Ostrowieckie Panny Młode cz. I :) - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 10:35   #871
ewelka111
Raczkowanie

Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Cytat:
Napisane przez justkaost Pokaż wiadomość
No i właśnie dzwoniła moja mama ............ chodzi o zespół tak tak mamy zamówiony Gościna Band pod kierownictwem P. Dzika

Czy ktoś może wie coś o tym zespole czekam na wasze opinie i te dobre i złe......

Czy to nie jest ten zespół, który reklamują właściciele lokalu w Smykowie Jeśli tak to lepiej ich posłuchaj zanim podpiszecie umowę. Nie słyszałam ich osobiście, ale podobno są kiepscy

Agat mojej koleżance, która niedawno brała ślub, ksiądz powiedział 400- 500 zł za ślub

Ostrowczanko współczuje , nieźle Cię załatwili Oczywiście wcześniej nic Ci nie powiedzieli, że w tym terminie będzie wesele

Lis mogę dać Ci namiar na dobrego kamerzystę, którego ja będę mieć- nazywa się Leszek Pietrzykowski jest z Rosoch. Gościu super filmuje i bierze niedużo. Jak do niego zadzwonisz to zaprosi Was do siebie i pokaże kilka filmów, więc sama będziesz mogła sie przekonać czy Wam się podoba czy nie.

Edytowane przez ewelka111
Czas edycji: 2008-08-12 o 11:17
ewelka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 11:13   #872
domelowa1
Raczkowanie

Dziewczynki mam pytanie - czy któras z Was miała na swoim weselu zespół Komfort, albo wie moze cos więcej o tym zespole? Bo ja zastanawiam sie czy ich nie zaklepać do siebie na wesele. Pisałam do nich maila, termin maja wolny i cene tez przystępną . A Trio masters Wam coś mówi ? Z góry dzięki za wszelkie wskazówki
Witam nowe forumowiczki, im nas wiecej tym weselej
domelowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 11:14   #873
aniaa22
Zakorzenienie

jejku dziewczyny ale sie rozpisałyście!!! hyhy troszkę musiałam sobie poczytać

Ostrowczanko nawet nie chce mi się wierzyc że ktoś tak może postąpić. ale chamstwo!!! ale nie martw sie na pewno szybko sobie poradzicie ze wszystkim. a co do wieczoru panieńskiego to skoro i tak uważasz go za udany to nie ma sie co przejmować że reszta nie przyszła. ich strata

witam nowe dziewczyny na forum fajnie że jest juz nas coraz więcej ze ślubami w przyszłym roku i to z tego co widzę to tydzień po tygodniu ech ale będzie opowiadania

domelowa niestety nie pomogę nie znam tych zespołów
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 11:27   #874
ewelka111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domelowa1 Pokaż wiadomość
A Trio masters Wam coś mówi ? Z góry dzięki za wszelkie wskazówki
Domelowa ja znam zespół Masters, nie wiem czy mówimy o tym samym (być może zmienili nazwę), jeśli to ten sam to zespół jest świetny, grają rewelacyjnie, tylko....... nie są słowni, siostra podpisała z nimi umowę i gdzieś z tydzień przed weselem powiedzieli jej, że nie mogą grać bo niby jeden z nich ma operacje, na szczęście dali super zespół w zastępstwie, wesele się udało i goście bawili się świetnie.

Czas edycji: 2008-09-03 o 11:01 Powód: literówka
Stary 2008-08-12, 11:28   #875
azakowana
Zakorzenienie

Agat dajcie tyle ile uważacie że możecie dać. My daliśmy 300 zł. Teoretycznie nie musicie dawać nic, bo ksiądz ma obowiązek udzielić ślubu i nie pobierać z tego tytułu żadnych opłat - tak mówi KK. Ale jak jest to chyba wszyscy wiedzą
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:06   #876
karolina403
Raczkowanie

Witam nowe koleżanki

Ania zgadzam sie ze jest nas coraz wiecej i duzo osob dopiero ma w przyszlym roku wesela ale bedzie nerwowka))

Lis jesli chodzi o kamerzyste bardzo dobry jest tez Gorczynski, on bedzie filmowal moje wesele i na 2009 rok cena wynosi 1500 wiec wydaje mi sie ze taka normalna, on kamerowal i mojej siostry wesele moja studniowke i wszyscy byli zadowoleni.Tylko u nich tez ciezko z terminami trzeba dzwonic i sie pytac.

Agat77 ksiedzu wydaje mi sie ze mozna dac 200-300zl nie wiecej, bo przeciez jest co łaska ale tak jak napisała azakowana każdy wie jak jest. zapłacic napewno trzeba. Byłam kiedys na ślubie i ksiadz nawet nie wyszedł bo państwo młodzi za mało dali za ślub i dopiero jak dorzucili 100zl ksiądz sie pojawił to jest po prostu śmieszne co on zrobił, ale to nie było w Ostrowcu. właśnie tacy księża są.

Kasiunia nie znam takiego zespołu, więc nie pomogę przykro mi
karolina403 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:32   #877
angelinka29a
Raczkowanie

...

Edytowane przez angelinka29a
Czas edycji: 2008-08-31 o 19:54
angelinka29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:38   #878
ewelka111
Raczkowanie

Angelinka29a a kiedy i gdzie masz to wesele tam gdzie będziesz starszą

Dziewczyny a słyszałyście coś na temat tego nowego lokalu na Bałtowskiej Nie orientujecie się może w którym miejscu dokładnie sie mieści? Słyszałam od kogoś, że sie buduje i mają sie odbyć pierwsze wesela

Czas edycji: 2008-08-12 o 15:27
Stary 2008-08-12, 15:29   #879
karolina403
Raczkowanie

Z tego co kojarze to ten budunek jest po lewej stronie jak sie jedzie na Bałtów nawet niezle wyglada z zewnatrza ale nic wiecej juz na jego temat niewiem.
Stary 2008-08-12, 15:39   #880
ewelka111
Raczkowanie

Ja już nie skorzystam, ale wy dziewczyny na przyszły rok możecie zamawiać Ty Karolina sale masz zaklepaną wiec chyba też nie skorzystasz

Stary 2008-08-12, 16:52   #881
aniaa22
Zakorzenienie

tez nic nie wiem o tej sali.

a słuchajcie mam pytanie. ile wczesniej robicie sobie paznokcie??? bo mam dylemat czy robic tutaj w Gdańsku czy może juz w Ostrowcu
Stary 2008-08-12, 17:30   #882
angelinka29a
Raczkowanie

...

Edytowane przez angelinka29a
Czas edycji: 2008-08-31 o 19:54
angelinka29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 19:19   #883
justkaost
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolina403 Pokaż wiadomość
Z tego co kojarze to ten budunek jest po lewej stronie jak sie jedzie na Bałtów nawet niezle wyglada z zewnatrza ale nic wiecej juz na jego temat niewiem.
Byłam w tym lokalu jest śliczny ale jeśli masz wesele na mniej niż 130 osób to niestety musisz obejść się smakiem

Cytat:
Napisane przez ewelka111 Pokaż wiadomość
Czy to nie jest ten zespół, który reklamują właściciele lokalu w Smykowie Jeśli tak to lepiej ich posłuchaj zanim podpiszecie umowę. Nie słyszałam ich osobiście, ale podobno są kiepscy
Ja przyznam się że osobiście nie słuchałam, tylko moja mama .................. ale gusta mamy podobne widziała kasetę z wesela na którym grali i powiedziała że są O.K.
Więc teraz nie wiem..................... . może jeszcze ktoś o nich słyszał . Przypomnę Gościna Band pod kierunkiem P. Dzika

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-08-13 o 12:28 Powód: post pod postem
justkaost jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 19:24   #884
ewelka111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
tez nic nie wiem o tej sali.

a słuchajcie mam pytanie. ile wczesniej robicie sobie paznokcie??? bo mam dylemat czy robic tutaj w Gdańsku czy może juz w Ostrowcu
Ja jestem umówiona na środę przed ślubem, tak mi doradziła kosmetyczka

Justkaost jeśli podobał się rodzicom to może jest ok, ja ich nie słyszałam osobiście. Więc nie mogę Ci opowiedzieć swojego odczucia na ich temat, jeśli by byli do bani to na pewno na kasecie byłoby słychać. Nie martw się będzie ok

Stary 2008-08-12, 20:48   #885
ninuska
Zadomowienie

justkaost orientujesz sie ile kosztuje przyjemność zorganizowabia tam weselicha??? i na ile osób jest ta sala?? tzn. na Bałtowskiej???? bardzo jestem ciekawa.
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 20:56   #886
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Ja księdzu płaciłam 500 zł.
Będę się musiała z wami "pożegnac" bo do czasu ślubu komputerek będzie w naprawie.
Buziaki wszystkim, które słubują 16.08 i w tych okolicach .

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 21:38   #887
agat77
Raczkowanie

Azakowana, Karolina403, Ewelka i Ostrowczanka, dziekuję bardzo za sugestie co do opłaty, Dziewczyny. Postaram się pozostać w kontakcie, bo tyle jeszcze spraw do załatwienia...

Ostrowczanko, zyczę Ci cudownego dnia Trzymam kciuki za wszystko.
Oby nam tylko pogoda dopisała, bo z niepokojem sledzę prognozy na sobotę...

A jak już minie weselne szaleństwo na pewno podrzucę jakieś fotki i relację.
agat77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 07:56   #888
monikinda
Raczkowanie

GG do monikinda

Dawno mnie tu nie było. Ślub za 2 miesiace- mam tylko buty, sale, nauki, kościół, muzykantów. Fotografa i kamerzysty jeszcze brak.

Malować będę się sama-lubie i mi wychodzi. Suknię szyję z plisowanego szyfonu, zwiewna i warstwowa. Biżuterię też sobie zrobie sama. Oto moje typy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg perełkowy.jpg (36,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kryształ.jpg (86,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koral.jpg (44,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kry1.jpg (43,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kr2.jpg (52,5 KB, 12 załadowań)
monikinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 08:08   #889
justkaost
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
justkaost orientujesz sie ile kosztuje przyjemność zorganizowabia tam weselicha??? i na ile osób jest ta sala?? tzn. na Bałtowskiej???? bardzo jestem ciekawa.
Niestety ninusko nie mam pojęcia. Jak weszliśmy się pytać o salę to najpierw nas spytali ile osób jak powiedzieliśmy że 90 to już nie było o czym rozmawiać nie udzieliła żadnej informacji.

Monikinda PEREŁKI NA PIERWSZYM ZDJĘCIU WYGLĄDAJĄ CUDNIE
justkaost jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 08:17   #890
karolina403
Raczkowanie

justkaost wesele bede miala gdzies na 150osob to bym sie tam zalapala ale juz mam sale zamowiona w Smykowie.

Ania22 jesli chodzi o kosmetyczke to raczej malowanie odpada w dzien wesela, najlepiej dzien lub 2 dni wczesnmiej albo jak w przypadku ewelki w srode, mam tez znajoma kosmetyczke i zawsze mowi zeby lepiej malowac paznokcie wczesniej.

Monikinda a kiedy macie wesele, ciekwa jestem gdzie macie i kto bedzie gral u was, jesli mozesz odpisac to dziekuje.
Stary 2008-08-13, 08:22   #891
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina403 Pokaż wiadomość

Ania22 jesli chodzi o kosmetyczke to raczej malowanie odpada w dzien wesela, najlepiej dzien lub 2 dni wczesnmiej albo jak w przypadku ewelki w srode, mam tez znajoma kosmetyczke i zawsze mowi zeby lepiej malowac paznokcie wczesniej.
no wiem ze w dzień wesela to nie hy hy tylko nie wiem czy ponad tydzień wcześniej jest sens to robic. czy sie nie zniszczą bo chciałabym zrobić je w Gdańsku ale do domu jadę tydzień przed weselem więc nie wiem jak będzie
Stary 2008-08-13, 08:29   #892
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikinda Pokaż wiadomość
Dawno mnie tu nie było. Ślub za 2 miesiace- mam tylko buty, sale, nauki, kościół, muzykantów. Fotografa i kamerzysty jeszcze brak.

Malować będę się sama-lubie i mi wychodzi. Suknię szyję z plisowanego szyfonu, zwiewna i warstwowa. Biżuterię też sobie zrobie sama. Oto moje typy.
Ja też robię biżuterię
Według mnie najlepsze są te perełki na pierwszym zdjęciu. Może to dlatego, że jakoś osobiście nie przepadam za sieczką. A jeszcze ładniejszy byłby ten naszyjnik, gdyby był ze spękanego kryształu górskiego albo ze spękanego szkła (cracle) - bardzo ładnie sie mieni w słońcu. To wszystko jednak zależy od tego, jaką będziesz miała suknie

i z tego wszystkiego zapomniałam dodać zdjęć - chodzi mi o takie koraliki jak na zdjęciach poniżej:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 644.jpg (76,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 760.jpg (132,2 KB, 14 załadowań)
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 08:35   #893
karolina403
Raczkowanie

A chcesz tipsy czy normalne malowanie, bo jak na swoich to juz lepiej w Ostrowcu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 08:45   #894
aniaa22
Zakorzenienie

nie no chyba tipsy i z tym mam problem bo nigdy ich nie maiłam wiec jestem zupełnie zielona
Stary 2008-08-13, 08:49   #895
monikinda
Raczkowanie

GG do monikinda

Zespół Akord, nie wiem jak grają. Mają perkusję Tipsów też nie robię, mam zamiar pomalować swoje paznokcie na wściekłą czerwień.

Jeśli ktoś potrzebuje unikalną biżuterię mogę wykonać. Akutat będę od soboty do wtorku w ostrowcu.
monikinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 11:29   #896
karolina403
Raczkowanie

Ania to jesli robisz tipsy to wydaje mi sie mozesz w gdansku juz zrobic a najlepiej jak bys poszla do kosmetyczki i sie jej zapytala ona napewno ci doradzi jak bedzie najlepiej.
Stary 2008-08-13, 11:38   #897
aniaa22
Zakorzenienie

ok dzieki za pomoc
Stary 2008-08-13, 12:13   #898
ewelka111
Raczkowanie

Monikinda bardzo ładna biżuterie wykonujesz Mi najbardziej spodobał sie pierwszy naszyjnik, cudne są te pierwsze kolczyki w drugim rzędzie.

Ania co do tipsów to jak masz sprawdzoną kosmetyczkę w Gdańsku, to zrób tam. Nie mam doświadczenia w tym temacie, ale wydaje mi się, że przez tydzień przetrwają i odrostów chyba nie będzie widać

Stary 2008-08-13, 12:29   #899
aniaa22
Zakorzenienie

no sprawdzonej to nie mam ale popytam koleżanek to pewnie coś polecą
mi tez podobaja się te pierwsze kolczyki a naszyjniki raczej nie w moim stylu ale też ciekawe
Stary 2008-08-13, 12:45   #900
ewelka111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
no sprawdzonej to nie mam ale popytam koleżanek to pewnie coś polecą
mi tez podobaja się te pierwsze kolczyki a naszyjniki raczej nie w moim stylu ale też ciekawe
A kiedy masz to wesele

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości