![]() |
#1471 |
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
ewelka111 ja znów z pytaniem o fryzjerkę! Umówiłam sie do salonu Marta do Kingi. Wiesz która to jest? Fajnie robi balejaż i obcina?
#1472 |
Zakorzenienie
|
Ja czesałam się u Luizy - bardzo miła i ładnie czesze
![]()
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
A może któraś z Was wie coś o p. Kindze?
#1474 |
Raczkowanie
|
Kinga jest nowa (troche już pracuje) ja jeszcze się u niej nie obcinała, czesała natomiast moją starszą, fryzurka wyszła świetna. Ywanka nic się nie martw na pewno fajnie Cię obetnie i umaluje
![]() Sprawdź pocztę Ywanka
#1476 |
Raczkowanie
|
Kasiunia jak wyślesz mi adres to prześle Ci fotki
![]()
#1477 |
Raczkowanie
|
Ewelka wyglalas bosko!!!!
Fryzura swietna, taka jak lubie i jaka zawsze mi sie podobala, taka naturalna, nie lubie tych ciezkich upiec. A poza tym stwierdzam, ze brunetki lepiej sie prezentuja jako panny mlode, chyba musze pomyslec nad zmiana koloru ![]() A kozaczki bomba. Jednym slowem - idealnie!!! Naprawde strasznie mi sie podobaja zdjecia, a Ty na nich ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Wtajemniczenie
|
No no Ewelko, poprostu pięknie
![]() I zgadzam się z Agulą84 co do fryzury - właśnie coś takiego jak Ty miałaś bardzo mi się podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zadomowienie
|
ewelka111 dziękuje za fotkę. A mogę jeszcze prosić o fotkę z sali weselnej??? Mam nadzieje ze nie jestem zbyt upierdliwa
![]() Dzieki za odpowiedz o p. Kindze! Aż spokojniejsza sie zrobiłam!
#1480 |
Raczkowanie
|
Ewelka, podpisuje sie pod wszystkim co powiedzialy dziewczyny. Wygladaliscie SUPER!! Suknia, buty i fryzura, wszystko pieknie sie komponowalo. A bukiet byl wprost idealny do stylu sukienki. Bardzo dziekuje za te zdjecia. Jeszcze raz gratulacje!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Raczkowanie
|
ewelka dzięki za zdjecie bukietu
ewelka, bukiet piekny. Moja ciocia mowila ze wahlarze robia wlasnei w waskiej uliczce, ile on kosztowal? no ja za mniej niz miesiac. nadal nie mam auta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
Monikinda jeśli czujesz się na siłach to zrób sama, p Jola z tej kwiaciarni mówiła że był bardzo pracochłonny, zdążyłaby zrobić trzy inne
![]() ![]()
#1483 |
Raczkowanie
|
No ale ile
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
Ewelko - śliczna fryzurka, wyglądaliście super, widać, że zakochani
![]()
![]() |
#1486 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziękuje Wam za miłe słowa
![]()
#1487 |
Zadomowienie
|
ewelka111 pieknie wyglądaliście i super tort!
Kurcze jaka Ty laseczka jesteś! I znów brzydka pogoda, współczuje dzisiejszym parą młodym!
#1488 |
Raczkowanie
|
Ewelka bardzo fajne zdjecia, super te kozaczki wyglądały i wachalarzyk rowniez.Dzieki bardzo za zdjecia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zmieńmy temat, bo aż się zawstydziłam
![]() ![]() Ywanka ma racje z tą pogodą, nie za ciepło jest dzisiaj. Szczerze powiedziawszy teraz bym się zastanowiła nad ślubowaniem we wrześniu. No miejmy nadzieje dziewczyny, że wrzesień 2009 będzie cieplejszy ![]()
#1490 |
Raczkowanie
|
Ewelka, a ja moge prosic o zdjatka? No prooooooszeeee
![]() A jak sie czujesz "po drugiej stronie" jako ZONA? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zadomowienie
|
Niestety pogody nie da się przewidzieć. Ja brałam ślub pod koniec października a był piękny, słoneczny dzień.
#1492 |
Raczkowanie
|
Monikinda i Sybir11 jak tam przygotowania do ślubu, macie zapięte wszystko na ostatni guzik
![]() ![]() Lis "po drugiej stronie" czuje się super, jestem bardzo szczęśliwa, na razie jakieś bardzo wielkiej zmiany nie widzę, może dlatego, że my jesteśmy parą prawie 9 lat ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-09-21 o 14:46 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam przyjęcie w sali bankietowej Malpolu, na kilinskiego. sala malo znana ale sliczna w srodku, pieknie przybrana i swietne jedzenie (sprawdzone na innym weselu). a oto sprawozdanie z przygotowan: - menu wybrane, mamy 6 dan goracych (rosol, schabowy z ziemniakami i surowka, strogonow, golonka po bawarsku, bigos mysliwski, barszcz czerwony z krokietami), 3 salatki, 3 rodzaje sledzi,galaretki, przerozne wedliny, owoce, placki, cukierki, deser - zapiekane banany z bita smietana i sosem czekoladowym (mniam ![]() ![]() - wiejski stol rowniez zamowiony - wedliny, swinska noga ![]() ![]() - wodka zamowiona, wino tez - suknia i dodatki czekaja, w zeszly weekend ubralismy TZta ![]() - bukiety i przybranie samochodu zamowione w Adonisie - kosmetyczka i fryzjer zamowione kolo MPK - zapowiedzi zaczely sie w ta niedziele - jeszcze tylko doniesc ksiedzu potwiedzenie zapowiedzi, spowiedzi i zalatwic ta glupia poradnie przedmalzenska ![]() ![]() - kamerzysta i fotograf zamowieni - umowiona sesja w muzeum w Czestocicach - w planach - telefon do zespolu z potwierdzeniem piosenki na 1szy taniec - 'Zawsze tam gdzie ty' Lady Pank - tipsy robie sobie w krakowie, balejaz i oczyszczanie twarzy u kosmetyczki rowniez w krakowie - zaproszenia rozwiezione badz czesc wyslana - winietki zrobie jak bede miala potwierdzenia wszystkich gosci i dowiem sie jak sie ich osoby towarzyszace nazywaja - tablice rejestracyjne zamowione na allegro - czekamy na odbior - w planach - kupienie balonow do przystrojenia domu - podroz poslubna - slowacja albo praga (ciagle debatujemy) - mamy tydzien wolnego po slubie wiec cos wymyslimy ufff chyba tyle ![]() podsumowujac dopinamy wszystko na ostatni guzik ![]()
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
aggie23 co za relacja
![]() ![]() ![]() w przyszłym tygodniu chce wysłać rodziców do Pałacu żeby zarezerwowali wszystkie pokoje w dzień naszego wesela bo nie chcemy mieć niemiłej niespodzianki jak Agat77 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
no to ja mam tak:
nauki, poradnia, zapowiedzi, usc -> teraz trzeba szanownemu kaznodziei zaniesc, zeby otrzymac licencje do sw. Michala -> 300 zl sobie zaspiewał suknia się szuje; maluję się sama, tipsów nie robie bo mam swoje paznokcie, w planach jest czerwony bądź bordowy buty, 2 pary; kamerzysty nei mamy bo mamy swoją kamerę; fotograf jest zwie się A. Partyka zaproszenia ostatni rzut w weekend; podroz poslubna zaplanowana na 2 tyg; jedyne co nie ma to samochodu, jakos trudno mi zalatwic -> moze ktos polecic, widzialam tylko te limuzyny i cryslera na ul. zygmuntówka; fryzjera nie ma ustalonego; maseczki robie sama; kwiaciarnia też niezalatwiona, jak sie nie uda to sama złoże prosty bukiet z kalii; obrączki z tytanu, super to wyglada, nie cierpie złota; biżuterie sobie zrobie wiadomo sama, chyba bedzie to szklo weneckie; sala Panorama; zespół Akord z perkusją ![]() to tyle, dziękuje za uwage Aha, śnią mi sie koszmary, że ślub sie nie odbedzie bo nie mam samochodu i fryzjera i kwiaciarni o! to chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
http://waszeudanewesele.pl/
Tu w dziale limuzyny masz auta z woj. świętokrzyskiego. Ja miałam czajkę. Także miałam wesele w Panoramie. Wszystko (poza tą nieszczęsną dekoracją) wypadło super - toteż o obsługę i jedzenie możesz się absolutnie nie martwić.
![]() |
#1497 |
Raczkowanie
|
a o co chodzi z dekoracją? kicz czy co?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Nie-e - oni sami tam dekoracji nie robią.
Ja chciałam zrobić swoją, ale salę miałam udostępnioną w piątek o 21 - bo inna para miała ślub 14 i 15 sierpnia (15 to święto kościelne).
![]() |
#1499 |
Zadomowienie
|
monikinda i aggie23 wszystko juz prawie zapięte na ostatni guzik! Super. Ja sie ciesze bo niedługo będą nowe relacje i fotki
![]()
#1500 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesteście baaardzo zorganizowane, fajnie, że macie wszystko już załatwione
![]() ![]() My dopiero niedawno ustaliliśmy gdzie się wybierzemy, wyruszamy w piątek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-09-22 o 12:55 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.