostrowczanka, dziekuję bardzo za sugestie co do opłaty, Dziewczyny. Postaram się pozostać w kontakcie, bo tyle jeszcze spraw do załatwienia...
Ostrowczanko, zyczę Ci cudownego dnia ![]() Oby nam tylko pogoda dopisała, bo z niepokojem sledzę prognozy na sobotę... A jak już minie weselne szaleństwo na pewno podrzucę jakieś fotki i relację. |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie było. Ślub za 2 miesiace- mam tylko buty, sale, nauki, kościół, muzykantów. Fotografa i kamerzysty jeszcze brak.
Malować będę się sama-lubie i mi wychodzi. Suknię szyję z plisowanego szyfonu, zwiewna i warstwowa. Biżuterię też sobie zrobie sama. Oto moje typy. |
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Monikinda PEREŁKI NA PIERWSZYM ZDJĘCIU WYGLĄDAJĄ CUDNIE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Raczkowanie
|
justkaost wesele bede miala gdzies na 150osob to bym sie tam zalapala ale juz mam sale zamowiona w Smykowie.
Ania22 jesli chodzi o kosmetyczke to raczej malowanie odpada w dzien wesela, najlepiej dzien lub 2 dni wczesnmiej albo jak w przypadku ewelki w srode, mam tez znajoma kosmetyczke i zawsze mowi zeby lepiej malowac paznokcie wczesniej. Monikinda a kiedy macie wesele, ciekwa jestem gdzie macie i kto bedzie gral u was, jesli mozesz odpisac to dziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Według mnie najlepsze są te perełki na pierwszym zdjęciu. Może to dlatego, że jakoś osobiście nie przepadam za sieczką ![]() ![]() i z tego wszystkiego zapomniałam dodać zdjęć - chodzi mi o takie koraliki jak na zdjęciach poniżej: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
A chcesz tipsy czy normalne malowanie, bo jak na swoich to juz lepiej w Ostrowcu.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
nie no chyba tipsy i z tym mam problem bo nigdy ich nie maiłam wiec jestem zupełnie zielona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
Zespół Akord, nie wiem jak grają. Mają perkusję
![]() Jeśli ktoś potrzebuje unikalną biżuterię mogę wykonać. Akutat będę od soboty do wtorku w ostrowcu. |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Raczkowanie
|
Ania to jesli robisz tipsy to wydaje mi sie mozesz w gdansku juz zrobic a najlepiej jak bys poszla do kosmetyczki i sie jej zapytala ona napewno ci doradzi jak bedzie najlepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
ok dzieki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
Monikinda bardzo ładna biżuterie wykonujesz
![]() ![]() Ania co do tipsów to jak masz sprawdzoną kosmetyczkę w Gdańsku, to zrób tam. Nie mam doświadczenia w tym temacie, ale wydaje mi się, że przez tydzień przetrwają i odrostów chyba nie będzie widać ![]()
#899 |
Zakorzenienie
|
no sprawdzonej to nie mam ale popytam koleżanek to pewnie coś polecą
![]() mi tez podobaja się te pierwsze kolczyki a naszyjniki raczej nie w moim stylu ale też ciekawe |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.