![]() |
#1081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
no dziewczyny, kolejna pozycja na liście odhaczona - mam świadkową
![]() ![]() kiedy zaczęłyście szukać zaproszeń na ślub i tych wszystkich innych papierkowych rzeczy, tzn. jak długo przed ślubem? bo ja bym już się chętnie zabrała za to, ale raczej nie ma sensu rok przed ślubem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robiłam sobie zaproszenia sama a teraz robię dla innych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Wtajemniczenie
|
Tak widziałam Azakowana Twoje zaproszenia na poprzednich stronach i naprawde podziwiam Cie, bo ja to nie mam wogóle żadnych zdolności w tym kierunku. Robieniem zaproszeń zajmuje się też moja świadkowa i dzisiaj mi to proponowała, ale mnie się kiedyś dawno spodobały takie ze zdjęciem i chyba bym takie chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
ja juz sie rozglądałam ale jeszcze nie zamawiałam. znalazłam ładne właśnie na allegro ale myslę że juz ostatecznie zabiorę się za to koło stycznia (ślub mam w czerwcu)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny macie może nr telefonu do Lotosa - chyba tak ten salon fryzjerski sie nazwa, ten w Rynku!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zadomowienie
|
Ten salon w Rynku.
Dziękuje za nr telefonu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do egoizmu, to nie obrażaj mnie, bo egoistką nie jestem. Czy ja obrażam Cię? Za ślub płacę ja i mój narzeczony, nie wzięłabym pieniedzy od mamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zadomowienie
|
majka2222 Oczywiście, że bardzo często lepiej jest zrobic coś świętego spokoju -chyba, że ktoś lubi sobie stwarzać problemy. Ja tak to widzę.Niestety i tak nadal twierdzę, ze jestes egoistką. I uważam, że wcale Cię nie obrażam- to przecież cecha charakteru jak każda inna. Skończmy ten temat bo jak sama zauważyłaś- ty fundujesz sobie wesele a ja-jak pewnie większość z nas muszę liczyc na pomoc rodziców. A taka sytuacja rządzi się swoimi prawami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Majka jeśli stać cie na to żebyś sama zorganizowała sobie wesele to gratuluję. Nie każdy ma takie możliwości. Ja na przykład tez może i mogła bym zapłacić za wesele sama ale moi rodzice chyba by sie obrazili. To juz chyba taka tradycja że rodzice urządzają albo pomagaja urządzić swoim dzieciom wesele.
jak napisała ninuska większość z nas musi liczyc na pomoc rodziców (moja mama czuje sie szczęśliwa że może nam pomóc w przygotowaniach do ślubu) więc poprostu zaakceptuj to a jeśli Ci to nie odpowiada to poprostu tutaj nie zaglądaj, zamiast wyrażać swoje zdanie próbując coś sklecić z wyszukanych słów i jeszcze nas pouczać co czym jest a czym nie a tak wogóle to to forum chyba nie jest przeznaczone do przemyśleń nad ścieżkami życiowymi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zadomowienie
|
aniaa22 strzeliłaś w 10 z tymi ścieżkami....
![]() ![]() Dobra, wracamy do naszych spraw bo nie będziemy sie nad sensem zycia rozwodzic. Zamówilismy salę wczoraj. Fajny terminek-26.06. A że nie było właściciela to nas ta miła kobietka zapisała tak na karteczce. A tu dzis dzwoni pani, że CAŁY czerwiec w 2010 jest u nich zajety. Noooooooormalnie myslałam że nie wiem co zrobię. Nastawiłam sie na ten termin a tu nici. I zamówilismy następny wolny-03,07. Eh...... A jeszcze słyszę jak rodzice mówia byśmy sie tak nie spieszyli, że to jeszcze o dużo za wczesnie...... i proszę co siędzieje. W niedziele jesteśmy umówieni z zespołem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
no to nieźle chyba bym się wkurzyła. my też chcieliśmy inny termin 27-06-2009 ale też był zajęty izdecydowaliśmy sie na 06-06-2009
![]() ![]() ![]() ale że nie ma juz miejsc na czerwiec 2010 to jestem w szoku!!!!! masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
Powaznie ania. Juz nie jedna osoba dziwnie na mnie spojrzała jak powiedziałam że juz jest problem z terminamina 2010. Ja to chce tylko, żeby nie lało. I będzie dobrze. A zespół mamy z Rzepina-Metamorfoza się nazywa. Z tego co wiem to na ten moment biorą niewiele za 2 dni. Byłam na weselu, na którym grali i całkiem całkie. A najlepsza jest ich "ciotka z Ameryki"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
heh a na mnie ludzie patrzyli dziwnie jak mówiłam że rok i 3 miesiące wcześniej zamawiałam salę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zadomowienie
|
Normalnie szok ze tak wcześnie trzeba wszystko rezerwować!
![]() Ja brałam ślub w październiku więc miesiąc niezbyt popularny, to takich problemów nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Wtajemniczenie
|
Ludzie, którzy nie zajmują się teraz przygotowaniem ślubu i wesela to wogóle nie mają pojęcia jak to jest z tymi terminami. Przyznam, że i dla mnie był to szok, że 1,5 roku wcześniej moge już nie zarezerwować sali, którą bym chciała...
my ninuska chcieliśmy koniecznie wrzesień, a w końcu ze względu na sale jest sierpień, no ale cóż, nasza wina - mogliśmy przecież zacząć poszukiwania wcześniej ![]() ![]() czy któraś z Was ma namiary na jakąś naprawde dobrą krawcową? tylko naprawde sprawdzoną? |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zadomowienie
|
kasiuni_a........nasza wina - mogliśmy przecież zacząć poszukiwania wcześniej
![]() ![]() o dokladnie-strzał w 10, naprawde powinno sie tak robić. To ile było u nas gadania, że za wcześnie. Jej........ A tu co się dzieje?? Pewnie też bym sie zdziwiła,ze tak wcześnie, gdybym się tym sama nie zajmowała. Mówię wam, ale sie wkurzyłam, że ten termin jest zajęty. Przecież nie pojechaliśmy tak późno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zadomowienie
|
My za to śmiejemy sie ze już trzeba rezerwować salę na wesele naszej córeczki.
kasiuni_a jeszcze raz dzięki za nr telefonu, już umówiłam męża do fryzjerki, bo suszy mi głowę od kilku dni. |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Salę zamawiałam dokładnie półtora roku przed ślubem i wtedy były w sierpniu wolne 2 terminy ( a sobót było 5).
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Zadomowienie
|
Fajnie, że ktoś człowieka rozumie.Eh...... tak mnie jeszcze ksiądz zastanawia... znajoma zamawiała rok przed ślubem.Myślę teraz czy nie za późno..... może już powinniśmy się do niego zgłosić?? co wy na to??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
My rezerwowaliśmy sale we wrześniu 2007 na czerwiec 2008 i jeszcze była jedna sobota czerwcowa wolna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zadomowienie
|
ninuska a kiedy termin ślubu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zadomowienie
|
na początku był haossssss.............
potem termin 07.08.2010....... ale, że będzie z 3 wesela u nas w rodzinie w 2010 to przesunęlismy termin na 26.06.2010........ ale, że juz sala zajęta na te sobote i na wszystkie inne w czerwcu to wzięliśmy pierwszy wolny -03.07.2010...... do trzech razy sztuka jak mówią, to myślę że juz tak zostanie, choć umowy nie podpisaliśmy jeszcze. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zadomowienie
|
Nie to jeszcze chyba za wcześnie żeby do księdza iść.
A faktycznie mieliście przeprawę z datami! |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim! Mam mieć ślub 22 sierpnia 2009 r. i poszukuje fajnego zespołu. Może wiecie coś o zespole Komfort z Ostrowca? Proszę o szybką odpowiedź jeśli to tylko możliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
witaj Nina w
![]() ja niestety nie wiem nic o tym zespole więc nie pomogę ale czy coś juz kiedys nie było o nim w tym wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zadomowienie
|
Z tym księdzem to też myślę ze za wcześnie. Poprostu tak się trzeba ze wszystkim spieszyć , że oszaleć można.
Oj niestety nie wiem co to za zespół. |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zadomowienie
|
Nina w niestety ja też nie pomogę, ale przejrzyj sobie cały watek, tam dziewczyny polecają fajne zespoły!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Wtajemniczenie
|
ninuska u nas tak samo jak u Was dopiero trzecia data będzie tą ostateczną (mam nadzieje, nigdy nic nie wiadomo
![]() ![]() Nina w ja też niestety nic nie wiem o tym zespole, ale dużo musisz zespołów obdzwonić żeby coś znaleźć na ten termin, bo ja na tydzień później dopiero niedawno zaklepałam, a wykonałam wcześniej mase telefonów i wszyscy byli zajęci. Pocieszające jest to, że w końcu napewno się uda ![]() Ywanka nie ma sprawy i polecam się na przyszłosć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.