![]() |
#1411 | |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]() ![]() Pozdrów serdecznie Ewelkę i zycz szczęścia...no i niech wreszcie odpocznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
Lis o zespól sie nie martw byłam juz na druim wesleu na którym oni grali i ponownie super goście zadowoleni.
Ewelka tu zdgląd ale chy a nie ma czasu nic napisac na razie ![]()
#1413 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzięki za życzenia
![]() Trochę jestem zajęta i nie mam czasu zdać relacji ![]() Weselisko mogę zaliczyć do udanych, zleciało mi bardzo szybko ![]()
#1414 |
Zakorzenienie
|
Ewelko i angellko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zadomowienie
|
ewelka111 super ze wesele się udał, my tu cierpliwie poczekamy na relacje i fotki
![]() Rany ale pogoda! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zadomowienie
|
ewelka111 GRATULACJE!!!!! Fantastycznie, że jesteś zadowolona. Bardzo się cieszę, że wszystko poszło dobrze i że się orkiestra spisała bo to strasznie ważne. Czekamy na relację i koniecznie wklej foteczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
ewelka111 świetnie że sie wszystko udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Raczkowanie
|
kasiuni_a ostatnio w drodze z pracy zaczęłam ten wątek z moim przyszłym ślubnym.
Sama mam mieszane uczucia co do sposobu zwracania się do przyszłych teściów, ale to pewnie samo wyjdzie po ślubie. Mnie jest w sumie wszystko jedno byleby układało się miedzy nami poprawnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
a co do wynajęcia samej sali, to w przypadku Kałkowa może to nie być możliwe. To jest chyba ostatni rok w jakim jest możliwość wynajęcia samej sali, ale może zrobią wyjątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
kasiuni_a odpowiadając na Twoje pytanie: to mnie na początku strasznie trudno przechodziło przez gardło słowo mama i tata do teściów. Ale z perspektywy czasu teraz już jest OK.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
Ewelka, super, ze wszystko sie udalo! Jeszcze raz samego szczescia
![]() I czekamy na fotki! Ja dorzuce fotki z Palacu, Dziewczyny, bo pamietam, ze prosilyscie, tylko moj fotograf nie mogl sie obrobic i dopiero ida poczta. |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wrzucilam pare fotek z Ujazdu na moj profil. Zapraszam do ogladania.
Tak jak juz wspominalam, sa to nasze wlasne amatorskie zdjecia robione naszym starym aparatem, wiec jakosc jest kiepska, ale mila pamiatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem tylko jedno....jestescie boscy ![]() ![]() ![]() A ja nie pisalam, juz drugi tydzien mam praktyke w szkole podstawowej,wiem, pewnie pomyslicie ze to lajcik z maluchami pracowac, ale uwierzcie mi, to nie sa slodkie dzieciaczki jak sie sadzi, szczerze mowiac dzis jakies zalamanie lekkie przezywam, mam dosc wszystkiego, mam watpliwosci co do kierunku moich studiow........ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Dziekuje za mile slowa, Katalinko
![]() Oj, wiem cos na temat szkoly, bo pracuje w niej juz 12ty rok. Teraz pracuje w podstawowce i dzieci sa zupelnie inne niz kiedys za"moich czasow",szczegolnie w wielkim miescie( pracuje w NYC). Czasem mam okazje poobserwowac nowojorskich licealistow w metrze i to przekonuje mnie, ze nigdy nie chialabym z nimi pracowac ...Male tez potrafia dac popalic. Ja do tej pory przezywam zalamania choc juz tyle lat w tym siedze... Nic sie nie przejmuj. Czasem jest tak, ze patrze na dzieci i jestem szczesliwa, ze wybralam ten zawod, a czasem mam ochote juz nigdy nigdy nie przechodzic przez prog klasy. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-09-16 o 18:21 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zadomowienie
|
Agat77 wow piękne fotki, bardzo mi się podobają!
Ile Ty masz jeśli mogę zapytać skoro tak długo już pracujesz w szkole??? katalinka17 to pewnie tylko chwilowy kryzys! A w Ostrowcu pracujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, ze najczesciej za zachowanie dziecka odpowiedzialne jest srodowisko rodzinne i bardzo ciezko jest dziecko nauczyc "posluszenstwa", wyplenic zle nawyki. Oczywiscie rodzice niczym sie nie przejmuja.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zadomowienie
|
To prawda ze dzisiejsza młodzież jest całkiem inna niż np. z mojego pokolenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie w grudniu stuknie 31. Zaczelam na drugim roku studiow, tak tylko kursy w weekendy lub popoludniami. Ja tez mialam praktyki w Ostrowcu, w SP 7 , ktorej kiedys bylam uczennica. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
No to ja już po obronie - poszło naprawdę szybko i sympatycznie. Pytania łatwe. W sumie mam dwie piątki - z pracy i z obrony, a z racji średniej no to czwórkę na dyplomie. Od dzis możecie mi mówić pani magister prawa
![]() Dziękuję za kciuki ![]()
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
Dzieki za mile opinie na temat zdjec. Ciesze sie , ze sie Wam podobaja. Ujazd to dobre miejsce na plener, a jak sie ma ze soba profesjonalnego fotografa to na pewno wychodza zdjecia cudenko.
Swoja droga, Dziewczyny, jesli ktoras ma zdjecia z pleneru z Krzyztoporu, to wrzuccie cos prosze. Bardzo jestem ciekawa jak to miejsce prezentuje sie w profesjonalnym obiektywie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Katalinka, niestety masz racje. Podejscie do nauczania i wychowania bardzo sie zmienilo w ostatnich latach, ale nie sadze by ten brak dyscypliny wychodzil dzieciom na dobre. Dziecko potrzebuje struktury, potrzebuje znac swoje obowiazki (przywileje rowniez) i oczekiwania wobec niego. To daje dzieciom poczucie bezpieczenstwa i stabilnosci. Niestety wielu rodzicow nie wprowadza tego w domu i dziecko nie potrafi wejsc w bardzo przeciez ustabilizowany i konkretny system szkolny. Mam znajomych, ktorzy maja malutkie dzieci, ktore nawet nie maja wyznaczonej pory pojscia spac i snuja sie po domu do 23ej, a rodzice biegaja na kazde zawolanie. Od tego sie zaczyna...Tacy rodzice sa zazwyczaj przekonani, ze jak najlepiej dbaja o potrzeby swojego dziecka. Totalny brak swiadomosci. To moim zdaniem takie problemy z tzw. dobrych domow, bo to , ze przeciez wiele dzieci wychowuje sie w rodzinach zupelnie pozbawionych normalnej formy i wzorcow do nasladowania to tez duzy problem i chyba jeszcze trudniejszy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULACJE, Ostrowczanko!!! I jakie super oceny! Chyba odczuwasz wielka ulge, prawda? Gratulacje raz jeszcze!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Agat cudne zdjęcia!!! najbardziej podobają mi się te w oknach zamku. śliczne!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Agat super macie te zdjęcia
![]() Ostrowczanko gratulacje Ewelka czekamy na zdjęcia z niecierpliwością ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
Agat śliczne zdjęcia!!
Ostrowczanko gratulacje!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zadomowienie
|
Mgr Ostrowczanka serdeczne gratulacje!!!!!!
![]() agat77 starsznie młodziutko wyglądasz, dałabym Ci góra ze 20 lat! |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Przyczajenie
|
Agat77 prześliczne zdjęcia, mam nadzieje, że moje choć w połowie będą tak ładne.
Serdecznie gratuluje obrony i zazdroszczę dwóch piątek
#1438 |
Raczkowanie
|
Rowniez gratuluje Ostrowczanko dobrze ze juz masz z gloy, mnie to czeka w przyszlym roku ciekawe jak to bedzie.
Agat fajniutkie zdjecia. Zapytam sie jeszcze raz moze mi ktos powiedziec cos na temat kwiaciarni w waskiej uliczce jakie ceny za wiazanki i wogole. |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
Ostrowczanko wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() ![]() ![]() ![]() Oby wiecej takich informacji pozytywnych, jeszcze raz gratuluje Pani Magister
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie: kilka postów wczesniej była mowa o podpisywaniu jakiegos protokołu u księdza.czy mozecie mi cos wiecej na ten temat powiedzieć:kiedy sie go podpisuje i u kogo w parafi czy w tej co ślub sie bierze???Będę wdzieczna za odpowiedz!!wiem ze mam jeszcze duzo czasu ale wole wczesniej wiedziec zeby poźniej nic mnie nie zaskoczyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.