![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Nina_w - nie wiem czy bierzesz pod uwagę zespół "dojazdowy" - bo jeśli tak to rzuć okiem na tą stronkę www.amigos.hg.pl.
To strona mojego zespołu - goście byli zachwyceni, a wiele osób "z tzw branży" mówiło, że ostrowieckie zespoły przy nich wysiadają.
![]() |
#1112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czesc Nina. Nie wiem nic o tym zespole, ale ja mialam super zespol z Radomia. Moi zagraniczni goscie chcieli od nich kupowac plyty (!) Grali super! To zespol, ktory grywal na statkach transatlantyckich. Swietnie spiewaja po angielsku. Nazywaja sie Cart Project. Jesli chcesz na nich namiary to przyslij mi PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Ja również mogę polecić zespół, który grał u nas na weselu - FORTE z Cedzyny. Możesz ich posłuchać na stronie internetowej www.forte.org.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Raczkowanie
|
co sądzicie o męskich świadkach
Ja mam mieć zamiar mieć mojego brata z mojej strony a moj przyszly maz swojego brata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny, ale w końcu się zdecydowaliśmy na zespół Komfort. Mieli akurat wolny termin.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
Ninuska jestem po prostu w szoku ze na 2010 rok bylo juz pozajmowane to jest az nie dopomyslenia. Jesli chodzi o ksiedza to faktycznie troche za wczesnie chociaz ja zamawialam godz w maju a mam wesele we wrzesniu za rok, ale juz w przyszlym roku tak w polowie to juz smialo mozesz isc do ksiedza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, od jakiegos czasu czytuje to forum i wlasnie dzisiaj postanowilam czynnie do niego dolaczyc
![]() Ninuska, ja mam wesele 12.06.2010 w tym samym miejscu co Ty. Tez jeszcze nie podpisalismy umowy bo z tego co wiem to mowili, ze jeszcze trzeba poczekac, ale termin mamy zaklepany. Troche mnie zdziwilo to, ze juz trzeba powoli sie rozgladac za wszystkim. No ale jak trzeba to trzeba. Pozdrawiam Was wszystkie. Fajnie, ze jest taka stronka, bo ja do tej pory na temat zespolow czy fotografa nie mialam pojecia, ale powoli dzieki Wam zaczynam sie orientowac. |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zadomowienie
|
Agulaa84 Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zadomowienie
|
karolina403 hm.... mówisz, że zamawiałaś godzinę u księdza w tym maju na wczesień 2009? to i tak wczesnie. My musimy dojechać kawałek do sali ,więc chielibyśmy wczesniejsza godzinę i zależy nam, by tym razem było w porządku z tym zamawianiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Raczkowanie
|
No sluchaj ninuska idz do ksiedza i zamawiaj odrazu godz i powiedz ze zalezy ci bardzo zeby miec o tej godz slub a jak ksiadz powie ze za wczesnie to niech chociaz sobie zapisze gdzies na kartce i powie dokladnie kiedy przyjsc, ja jeszcze musze isc jakos we wrzesniu aby potwierdzic bo ksieza teraz na jesieni zmieniaja swoje kalendarze i beda odnowa wpisywac godz wiec musze sprawdzic czy jest wpisana ta godz naszego slubu.
Witam nowa wizażanke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Raczkowanie
|
Ninuska-sale zamawiala moja mama jakis miesiac temu, wtedy jeszcze mialam do wyboru dwa terminy w czerwcu. Tak nawiasem mowiac to ja tej sali jeszcze nie widzialam, ale slyszalam tylko pozytywne opinie wiec zdecydowalam sie w ciemno. Nie mam mozliwosci jezdzenia i ogladania, bo jestem zagranica. Ale wiem, ze nie bede zalowac. Poza tym cena jest przystepna i te domki obok to tez ciekawa sprawa, biorac pod uwage, ze mam duzo przyjezdnych gosci.
Ksiedza zalatwie pewnie kolo Swiat jak bede w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Hmm. Możesz mieć wtedy problemy z zapisaniem się na czerwiec. My na czerwiec tego roku rezerwowaliśmy termin we wrześniu. A nie może się do księdza przejść ktoś z Twojej rodziny?. My tak zrobiliśmy, bo tez nie mieszkam w Ostrowcu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Raczkowanie
|
Ale ja na czerwiec 2010. Pewnie mama i tak przejdzie sie wczesniej i spyta co i jak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
A widzisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zadomowienie
|
Agulaa84 my byliśmy osobiście.Jeśli chcesz to podaj mi maila i przeslę ci fotki z tego miejsca. Z wewnątrz i otoczenie na zewnatrz. Ja tez słyszałam same dobre opinie. I te domki tez mnie zachęciły. Troszke trzeba dojechac,ale z tym problemu nie będzie. A i cena też jest extra. Ciekawa jestem na ile ją podniosą na czas naszych wesel. Ale myslę że nie zrówna sie z cenami w innych lokalach. A z jakiej ty parafii jesteś??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Raczkowanie
|
Wyslalam Ci PW z moim mailem, a co do parafii to sa Piaski.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zadomowienie
|
No to witaj w klubie bo ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Ci bardzo i czekam na zdjecia. jeszcze sie okaze ze sie znamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zadomowienie
|
A kto wie?? Może być i tak
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Zadomowienie
|
Kobietki, wiem gdzie można tanio balony dostac- jak się nie mylę to 6 gr/szt. To jest taka hurtownia za mpk przy kościele na pułankach. Można tam dostać także takie zamykane pojemniki jak by sie komuś chciało placki dać. I ogólnie sa ta chyba papiernicze rzeczy tj. serwetki itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Raczkowanie
|
Ninuka u mnie również na weselu będzie grał zespół z Rzepina. Ja byłam na weselu gdzie grał ten zespół i moge powiedzieć , że naprawde fajnie grają, zabawiają gości i maja fajne zabawy, a poza tym "ciotka z Ameryki" tez jest super!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
Niom, my tez poznalismy ten zespół na weselichu u znajomej.Śpiewa tam taki niski facecik, a jak się rusza.........
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Zadomowienie
|
A no właśnie Ostrowczanko, dobrze wiedziec o takich miejscach bo się właśnie zastanawiałam gdzie mozna kupic takie coś na placki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zadomowienie
|
aneta23oc kiedy masz weselicho??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zadomowienie
|
kasiuni_a bardzo dobry pomysł- popieram w 100%
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Raczkowanie
|
ja mam weselisko 12.09.2009!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Wtajemniczenie
|
No to może ja się podejme, jak już dałam taki pomysł. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie, najwyżej bedziecie mnie poprawiać
![]() mniej więcej zrobione, jeśli widzicie gdzieś błędy to piszcie, poprawie się ![]() monikinda, angelinka29a i Magg09 podajcie swoje daty to dopisze, bo jakoś nie moge znaleźć nigdzie. No i oczywiście inne dziewczyny, które pominęłam, też niech piszą i z góry przepraszam, że o kimś nie pamiętałam. Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2008-08-29 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.